Facebook

– Jeg blir frustrert og sjokkert

Mannen organiserer pirattaxier på Facebook, og tilbyr utleie av biler på kommisjon. – Et samfunnsproblem, sier Jan Valeur i Bergen Taxi.

Taco-sjokk: Trodde hun fant tenner i tacokjøttet

«Jeg spurte servitøren om dette var tenner. Hun sa at det var babytenner, skrev Courtney Aguilar på Facebook. Heldigvis var forklaringen en litt annen.
Les mer om Courtney Aguilar og Facebook.
Krever penger for andres piratkjøring
En mann fra Nordhordland har kjøpt opp flere pirattaxi-grupper på Facebook og krever penger fra sjåfører som vil legge ut innlegg.
Les mer om Facebook og Nordhordland.
Masteroppgave avslører intern misnøye med NIF-ledere
«Facebook. Det er det eneste vi vet som funker. Hemmelig gruppe på Facebook. Det er det eneste stedet vi tør å være ærlige.
Les mer om Facebook.

Advokat i Facebook-feide med Fylkesnemnda

Advokat Farhad Shariati (36) kalte Fylkesnemnda i Trøndelag for inkompetente på Facebook. Dette er medvirkende årsak til at de nå nekter ham advokatoppdrag i nemnda.
Advokat i Facebook-feide med Fylkesnmnda
Advokat Farhad Shariati (36) kalte Fylkesnemnda i Trøndelag for inkompetente på Facebook. Dette er medvirkende årsak til at de nå nekter ham advokatoppdrag i nemnda.
June fant sin biologiske familie på Facebook – de trodde hun var død
TARGU MURES, ROMANIA (NRK): 21 år etter at hun ble adoptert, bestemte June Thorsen fra Oslo seg for å sende en melding på Facebook. Det ble starten på en helt spesiell reise.
Les mer om Facebook, June Thorsen og Oslo.
Samlet inn 165.000 til Rygge
Rygge Airport har fått inn 165.000 kroner fra Vipps-aksjonen som ble startet av Facebook-gruppen «Venner av Rygge, det bekrefter daglig leder Knut R. Johannessen i Rygge Airport. Styret i selskapet har i ettermiddag møte for å ta stilling til videre drift av prosjektet med gjenåpning av Moss lufthavn Rygge. De har varslet at de vil informere om situasjonen etter møtet.
40 så direktesendt voldtekt på Facebook - ingen varslet politiet
Amerikanske politi mener fem-seks personer stod bak de direktesendte overgrepene mot en 15 år gammel jente.
Les mer om Facebook.
Politiet: Overgrep mot tenåring sendt direkte på Facebook
På et tidspunkt var det minst 40 personer som så på at flere menn forgrep seg på den 15 år gamle jenta. Ingen varslet politiet.
Les mer om Facebook.
Personskadeforbundet: – Håper Facebook-varslerne tenker seg om
Forbundet som representerer skadde i trafikken, ber yrkessjåfører som varsler om trafikkontroller på Facebook om å tenke seg godt om.
Les mer om Facebook.
Bernie Sanders hyller lykke-Norge
– Hvorfor er folk i Norge lykkeligere enn i USA? Det er ikke så komplisert, skriver senatoren retorisk på Facebook.
Les mer om Facebook, Norge og USA.
Anmeldte politiker for hets
Hægebostad kommune har politianmeldt en kommunestyrepolitiker for hets av en eller flere offentlig ansatte på Facebook, skriver Fædrelandsvennen. Politikeren sier til avisa at han har vært i politiavhør, men at anser saken som henlagt fra sin side.
Truls Espen (26) er åpen om dysleksi – har søkt jobb i tre år uten å lykkes
Søndag kveld la Trond Espen Knutsen ut en åpen jobbsøknad på Facebook. Et døgn senere er innlegget delt over 5000 ganger.
«Denne Facebook søknaden er et rop om hjelp, skrev Truls (26) etter tre år uten fast jobb. Responsen er massiv
På 24 timer hadde jobbsøknaden til Truls Espen Knutsen (26) blitt delt 3500 ganger på Facebook.
Les mer om Facebook.
Har fått seg kjæreste fra Nordland
Sjakk-geniet Magnus Carlsen har fått seg kjæreste fra Alsvåg i Øksnes. Det melder Vesterålen Online. På Carlsens private Facebook-profil kommer det frem at han gikk inn i et nytt forhold med Synne Christin Larsen på Valentinsdagen den 14. februar.
Lover å betale Snap-skatt
Mens Google og Facebook inntektsfører reklamesalg i Irland, planlegger Snapchat å betale skatt i landene de faktisk selger annonser.
Unni (55) fortviler: Hvem fjerner de kritiske innleggene hennes fra Listhaugs Facebook-side?
Er det Sylvi Listhaug eller Facebook som fjerner kritiske innlegg på statsrådens Facebook-side?
Facebook-konflikt om Oktoberfest i retten
Den tidligere markedsføringsansvarlige for Chateau Neufs Oktoberfest tok kontroll over arrangementets Facebook-side fra sin tidligere arbeidsgiver. Nå har byfogden bestemt at han må gi administratorrettighetene tilbake.
Les mer om Facebook-side og Oktoberfest.
Klækken stenger i ni dager
På grunn av det siste sykdomsutbruddet har Klækken hotell besluttet å holde stengt 17.–26. mars. Det opplyser hotellet selv på sine Facebook-sider. Kommuneoverlege Karin Møller i Ringerike kommune opplyser i en pressemelding at det mistenkes samme smittestoff som ved sist utbrudd, altså norovirus. Mattilsynet har ikke funnet indikasjon på at kilden til smitten er i maten, men tror det skyldes kontaktsmitte, skriver Møller.
Prins Nicolas overrasket på Facebook
Prinsesse Madeleines nyeste bilde av sønnen sjarmerer langt utenfor Sveriges grenser. Se bildet her!
Les mer om Facebook.
Norske kjendiser rammet av sex-virus
Twitter- og Facebook-profiler misbrukt.
Truet politiet etter drap på kompis
En 36 år gammel venndøl frikjent for trusler på facebook mot politiet i etterkant av at kameraten hans hadde blitt skutt og drept av politiet i Kristiansand. Venndølen er dømt for å ha truet politiet med våpen i samme tidsperiode.
Les mer om Kristiansand.
«Elbilister er noen oversubsidierte, egoistiske snyltere
Nesten en av tre nordmenn tror ikke at elbiler forurenser mindre enn fossilbiler. Tusenvis av dem er samlet på Facebook for å gjøre sin skepsis ekstra tydelig.
Les mer om Facebook.