Erna solberg

Merkel og Solberg møtes for femte gang

Tysklands rikskansler Angela Merkel og statsminister Erna Solberg møtes offisielt for femte gang, når de i begynnelsen av mai skal åpne en Hydro-fabrikk i Tyskland.

Erna Solberg advarer: Aps politikk vil kvele den økonomiske veksten

Statsminister Erna Solberg mener Ap beveget seg til venstre på sitt landsmøte i helgen og mener deres politikk vil kvele den forsiktige bedringen i norsk økonomi.
Solberg mener Ap er redd for å provosere Sp
Erna Solberg (H) mener Arbeiderpartiet ikke klarte å levere svarene de hadde lovet før helgens landsmøte, og tror Senterpartiets fremgang har noe av skylden.
Les mer om Arbeiderpartiet.
Erna Solberg om Aps Lofoten-vedtak: Trist
Statsminister Erna Solberg (H) sier det er trist at Ap vil verne områdene utenfor Lofoten. Hun kaller også Aps bygdeflørt for stemmefiske.
Les mer om Lofoten.

Solberg: Jeg ville ikke brukt ordet pinlig

Statsminister Erna Solberg (H) sier hun ikke vil bruke ordet pinlig om den svenske statsministerens uttalelser om innvandringen til Sverige.
Les mer om Sverige.
Nordområdestrategien: – Konkret på noe, men ikke på alt
Den nye Nordområdestrategien til regjeringen er altfor lite konkret, mener de tre fylkesrådslederne i Nord-Norge. – De konkrete sakene ligger aldri i strategien, svarer statsminister Erna Solberg.
– Konkret på noe, men ikke på alt
Den nye Nordområdestrategien til regjeringen er alfor lite konkret, mener de tre fylkesrådslederne i Nord-Norge. – De konkrete sakene ligger aldri i strategien, svarer statsminister Erna Solberg.
Lillehamring Solbergs høyre hånd
Sunniva Ihle Steinstad fra Lillehammer blir statssekretær for Erna Solberg. 34-åringen ble utnevnt i statsråd i dag. Ihle Steinstad kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef i Høyre.
– Nordområdesatsinga må dreie seg mer om folk
I dag legger statsminister Erna Solberg fram regjeringa sin nye nordområdestrategi. – Nå må det fokuseres på hvordan landsdelen skal unngå utflytting og tiltrekke seg flere folk, sier forsker Erlend Bullvåg.
Varsler rekordhøy pengestøtte til Ap
LOs nestleder Hans-Christian Gabrielsen (49) varsler rekordhøy økonomisk valgkampstøtte for å sørge for at Siv Jensen og Erna Solberg kastes ut av regjeringskontorene.
Jonas Gahr Støre må håpe på noe som har skjedd n gang på 40 år
Kun n gang på 40 år har en regjering blitt felt når den har gått til stortingsvalg med synkende arbeidsledighet. Nå må Jonas Gahr Støre håpe at Erna Solberg deler skjebne med Ap.
Les mer om Erna Solberg.
Støre til motangrep på tåkefyrste-bråket: Gjorde narr av Ernas vanskelige ord
FOLKETS HUS (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre, som selv er blitt kalt en tåkefyrste, kritiserte statsminister Erna Solberg for byråkratisk språk i sin tale til landsmøtet.
Les mer om Erna Solberg.
Ap-Jonas' løfte til velgerne: Skal ikke gjøre «stupid shit
FOLKETS HUS (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre, som selv er blitt kalt en tåkefyrste, forsøkte å kritisere statsminister Erna Solberg for byråkratisk språk i sin tale til landsmøtet.
Les mer om Erna Solberg.
Knapt flertall tror på Støre som statsminister etter valget
I en meningsmåling for TV 2 svarer 51,4 prosent at de tror Ap-leder Jonas Gahr Støre blir statsminister etter valget. Men Erna Solberg har ikke gitt opp håpet.
Les mer om Støre.
Tror Støre blir statsminister
En fersk TV 2-måling viser at Jonas Gahr Støre har en knapp ledelse over Erna Solberg i spørsmålet om hvem folk tror blir Norges neste statsminister.
Les mer om Erna Solberg.
Ap vil endre flere av Erna Solbergs reformer
Arbeiderpartiet angriper Erna Solberg for massiv vekst i byråkrati. De er sterkt kritiske til både jernbanereformen og Nye veier AS.
Les mer om Erna Solberg og Nye.
Solberg vil fortsatt ha tiggeforbud
Statsminister Erna Solberg (H) ber folk tenke over at de kanskje støtter organisert kriminalitet ved å gi til tiggere, og ønsker tiggeforbud.
Solberg reagerer sterkt på tigger-dokumentar
Statsminister Erna Solberg sier folk må tenke over at man kanskje støtter organisert kriminalitet ved å gi til tiggere, og ønsker fortsatt tiggeforbud. – Regjeringen burde bekjempe kriminelle, ikke fattige, sier SV.
Solberg erkjenner for dårlig jobb i terrorsikring av bygg
Statsminister Erna Solberg (H) innrømmer at regjeringen har gjort en for dårlig jobb når det gjelder å sikre offentlige bygninger mot terrorangrep.
Solberg erkjenner for dårlig jobb i terrorsikring
Statsminister Erna Solberg (H) innrømmer at regjeringen har gjort en for dårlig jobb når det gjelder å sikre offentlige bygninger mot terrorangrep.
Solberg sabler ned Aps skatteøkninger
Ap kommer trolig til å spikre skatteøkninger på 15 milliarder på sitt landsmøte til helgen. Partiet forstår ikke at det hemmer omstilling, mener Erna Solberg.
Les mer om Erna Solberg.
Solberg sabler ned Aps skatteøkninger
Ap kommer trolig til å spikre skatteøkninger på 15 milliarder på sitt landsmøte til helgen. Partiet forstår ikke at det hemmer omstilling, mener Erna Solberg.
Les mer om Erna Solberg.
Ekspertene: Derfor faller Arbeiderpartiet
Nestoren innen norsk valgforskning, Bernt Aardal, sier Ap-leder Jonas Gahr Støre har havnet i skyggen av Høyre-leder Erna Solberg og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum.
Forskerne legger press på regjeringen
- Det er ingen tid å miste. Grip muligheten nå for å opprette et senter for Alzheimer-forskning, var beskjeden fra Edvard Moser til Erna Solberg og Bent Høie.
– NATO er svært viktig for USA
Amerikanske politikere møtte statsminister Erna Solberg.
Les mer om Erna Solberg og USA.