Etterlyst

Etterlyst, Bjørn Eidsvåg?

Bjørn Eidsvåg ikke er ikke blant mine favoritter. Og en vesentlig grunn til det, er hans ubehagelige evne til å gjøre forretning av de forskjellige rundkastene i sitt personlige trosliv.
Les mer om Bjørn Eidsvåg.

Endelig løsning for Magnor: Nå skal det mudres for millioner

I mange år har Magnor Dolmen, som har etablert og driver Bogen feriehus i Bindal, etterlyst vedlikehold av kanalen Valaveita, som ligger like ved anlegget.
To personer stakk fra taxiregning i Tromsø
To personer stakk fra taxiregningen sin natt til mandag i Tromsø. Politiet klarte å innhente begge, og det ble opprettet sak. Den ene av de to ble pågrepet - han var etterlyst fra før av.
Les mer om Tromsø.

NAF klager på massive bompenger

Debatt etterlyst.
Elleve rumenere pågrepet for tyverier fra eldre i Vestfold
Ble etterlyst i går - pågrepet i dag. I alt elleve personer er pågrepet etter en rekke tyverier hjemme hos eldre personer i Vestfold, Telemark og Agder den siste tiden. Det opplyser politiet i en pressemelding tirsdag, dagen etter at de.
Les mer om Agder, Telemark og Vestfold.
Hekta på Jesus
Anbefalte saker Bjørn Eidsvåg (63) Sanger og komponist. Aktuell med forestillingen «Etterlyst Jesus». Hvorfor ville du gjøre dette, og hvordan fikk du ideen?
Les mer om Bjørn Eidsvåg.
Etterlyst narkobaron arrestert i Mexico
Sikkerheitsstyrkane i Mexico har arrestert den etterlyste narkobaronen Jose Marea Guizar Valencia, som USA har lova 40 millionar kroner i dusør for.
Hekta på Jesus
Anbefalte saker Bjørn Eidsvåg (63) Sanger og komponist, kommer til drammens teater med Svein Tindberg og forestillingen Etterlyst Jesus Du er nesten tilbake på «hjemmebane» i drammens teater, hvordan blir det?
Etterlyst etter skyting mot Oslo-restaurant
ETTERLYST: Politiet ønsker informasjon om denne personen etter skyting mot Harmoni restaurant i Oslo natt til 5. februar.
Les mer om Harmoni, Oslo og Oslo-restaurant.
Her plaffer etterlyst løs mot Oslo-restaurant med automatvåpen
Politiet har gått ut med flere overvåkningsbilder for å få tips om hvem som løsnet flere skudd mot Harmoni restaurant natt til 5. februar.
Les mer om Harmoni og Oslo-restaurant.
Etterlyst pågrepet i Grimstad
En 19 år gammel mann som har vært etterlyst av politiet i Oslo, ble pågrepet av væpnet politi i Grimstad i går kveld. Mannen var ettersøkt for en rekke lovbrudd, ifølge Agderposten.
Les mer om Agderposten, Grimstad og Oslo.
Etterlyst mann pågrepet i væpnet aksjon i Grimstad
En 19 år gammel mann som var etterlyst av politiet i Oslo, ble pågrepet av væpnet politi på Bergemoen i Grimstad tirsdag kveld. - Vi har pågrepet en yngre mann som var ettersøkt.
Les mer om Bergemoen, Grimstad og Oslo.
Etterlyst mann pågrepet i væpnet aksjon i Grimstad
En 19-åring som var etterlyst av politiet i Oslo, ble pågrepet av væpnet politi på Bergemoen tirsdag kveld.
Les mer om Bergemoen, Grimstad og Oslo.
Etterlyst mann pågrepet i væpnet aksjon i Grimstad
En 19 år gammel mann som var etterlyst av politiet i Oslo, ble pågrepet av væpnet politi på Bergemoen i Grimstad tirsdag kveld.
Les mer om Bergemoen, Grimstad og Oslo.
Ung mann pågrepet i væpnet aksjon
En etterlyst 19-åring ble i kveld pågrepet på Bergemoen i Grimstad etter en væpnet aksjon. – Det var mistanke om at han kunne være bevæpnet, derfor bevæpnet politiet seg, sier innsatslederen til Fædrelandsvennen. Mannen settes i arresten i Arendal.
Pågrepet i væpnet aksjon
En ung mann er pågrepet etter en væpnet aksjon i Grimstad i kveld. Mannen var etterlyst av Oslo politidistrikt og det var mistanke om at han kunne være bevæpnet, skriver Fædrelandsvennen.
Drapsmistenkt palestiner skutt og drept på Vestbredden
En palestiner som har vært etterlyst for drapet på en israelsk bosetter på den okkuperte Vestbredden, er drept, opplyser israelsk etterretning.
Les mer om Vestbredden.
Gullsmed pistolranet i Trondheim
Politiet etterlyser en mann etter at gullsmeden Gullgalleriet ble ranet mandag Mannen som er etterlyst, truet med pistol og fikk med seg varer av ukjent verdi.
Saddam-datter på «most wanted-liste
Hun har blitt omtalt som «Lille Saddam og var aktiv i forsvaret av diktator-faren. Nå er hun etterlyst sammen med IS-mistenkte.
Les mer om IS-mistenkte og Lille Saddam.
Fem personer pågrepet i væpnet aksjon
Politiet skulle pågripe etterlyst mann - endte opp med storfangst. Ved 18-tida lørdag kveld gikk politiet på Romerike til en planlagt væpnet aksjon mot en bolig i Eidsvoll.
Les mer om Eidsvoll og Romerike.
Fem pågrepet i væpnet aksjon
Politiet på Romerike gikk lørdag kveld til en planlagt væpnet aksjon mot en bolig på Eidsvoll. Målet var en etterlyst mann, men ytterligere fire ble pågrepet. Aksjonen fant sted ved 18-tiden, og gikk uproblematisk, skriver Romerikes Blad.
Les mer om Eidsvoll og Romerike.
Fem pågrepet i væpnet aksjon på Romerike
Politiet på Romerike gikk lørdag kveld til en planlagt væpnet aksjon mot en bolig på Eidsvoll. Målet var en etterlyst mann, men ytterligere fire ble pågrepet.
Les mer om Eidsvoll og Romerike.
Fem personer pågrepet i væpnet aksjon
Politiet skull pågripe etterlyst mann – endte opp med storfangst.
Mann livstruende skadet
Onsdag ble en mann funnet sterkt nedkjølt i snøen i Gjerstad i Aust-Agder. Mannen, som var etterlyst for biltyveri, er torsdag livstruende skadd. Han er innlagt på Ullevål sykehus.
Les mer om Aust-Agder, Gjerstad og Ullevål.