Expressen

På mystisk vis dukket denne omstridte mannen opp under OL. Nå reagerer svenskene: - En skandale og gåte

Landslagssjef mener Russland har «snodd seg unna systemet». Under herrestafetten søndag gjorde den svenske avisen Expressen en oppdagelse. Ved smøreboden dukket plutselig den omstridte russiske skilederen Jurij Tsjarkovskij (75) opp.

- Truslene og hatet fikk meg til å skrive boken

I fem år jobbet Pascal Engman i den svenske avisen Expressen. Der ble han skremt av all trakasseringen av kvinnelige journalister. Va trävligt, sier Pascal Engman (31) høflig på en svensk, litt gammelmodig måte. Han er tidlig ute.
Les mer om Expressen og Pascal Engman.
Kvinne funnet død - mistenker drap
En 21 år gammel kvinne er funnet død, og en 24 år gammel kvinne er funnet hardt skadd i en leilighet i Vetlanda i Sverige. Politiet mistenker drap, en mann i 20-årene er pågrepet, melder Expressen.
Les mer om Expressen, Sverige og Vetlanda.
Bjørgens frekke svar til svensk kommentator: - Håper han føler litt skam
PYEONGCHANG/OSLO (VG) Expressen-kommentator Tomas Pettersson avskrev Marit Bjørgen (37) som stafettavslutter. Norges skidronning slo tilbake med en herlig maktdemonstrasjon mot Stina Nilsson (24) - og en solid melding i retning svensken etter stafetten.

Kvinnestafetten: - Norge har gitt Sverige en mulighet til å avgjøre dramaet

Tomas Petterson, sportskommentator i den svenske avisen Expressen, tror Sverige kan slå Norge. Anbefalte saker - Norge kaster altså Astrid Uhrenholdt Jacobsen inn på laget. Hun som har vært syk. Hun som ikke har gått et eneste løp i OL.
Hyller Kalla, The Champ Ingo, Hanna, Zlatan og Bjørn Borg
Og, ber en troløs bønn for de tabloide Expressen-tufsene.
SMØREBUSS FOR TOG - Hyller Kalla, The Champ Ingo, Hanna, Zlatan og Bjørn Borg
Og, ber en troløs bønn for de tabloide Expressen-tufsene.
Sjokkerte med hockey-overfall - straffes knallhardt
Svensk ishockeyspiller får ikke spille mer ishockey i 2018. Se taklingen i videoen øverst. Bilder fra Hockeyettan.TV. Den svenske ishockeyspilleren Albin Eklund utestenges frem til nyttår. Det skriver Expressen.
Plaget Tova (19) i flere år før han slo henne i hjel med en hammer
Ekskjæresten Billy Fagerström (23) er dømt til livstid i fengsel for drapet på Tova Moberg (19) i Sverige. I ettermiddag falt dommen i Huddiksvall tingrett, skriver Expressen. Der kommer det frem at Moberg ble utsatt for brutal vold.
Håndgranat kastet mot hus i Sverige
Flere vinduer ble knust da en håndgranat eksploderte utenfor et hus vest i Stockholm i går kveld. Huseieren jobber i en bank og har flere ganger hjulpet politiet i saker om økonomisk kriminalitet, skriver Expressen.
Les mer om Expressen, Stockholm og Sverige.
Svenske aviser lunkne til Kygo-konsert
– Ryggradsløs pop, mener Expressen.
Les mer om Expressen og Kygo-konsert.
Ni skadd etter kollisjon i Sverige
Ni personer er skadd etter en kollisjon mellom to trikker i Frölunda, sørvest for Göteborg. Det er uklart hva som er grunnen til at trikkene kolliderte på torget i byen, skriver Expressen. Seks av de skadde er fraktet til sykehus.
Svenskene rammet av ekstremt smittsomt virus: Stina Nilssons trener isoleres
- Vi har en høy beredskap, sier landslagslege Per Andersson til Expressen.
Les mer om Expressen og Per Andersson.
Sveriges landslagstrener slått ut av norovirus: - Vi har isolert ham
Ole Morten Iversen er isolert fra den svenske langrennsleiren. PYEONGCHANG: Det er den svenske avisen Expressen som melder dette. Ole Morten Iversen fra Meråker trener de svenske langrennsdamene.
Les mer om Expressen og Meråker.
Svenskene rammet av ekstremt smittsomt virus: Stina Nilssons trener isoleres
- Vi har en høy beredskap, sier landslagslege Per Andersson til Expressen. (Dagbladet): Tidligere denne uka ble det meldt om et stort antall sykdomstilfeller i OL-byen Pyeongchang. Nå skriver Expressen at den svenske OL-troppen er rammet.
Virusutbrudd blant OL-vakter
1200 vakter forlater vinter-OL i Pyeongchang etter utbrudd av norovirus. Flere enn 1200 sikkerhetsvakter har måttet trekke seg fra de olympiske leker i Pyeongchang. Det skriver Expressen.
Eliteserie-talent til Allsvenskan
- De er hva Rosenborg er hjemme i Norge. Mikael Norø Ingebrigtsen (21) bytter ut Tromsø IL med Allsvenskan-laget IFK Göteborg. Avtalen med svenskene er på tre og et halvt år. Skal spille i favorittposisjonen Det skriver Expressen søndag.
Hevder FIS vil endre lagsprinten: - De er på villspor
Ifølge den svenske avisen Expressen vurderer FIS å legge ned sprintstafetten slik vi kjenner den i dag som mesterskapsøvelse. Det skaper reaksjoner.
Les mer om Expressen.
Hertugparet må bytte flyplass
Snøværet i Sverige tvinger William og Kate til å endre reiseplanen til Norge, melder Kensington Palace på Twitter. Hertugparet skulle egentlig fly fra Uppsala, men blir nødt til å reise fra Arlanda i stedet, skriver Expressen.
Elyounoussi nærmer seg AIK
Tarik Elyounoussi har brutt kontrakten med Olympiakos og er så godt så som klar for Allsvenskan og AIK, skriver Expressen. Nordmannen, som har vært utlånt til Qarabag, vil skrive under en toårskontrakt, ifølge den svenske avisen.
Les mer om AIK, Allsvenskan, Expressen og Qarabag.
Svensk avis: Elyounoussi klar for svensk toppklubb
Ifølge svenske Expressen skal Tarik Elyounoussi være så godt som klar for AIK.
Tarik til svensk fotball
Tarik Elyounoussi skal ifølge deg svenske avisen Expressen være klar for AIK. Den tidligere Fredrikstad-spilleren har hatt utgående kontrakt med Olympiakos.
Svensk kommentator ber Johaug betale tilbake 3,5 millioner
PLANICA (VG) Dopingsaken til Therese Johaug kostet Norges Skiforbund flere millioner kroner i advokatutgifter. Expressen-kommentator Tomas Petterson ber 29-åringen betale pengene tilbake.
Les mer om Johaug og Therese Johaug.
Ønsker svensk spiss til Start
Fotballklubben Start skal ha lagt inn nytt bud på den svenske angrepsspilleren Kevin Kabran (24), skriver fvn.no. Ifølge Expressen skal det første budet ha vært på tre millioner kroner, mens Brommapojkarna krever 3,5 millioner. Start vil ikke kommentere opplysningene.