Facebook innlegget

- Facebook flytter 1,5 mrd brukere til USA. EU-brukerne blir igjen i Irland

- Jurist tar dessverre veldig feil, skriver Hans-Petter Nygård-Hansen i dette innlegget. I anledning av GDPR som innføres i EU 25. mai har Facebook nå bestemt seg for å flytte personinformasjon fra 1,5 milliarder brukere fra Irland til USA.

Er denne katten utsatt for dyreplageri?

Han fant katten sin full av olje, ute av stand til å stå oppreist, og tok den med til dyrlege. Den ble avlivet på stedet. Innlegget om katten Sivert på Leikvoll i Randaberg har tatt helt av på Facebook. Søndag kveld hadde over 3300 personer delt historien og 7900 reagert på innlegget.
Vann til Haug
Haug skal få vann står det i Lofotposten den skrevet av Kai Nikolaisen. Med bakgrunn i det innlegget har jeg skrevet et innlegg i lukket gruppe på Facebook "Haug Grendelag".
- Skjøt minst syv katter
Dyrebeskyttelsen fortviler etter at flere katter skal ha blitt skutt. - Nå er vi steike lei og møkk forbanna. Slik startet Facebook-innlegget til Dyrebeskyttelsen Norge avd. Bergen og Hordaland torsdag. - Antall saker har eksplodert!

Listhaug etter Facebook-bråket: - Jeg har fått et helt nytt liv

Frp-politiker Sylvi Listhaug angrer ikke på det omstridte Facebook-innlegget, men ser frem til å tilbringe mer tid med familien. Sylvi Listhaug (40) trakk seg som justisminister 20.
Listhaug om Facebook-innlegget: – Det beste som kunne skjedd meg
Sylvi Listhaug angrer ikke på Facebook-innlegget som felte henne som justisminister.
Les mer om Facebook-innlegget.
Listhaug om Facebook-innlegget: - Det beste som kunne skjedd meg
Sylvi Listhaug angrer ikke på Facebook-innlegget som felte henne som justisminister. Tirsdag ble det kjent at Sylvi Listhaug (Frp) går over i ny jobb i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget. Jobbskiftet skjer etter at hun 20.
Hevder at scooterfører jaget elg fram og tilbake på elva: – Idiot, håper du kjører deg fast
– Håper du kjører deg fast, lød deler av innlegget fra kommunetoppen Per Ivar Stranden. Seinere fjernet han innlegget sitt fra Facebook.
Mobiliseringskrafta i sosiale medier
Innsamlingsaksjonen på Facebook til inntekt for Leger uten grenser er av dei meir sjeldne, skriv forskar Ivar Eimhjellen i dette innlegget.
Mobiliseringskrafta i sosiale medier
Innsamlingsaksjonen på Facebook til inntekt for Leger uten grenser er av dei meir sjeldne, skriv forskar Ivar Eimhjellen i dette innlegget.
- Facebook er blitt tatt med buksene nede før, men veksten fortsatte
- Vil brukere og annonsører i alle land rømme fra nettsamfunnet? spør ANFO-sjef Jan Morten Drange i dette innlegget. Snakkisen i den digitale annonseverden den siste uken er uten tvil Facebook/Cambridge Analytica skandalen.
Frp skal endelig kjempe for ytringsfriheten
Jeg ser at Sylvi Listhaug i forbindelse med at hun «trekker» seg som justisminister på grunn av det fatale Facebook-innlegget om Arbeiderpartiet og terrorister mener seg utsatt for heksejakt og at Ap-leder Jonas Gahr-Støre har vært ute etter å
Emma (20) opplever alle foreldres mareritt – kommer med bønn til alle med små barn
«Mammahjertet verker så mye. Hvorfor skal akkurat vi bli rammet?, skriver svenske Emma Arvidsson (20) i et Facebook-innlegg som går viralt. I innlegget langer hun ut mot vaksinemotstandere.
Emma (20) opplever alle foreldres mareritt - kommer med bønn til alle med små barn
«Mammahjertet verker så mye. Hvorfor skal akkurat vi bli rammet?», skriver svenske Emma Arvidsson (20) i et Facebook-innlegg som går viralt. I innlegget langer hun ut mot vaksinemotstandere.
Listhaugs eks-rådgiver om Facebook-posten som rystet landet
Espen Teigen forteller om spillet bak Facebook-innlegget, og avviser at Sylvi Listhaug er et offer.
Stor medlemsvekst i Frp og Ap
Bråket rundt Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg har ført til medlemsboom. SKAPTE DEBATT: Sylvi Listhaug la ut dette innlegget på sin offentlige Facebookprofil.
Les mer om Facebookprofil og Frp.
Solberg: – Forstod nok ikke rekkevidden av hvor krenkende innlegget var
Erna Solberg innrømmer at hun kan ha brukt for lang tid på å innse at Sylvi Listhaugs Facebook-innlegg kunne oppfattes krenkende.
Frp får flere medlemmer
Frp i Aust-Agder får daglig nye medlemmer, forteller fylkesleder Lene Langemyr til NRK. Partiet har fått 40 nye medlemmer i tiden som har gått siden Listhaug la ut det omstridte Facebook-innlegget.
Listhaug-rådgiver Espen Teigen går av: - Jeg skrev Facebook-innlegget
Hadde blant annet ansvaret for Listhaugs Facebook-konto.
Les mer om Facebook-innlegget.
- Det var jeg som skrev Facebook-innlegget
Sylvi Listhaugs politiske rådgiver Espen Teigen går av og bekrefter at han var den som lagde Facebook-innlegget som startet mistillitsrabalderet. Det bekrefter han overfor Adresseavisen.
Espen Teigen: Jeg skrev Facebook-innlegget
Sylvi Listhaugs politiske rådgiver Espen Teigen går av og bekrefter at han var den som lagde Facebook-innlegget som startet mistillitsrabalderet. Det bekrefter han overfor Adresseavisen.
Espen Teigen: Jeg skrev Facebook-innlegget
Sylvi Listhaugs politiske rådgiver Espen Teigen går av og bekrefter at han var den som lagde Facebook-innlegget som startet mistillitsrabalderet.
Dagbladet - Sylvi bar ved til bålet og må selv brenne
Espen Teigen følger sjefen sin ut døra i Justisdepartementet. Teigen har hatt ansvar for sosiale medier. Han sier at også dette facebook-innlegget var klarert med Listhaug på forhånd.
- Jeg laget Facebook-innlegget teknisk sett. Pressen inviterte seg selv til blomsterhavet(pluss)
Nå sier Listhaugs høyre hånd at han skal sove resten av dagen.
Les mer om Facebook-innlegget.
- Jeg laget Facebook-innlegget teknisk sett, men pressen inviterte seg selv til blomsterhavet(pluss)
Nå sier Listhaugs høyre hånd at han skal sove resten av dagen.
Les mer om Facebook-innlegget.