Färjestad travbane

Heste-eier i lykkerus: - Alle som kommer til meg i dag skal få champagne

Den norske travkongen Tekno Odin sprang inn til ny verdensrekord med tiden 1.19,0 under Unionstravet på Färjestad travbane i Karlstad lørdag.

Verdensrekord for Tekno Odin

Den norske travkongen Tekno Odin sprang inn til ny verdensrekord med tiden 1.19,0 under Unionstravet på Färjestad travbane i Karlstad lørdag. Han senket dermed Jærvsøfaks' gamle rekord med ett sekund. Rekorden ble satt over distansen 2140 meter og voltestart, skriver NTB.
Tekno Odin med fantastisk verdensrekord: - Det verste jeg noen gang har vært med på
Den norske travkongen Tekno Odin sprang inn til ny verdensrekord med tiden 1.19,0 under Unionstravet på Färjestad travbane i Karlstad lørdag.
Lunefullt i Karlstad
Färjestad travbane i Karlstad byr på både V4 og V5 fredag og det er ikke lettløst denne fredagen heller.
Les mer om Karlstad.

Grøndal tok første stikk

KARLSTAD: Det ble full klaff for Anders Grøndal og kartleser Trond Svendsen i deres Subaru Impreza STi gr N. Første spesialprøve gikk på Färjestad Travbane i Karlstad hvor det ble kjørt
1,7 millioner kroner ekstra i potten
Sportspills meny fredag V5 Biri: Vi stoler på Line Oddstips: Molde holder koken (kommer) V75 Färjestad: (kommer) Det er altså jackpot på Jarlsberg travbane fredag kveld og hele 1,7 millioner kroner ekstra ligger i sekserpotten.
Les mer om Jarlsberg.
60 millioner i potten
Lørdagens V75-pott er usedvanlig stor. Vi guider deg mot millionene. Det er en spesiell V75-omgang som avvikles lørdag. V75-løpene skal kjøres i Karlstad, på Färjestad travbane, og det er såkalt felles norsk/svensk V75-omgang.
Les mer om Färjestad og Karlstad.
Norsk kjempe i unionskamp mot svenskene
Lørdag er det duket for Unionstrav på Färjestad travbane i Karlstad. Svenskene ligger tynt an, når Odins Kjempe stormer fram i V75-3.
Her finner du V75-stoffet
Denne lørdagen er det Unionstrav med Sverige og V75-løpene går på Färjestad travbane i Karlstad.
Ny seier for vinnermaskinen Odins Kjempe?
Karlstad (NTB): Odins Kjempe har hanket inn 14 seirer på 16 starter. I 2008 er hesten ubeseiret. Det lover godt foran Unionskampen på Färjestad travbane.
Les mer om Färjestad og Unionskampen.
Tredje etter første dag
Når kun en spesialprøve inne på Färjestad travbane gjenstår fredag kan vi fastslå at Henning Solberg kommer til å ligge på tredjeplass etter første dag av Rally Sverige.
300 hester på travbanen
Rally Sverige startet i går med en spesialetappe på Färjestad travbane. 7500 tilskuere til tross: Det er ventet at Rally Norway stjeler mye tilskuere fra söta bror.
Les mer om Färjestad og Rally Norway.