Espen olsen

Fra Nordlie til Strømmen?

Mansour Gueye (24) håper å overbevise Espen Olsen.
Les mer om Espen Olsen og Strømmen.

Solvik-Olsen: Rv 19 Moss ikke klar

Rapporten som Statens vegvesen la frem i november gir ikke noe svar på hvilken trase som skal velges for en nye riksvei 19 gjennom Moss. Det svarer samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) på et skriftlig spørsmål fra MDGs Per Espen Stoknes, som tar opp bekymringene flere har om at planene ikke vil påvirke byens utvikling på en god måte. Arbeidsgrupper skal legge fram nye rapporter i februar neste år, som kan peke ut tiltak som kan bedre trafikksituasjonen i byen, fortsetter statsråden.
Les mer om Ketil Solvik-Olsen.
Toyota-topp om bilavgiftene: – Et slag i ansiktet
Elbiler og hybrider mister store fordeler i regjeringens forslag til statsbudsjett. – Et stort feilgrep, sier Espen Olsen i Toyota, som er bilbudsjettets store taper.
Les mer om Espen Olsen og Toyota.
Fotballtalentet fortvilte over livet etter trafikkulykka. Så ringde han Erik Thorstvedt.
– Det var kveldar eg la meg og var bestemt på å ta livet av meg dagen etter, seier Espen Olsen.

