Eivind vold

Padle-bronse til Eivind Vold

Eivind Vold (22) vant bronse på 5000 meter padling, under EM i Plovdiv i Bulgaria. Oslo-padleren gikk i brudd, først i firemannsbrudd, så i tremannsbrudd, og fikk til slutt bronsemedalje.
Les mer om Bulgaria, Eivind Vold og Plovdiv.

Norsk brødrepar i A-finale

K2-båten med Eivind og Amund Vold er klare for A-finale på 1000 meter under verdenscupen padling i Beograd. Brødreduoen ble nummer to i sitt innledende heat fredag, mens Lars Magne Ullvang og Hakeem Teland tok tredjeplassen. Finalene går lørdag.
En vond og lang tur
– Jeg har vondt over alt, sier Eivind Vold etter at han skal ha satt verdensrekord i padling fra Danmark til Norge. Han krysset Skagerak på 11 timer og 42 minutter. Les mer.
Satte padlerekord fra Danmark
23 år gamle Eivind Vold har satt ny uoffisiell rekord i padling fra Danmark til Norge.
Les mer om Danmark, Eivind Vold og Norge.

Satte rekord

Eivind Vold har padlet fra Danmark til Norge på 11 timer og 42 minutter. Dette skal være ny verdensrekord. Les mer.
Les mer om Danmark og Norge.
Nærmer seg land
Kajakkpadleren Eivind Vold nærmer seg nå land i Grimstad-området. Han startet natt til i dag på et verdensrekorforsøk fra Danmark til Norge. Målet hans var å padle på 12 timer.
Padler for verdensrekord i natt
Natt til lørdag starter Eivind Vold på sitt livs padletur over Skagerrak. Planen er å sette ny verdensrekord i padling. Noen få har padlet ruta før, men de har ifølge Vold brukt mellom 15 og 30 timer. Vold vil gjøre det raskere.
Les mer om Eivind Vold, Skagerrak og Vold.
Snart slutt på finværet
Helgens værskifte er dårlig nytt for solhungrige nordmenn, men padler og rekordjeger Eivind Vold synes det som skjer er helt topp.
Les mer om Eivind Vold.
Vant Blindleialøpet
Eivind Vold fra Oslo kajakklubb padlet seg inn til seier under Blindleialøpet i Lillesand i dag. – Det var digg, sier han etter å ha vunnet med n kajakklengde.
Vold overbeviste med 4.-plass i EM
Oslo-padleren Eivind Vold gjorde det beste av de norske under årets padle-EM i Moskva. I mesterskapets aller siste øvelse slo han til med en flott 4.-plass. Han var under sekundet fra bronsen som gikk til hviterusseren Aleg Jurenia, på 5000-meteren.
Les mer om Aleg Jurenia og Moskva.
Vold med tredjeplass i verdenscupen
Oslogutten Eivind Vold sto for den beste norske prestasjonen i verdenscupen i padling i Tsjekkia denne helgen. Vold ble nummer tre på 5000 meter og sikret Norges eneste pallplass denne helgen.
Les mer om Tsjekkia.
200 deltok i Blindleialøpet
Svenske Linnea Stensils vant kvinnenes eliteklasse i kajakk i Blindleialøpet i ettermiddag. Eivind Vold fra Oslo Kajakklubb vant herrenes eliteklasse. Over 200 deltakere var med i de ulike klassene i årets konkurranse i Brekkestø.
Lille Jens Stoltenberg ville starte revolusjon på Haiti
Elleve år gammel var Stoltenberg inspirert av Che Guevara og Fidel Castro, helt til det gikk opp for ham at det innebar vold, forteller storesøster Camilla Stoltenberg. Av Eivind Fondenes.
Legojubel på Tjøtta
Det ble stor jubel på Tjøtta etter at skolen stakk av med Champion-prisen under First Lego League. JUBEL: En sprudlende Eivind Vold Hansen tar imot blomster fra ordfører Bård Anders
Politiet henlegger sak mot ekstremblogger
Eivind Berge ble pågrepet 4. juli etter å ha oppfordret til vold og drap på politifolk på sin egen blogg. I august avgjorde Høyesterett at han ikke kan fengsles fordi uttalelsene ikke
Les mer om Høyesterett.
Europamester vant Telemarkspadlern
Det var 19 årige Eivind Vold fra Oslo som stakk av med førsteplassen i årets telemarkspadlern. Annonse Av: Christoffer Hansen Tweet Han er tidligere junior europamester fra i fjor og
Vil undersøke nettverket til ekstrem blogger
I FENGSEL: Eivind Berge kaller seg antifeminist, men er siktet for forherligelse av, og oppfordring til, vold mot politiet. Her er han sammen med forsvarer Henrik Birkeland under fengslingsmøtet
Les mer om Henrik Birkeland.
Savnet 10-åring funnet
OVE OLDERKJÆR, JAN STIAN VOLD og MÅLFRID BORDVIK EIVIND SØRLIE Gutten ble funnet i en hage tirsdag morgen. Politi, frivillige og hundepatruljer har i hele natt letet etter den ti år
Voldsdømt for sjette gang
En 22 år gammel mann fra Flekkefjord er av Lister tingrett dømt for vold. Foto: Eivind Arntsen, Scanstockphoto Voldsdømt for sjette gang En 22 år gammel flekkefjæring har fått sin sjette
Debuterte i Birkebeinerrittet
Nærbø-guttene var uheldige med forholdene da de debuterte i Birkebeinerrittet. FORNØYDE: Inge Vold (f.v.), Magne Undheim og Eivind Salte var alle førstereis i det som ble tidenes fuktigste
Fengsel i sju måneder
Av EIVIND KVAM 74 21 21 39 eivind.kvam@namdalsavisa.no Namsosingen i 40-årene som i forrige uke sto tiltalt for vold mot en annen person, er i Namdal tingrett dømt til sju måneders fengsel.
Les mer om Namdal.