Ekspertene

Mange skilles kort tid etter bryllupet

– Mange tror at det å gifte seg skal redde forholdet. Slik går det ikke alltid, sier ekspertene.

Mange skilles kort tid etter bryllupet

- Mange tror at det å gifte seg skal redde forholdet. Slik går det ikke alltid, sier ekspertene. 552 av parene som ble skilt og 676 av dem som ble separert i 2016, hadde vært gift i under 2 år.
- Ghosting er potensielt en av de slemmeste måtene du kan dumpe noen på
Respektløst og ofte en dårlig taktikk, mener ekspertene. Har du blitt ghostet? Det er nok ikke veldig uvanlig, men det føles jo helt forferdelig ut å bare bli kuttet ut uten noen forklaring.
Hjelp - hva har skjedd med Fanta-flasken?
Noen av de nye matvarene er morsommere enn andre. Se hvilke ekspertene har tro på.
Les mer om Fanta-flasken.

Nye dagligvarer vinter 2018: - Hjelp - hva har skjedd med Fanta-flasken?

Noen av de nye matvarene er morsommere enn andre. Se hvilke ekspertene har tro på. (Dagbladet): Forrige uke ble 1200 nye matvarer lansert i norske dagligvarebutikker. Panelet: Tom Victor Gausdal, kokk og sølvvinner i Bocuse d'Or.
Les mer om Bocuse og Fanta-flasken.
Tapte stort på derivathandel
Richardt Lien Apelseth (22) gikk på en smell etter å ha tatt stor risiko i aksjemarkedet. Ekspertene advarer mot derivater, giring og lottomentalitet.
Norges medaljefangst går mot ny rekord - Kan Norge klare det umulige? Her tror ekspertene vi kan kapre de siste medaljene
Norge kan ende med 37 medaljer, mener Åge Skinstad. Det vil være tidenes medaljefangst av en nasjon i et OL, noen sinne. (Dagbladet): Medaljefangsten i Pyeongchang er på vei til å bli den beste noen gang.
Kan Norge klare det umulige? Her tror ekspertene vi kan kapre de siste medaljene
Norge kan ende med 37 medaljer, mener Åge Skinstad. Det vil være tidenes medaljefangst av en nasjon i et OL, noen sinne.
Les mer om Åge Skinstad.
Svigerforeldrene har fått permanent opphold
Donald Trumps svigerforeldre har fått permanent oppholdstillatelse i landet. Ekspertene mener de har fått det gjennom loven presidenten vil avvikle.
Svigerforeldrene har fått permanent opphold
Donald Trumps svigerforeldre har fått permanent oppholdstillatelse i landet. Ekspertene mener de har fått det gjennom loven presidenten vil avvikle.
Har ingen tro på noen elbil-revolusjon
Elbiler og selvkjørende biler vil være outsidere i flere tiår, rapporterer Center for Automotive Research. Norge er et foregangsland for ny teknologi, men fremtiden er lenger unna enn vi aner, om vi skal tro ekspertene.
Trodde du at snøvinteren var å topp nå? Det kan komme mye mer
– Det begynner å bli nok nå, sier Jens Engen på Leira mens han måker snøen av terrassen. Men hvis ekspertene har rett, kan det førtsatt komme mye mer snø før vinteren er over.
Les mer om Leira.
Ekspert om Kompletts gigantsatsing: – Må bytte navn og logo
Ekspertene tror Komplett gjør rett i å satse på mer enn elektronikk - men èn professor mener selskapet må bytte navn og logo.
Les mer om Komplett.
Ekspert om Kompletts gigantsatsing: – Må bytte navn og logo
Ekspertene tror Komplett gjør rett i å satse på mer enn elektronikk - men èn professor mener selskapet må bytte navn og logo.
Les mer om Komplett.
Skal vi skape barn hvor far aldri har vært en teoretisk mulighet engang?
Hvorfor sitter ekspertene musestille på gjerdet når vi er i ferd med å vedta en lov som gjør at kvinner kan begynne å planlegge fedreløse barn?
Ekspertene advarer: - De neste ukene kan bli kritiske for hustak med våt og tung snø
Ber huseiere ta spaden fatt. - Det verste som kan skje er at taket ikke tåler snøen og bryter sammen. Kommer det nå mildvær og våt snø, blir det enda tyngre, sier avdelingsdirektør Christine Molland Karlsen i Direktoratet for byggkvalitet.
Hvordan reiser vi i 2018? Dette er de heteste trendene nå.
Ekspertene har talt - her er reisetrendene for året. Hvor vi skal reise er gjerne godt etablert i reiseverden. Hvert år presenteres «nye» reisemål av reisemagasiner, hotellnettsteder, reisebloggere og nettaviser verden rundt.
Hvordan reiser vi i 2018? Dette er de heteste trendene nå.
Ekspertene har talt – her er reisetrendene for året.
Svein Arild mista all kontakt med kameratbåten: - Jeg frykta det verste
Fisker Svein Arild Henriksen slo alarm da kameratbåten forsvant i havet ved Nord-Fugløy søndag. Nå håper han at ekspertene på UNN berger livet til mannen som ble sterkt nedkjølt da han havna i havet.
Les mer om Nord-Fugløy og UNN.
Ekspertene tror Norge kan sette ny medaljerekord i OL
Med 26 OL-medaljer allerede inne, tror ekspertene at USAs rekord på enorme 37 medaljer fra vinter-OL i Vancouver nå kan ryke.
Les mer om Norge, OL-medaljer og Vancouver.
Mistet kameraten etter at de prøvde MDMA - nå advarer ekspertene
Torsdag døde en dansk 15-åring av hjerneskade etter å ha inntatt det narkotiske stoffet MDMA. Rustelefonen i Norge melder om stadig flere henvendelser om dopet. Matti Frey (15) tok MDMA sammen med gutten som døde torsdag i Danmark.
Les mer om Danmark og Norge.
Selvkritisk Ulsrud: Mindre syklubb - mer strømlinjeformet
PYEONGCHANG (VG) Norges curling-skip Thomas Ulsrud (46) er enig med ekspertene i at de må «være litt mindre syklubb for å vinne de fire siste kampene og ta seg til semifinalen.
Løsbryn: Årets rareste eller mest revolusjonerende skjønnhetsprodukt?
Ekspertene er ikke overbeviste! Det kan virke som vi har prøvd det meste for å få fyldige bryn: oljer, sminke, microblading.
- Historisk sett så har kvinner både spart mindre, og tatt mindre risiko enn menn
Men ifølge ekspertene kan hvem som helst spare i aksjer. Her er det du bør vite før du setter i gang.