Etterforskes

På nyttårsaften eksploderte familiens bil. I natt gikk det av en sprengladning utenfor huset

Hendelsen etterforskes som drapsforsøk. (Dagbladet): Like etter midnatt, natt til mandag, eksploderte en sprengladning ved et rekkehus i Skåne i Sverige.
Les mer om Skåne og Sverige.
Premier League-spillere etterforskes for taxi-tyveri
West Bromwich gjør disiplinære grep etter at fire av Premier League-klubbens spillere beskyldes for å ha stjålet en taxi under en treningsleir i Spania.
Les mer om Spania.
- Rasende, men ikke overrasket
Flere kvinner møter i dag bistandsadvokat Marie Sølverud for å fortelle om vold og trakassering fra den kommuneansatte som nå etterforskes etter voldtektsanmeldelse. Onsdag anmeldte en ekskjæreste ham for vold.
Les mer om Marie Sølverud.

Ruter etterforskes for falsk anklage mot 19-åring

Kollektivselskapet Ruter anmeldte 19-åring for å lage en egen billettdelings-app. Nå er de selv under etterforskning for å ha gitt uriktige opplysninger til politiet, skriver NRK Østlandssendingen.
Mistenkt for knivtrusler
En mann på rundt 20 år er pågrepet i Narvik etter at han skal ha kommet med knivtrusler overfor en bekjent. Pågripelsen var udramatisk. Mannen er satt i arrest, og saka etterforskes, melder politiet.
Les mer om Narvik.
Politiet etterforsker Ruter for falske anklager mot 19-åring
Kollektivselskapet Ruter anmeldte i 2017 en 19-åring for å lage en billettdelingsapp. Nå etterforskes selskapet selv for falske anklager.
Les mer om Ruter.
Politiet etterforsker Ruter for falske anklager mot 19-åring
Kollektivselskapet Ruter anmeldte i 2017 en 19-åring for å lage en billettdelingsapp. Nå etterforskes selskapet selv for falske anklager.
Les mer om Ruter.
Ruter etterforskes for falsk anklage mot 19-åring
Kollektivselskapet Ruter anmeldte 19-åring for å lage en egen billettdelings-app. Nå er de selv under etterforskning for å ha gitt uriktige opplysninger til politiet.
Ruter etterforskes for falsk anklage mot 19-åring
Kollektivselskapet Ruter anmeldte 19-åring for å lage en egen billettdelings-app. Nå er de selv under etterforskning for å ha gitt uriktige opplysninger til politiet.
Kurdisk partileder etterforskes for terrorpropaganda i Tyrkia
De nyvalgte lederne av det prokurdiske partiet HDP i Tyrkia, Pervin Buldan og Sirri Surreya Onder, er satt under etterforskning for «terror-propaganda». Tyrkia har fengslet hundrevis av mennesker siden landet 20.
n pågrepet etter dødsfall
En person er funnet død på i en leilighet på Landås i Bergen. Dødsfallet etterforskes som mistenkelig. En mann som var i leiligheten er pågrepet av politiet.
Les mer om Bergen.
Statoil etterforskes av politiet etter gasslekkasje
Etterforskningen ble iverksatt i fjor høst etter en gasslekkasje på Mongstad.
Les mer om Mongstad.
Russisk landslagsspiller dopingetterforskes
Russlands visestatsminister Vitalij Mutko sier at en russisk landslagsspiller i fotball etterforskes for dopingbruk. Ifølge Mutko blir Rubin Kazan-forsvareren Ruslan Kambolov nå etterforsket av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).
Russisk landslagsspiller dopingetterforskes
Russlands visestatsminister Vitalij Mutko sier at en russisk landslagsspiller i fotball etterforskes for dopingbruk.
Les mer om Vitalij Mutko.
Rapport: Overgrepssaker i Rogaland etterforskes ikke godt nok
Statsadvokaten er bekymret for kvaliteten på politiets etterforskning av overgrepssaker i Rogaland, viser en ny rapport.
Les mer om Rogaland.
Slår alarm: Overgrepssaker etterforskes ikke godt nok i Rogaland
ROGALAND: I en inspeksjonsrapport uttrykker statsadvokaten bekymring for kvaliteten på etterforskningen av voldtektssaker i Sør-Vest politidistrikt. Lokal fagforening deler bekymringen.
Les mer om Rogaland og Sør-Vest.
Sjekkes for rolle i Jannes død
Dersom mannen som er siktet for falsk forklaring i Janne-saken hadde fortalt sannheten, kunne han risikert straff. Derfor ble han ikke varetektsfengslet. Nå etterforskes han for en rolle i Jannes død.
Les mer om Janne-saken.
Etterforskes etter feiring som hyller «nedverdigende virale pornovideor
Sam Clucas ber om unnskyldning etter sin målfeiring mot Arsenal.
Les mer om Arsenal.
Ektemannen etterforskes som mistenkt i det mystiske dødsfallet til filmstjerna Natalie Wood
- Han var den siste personen som var med Natalie før hun forsvant, sier politietterforsker.
Les mer om Natalie og Natalie Wood.
Natalie Wood: - Ektemannen etterforskes som mistenkt i det mystiske dødsfallet til filmstjerna Natalie Wood
- Han var den siste personen som var med Natalie før hun forsvant, sier politietterforsker. (Dagbladet): I 1981 ble filmstjerna Natalie Wood funnet død i sjøen ved Santa Catalina Island utenfor Los Angeles. Hun ble 43 år gammel.
Flere fornærmede i Tjeldsund
I alt 22 personer har status som fornærma i Tjeldsund-saken, melder politiet i Nordland i en pressemelding. En mann i 60-årene ble i desember i fjor pågrepet og siktet for seksuelle overgrep. Saken etterforskes fortsatt.
Politileder suspendert
En politileder i Oslo en suspendert etter at han ble arrestert og siktet for flere lovbrudd i januar. Mannen i 40-årene skal blant annet være siktet for flere trusler. Sakene han etterforskes for har ikke tilknytning til jobben som politimann.
Les mer om Oslo.
Pågrepet etter butikktyverier
En person ble pågrepet i Hamar i natt etter en serie med butikktyverier tidligere på dagen. Saken etterforskes videre.
Les mer om Hamar.
Sjekket skole etter alarm
Politiet har sjekket ut Korsegården skole i Askim, etter at innbruddsalarmen gikk av i 04-tiden. Det er funnet knust dobbeltglass i en nødutgangsdør ved lærerværelset. Saken anses og etterforskes som hærverk, opplyser politiet.
Les mer om Askim og Korsegården.