Ensjø

Utpekt leiemorder om drapsplaner: – Det var galskap

For rundt fem og et halvt år siden skal portugiseren ha blitt leid inn av Zulqurnain Zahoor for å begå drapet på Aqeel Shazad på Ensjø i Oslo. I dag kaller han drapsplanene for galskap.

Erkjente straffskyld for Ensjø-drap

En 38 årig portugisisk mann erkjente i dag straffskyld for drapet på Aqeel Shahzad (31) på Ensjø i Oslo i 2012. Mannen nektet straffskyld for drapsforsøk mot en annen person. Tre andre tiltalte nektet straffskyld da rettsaken startet i Oslo tingrett i dag.
Erkjente straffskyld for drap
En 38 år gammel portugisisk mann erkjente i dag straffskyld for drapet på Aqeel Shahzad (31) på Ensjø i Oslo i 2012. Mannen nektet straffskyld for drapsforsøk mot en annen person. Tre andre tiltalte nektet straffskyld da rettsaken startet i Oslo tingrett i dag.
Les mer om Aqeel Shahzad, Ensjø og Oslo.
Nesten ti uker i retten for bestillingsdrapet på Ensjø
Fire personer er tiltalt for drap eller medvirkning til drap på Aqeel Shahzad (31) i august 2012. Rettssaken starter i Oslo tingrett onsdag.
Les mer om Aqeel Shahzad, Ensjø og Oslo.

