Facebook klubben

Åkra har fått to vikartrenere

Halvannen uke før seriestart måtte Åkra ut på trenerjakt etter at Tore Emberland ble sykemeldt. Samme kveld som karmøyklubben sesongedebuterte gikk trenerkabalen opp, opplyser klubben på Facebook.
Les mer om Facebook, Tore Emberland og Åkra.

Trolig ny publikumsrekord for 08

Sarpsborg 08 har rundet 5000 solgte billetter til mandagens kamp mot Vålerenga. Det opplyser klubben på sine Facebook-sider. Med en helt ny tribune på plass, kan det dermed gå mot en ny tilskuerrekord for klubben. Den gamle er på 5.759 tilskuere og ble satt mot Vålerenga forrige sesong.
Les mer om Facebook-sider og Vålerenga.
Vipers-keeper til dansk handball
Vipers Kristiansand-målvakt Sakura Hauge er klar for den danske toppserieklubben Nykøbing Falster. Det opplyser klubben på Facebook-sida si. Hauge har fått lite speletid i Vipers etter at Katrine Lunde kom tilbake.
Forlenga med Amazon
Midtbanespelaren Kelsey Hood har skrive under ny kontrakt med 1. divisjonsklubben Amazon Grimstad. Det opplyser klubben på Facebook-sida si. Amerikanaren blir også ein del av trenarteamet i klubben. Ho får også ansvaret for juniorsatsinga i Amazon.

