Facebook side

Verne Troyer: - «Mini-Me» er død - Se og Hør

Verne Troyer ble 49 år gammel. Den amerikanske skuespilleren og stuntmannen Verne Troyer er død, 49 år gammel. Det opplyser Troyers familie på 49-åringens offisielle Facebook-side.

Verne Troyer (49) er død

Skuespiller Verne Troyer er død. Han ble 49 år gammel. Verne Troyer, mest kjent for rollen som Mini-Me i «Austin Powers»-filmene, er død. Troyer døde lørdag, det melder familien på hans Facebook-side. Han ble 49 år gammel.
Verne Troyer: - Skuespiller Verne Troyer (49) er død
Det opplyser familien på hans Facebook-side. (Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren og stuntmannen Verne Troyer er død. Det opplyser Troyers familie på 49-åringens offisielle Facebook-side.
Uakseptabel bygdeslarv
HA MENER Det har en kostnad å være en synlig og tydelig kvinne i et lokalsamfunn, skriver Løten-ordfører Bente Elin Lilleøkseth (Ap) på sin Facebook-side.

Halliburton har fått uventet leietaker p Mæf har gått fra konkurs til å utvide i løpet av et år p De vil vise frem arbeidsplassen sin p I morgen kan du prøve deg som

Ei grågås har tatt bolig på parkeringsplassen til Halliburton i Tananger. Se video på vår Facebook-side. DYRELIV: Den siste uken har en grågås tatt bolig på Halliburtons ansattparkering.
Advarer mot telefonselgere
Hol kommune advarer innbyggerne mot telefonselgere som utgir seg for å være fra kommunen eller Statens strålevern. De ringer rundt og sier de selger radonmålinger. På sin Facebook-side skriver de at kommunene ikke selger radonmålinger over telefon.
Les mer om Facebook-side.
TFOLL-2018-769
Mann født i 1960 ble dømt til 16 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer sin egen Facebook-side og i ulike grupper på Facebook.
Les mer om Facebook-side og Facebook.
Ordfører-Ida kom med et hjertesukk: - Fluor fra skismørning vil prege marka for all framtid
Noen typer skismørning inneholder fluor. Bodøordfører Ida Pinnerød (Ap) vil ha forbud mot dette. Det skriver hun på sin Facebook-side. Nå skal hun se på hvilke muligheter Bodø kommune har for å begrense bruk av fluor i marka.
Les mer om Bodø og Facebook-side.
Oslo Arbeiderparti beklager kommentar om jøder
Resett kunne onsdag rapportere at en forumsforening i Oslo Arbeiderparti på sin Facebook-side gav jødene skylden for at Jesus angivelig ble drept.
Wara eller Vara?
Navnet Tor Mikkel Wara der etternavnet er skrevet med W finnes ikke i folkeregisteret. Det skriver Faktisk på sin Facebook-side.
Les mer om Facebook-side, Faktisk og Vara.
Forening i Oslo Arbeiderparti med antisemittisk kommentar: - Jødene drepte Jesus
Internasjonalt Forum er en forumsforening i Oslo Arbeiderparti, som ledes av tidligere stortingsrepresentant Marit Nybakk. Foreningen har en egen Facebook-side, der de har kommet med kritikk av Israel.
Polly's Tearoom er konkurs
Styret i bedriften har begjært oppbud. Tirsdag ettermiddag skrev innehaverne av kafeen Polly's Tearoom følgende på sin Facebook-side: - Polly's Tearoom er stengt. Vi håper å være tilbake i løpet av kort tid. Mvh. Hanne & Rikke.
Les mer om Facebook-side og Rikke.
Åge hyller avdød D.D.E-venn: - Stakk så dypt og vondt
- Jeg måtte ha mange timer på meg før jeg kunne skrive dette, skriver artisten. Påskeaften bekreftet bandet D.D.E på sin Facebook-side at mannen som står bak de fleste av bandets låter, hadde gått bort.
Les mer om Facebook-side.
- Mange har lengta etter ei slik side, der ein kan vere positive til Kinn
Den siste tida er det samanslåingsmotstandarane som har dominert debatten om Kinn kommune. No samlar ja-sida seg, og heiar fram den nye kommunen via ei ny Facebook-side.
Les mer om Facebook-side og Kinn.
«Først og fremst en ærlig sangskriver, du havnet aldri i kjendisfella»
Har du et nyhetstips? Åge Aleksandersen la søndag kveld ut sin siste hilsen til Frode Viken på sin offisielle Facebook-side: Frode Viken. Sangskriver, musiker døde i går. Han var min venn.
Les mer om Facebook-side og Frode Viken.
D.D.E.-stjerna Frode Viken er død
Det melder bandet på sin Facebook-side.
Les mer om Facebook-side.
Eyvind Brynildsen kjører europacup-rally på Gran Canaria
Nordmannen Eyvind Brynildsen bekrefter på sin Facebook-side at han kommer til Gran Canaria for å kjøre ERC-rallyet Rally Islas Canarias i år sammen med kartleseren Anders Fredriksson fra Sverige. Eyvind Brynildsen i fint driv.
Morten Ørsal Johansen (Frp) vil ha påskeåpne butikker. Det fikk debatten til å rase på OAs facebook-side
Flere av OA-leserne protesterer på Facebook. Påskeåpne butikker engasjerer på OAs Facebook-side.
Les mer om Facebook og OA-leserne.
Tidspunkt for skolestart skaper engasjement på sosiale medier
Tidligere start på skoledagen for elever i Skiptvet har utløst et skred av kommentar på avisens Facebook-side.
Les mer om Facebook-side og Skiptvet.
Kaller utvisning absurd
Den russiske ambassaden i Oslo mener utvisningen av en russisk diplomat er absurd, skriver ambassaden på sin Facebook-side nå i kveld.
Les mer om Facebook-side og Oslo.
Bassengene i Tromsøbadet fylles med vann: - Tror ikke folk skjønner hvor bra dette kommer til å bli
Byggingen av Tromsøbadet er godt i gang. Mandag ettermiddag delte Tromsøbadet ferske bilder av det 13.000 kvadratmeter store anlegget på sin Facebook-side.
Jan Hanvold: Jeg ble invitert til å delta på kjendis-farmen på TV2
Rett før helgen la TV-predikant Jan Hanvold ut en statusoppdatering på sin egen Facebook-side. Der skriver han at han har blitt invitert til å delta på farmen-kjendis på TV2. Men at han dessverre har måtte takke nei.
Jan Hanvold: Jeg ble invitert til å delta på kjendis-farmen på TV2
Rett før helgen la TV-predikant Jan Hanvold ut en statusoppdatering på sin egen Facebook-side. Der skriver han at han har blitt invitert til å delta på farmen-kjendis på TV2. Men at han dessverre har måtte takke nei.
Jan Hanvold invitert til å delta på Farmen Kjendis
- Jeg liker utfordringer og ser på det å være med i dette programmet som en utfordring, skriver TV Visjon Norge-sjefen selv på sin Facebook-side.
Les mer om Facebook-side.