Brann på verksted

Det brenner i et lakk- og karosseriverksted på Ensjø. Nødetatene er på stedet, og har begynt å evakuere de som er på jobb.
Les mer om Ensjø.
Verkstedbrann slukket
Brannen i Gladengveien på Ensjø er nå slukket, og det jobbes med å lufte ut røyk i deler av bygget, melder politiet.
Les mer om Ensjø og Gladengveien.
Tiltalt for overlagt drap
En 39 år gammel portugisisk mann er tiltalt for drapet av Aqeel Shahzad på Ensjø i august 2012. Portugiseren ble utlevert fra Dubai til Norge i 2016. Tre andre menn er tiltalt for medvirkning til drapet, blant dem en 31 år gammel mann som skal ha bestilt drapet.
Les mer om Aqeel Shahzad, Dubai, Ensjø og Norge.
Portugiser tiltalt for leiemord på Ensjø: Angrer og ber om unnskyldning
Den portugisiske mannen påtalemyndigheten mener er en leiemorder bestilt av Zulqurnain Zahoor (30), erkjenner drap og unnskylder seg overfor familien til drapsofferet samt den norske stat.
Les mer om Ensjø og Zulqurnain Zahoor.
Ensjø-drapet: Zulqurnain Zahoor tiltalt for å ha bestilt drap på uvenn
Etter å ha vært internasjonalt etterlyst, er Zulqurnain Zahoor (30), sammen med tre andre menn, tiltalt for å ha stått bak drapet på Ensjø i 2012.
Les mer om Ensjø og Zulqurnain Zahoor.
Vil flytte Tøyen togstasjon
Oslo Arbeiderparti vil flytte Tøyen togstasjon til Ensjø. Ensjø er en bydel i kraftig vekst, mens Tøyen bare har 200 daglige brukere, skriver Dagsavisen. Arbeiderpartiet vil ha bystyret med på et initiativ overfor staten, som eier stasjonen.
Les mer om Dagsavisen, Ensjø og Tøyen.
Flere elever i Oslo-skolen
De siste ti årene har det blitt 20 prosent flere elever i Oslo-skolen. Det er nå totalt 88.000 elever, og det forventes en like stor vekst de neste ti årene. Størst behov for nye skoleplasser de neste årene er: Hoff ved Skøyen, Hovin på Ensjø, Frysja, Østensjø og Nordstrand.
Klager på fengslet
I 2012 ble Aqeel Shahzad skutt og drept på en bensinstasjon på Ensjø i Oslo. Den 30 år gamle mannen, som soner en straff for å ha bestilt dette drapet, klager nå på forholdene i fengslet, melder VG. Han er misfornøyd med mengden isolasjon i fengslet, og vurderer søksmål.
Les mer om Aqeel Shahzad, Ensjø og Oslo.
Ni pågrepet i Ensjø-saken
Politiet har sikret videobevis etter at en mann fikk fingeren kuttet av med machete på Ensjø Bingo. Nå er ni personer pågrepet, skriver VG. Det var i juni at flere maskerte menn stormet Ensjø Bingo med machete og stikkvåpen.
Les mer om Ensjø Bingo og Ensjø-saken.
Ni pågrepet i Ensjø-saken, to under 18 år
Politiet har sikret videobevis etter at en mann fikk fingeren kuttet av med machete på Ensjø Bingo. Nå er ni personer pågrepet.
Les mer om Ensjø Bingo og Ensjø-saken.
Drapsoffers bil var sporløst forsvunnet - nå er den funnet ved bingolokale på Ensjø
Bilen til mannen som ble funnet død i sitt hjem på Hellerud i Oslo torsdag, er kommet til rette. Politiet antar at mannen ble drept, men har ingen mistenkte.
Les mer om Ensjø, Hellerud og Oslo.
Drapsoffers bil er kommet til rette
Bilen til mannen som ble funnet død i sitt hjem på Hellerud i Oslo torsdag, er kommet til rette. Et vitne fortalte politiet at bilen sto parkert ved et bingolokale på Ensjø, skriver NTB.
Les mer om Ensjø, Hellerud, NTB og Oslo.
Har funnet etterlyst bil
Politiet har funnet den etterlyste bilen som tilhørte mannen som ble funnet drept på Hellerud i Oslo torsdag. Den ble funnet på Ensjø, rundt fem kilometer fra åstedet.
Les mer om Ensjø, Hellerud og Oslo.
Varetektsfengselet i fire uker
De to vold-siktede etter knivstikkingen på Ensjø bingo i helgen, ble i dag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, opplyser politiadvokat Marianne Midtbø. De to mennene i tidlig 20-årene ble pågrepet i nærheten av bingoen, kort tid etter hendelsen.
Les mer om Ensjø og Marianne Midtbø.
Ingen pågrepet på Tøyen
Ingen ble pågrepet i politiets aksjon mot en leilighet på Tøyen søndag kveld. Politiet jobber aktivt med etterforskning etter at en mann ble knivstukket på Ensjø bingo søndag ettermiddag, og utelukker ikke flere aksjoner i løpet av natten.
Les mer om Ensjø og Tøyen.
Stor politiaksjon i bingo-saken
Politiet aksjonerte mot en leilighet på Tøyen søndag kveld etter at en mann ble knivstukket, og fikk en finger kappet av, på Ensjø bingo søndag ettermiddag. Et vitne forteller til VG at rundt ti politibiler var på stedet og at politiet var tungt bevæpnet.
Les mer om Ensjø og Tøyen.
Maskert gjeng angrep bingospiller - kuttet av finger, knivstakk og løp
En mann tidlig i 20-årene er lagt inn på sykehus med avkuttet finger og knivstikk i foten etter en voldshandling inne i Ensjø bingo søndag.
Les mer om Ensjø.
Kappet finger av mann på bingo
Flere menn gikk løs på en mann i 20-årene på Ensjø bingo søndag ettermiddag. Mannen fikk en finger kappet rett av, og ble også knivstukket i benet. To menn er pågrepet.
Les mer om Ensjø.
Kappet av finger på mann inne på bingo
Flere menn gikk løs på en mann i 20-årene på Ensjø bingo søndag ettermiddag. Mannen fikk en finger kappet rett av, og ble også knivstukket i benet. To menn er pågrepet.
Les mer om Ensjø.
Mann skadet i knivstikking i Oslo
En mann er alvorlig skadet etter å ha blitt knivstukket på Ensjø bingo i Oslo. Politiet ble varslet om hendelsen i 16-tiden søndag. Gjerningsmannen er ikke pågrepet, melder NTB.
Les mer om Ensjø, NTB og Oslo.
Voldshendelse på bingo
En person er sendt til sykehus med alvorlige kuttskader etter en voldshendelse på en bingohall på Ensjø i Oslo.
Les mer om Ensjø og Oslo.