Etnedal

Åpnet nytt helsehus

Etnedal kommune har investert i overkant 12 millioner kroner på nytt helsehus, til glede for de ansatte og bygdas befolkning

Med god mat som konkurransefortrinn

Nythun er en populær, tradisjonsrik fjellstue i Nord- Aurdal Kommune mellom Fagernes og Steinsetbygda i Etnedal.
12.000 i forelegg for elgulykke
Den unge mannen fra Etnedal som er siktet for å ha forårsaket døden for elelgkalv, er ilagt et forelegg på 12.000 kroner.
Les mer om Etnedal.
Hytteeier kritiserte snøscooterkjøring i Etnedal, fikk passet sitt påskrevet
Hytteeieren som mislikte å møte anslagsvis ti snøscootere ute langs skiløypene i Etnedal, bad om synspunkt på Facebook-siden «Etnedal. Reaksjonene han fikk ga ham bakoversveis.

Presset elgkalv hoppet i døden. Nå er saken sendt til politijuristen

Det er nå opp til juristene i Innlandet politidistrikt hva som skjer i etterkant av den påståtte elgjagingen i Etnedal.
Les mer om Etnedal og Innlandet.
Storfornøyd med semifinale
Vegard Thon fra Etnedal var storfornøyd med å gå seg til semifinale i gutter 16 år i sprinten i Hovedlandsrennet på Lygna.
Fotballglede over to helger
Fotballcupen i Etnedal har blitt en av de populære cupene for aldersbestemte lag. Den arrangeres over to helger, og arrangøren bestreber seg på at det skal bli minst mulig ventetid for lagene mellom kampene.
Les mer om Etnedal.
Hoppbronse til entedalsjente i junior-NM
Ingebjørg Saglien Bråten fra Etnedal tok den siste pallplassen under junior-NM i Bjørklibakkene i Stryn lørdag. Norgesmester ble Anna Odine Strøm. Alta-jenta Anna Odine har bodd på Raufoss og har fortsatt familie boende på Toten.
Hoppbronse til entedalsjente i junior-NM
Ingebjørg Saglien Bråten fra Etnedal tok den siste pallplassen under junior-NM i Bjørklibakkene i Stryn lørdag. Norgesmester ble Anna Odine Strøm.
Desperat elgkalv hoppet i døden
Etter å ha blitt fulgt av en bil i nærmere to kilometer valgte elgen å hoppe over rekkverket på Hølabrue i Etnedal. Der endte den sitt liv.
Les mer om Etnedal og Hølabrue.
Etnedal skole stengt - mangler vann
Etnedal skole er stengt i dag på grunn av at ei vannpumpe har gått i stykker, melder avisa Valdres. Skolen er nå helt uten vann. Rektor Jan Arild Berg håper at pumpa blir skiftet ut før helga og at skolen er i gang igjen som normalt mandag.
Etndal skole stengt - mangler vann
Etnedal skole er stengt i dag på grunn av at ei vannpumpe har gått i stykker, melder avisa Valdres. Skolen er nå helt uten vann. Rektor Jan Arild Berg håper at pumpa blir skiftet ut før helga og at skolen er igang igjen som normalt mandag.
Rekordvern av skog
Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.
Ulykke i Etnedal
Det har akkurat vært en trafikkulykke på fv33 i Etnedal. To biler er involvert i ulykka. Det er ikke klart om det er noen som er skadd enda.
Les mer om Etnedal.
Utforkjøring i Etnedal
En person er skadet etter en utforkjøring på fylkesveg 26 i Engerdal. Det er glatt på stedet, og vegen er delvis stengt.
Les mer om Engerdal og Etnedal.
Narkotika i Etnedal
En mann i Etnedal i 30-åra blir anmeldt for bruk av narkotika.
Les mer om Etnedal.
7 skadd i ulykke
Sju personer er skadd etter en trafikkulykke på fv 33 ved Tonsåsen i Etnedal i formiddag. En person er frakta med luftambulanse til sjukehus med ryggsmerter. Ingen skal være livstruende skadd etter ulykken. Det er svært glatt på strekningen melder politiet.
Les mer om Etnedal og Tonsåsen.
4 skadd i ulykke
Fire personer er skadd etter en trafikkulykke på fv 33 ved Tonsåsen i Etnedal i formiddag. En person er frakta med luftambulanse til sjukehus med ryggsmerter. Ingen skal være livstruende skadd etter ulykken. Det er svært glatt på strekningen melder politiet.
Les mer om Etnedal og Tonsåsen.
Ulykke på Tonsåsen
Fylkesveg 33 ved Tonsåsen i Etnedal er stengt for trafikk etter en trafikkulykke. Fire biler er involvert i ulykka, og det skal være personskade. Politiet vet ikke hvor alvorlig det er enda. Det er svært glatt på strekningen.
Les mer om Etnedal og Tonsåsen.
Brann i Etnedal var bål
Politiet meldte om brann i en fritidseiendom i Etnedal. Brannen viste seg å være et bål. Brannvesenet har kontroll.
Les mer om Etnedal.
Kritiserte oppsagt rådmann
Den tidligere daglige lederen ved Tonsåsen Rehabilitering i Etnedal kom i dag med sterk kritikk av den oppsagte rådmannen i Sør-Aurdal. Han mener Rydland fungerte svært dårlig som leder i den tiden han var der. Rydland mener derimot at han har snudd underskudd til overskudd.
Vestfolding smittet på hotelltur
Valdres høyfjellshotell i Etnedal er steng på grunn av utbrudd av Norovirus. Hotellet ble stengt etter at 29 personer fra samme reisefølge ble syke med oppkast og diare.
Les mer om Etnedal.
Norovirus på hotell i Valdres
Valdres høyfjellshotell i Etnedal er stengt på grunn av utbrudd av Norovirus. Blant annet har et helt reisefølge på 29 personer blitt syke med oppkast og diar. Utbruddet skyldes at sjuke gjester smitter hverandre.
Les mer om Etnedal.
Politiet etterforsker skade på ku
Politiet etterforsker at ei ku ble funnet med skader i et fjøs i Steinsetbygda i Etnedal, skriver Oppland Arbeiderblad. Kua sto i fjøset, da bonden oppdaget at hun hadde et kutt over øyet. I juli ble 10 kyr funnet lemlestet i Lomen i Vestre Slidre.
Ku funnet skadet i fjøset
Kua i Steinsetbygda i Etnedal hadde et kutt over øyet. Politiet har vært på stedet og tenker å etterforske saken, skriver OA. Ifølge lensmannen skal skaden ha skjedd natt til onsdag.
Les mer om Etnedal og Steinsetbygda.