Elvis

Slik har du aldri sett superstjernen før!

Før han ble popstjerne, reiste ungpike-idolet Bruno Mars USA rundt som «barne-Elvis. Se video!

Elvis barnebarn har giftet seg

Modellen Riley Keough har funnet sin «Burning Love.
Les mer om Burning Love.
Muriburiland finnes ikke
Jeg ble født i 1976. Elvis var i live, Mao døde, Milton Friedman fikk nobelprisen i økonomi og Jimmy Carter var ennå ikke president i USA. Med andre ord: et godt år.
Trippel Elvis kommer
Paal Flaata er den mørke, magre country-Elvis. Vidar Busk er rockabilly-Elvis. Stephen Ackles er soul-Elvis. Sammen på scenen skal de feire de Elvis landet rundt - i månedsvis. For ikke å si år. I april kommer de til Ringerike.
Les mer om Ringerike.

Jan Magnus (32) vant én million kroner i Lotto, uten å ha sju rette

Nå kjøper han akvarium. Jan Magnus Holthe Melbye fra Ottestad er til daglig lærer på Elverum videregående skole (ELVIS). Lørdag kveld vant han én million kroner i Lotto. Og det uten å ha prikket inn de obligatoriske sju rette tallene.
Les mer om Elverum, Lotto og Ottestad.
Idrettsstjerna avslørte at hun og kona er i lykkelige omstendigheter
Elvis får en søster eller bror.
Elvis-hyllest i kulturhuset
I år markeres det at Elvis Presley ville ha vært 80 år, og etter en testforestilling kan det se ut til at dette blir det mest ambisiøse hyllest-showet til Elvis noensinne i Norge.
Les mer om Norge.
Da hun møtte Elvis
- Elvis hilste på meg jevnlig, forteller Nikoline Hammerø om sommeren i Tyskland i 1959. Denne uken ville Kongen fylt 80 år. LEGENDARISK: Elvis Presley skal ha solgt over to milliarder plater. Dette bildet er fra 1957-filmen Jailhouse Rock.
- En full vokalist som dret seg loddrett ut
Artistene på scenen fikk strålende applaus fredag. Lørdag stilnet imidlertid applausen. En rekke publikummere reagerte nemlig på at vokalist Paal Flaata var synlig beruset da han entret scenen for å utføre tre låter fra Elvis-showet.
Les mer om Elvis-showet og Paal Flaata.
- Unnskyld, Frederik-prisen
Elvis-showet fikk stående applaus etter å ha opptrådt på City scene fredag. Lørdag stilnet imidlertid applausen.
Les mer om City og Frederik-prisen.
Hva med å feire med en Elvis-sandwich?
Hvem er Elvis? En amerikansk sanger og skuespiller. Han var den første som ble populær ved å blande ungdomsopprør og musikk. Han ble kalt "The king of rock and roll, så derfor kaller mange ham bare kongen.
Les mer om Elvis-sandwich og The.
Jeg har aldri jaget etter lykke
Artist Benny Borg mener han har en fabelaktig evne til å legge ting bak seg. Men Elvis Prestley har ikke sluppet taket. Benny Borg nærmer seg 70 år, men har ingen planer om å legge inn årene.
Stående applaus for Elvis-hyllest
De tre grenland-artistene Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk har til sammen tung fartstid fra den rocka siden av norsk showbiz og de har alle alltid hatt et avklart forhold til The King of Rock'n'Roll.
Det kulturelle takras (abo)
Elvis Presley ble kongen uten å kunne spise med kniv og gaffel. Lørdag kveld feires Elvis med konsert i Kopervik.
Les mer om Kopervik.
Det blir trolig tilbud om spisset toppidrett ved Elverum videregående skole
ELVIS skal være blant de utvalgte videregående skolene i fylket som fra høsten får gi elevene et tilbud om spisset toppidrett.
Les mer om Elverum.
... men er det ikke selveste
Og da snakker vi med all respekt ikke om toppscoreren på Skagerak arena, men om Elvis Aron Presley, som ville ha fylt 80 år i går. Men et hardt rockeliv stanset allerede i 1977. Elvis ble bare 42 år.
Les mer om Skagerak.
Ladar opp hoftene
Gunnar Emmerhoff og «halve Bergens musikkmiljø hyllar Elvis på Garage denne helga. Sjølv er vokalisten glad han har ein gitar å skjula seg bak.
Les mer om Garage.
Else + Elvis = sant
Else Engelstad er over gjennomsnittet interessert i Elvis, noe som vises godt både hjemme hos henne og på jobben.
Bursdagsfeiring på Nyttårsjam
I dag er Svein Finstad 60 år. Men dagen feires først til lørdag med jam på Pavilionen. HYLLEST: Svein Finstad er bevisst sine røtter. I dag samles Elvis-fansen ved Graceland for å markere det som skulle vært The King s 80-årsdag.
Stor bursdagsfest for Elvis
Elvis Presley 80-årsdag ble feiret på behørig vis på Solborg i går. Bærre lækker: Camilla Damengen i tidsriktig antrekk. SKI: Kjell Jørung holdt konsert med Elvis' mange kjente perler. Drøbak-mannen er en av Norges fremste Elvis-tolkere.
Les mer om Elvis-tolkere og Solborg.
Forlot sjefsjobb til fordel for Elvis Presley
Make me know it lyder når telefonen ringer, gangen er full av platetrofeer og 2. etasje stappfull av Elvis-plater og bøker. Jubilant: Elvis Presley døde 16. august 1977. I dag, torsdag 8. januar, ville rockekongen blitt 80 år.
Les mer om Elvis-plater.
- De har glemt mye, men tekstene til Elvis husker de
Kjell Jørung tar "kongen" sin musikk til dem som var unge på 50-tallet. Torsdag 8. januar ville Elvis blitt 80 år. Kjell Jørung er bussjåfør fra Drøbak, med en fortid fra det kjente norske bandet Beatnicks, skriver Ås avis.
Les mer om Drøbak.
Finpusser hyllest til Elvis
Torsdag ville Elvis fylt 80 år. Det markerer Teddy Bears med å framføre samtlige låter fra den berømte konserten «Aloha from Hawaii.
Les mer om Aloha og Hawaii.
Finpusser hyllest til Elvis
Torsdag ville Elvis fylt 80 år. Det markerer Teddy Bears med å framføre samtlige låter fra den berømte konserten «Aloha from Hawaii.
Les mer om Aloha og Hawaii.