Enebakk

Sjekker inn på Paradise Hotel: - Jeg er en «fuckboy»

NB! SPOILER. I dag sjekker Anders (21) fra Enebakk inn på hotellet. Denne uken skal gjengen på hotellet spille inn en romantisk film, og for Anders som trives best foran kameraet er dette en gyllen mulighet til å bevise seg for gjengen
Les mer om Enebakk og Paradise Hotel.
Huset er helt ødelagt
Huset i Enebakk er totalskadet, ifølge politiet. Brannårsaken er ukjent. Politiet sier at teknikere skal undersøke huset så fort arbeidsforholdene tillater det.
Les mer om Enebakk.
Husbrann i Enebakk
Brannvesen og politi har rykket ut til en enebolig i Dalefjerdingen i Enebakk. Ifølge politiet er huset overtent. Eieren skal ha forklart politiet at det ikke bor noen i huset.
Les mer om Dalefjerdingen og Enebakk.
Låvebrann i Enebakk
Les mer om Enebakk.
Ingen dyr i brennende låve
Det skal ikke være dyr i den brennende låven i Enebakk, melder Øst politidistrikt på twitter. Ingen fare for spredning. På grunn av brennende strømledninger i veibanen blir veien midlertidig stengt ved brannstedet.
Les mer om Enebakk og Øst.
Låvebrann i Enebakk
Follo brannvesen har rykket ut til en låvebrann i Enebakk. Politiet opplyser til NRK at også de er på vei til stedet. De vet ikke hva slags låve det er snakk om, eller om det er dyr inne i bygget.
Les mer om Enebakk og NRK.
Krafttak mot kreft: Lillestrøm-russen på topp
Russen ved Lillestrøm videregående skole tok det aller største krafttaket mot kreft, men Michelle Engers innsamling i Enebakk ga nesten like mye.
Les mer om Enebakk og Lillestrøm.
FLOMFAREN: Elvekommunene er i gang med kriseberedskapen
Seks romerikskommuner er direkte berørt av Glommavassdraget, fra Eidsvoll og Nes, via Sørum og Rælingen til Fet og Enebakk.
Øvresaga best besøkt av DNT-hyttene i Østmarka
Den Norske Turistforening har fire hytter i Østmarka. Øvresaga i Rausjø hadde flest overnattingsgjester i 2017. OSLO/ENEBAKK: DNT Oslo og omegn la om til nytt bookingssystem i løpet av 2017.
Les mer om Rausjø og Østmarka.
Stian ønsker våren velkommen på kreativ måte
Stian Røste i Myraveien i Ytre Enebakk er en kreativ kar som flere kjenner fra før på grunn av hans store interesse for gamle originale biler.
Les mer om Myraveien og Ytre Enebakk.
Her blir villsvinet tatt på fersken ved Øyeren
Monica Normanseth knipset bilder av villsvinet som rotet ved en konteiner. FET: Bildet ble tatt ved Gan, på den andre siden av Øyeren for Enebakk, en ettermiddag tidligere denne uka. Er innsjøen islagt, er det ikke lange veien over.
Les mer om Enebakk, Gan og Øyeren.
Stian ønsker våren velkommen på kreativ måte
Stian Røste i Myraveien i Ytre Enebakk er en kreativ kar som flere kjenner fra før på grunn av hans store interesse for gamle originale biler.
Les mer om Myraveien og Ytre Enebakk.
Driv-trener: - Nesodden blir en skikkelig test for oss
Lørdag møter Driv fra Ytre Enebakk Nesodden fotball. Nesodden endte midt på tabellen i 4.divisjon i fjor.
Oppsiktsvekkende arrogant av Venstre
Det er ingen bombe at Venstre for å gå i regjering med H og Frp, fikk klarsignal for første etappe i retning Østmarka Nasjonalpark. Det er heller ingen overraskelse at Johan G. Ellingsen og Enebakk Venstre applauderer dette.
Brann i hytte
Nødetatene rykket fredag kveld ut til en hyttebrann i Enebakk.
Les mer om Enebakk.
Kartlegger verneverdiene: Første steg mot nasjonalpark i Østmarka
Regjeringen skal kartlegge verneverdiene i Østmarka – til tross for at Enebakk sier nei. Dermed tas første skritt mot å gjøre området til en nasjonalpark.
Les mer om Enebakk og Østmarka.
Person påkjørt av toget i Østfold
En person omkom etter å ha blitt påkjørt av et tog i Enebakk. Østfoldbanen stengt. En person ble påkjørt av toget ved Enebakk i Råde i Østfold mandag ettermiddag og er bekreftet omkommet.
Les mer om Enebakk, Råde og Østfold.
Døde etter påkjørsel
En person er død etter vedkommende ble påkjørt av et tog ved Enebakk i Råde kommune i Østfold. Østfoldbanen er stengt. Det melder politiet.
Les mer om Enebakk, Råde og Østfold.
Færre arbeidsledige i Akershus
Lavest ledighet i Nittedal – høyest i Enebakk.
Les mer om Enebakk og Nittedal.
Arbeidsledigheten går ned i Follo
Samtlige kommuner utenom Enebakk har lavere arbeidsledighet i februar 2018 enn på samme tid i fjor. Fredag publiserte Nav tall for arbeidsledigheten i Norge for februar 2018. Hovedtrekkene er at arbeidsledigheten synker, også i Follo.
Les mer om Enebakk, Follo, Nav og Norge.
Therese (43) flykter fra mobiler, strømmålere og trådløse nettverk
ENEBAKK (TV 2): For å beskytte seg mot stråling fra mobilmasten i nærheten, har Therese Lucile Engh (43) lagd seg et slags telt av metallduk rundt sofaen i stua.
Haga og Weng går tremila
Ragnhild Haga fra Nannestad og Heidi Weng fra Ytre Enebakk skal gå tremila i morgen. Fra det norske landslaget får de selskap i sporet av Ingvild Flugstad Østberg og Marit Bjørgen.
Husk båndtvang!
Det er ekstraordinær båndtvang i Bærum, Oslo, Asker, Nannestad, Fet, Nittedal, Skedsmo, Enebakk, Rælingen, Lørenskog, Oppegård, Ski og Ås. Norges Jeger- og Fiskerforbund i Akershus ber alle respektere den ekstraordinære båndtvangen som er innført.