Falsk

Datteren (13) lurt til å kle av seg foran falsk politimann på nett

(ÅSTED NORGE): Politiet på Hønefoss er i gang med å rulle opp en stor nettovergrepssak. Nå ber de ukjente ofre om å melde fra.
Ville lure Nokas-Betew med falsk bobilkrasj
OSLO TINGRETT: En 36-åring forteller om en strabasiøs ferd for å hente hasj i Nederland, med problemer iscenesatt for å lure Metkel Betew. – Jeg hadde til slutt bare hjulene å kjøre hjem på, sier mannen.
UNE: Ambassaden meldte at dommen var falsk
Utlendingsnemnda (UNE) sier at de jobber med å klarhet om hva som har skjedd med Leila Bayat etter at hun sier at hun tirsdag ble pisket i Iran.
Les mer om Iran og Leila Bayat.

Falsk brannalarm i Drammen

Brannalarmen gikk i Drammen sentrum onsdag kveld. Men det viste seg da nødetatene kom fram til adressen like ved Bragernes kirke, at det var et mann som røyket makrell.
Les mer om Drammen.
Oppga Apple-id på falsk nettside: Svindlet for 10.000 kroner
En kvinne får ingen støtte av Finansklagenemnda etter at hun fulgte en lenke i en epost som tilsynelatende kom fra Apple, og videre oppga Apple-id og kortopplysninger.
Retten: Cappelen betalte for gården
Heger viser til at den danske håndverkeren som hadde ansvaret for oppussingen døde før etterforskningen startet. Heger sier det er bevist utover enhver rimelig tvil at en av mennene i Cappelens nettverk jobbet på gården til Jensen. Cappelen hyret inn og betalte vedkommende. Retten mener Cappelen har utarbeidet, og Jensen har mottatt, en falsk kvittering på rørleggerarbeid. – Det er ikke avgjørende om de har fått betaling. Det avgjørende er om Jensen visste at han fikk en betydelig verdi av Cappelen. – Retten finner det bevist at Jensen fullt ut var innforstått med at Cappelen skulle betale for alt på gården.
Les mer om Cappelen og Jensen.
Kaller Kim for «Rocket Man og håner Hillary med falsk video
NEW YORK (VG) Ett døgn før han skal debutere på FN-uka og verdenssamfunnet venter i spenning på hva han vil si og gjøre, slår president Donald Trump til igjen.
Væpnet politi omringet fly på vei til London fra Paris - var falsk alarm
En såkalt sikkerhetstrussel hindret flyet fra å ta av. Viste seg å være falsk alarm.
Les mer om London.
Falsk alarm førte til at britisk fly ble stanset i Paris
Antiterrorpoliti og brannfolk stanset og omringet et British Airways-fly på flyplassen Charles de Gaulle i Paris. Myndighetene sier det skyldtes falsk alarm.
Fly i Paris evakuert
Passasjerene på et British Airways-fly ved Charles De Gaulle flyplass i Paris ble evakuert søndag formiddag. Årsaken var en sikkerhetsrisiko. Det hele viste seg å være falsk alarm.
Siktet for falsk voldtektsanklage
En kvinne i tjueårene skal ha avgitt falsk forklaring om voldtekt til politiet.
Mener Sophie Elise sprer falsk informasjon om kjøtt, ost og egg
«Å spise kjøtt er like kreftfremkallende som å røyke og «ost er avhengighetsskapende, skrev bloggkjendis og henviste til en dokumentar.
Dørselger ødela røykvarsler hos eldre dame – nektet å erstatte den
Selgeren skal ha utgitt seg for å komme fra brannvesenet. – Det gir falsk trygghet når folk bruker brannvesenet som inngangsnøkkel til å komme inn til noen, sier kvinnens datter.
Stakk av etter påkjørsel
Tre personer skal ha stukket av etter at personbilen de satt i kjørte inn i en semitrailer på E6 ved Dovreskogen. Personene skal kort tid etter ha blitt plukket opp av politiet, men oppgitt falsk personalia. Saken følges nå opp av lensmannskontoret i Sel.
Les mer om Dovreskogen og Sel.
Politiet: Falsk alarm førte til evakuering av La Sagrada Familia
En falsk alarm førte til at den verdenskjente kirken Sagrada Familia i Barcelona ble evakuert tirsdag kveld.
Politiet: Falsk alarm førte til evakuering av La Sagrada Familia
En falsk alarm førte til at den verdenskjente kirken Sagrada Familia i Barcelona ble evakuert tirsdag kveld.
Sagrada Familia i Barcelona evakuert etter falsk alarm
Politiet evakuerte basilikaen Sagrada Familia i Barcelona i forbindelse med en antiterror-operasjon, før det etter kort tid viste seg å være falsk alarm.
Les mer om Barcelona og Sagrada Familia.
Sagrada Familia i Barcelona ble evakuert etter melding om terror
Den berømte kirken Sagrada Familia ble evakuert i forbindelse med en anti-terroraksjon. Nå er det klart at det hele var falsk alarm.
Les mer om Barcelona og Sagrada Familia.
Falsk historie om dyresex i Danmark spres i russiske medier
Danmark er i ferd med å tillate bordeller der man lovlig kan ha sex med dyr. Slik lyder en falsk historie som er gjengitt i en rekke russiske nyhetsmedier.
Les mer om Danmark.
Falsk historie om dyresex i Danmark spres i russiske medier
Danmark er i ferd med å tillate bordeller der man lovlig kan ha sex med dyr. Slik lyder en falsk historie som er gjengitt i en rekke russiske nyhetsmedier.
Les mer om Danmark.
Utga seg for å være politimann – lurte mindreårige jenter til å kle av seg
Nærmere 70 barn og unge skal ha blitt lokket til å kle seg nakne foran kamera av en falsk politimann. Så langt har politiet identifisert 27 fornærmede og de ber flere ofre for overgrep på nett om å ta kontakt..