Expressen

Allsvenskan-spiller har avgitt positivt dopingprøve

Sirus-målvakten Joshua Wicks har avlagt positiv dopingprøve for kokain i serieåpningen i Allsvenskan mot Hammarby, melder blant annet Expressen.

Svenska Akademien i krisemøte

Svenska Akademien holder krisemøte søndag, få dager etter at institusjonens faste sekretær Sara Danius gikk av. Akademiens direktør og midlertidige sekretær Anders Olsson sier til Expressen at han er i gang med å forberede møtet.
Les mer om Expressen.
Svenska Akademien i krisemøte
Svenska Akademien holder krisemøte søndag, få dager etter at institusjonens faste sekretær Sara Danius gikk av. Akademiens direktør og midlertidige sekretær Anders Olsson sier til Expressen at han er i gang med å forberede møtet.
Les mer om Expressen.
Kraftig brann i Gøteborg - folk hopper fra balkongene
En voldsom brann har brutt ut i et hus i Gøteborg. Tre personer har hoppet ut av huset for å unnslippe flammene. Torsdag ettermiddag melder Expressen om en brann i et hus i Gøteborg i Sverige.
Les mer om Expressen, Gøteborg og Sverige.

Mann døde av stikkskadar

Ein mann i midten av 30-åra døydde av skadane han fekk etter å ha blitt stukken med eit stikkvåpen, melder Expressen. Hendinga skjedde i Vetlanda i Sverige natt til laurdag. Ein mann og ei kvinne er arresterte, ifølgje politiet.
Les mer om Expressen, Sverige og Vetlanda.
Storhamarspiller til Sverige
Storhamars canadiske back, Kodie Curran, har valgt å spille for SHL-klubben Rögle neste sesong, melder Expressen. Curran kom til Storhamar fra dansk ishockey foran denne sesongen, og canadieren har hatt stor suksess i Storhamar-drakta.
Iversen trakk seg som landslagssjef
Ole Morten Iversen har vært landslagstrener for de svenske langrennskvinnene i to år, men sa opp jobben etter å ha vært misfornøyd med det svenske systemet over lengre tid. Han skal ikke ha vært fornøyd med det pålagte ansvaret om å følge opp Stina Nilsson tettere enn de andre svenske løperne, ifølge svenske Expressen.
Les mer om Expressen og Stina Nilsson.
– Lill-Babs kunne ha vore ei verdsstjerne
Artisten Barbro «Lill-Babs Svensson er død, etter kort tid med sjukdom, melder Expressen. Den folkekjære songaren blei 80 år gammal. NRK-profil Andreas Diesen meiner ho kunne blitt ei verdsstjerne om ho hadde vore britisk eller amerikansk.
Les mer om Expressen.
Lill-Babs er død
Artisten Barbro «Lill-Babs Svensson er død, etter kort tid med sjukdom, melder Expressen. Ho blei 80 år gammel.
Les mer om Expressen.
Bannon hjelper Sverigedemokratene
President Trumps tidligere sjefstrateg Steve Bannon kommer til Sverige, melder Expressen. Bannon skal treffe toppene i Sverigedemokratene og samarbeide med dem foran høstens valg.
Svensk skryt til Thomas Giertsens «Helt Perfekt
«Det er uten tvil den beste Norgeshistorien som har havnet på denne siden av grensen, skriver Expressen om den svenske versjonen av Thomas Giertsens «Helt perfekt.
Les mer om Expressen og Norgeshistorien.
Skal få nye svar i Kevin-saken
I formiddag kan det komme nye og avgjørende svar i den mye omtalte Kevin-saken i Sverige. Svensk politi vil da offentliggjøre resultatene av etterforskningen av det nesten 20 år gamle drapet på 4 år gamle Kevin, melder Expressen.
Sverige utviser diplomat
Sverige utviser en russisk diplomat etter giftangrepet mot eksspionen Sergej Skripal og hans datter i England i begynnelsen av mars. Det melder Expressen.
Sverige utviser russisk diplomat
Sverige utviser en russisk diplomat etter giftangrepet i Salisbury i Storbritannia. Det melder Expressen. Tidligere utviste 14 EU land, samt USA, russiske diplomater på grunn av Skripal-saken. Hva Norge gjør er ennå ikke klart.
Skutt av politiet i Luleå
En mann i 30-årene er skutt av politiet i Luleå i Sverige nå i kveld. Politiet rykket ut til en brennende leilighet i sentrum av byen, og pågrep mannen. Han er mistenkt for mordbrann og drapsforsøk, skriver Expressen.
Les mer om Expressen, Luleå og Sverige.
Mann skutt av politiet i Sverige
En mann i 30-års alderen skal være skutt av politiet i Luleå i Sverige. Mannen var mistenkt for grovt mordbrann og mordforsøk. Det skal brenne kraftig på stedet, melder Expressen .
Les mer om Expressen, Luleå og Sverige.
Mann skutt av politiet i Sverige
En mann i 30-års alderen skal være skutt av politiet i Luleå i Sverige. Mannen var mistenkt for grovt mordbrann og mordforsøk. Det skal brenne kraftig på stedet, melder Expressen.
Les mer om Expressen, Luleå og Sverige.
Svensk MSM med sjelden innrømmelse - nesten samtlige dømte gjengvoldtektsmenn har innvandrerbakgrunn
En gjennomgang av 32 tilfeller av gjengvoldtekt, utført av den svenske tabloidavisen Expressen, avslører at nesten hver eneste av mennene som ble dømt for gjengvoldtekt i 2016 og 2017, er av innvandrerbakgrunn.
Les mer om Expressen.
Granskning i Sverige: Gruppevoldtekter begås av innvandrere
Expressen og Brottscentralen gransker 32 gruppevoldtektssaker i Sverige. Undersøkelsene viser at 40 av 43 dømte gjerningsmenn er født i utlandet eller har to utenlandske foreldre.
Les mer om Brottscentralen og Sverige.
Turister funnet i Sverige
Tre franskmenn som ble meldt savnet tidligere i dag er funnet ved fjellet Kebnekaise i Sverige, ifølge Expressen.
Les mer om Expressen, Kebnekaise og Sverige.
- Jeg skrev det på rumpen hennes
Anna Haag gikk sitt siste verdenscupløp uvitende om hva som stod på rumpen hennes. De svenske langrennskvinnene avslører overfor Expressen at de snek til seg Anna Haags drakt før søndagens jaktstart i Falun.
Les mer om Expressen og Falun.
Svensk kommentator ønsker Johaug velkommen tilbake: – Du trengs og du er tilgitt
Expressen-kommentator Tomas Pettersson mener Therese Johaug må slippe kritikk og hets når hun er tilbake i skisporet neste sesong.
Les mer om Johaug og Therese Johaug.
Svensk kommentator ønsker Johaug velkommen tilbake: - Du trengs og du er tilgitt
Expressen-kommentator Tomas Pettersson mener Therese Johaug må slippe kritikk og hets når hun er tilbake i skisporet neste sesong.
Les mer om Johaug og Therese Johaug.
Kommentator i svensk storavis: – Du er tilgitt, Therese Johaug
– Vi skal ta imot henne med åpne armer, skriver Expressen.
Les mer om Expressen og Therese Johaug.
Svensk kommentator til Johaug: - Du er tilgitt
Therese Johaug (29) ønskes velkommen tilbake med åpne armer av Expressen-kommentator Tomas Pettersson.
Les mer om Johaug.