Elvis


Slik blir konserthøsten på Rockefeller

I høst kan du se og høre blant annet Elvis Costello, James Blunt og Emilie Nicolas. Nye norske artister og gamle internasjonale travere dominerer høstprogrammet. Oslo er den byen i Europa med flest konserter pr.

Les mer om Europa og Rockefeller.

Slik blir konserthøsten

First Aid Kit, Veronica Maggio, Morten Harket, Mew og Elvis Costello sørger for konserthøydepunktene i Bergen i høst.

Då kongen kom til Måløy - sjå bileta frå den elleville Elvisfesten

Til dagleg er ei svært viktig fiskerihamn eit avgjerande stikkord om ein skal skildre Måløy. Denne helga er kystbyen dominert av brylkrem, opne skjorter, harry bilar, pyroshow og Elvis-tolkingar.

Fullt hus på Elvisfestivalen

Til dagleg er ei svært viktig fiskerihamn eit avgjerande stikkord om ein skal skildre Måløy. Denne helga er kystbyen dominert av brylkrem, opne skjorter, harry bilar, pyroshow og Elvis-tolkingar. Og fest.

- Må by på seg selv

Se KIL-trener Andr Bergdølmos legendariske Elvis-stunt.

Les mer om Elvis-stunt.
Aloha frå Måløy

Elvis-imitator Johnny Fortuno har reist frå Hawaii til Måløy for å bli med på Noregs første og einaste Elvis-festival. Tre dagar til ende.

Les mer om Elvis-festival, Hawaii og Måløy.
Aloha frå Måløy

Elvis-imitator Johnny Fortuno har reist frå Hawaii til Måløy for å bli med på Noregs første og einaste Elvis-festival. Tre dagar til ende. Avstanden er stor mellom Honolulu i Hawaii

Brylkrem, utringa skjorte, og heftige hofter

Stikkorda i Måløy denne helga er brylkrem, utringa skjorte, heftige hoftebevegelsar, rock and roll og kongen sjølv: Det er tid for Elvis-Festival.

Les mer om Elvis-Festival og Måløy.
Klart for Elvis-festival i Måløy

Stikkorda i Måløy denne helga er brylkrem, utringa skjorte, heftige hoftebevegelsar, rock and roll og kongen sjølv: Det er tid for Elvis-Festival.

Ofre i limbo

Elvis Chi Nwosu Ofre i limbo Nigerianske kvinner som selger sex i Norge havner mellom to stoler. Kriminolog Nils Christie forklarer at et offer som ønsker å bli sett og hjulpet, ikke

Les mer om Nigerianske og Norge.
Elvis-folkefest i Måløy tre dagar til ende

Frå 14. til 16. august er det Elvis-festival i Måløy med nasjonale og internasjonale artistar. Elvis Presley dukkar nok ikkje opp i Måløy, men kanskje nokon som liknar? Foto: Arkivbilde

Les mer om Elvis-festival og Måløy.
Elvis er funnet

Han er tilbake. Saken er oppdatert. En papagøye som heter Elvis har rømt fra Dalselv. Den landet i hagen til Jens Overvik mandag morgen og koste seg der, men da to F-16 tok turen over

Les mer om Dalselv.
Depp spiller gitar på Dylan-plate

Da Elvis Costello ikke kunne komme til studioet dukket Johnny Depp opp som gitarvikar.

Les mer om Dylan-plate og Johnny Depp.
- Fullt trøkk hele kvelden

Frank-Tore Arnesen Lars Høvik og Kenneth Larsen gleder seg til å arrangere Vestengdagen og karaokekonkurranse søndag kveld. Kanskje blir det et gjenhør med Elvis Presley og Marilyn Monroe.

Har du sett Elvis?

He has left the building.

Auksjon på Graceland

For første gang skal en rekke Elvis-gjenstander auksjoneres bort i hans eget hjem.

Ella Mae (20 mnd) tar nettet med storm med sin Elvis-tolkning

nærmere seks millioner har hørt ella mae synge elvis i bilen. TV2.no - Ella Mae (20 mnd) tar nettet med storm med sin Elvis-tolkning

Les mer om Ella Mae og Elvis-tolkning.
1800-tallets Elvis er fra Telemark

En kvinnebedårende og umåtelig populær spellemann. Lars Fykerud var som en internasjonal popstjerne på slutten av 1800-tallet.

Les mer om Telemark.
1800-tallets Elvis, fra Telemark

En kvinnebedårende og umåtelig populær spellemann. Lars Fykerud var som en internasjonal popstjerne på slutten av 1800-tallet.

Les mer om Telemark.
Elvis-imitator på vill flukt

15 politibiler og ett helikopter ble satt inn i jakten. Politiet i England etterlyste i går Elvis-imitatoren Derrel Weaver som skulle være i besittelse av to våpen, skriver SkyNews.

Elvis-kopier i fleng

Modum Bads sykehusprest, Jon–Erik Bråten, var den første Elvis-kopien under Opplevelsesdagen i går.

Romfamilien vil heller jobbe

- Vi er hardtarbeidende menn som vil jobbe, sier Elvis Coldororu. Skogsarbeid: - Vi har jobbet mye i skogen hjemme i Romaia, forteller Daniel Coldoruru. I bakgrunnen står Bjørn Erik

Helt frisk etter hjerneslaget

Fjordingene Olly og Elvis har fått matfar tilbake. Takket være en besluttsom datter er Johannes Eikås (79) helt frisk etter hjerneslaget.

Jubelkveld med Spranget

Ikke et øye var tørt i Otta kulturhus i kveld. Mest lattertårer... Elvis: Elvis dukker opp i live, på Otta.

Les mer om Otta og Spranget.
Forhandler om Elvis-film

Filmskaperen Baz Luhrmann, som sist laget `Den store Gatsby` på nytt, meldes å være i forhandlinger om å gjøre en biografisk kinofilm om Elvis Presley.

Les mer om Elvis-film.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01