Demidov på medisinsk sjekk hos Stabæk

Del saken på: Facebook Email Lenken er kopiert Tirsdag er klubbløse Vadim Demidov (31) på Nadderud. Klubben bekrefter at midtstopperen skal gjennom en medisinsk sjekk.
Hevder Guardiola og Iniesta kan bli gjenforent i Manchester City
Del saken på: Facebook Email Lenken er kopiert Her er søndagens oddstips Manchester City-manager Pep Guardiola (47) skal være ute etter å hente en gammel kjenning til klubben. 14 titler på fire sesonger.
Magnus Carlsen klar for Vålerenga: - Som om Lionel Messi kommer til klubben din
Del saken på: Facebook Email Lenken er kopiert Magnus Carlsen (27) bytter sjakklubb - og vurderer å spille lagsjakk som oppkjøring til VM-kampen i november.
Diskusjon rundt gammelt Klubben-foto: - Det er jo litt moro, da
Historisk sus over dette postkortet. Men når er bildet tatt? For kort tid siden publiserte Torbjørn Martin Wold et postkort på Facebook-siden Tønsberg og omegn i gamle dager. Wold fant bildet først på Facebook-siden Det Gamle Norge.
Advarer mot ulovlig loddsalg
Våg Fotbalklubb i Kristiansand advarer mot loddselgere som opplyser at de selger lodd for IK Våg. Slikt loddsalg er ikke kjent i klubben, og man vurderer å politianmelde forholdet, opplyser klubben på sine facebook-sider.
Les mer om Kristiansand.
Fransesco Totti blir direktør
Roma-legenden Fransesco Totti blir direktør i klubben, melder Roma og Totti selv. – Det første delen av mitt liv som fotballspiller er nå over, mens en annen og enda viktigere er i ferd med å starte, melder Totti på Facebook, ifølge NTB.
Les mer om Facebook, NTB, Roma og Totti.
Uavgjort for Mjøndalen
Mjøndalen spilte uavgjort 1–1 i kveldens førstedivisjonskamp borte mot Fredrikstad. De brune hentet opp hjemmelagets ledelse ved en heading fra Ousseynou Boye, skriver klubben på sine Facebook-sider.
Ordføreren takket ja til å bli kastet bløtkake på – nå avlyses stuntet etter reaksjoner
Ordfører Ida Pinnerød i Bodø takket ja til å bli kastet bløtkake på under håndballkampen i Bodø spektrum onsdag. Nå avlyser klubben hele greia etter reaksjoner på Facebook.
Les mer om Bodø og Facebook.
Fra Sarpsborg til Kvik Halden
Den unge midtbanespilleren Magnus Hart har signert en kontrakt med Kvik Halden, det melder klubben på sine Facebook-sider. Hart spilte tre eliteseriekamper for Sarpsborg 08 sist sesong.
Tap for Mjøndalen
Mjøndalen tapte 0-4 mot Start i en treningskamp på Isachsen stadion i ettermiddag. Det melder klubben på Facebook. Torsdag møter Mjøndalen russiske Rubin Kazan til treningskamp på La Manga.
Kan bli ny Jerv-spiller
Landslagsspiller Erixon Danso fra Aruba med erfaring fra nederlandsk toppdivisjon blir trolig Jerv-spiller. I dag trente med Grimstad-klubben, skriver klubben på sine Facebook-sider.
Folk kaster seg på bord
Flere og flere melder seg inn i denne merkelige Facebook-klubben.
Les mer om Facebook-klubben.
Start-kaptein forlenger kontrakt
Start-kaptein Rolf Daniel Vikstøl har signert ny kontrakt med klubben ut 2018. Det ble klart da Start avholdt en direktesending på Facebook i ettermiddag. Også Henrik Robstad signerte ny kontrakt, denne går ut 2019-sesongen.
Les mer om Facebook og Start.
Celina med City-pris
Norsk-kosovaren Bersant Celina er kåra til årets spelar på U21-laget i Manchester City. Det skriv klubben på sine facebook-sider.
Les mer om Manchester City.
Riise hevder fotballforbundet kaster han ut av trenerutdanning
John Arne Riise (35) hevder på sin Facebook-side at han er blitt kastet ut av Norges Fotballforbunds trenerutdanning etter at han gikk tilbake som ambassadør for et utenlandsk spillselskap. Det bestrider NFF og den aktuelle klubben til VG.
Les mer om Facebook-side og NFF.
Isabel Blanco til Halden
Den tidligere landslagsspilleren Isabel Blanco har signert for HK Halden. Det skriver klubben på Facebook. 37-åringen skal i førsteomgang bli en del av trenerteamet til den nye hovedtreneren, Jan Thomas Lauritzen. Men det er også muligheter for at hun blir å se i Halden-trøya i løpet av den kommende sesongen.
Til sykehus etter hodeduell
FK Tønsberg-spiller Thomas Nygaard er fraktet til sykehus etter å ha fått en smell i en hodeduell tidlig i dagens oppgjør mot Pors i 2. divisjon. Spilleren skal ha vært bevisstløs, men man fikk etter hvert kontakt, opplyser klubben på sine Facebook-sider. FK Tønsberg tapte til slutt kampen 2-1.
Les mer om Facebook-sider.
Til sykehus etter hodeduell
FK Tønsberg-spiller Thomas Nygaard er fraktet til sykehus etter å ha fått en smell i en hodeduell tidlig i dagens oppgjør mot Pors i 2. divisjon. Spilleren skal ha vært bevisstløs, men man fikk etter hvert kontakt, opplyser klubben på sine Facebook-sider. FK Tønsberg tapte til slutt kampen 2-1.
Les mer om Facebook-sider.
Jobber for å finne en trenerløsning
Styret i Drammen Håndballklubb jobber på spreng for å ha en trenerløsning klar innen trening mandag. Dette skriver klubben på sin Facebook-side. Lørdag ble det kjent at Øystein Havang og Roger Kjendalen trekker seg som trenere med umiddelbar virkning. Det har den siste tiden vært en del uro rundt klubben.
Askar til tyrkisk 1. divisjon
Brann-spiller Amin Askar er klar for den tyrkiske klubben Sanliurfaspor. Klubben melder på sine Facebook-sider at de er enige med Askar om en halvannet år lang kontrakt.
Ryland til Avaldsnes
Tidligere Liverpool-spiller Ingrid Ryland er klar for toppserieklubben Avaldsnes. Ryland er enig med klubben om en ettårskontrakt, melder klubben på sine Facebook-sider.
Les mer om Facebook-sider.