Elvis


Auksjon på Graceland

For første gang skal en rekke Elvis-gjenstander auksjoneres bort i hans eget hjem.

Ella Mae (20 mnd) tar nettet med storm med sin Elvis-tolkning

nærmere seks millioner har hørt ella mae synge elvis i bilen. TV2.no - Ella Mae (20 mnd) tar nettet med storm med sin Elvis-tolkning

Les mer om Ella Mae og Elvis-tolkning.
1800-tallets Elvis er fra Telemark

En kvinnebedårende og umåtelig populær spellemann. Lars Fykerud var som en internasjonal popstjerne på slutten av 1800-tallet.

Les mer om Telemark.
1800-tallets Elvis, fra Telemark

En kvinnebedårende og umåtelig populær spellemann. Lars Fykerud var som en internasjonal popstjerne på slutten av 1800-tallet.

Les mer om Telemark.

Elvis-imitator på vill flukt

15 politibiler og ett helikopter ble satt inn i jakten. Politiet i England etterlyste i går Elvis-imitatoren Derrel Weaver som skulle være i besittelse av to våpen, skriver SkyNews.

Elvis-kopier i fleng

Modum Bads sykehusprest, Jon–Erik Bråten, var den første Elvis-kopien under Opplevelsesdagen i går.

Romfamilien vil heller jobbe

- Vi er hardtarbeidende menn som vil jobbe, sier Elvis Coldororu. Skogsarbeid: - Vi har jobbet mye i skogen hjemme i Romaia, forteller Daniel Coldoruru. I bakgrunnen står Bjørn Erik

Helt frisk etter hjerneslaget

Fjordingene Olly og Elvis har fått matfar tilbake. Takket være en besluttsom datter er Johannes Eikås (79) helt frisk etter hjerneslaget.

Jubelkveld med Spranget

Ikke et øye var tørt i Otta kulturhus i kveld. Mest lattertårer... Elvis: Elvis dukker opp i live, på Otta.

Les mer om Otta og Spranget.
Forhandler om Elvis-film

Filmskaperen Baz Luhrmann, som sist laget `Den store Gatsby` på nytt, meldes å være i forhandlinger om å gjøre en biografisk kinofilm om Elvis Presley.

Les mer om Elvis-film.
De rike døde

Ryktet forteller at Elvis manager Colonel Tom Parker reagerte med et slags dette endrer ingenting da han fikk vite om rockerens død i august 1977.

Les mer om Colonel Tom Parker.
James innrømmer at han sendte brev med «verdens dødeligste gift til Obama og Elvis-imitatør -4

Les mer om Elvis-imitatør4 og Obama.
Johnsen vil spille i Elvis-drakt

I dag fyller tidenes eldste toppscorer og tidenes eldste landslagsspiller, Frode Johnsen 40 år. Ønsket hans er å få spille med Elvis-trøya han fikk av gutta.

Kjell Elvis inn i politikken

Kjell Henning Bjørnestad ble onsdag valgt inn i fylkesstyret til De Kristne i Vest-Agder. AV: Karl Birger Sælør Den kjente Elvis-imitatoren fra Lyngdal hjalp partiet De Kristne i valgkampen.

Sir Alex hyller damene (og Elvis)

Alex Rosn kom, sang, skålte, skrønte og vant publikum lørdag kveld i et nesten fullsatt Fredrikshald teater. Alex Rosn målbandt publikum i kultursalen.

Les mer om Fredrikshald.
Nå kan du høre pianisten til Elvis

Elvis Presleys tidligere pianist og organist, Per-Erik Hallin, kommer til Askim i mars.

Les mer om Askim og Per-Erik Hallin.
Miranda Kerr prøver seg som sanger

Victorias Secrets-modellen Miranda Kerr (30) skal slippe en cover-versjon av Elvis Presley med Jersey Boys -stjerne Bobby Fox (31).

Funky folk

Skogn-elever spilte inn musikk i legendariske Sun Studio i Memphis. Stedet hvor auraen til Elvis Presley fremdeles er å kjenne. Kultur Nå har elevene ved musikk- og scenelinja til Skogn

Les mer om Skogn og Sun Studio.
Elvis Costello solo til Norge

Elvis Costello vender tilbake til Norge i oktober - også denne gangen solo. Sist han var her, i 2011, var det også solo og gjorde en konsert som beskrives som magisk på Sentrum Scene

Les mer om Norge og Sentrum Scene.
Intim Costello til Norge

Spiller solo i Bergen og Oslo 1. og 2. oktober. Under tittelen An evening with... skal britiske Elvis Costello gjøre to konserter i Norge i oktober, Logen Teater i Bergen (1.10) og Sentrum Scene (2.10).

Elvis Costello til Bergen

Det kan bli rift om plassene når Elvis Costello (59) spiller på Logen Teater 1. oktober i år.

Les mer om Bergen og Logen Teater.
Costello til Logen

Elvis Costello kommer alene med seksstrengeren til Logen Teater 1. oktober.

Les mer om Logen Teater og Logen.
- Veldig kjekt

Fotograf i Stavanger Aftenblad, Kristian Jakobsen, vant denne helgen årets fotopris i regi av Stavanger Journalistlag for et bilde han tok av Kjell Elvis i august. - Dette er veldig

Kjell Elvis-bildet vant fotoprisen

Aftenbladfotograf Kristian Jacobsen vant årets fotopris med bildet Kjell Elvis. Et bilde som ifølge juryen oser av livsglede.

Kjell Elvis -bildet vant fotoprisen

Aftenbladfotograf Kristian Jacobsen vant årets fotopris med bildet Kjell Elvis. Et bilde som ifølge juryen oser av livsglede.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06