Strømmen-trener Olsen om Start-ledelsen: – Spiller et høyt spill

STRØMMEN (VG) (Strømmen – Start 1-2) Den omstridte sparkingen av Steinar Pedersen høster ingen applaus hos tidligere Start-spiller Espen Olsen (38).
– Sparkingen kan koste Start opprykket
Strømmen-trener Espen Olsen er kritisk til Starts sparking av Steinar Pedersen.
Travel lørdag for trener Espen
Espen Olsen (40) er trener for to lag i Sprint. Lørdag ble det 16 kamper på han.
Les mer om Espen og Sprint.
Travel lørdag for trener Espen
Espen Olsen (40) er trener for to lag i Sprint. Lørdag ble det 16 kamper på han.
Les mer om Espen og Sprint.
Kongsvinger forhørte seg om Olsen
Strømmen-trener Espen Olsen skal ha stått på ønskelista til Kongsvinger som ny trener. Hovedpersonen selv takket nei. – Jeg kan bekrefte at jeg har fått en henvendelse fra Kongsvinger, sier han og understreker videre at han ikke er aktuell for et jobbskifte.
Les mer om Kongsvinger og Olsen.
Azemi matchvinner i keeperheltens avskjedskamp
(Bodø/Glimt - Odd 2-1) Espen Ruud (32) skrudde inn et herlig frispark, men så snudde hjemmelaget fortjent kampen og vant etter scoringer av Trond Olsen (32) og Fitim Azemi (24). Etterpå tok Island-helten Hannes Thor Halldorsson farvel med Glimt-fansen.
Bodø/Glimt – Odd: 2-1
Fotballkampen mellom Bodø/Glimt og Odd er over. Glimt vant kampen 2-1 etter mål av Trond Olsen og Fitim Azemi. Espen Ruud var målscorer for Odd.
Les mer om Fitim Azemi, Odd og Trond Olsen.
Pause på Aspmyra
Det står 1-1 på Aspmyra i eliteserieoppgjøret i fotball mellom Bodø/Glimt og Odd. Odd gikk opp i ledelsen etter 28 minutt da Espen Ruud plasserte et frispark i krysset. Trond Olsen svarte åtte minutter senere og utlignet for Glimt. Følg kampen her.
Les mer om Aspmyra, Espen Ruud, Glimt og Odd.
Vinner av Autoindeksen 2016: Lexus på topp igjen
Lexus beholder kronen og plasserer seg nok en gang p toppen av den rlige underskelsen. Det betyr at Lexus har vunnet fem av fem mulige, da merket ikke var med i undersøkelsen før i 2012. SE OGSÅ: Autoindeksen 2014 SE OGSÅ: Autoindeksen 2015 Autoindeksen er en årlig undersøkelse som tar for seg bilen og kjøreopplevelsen, forhandleren og opplevelsen rundt kjøpet, service og verksted og lojalitet til merket. - Det er alltid hyggelig å komme på toppen, forteller en fornøyd informasjonssjef Espen Olsen i Toyota/Lexus på telefon fra Stockholm. Indeksen dekker hele 23 merker som er representert med minst 100 svar. Her er det en 50-50 forde
Tror ikke på Schengen-kollaps
Seniorforsker Espen D.H. Olsen tror ikke Schengen-samarbeidet kollapser, men er klar på at problemene i Hellas må løses.
Her er nye Toyota Prius
Verdens mest solgte hybrid blir ny - for fjerde gang. For fjerde gang lanserer Toyota en ny Prius, og tradisjonen tro er den selvfølgelig en hybrid. Bilen skal vises på bilutstillingen i Frankfurt i midten av september, og vil nok gi en og annen hakeslepp når det gjelder utseendet. - Bilen er tro mot den historiske designen, men har også noen elementer fra den kommende Mirai, forteller Espen Olsen, Informasjonssjef i Toyota Norge. Toyota har foreløpig ikke gått ut med informasjon om drivlinjen, men forteller at de nå har gitt bilen et noe mer sportslig preg, med tanke på kjøreegenskaper. Samtidig peker de nå på Norges mest solgte bil, VW
Her forsøker formeltalentet å jukse seg til seier
Formelfører Dennis Olsen sesongdebuterte i helgen i eurocupen, og det gjorde han med å vinne ett av helgens løp. Tirsdag ble han utfordret av reporter Espen Torgersen for å finne ut hvem som er den raskeste gokartføreren i Våler.
Les mer om Espen Torgersen og Våler.
Årets første VIF-seier
Vålerenga - Viking 2-0). Sesongens første VIF-seier i treningskamp kom søndag kveld. Seieren var fullt fortjent. Av Espen Iversen og Frode Olsen LA MANGA (Dagsavisen): Hvordan få orden på forsvarsspillet?
Snakker sammen om nye flyruter
Bruce Dickinson i hardrockbandet Iron Maiden holdt i dag foredrag i Kristiansand. Arrangør Espen Hennig-Olsen tror de to kan få til mer sammen.
Les mer om Iron Maiden og Kristiansand.
– Har en vanskelig jobb
(Strømmen – Lillestrøm 1-3). Neste års hovedtrener i Strømmen , Espen Olsen, ser ikke for seg noen enkel jobb når han skal bygge laget for neste sesong.
Les mer om Espen Olsen, Har og Strømmen.
Krever klare svar om bypakke for Nedre Glomma
Næringslivets tillitt til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen står nå på spill, mener regiondirektør Espen Evensen i NHO Østfold.
Hva skjer med bypakke, spør NHO
Næringslivets tillitt til samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen står nå på spill, mener regiondirektør Espen Evensen i NHO Østfold.
Debatt: Fortreffelig språk, overtramp mot student
Det er noe urovekkende retthaversk og selvforherligende med Sanna Saromaas VG-kronikk om forfallet i norsk språk. Espen D. H. Olsen, forsker, Unversitetet i Oslo og sensor ved universiteter
Les mer om Oslo og Unversitetet.
Gunnar Halle forlater Strømmen
Espen Olsen ny A-lagstrener i 2015.
Les mer om A-lagstrener og Strømmen.
Går mot ny Montebellorekord
- Prognosene tilsier at vi får over 350 deltagere i år og det er vi veldig godt fornøyd med, sier Espen Olsen, presseansvarlig for Montebelloløpet som går av stabelen med tre forskjellige distanser i Sande 27. september.
Iron Maiden-vokalist ville redde norsk flyselskap fra konkurs
Vokalist i Iron Maiden og pilot Bruce Dickinson (56), ville redde Espen Hennig-Olsen og Flynonstop da selskapet gikk konkurs. Planene strandet, men nå kommer han til Kristiansand.