Eirik

Rettssaken mot Eirik Jensen dag for dag

Den tidligere politimannen Eirik Jensen og hasjkriminelle Gjermund Cappelen er tiltalt for grov korrupsjon og narkotikavirksomhet. Fra januar til juni 2017 møtes de to i Oslo tingrett.

Slik har du aldri sett Hardangervidda

– Hvis du tenker på Hardangervidda, ser du for deg reinsdyr, folk som går på tur med sekk, silhuett med fiskestang. Jeg ville vise noe annet, sier Eirik Brekke.
Barndomsvenn reagerte med vantro på Cappelen: - Han sier Eirik er sjef for narkosnuten
Beskriver hasjbaron Gjermund Cappelen som sjarmerende, intelligent og med en «romslig samvittighet.
Måtte framskynde Jensen-pågripelse etter gjengrykter: - Faren for lekkasjer var stor
Kriminelle skal ha visst om den hemmelige etterforskningen mot Eirik Jensen.

Bakke hetset av Klanen: – De liker vel å gå på puben de også

ULLEVAAL (VG) Vålerenga-supporterne brukte mye tid på å synge nedsettende sanger om Eirik Bakke (39). Sogndal-treneren tok det hele med et smil.
Les mer om Eirik Bakke og Klanen.
Kreftsyke Jon Eirik Haugland rørt til tårer
Den kreftsyke brannmannen Jon Eirik Haugland (57) fra Bergen var sterkt beveget da hans kjære Honda-motorsykkel ble auksjonert bort på Torgallmenningen for 150 000 kroner.
Børresen fra Sparta til Oilers
Eirik Børresen går fra Sparta Sarpsborg til NM-vinner Stavanger. Samtidig har Oilers forlenget kontrakten med Henrik Medhus, Markus Søberg og Daniel Bøen Rokseth, melder Rogalands Avis.
Cappelens mor ble fortalt av sønnen at hun ikke trengte å engste seg fordi Eirik beskyttet ham
Da Cappelen ble pågrepet, trengte ikke mora å spørre politiet hva det gjaldt. - Den grusomme hemmeligheten har vært en sorg, sier hun.
Les mer om Eirik.
Børresen forlater Sparta
Hockey-spiller Eirik Børresen har takket nei til kontraktforslaget fra Sparta. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Børresen har spilt for klubben i tre år.
Cappelens mor hevder sønnen sa: «Eirik Jensen beskytter meg.
OSLO TINGRETT (VG) I en samtale på begynnelsen av 1990-tallet skal hasjsmugleren Gjermund Cappelen ha beroliget moren om virksomheten sin: «Eirik Jensen beskytter meg.
Les mer om Gjermund Cappelen.
Cappelen til moren på 1990-tallet: «Eirik Jensen beskytter meg.
OSLO TINGRETT (VG) I en samtale på begynnelsen av 1990-tallet skal hasjsmugleren Gjermund Cappelen ha beroliget moren om virksomheten sin: «Eirik Jensen beskytter meg.
Les mer om Gjermund Cappelen.
Her er Cappelens medhjelpere
Borgarting lagmannsrett tror på Gjermund Cappelens forklaring om hasjligaens virksomhet. Det kan ramme eks-politilederen Eirik Jensen (59).
Les mer om Eirik Jensen.
Unggutt kan være på vei fra Marseille til Aalesund
19-årige Eirik Haugan fra Molde skrev proffkontrakt med storklubben Marseille som 18-åring. Nå prøvespiller han for AaFK.
Fant cannabis, heroin og amfetamin på kontoret til Eirik Jensen
- Jeg har aldri selv brukt eller gitt bort narkotika, sier Jensen.
Les mer om Eirik Jensen og Jensen.
Selv Høyre går i mot Høyre-statsrådens forslag til lovendring
Det bekrefter saksordfører Eirik Milde (H).
Les mer om Eirik Milde.
Jensens barndomsvenn om det stjålne Munch-maleriet: - Vi skulle få 500.000 kroner
Eirik Jensens barndomsvenn hevder at han ville hjelpe politimannen med å finne et av Munch-maleriene, men at David Toska kom han i forkjøpet.
Jensen-venn viste sprit til Cappelen. - Da ringte Eirik meg få timer etterpå
Eirik Jensens barndomsvenn gjorde torpedo-oppdrag for Gjermund Cappelen. Men det skulle ikke politimannen vite noe om.
Vitne i retten: Foreslo sprit-samarbeid med Jensen
OSLO TINGRETT (VG) Den hasjdømte barndomsvennen (59) til eks-politimannen Eirik Jensen (59) skal ha forslått et samarbeid om spritsmugling som kunne gi penger i kassen til begge to. Da skal 59-åringen ha blitt forbannet.
Les mer om Eirik Jensen og Jensen.
Venn og spritsmugler foreslo samarbeid med Jensen: - Han ble stram og sint
Eirik Jensens barndomsvenn har levd et liv som spritsmugler og er dømt for hasjsmugling. Nå forsvarer han Jensen og sier han aldri kan tenke seg at eks-politimannen har vært korrupt.
Les mer om Jensen.
En irriterende ungdom på bussen fikk Eirik til å be familien om tilgivelse
- Så - herved vil jeg be om unnskyldning, til alle, både familie og andre som jeg har plaget med min musikk opp gjennom åra: Tilgi meg, skriver Eirik Alver, spaltist for Magasinet.
Les mer om Eirik, Eirik Alver og Magasinet.
Baklengs etter 75 sekunder i 1. -divisjonsdebuten: – Det var en tabbe
Debuten fra start i 1.-divisjon fikk en verst mulig begynnelse for TUIL-gutten Theodor Nilsen (19). Tirsdag venter videogjennomgang med TUIL-legenden Eirik Sørensen.
– Jeg er nervøs noen ganger
Eirik Verlo og snøbrettkompisene hans jakter bratte fjell og puddersnø, med snøbrett og kamera. Målet er å vise frem den varierte vinteren i nord. Men de lykkes ikke alltid.
Les mer om Jeg.
Offensiv Wichne: - Jeg vil by på enda mer denne sesongen
Starts Eirik Wichne (19) har imponert i sesonginnledingen, og ønsker å bidra enda mer offensivt fra sin backposisjon denne sesongen.
Offensiv Wichne: – Jeg vil by på enda mer denne sesongen
Starts Eirik Wichne (19) har imponert i sesonginnledningen, og ønsker å bidra enda mer offensivt fra sin backposisjon denne sesongen.
Haslum ute av sluttspillet
Haslum er slått ut av sluttspillet etter å ha tapt 18–27 mot Kolstad i den tredje og avgjørende kvartfinalen søndag. Tom-Eirik Skarpsno avsluttet dermed sin karriere som Haslum-trener med å ta NM-gull og seriebronse med Haslum.