Etterforsker

Siktet 36-åring om angrep på bussjåfør: – Han er skremt over det som skjedde og innser han gjorde det

36-åringen ba mandag om å bli løslatt, men ble fengslet i fire nye uker. Politiet etterforsker om angrepet kan ha vært et drapsforsøk.

Stjålet bil påtent i Oslo

Politiet etterforsker en bilbrann i Oslo natt til mandag. Bilen som brant er den samme som en mann ranet til seg sent søndag. Politiet etterforsker saken og ettersøker vitner.
Les mer om Oslo.
Stjålet bil funnet påtent i Oslo
Politiet etterforsker en bilbrann i Oslo natt til mandag. Bilen som brant er den samme som en mann ranet til seg sent søndag.
Les mer om Oslo.
Lettere skader etter slagsmål
En person ble lettere skadet og ble tatt til legevakten for behandling etter et slagsmål ved et festlokale i Nybergsund i Trysil i natt. Gjerningsmannen var forsvunnet da politiet kom til stedet. Politiet etterforsker hendelsen.
Les mer om Nybergsund og Trysil.

Svensk politi etterforsker mulig barnedrap

Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at et barn er funnet død i en leilighet i Tullinge utenfor Stockholm.
Les mer om Stockholm og Tullinge.
Etterforsker mulig barnedrap
Svensk politi har startet drapsetterforskning etter at et barn er funnet død i en leilighet i Tullinge utenfor Stockholm. En kvinne ble funnet skadd i boligen.
Les mer om Stockholm og Tullinge.
Slokket brannen
Beboere har slokket brannen i Vik i Sortland, ifølge politiet på deres Twitter-konto. Det skal ikke være personskader, og politiet etterforsker hendelsen.
Les mer om Sortland, Twitter-konto og Vik.
Branntilløp fra ei arbeidslampe
Røykutviklingen i en bygning på Stokmarknes skal ha vært et branntilløp fra ei arbeidslampe på lading. De har kontroll på stedet, og ifølge politiets Twitter-konto er det ingen personskader. De etterforsker saken.
Les mer om Twitter-konto.
60 avhørt om drapet på Birgitte Tengs
Politiet etterforsker flere personer de mener kan ha begått drapet på Birgitte Tengs i 1995.
Birgitte Tengs-drapet: Politiet etterforsker mange kandidater
Politiet i Sør-Vest har i jakten på svar i den uløste drapsgåten på Karmøy etterforsket gjerningsmannskandidater. 60 personer er avhørt om hva som skjedde med Birgitte Tengs i mai 1995, og politiet har fått DNA-svar.
Les mer om Karmøy og Sør-Vest.
Etterforsker anmeldt voldtekt i Trondheim
En kvinne har søndag forklart politiet at hun ble voldtatt i Trondheim i helga.
Les mer om Trondheim.
Fastklemt og alvorlig skadet
Den alvorlig skadde etter møteulykken på Husebyveien ligger på sykehuset på Kalnes, men er ikke kritisk skadet. Det opplyser politiet. Møteulykken skjedde i sammenheng med en forbikjøring der en ung bilist mistet kontrollen. Den alvorlig skadde var en jevngammel passasjer i bilen som ble sittende fastklemt etterpå. Politiet etterforsker saken.
Les mer om Husebyveien.
Kilder: Mueller etterforsker mulig avtale mellom Flynn og Tyrkia
Robert Mueller gransker en påstått hemmelig avtale mellom Tyrkia og USAs tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn, ifølge flere medier.
Les mer om Flynn, Michael Flynn og Tyrkia.
Henlegger metalldetektorsak
Politiet har henlagt en sak om mistanke om bruk av metalldetektor og graving på et fredet område på Fevang i Sandefjord. Årsaken er at politiet hadde få spor å gå etter. Politiet etterforsker en annen sak for brudd på kulturminneloven etter at innleveringspliktige funn fra en gård i Holmestrand ikke skal ha blitt gitt til politiet etter fylkeskommunen.
Les mer om Fevang, Holmestrand og Sandefjord.
Politiet etterforsker funn av død person i Arendal
Politi og krimteknikere har rykket ut til Stuenes i Arendal onsdag ettermiddag etter funn av en død person i en skog.
Les mer om Arendal.
Stjålet verktøy fra bedrift
Politiet etterforsker et grovt tjuveri fra en bedrift på Braskereidfoss. Det er stjålet verktøy, et aggregat og dieselvarmer. Politiet har gjort tekniske undersøkelser på bedriften i formiddag. Saken er anmeldt.
Har ikke gitt opp
Politiet etterforsker fortsatt hva som kan ha skjedd med Tom Rune Hagen som har vært savnet fra Uvdal siden juli. Etterforskningsleder Halvard Jervell sier til Laagendalsposten at de er avhengige av nye tips og opplysninger for å komme videre.
Britisk politiker funnet død etter anklager om uanstendig oppførsel
Politiet etterforsker dødsfallet.
Fem siktet for voldelig angrep i bolig i Bodø
Politiet etterforsker hendelsen bredt tirsdag, og påtalemyndigheten vil i løpet dagen ta stilling til om noen av dem som er siktet i saken skal framstilles for varetektsfengsling.
Les mer om Bodø.
To elever døde da bil kjørte inn i klasserom
To åtte år gamle gutter døde da en bil krasjet inn i et klasserom i Sydney. Politiet etterforsker hendelsen som en ulykke.
Les mer om Sydney.
Etterforsker bilbrann
En bil begynte å brenne i Hjaltlandsgata i Vålerenga i natt. Det var mye svart røyk i området, men brannen ble raskt slukket. Politiet etterforsker brannen.
Les mer om Hjaltlandsgata og Vålerenga.
Trump utelukker ikke å sparke Sessions om Demokratene ikke blir etterforsket
Donald Trump sier han er skuffet over justisdepartementet, og han utelukker ikke å sparke justisminister Jeff Sessions om han ikke etterforsker Demokratene.
Les mer om Demokratene.
Trump utelukker ikke å sparke Sessions
Donald Trump utelukker ikke å sparke justisminister Jeff Sessions om han ikke etterforsker Demokratene.
Les mer om Demokratene.
Kushner har gitt dokumenter til Russland-etterforskningen
Donald Trumps svigersønn og nåværende rådgiver Jared Kushner har overlevert dokumenter til Robert Mueller, som etterforsker fjorårets presidentvalg.