Faren

Far og sønner tiltalt for seksuelle overgrep

En mann i 50-årene og hans to sønner i 20-årene fra Helgeland er tiltalt for seksuelle overgrep. Faren er i tillegg tiltalt for psykisk og fysisk mishandling av familien.
Les mer om Helgeland.

Far og sønner tiltalt for overgrep mot tre søstre

En mann i 50-årene og hans to sønner i 20-årene fra Helgeland er tiltalt for seksuelle overgrep mot tre søstre. Faren er i tillegg tiltalt for psykisk og fysisk mishandling av familien.
Les mer om Helgeland.
Trebarnsfar dømt for familievold: - Barna innrømmer løgn i avhør
I to rettsinstanser sto de tre barna på morens side i en familievoldssak mot faren. Noen måneder etter at faren ble dømt, tok barna kontakt med politiet og ba om nye avhør.
«Arbogakvinnen dømt til livstid
Johanna Möller ble i juli funnet skyldig i drapet på faren sin, og drapsforsøk på moren sin, samt oppfordring til drap på ektemannen.

Nordmann jages for dobbeltdrap for andre gang: - De vil henge ut pappa som islamist

En familiefar fra Drammen jages både i Norge og Bosnia for et dobbeltdrap han tidligere er frikjent for. Sønnen tror politiet vil henge ut faren som ekstrem islamist.
Les mer om Bosnia, Drammen og Norge.
Donerte redningsskøyte for å hedre sin far
Tidligere verftseier i Rissa, Anna Synnøve Bye donerte i dag en egen redningsskøyte til Redningsselskapet – til minne om faren sin.
Mye nedbør og skredfare i Midt-Norge
Det er ventet kraftige regnbyger fra lørdag ettermiddag i Trøndelag og på Nordmøre. Det øker faren for jordskred, melder varsom.no
Overgrepssaken: – Han dopet ned døtrene for å begå overgrep mot dem
Faren (44) ga jentene sovemedisin for å forgripe seg på dem, mener aktor. Hun vil ha dom for gjentatt seksuell omgang med barn.
12-åring i trøbbel på Besseggen
Luftambulansen måtte avbryte å redde ned en gutt på 12 år som hadde skadet foten sin på Besseggen i ettermiddag. Gutten er sammen med faren sin og de to forsøker å gå mot Memurubu. Luftambulansen måtte snu på grunn av dårlig vær.
Les mer om Besseggen og Memurubu.
Ny havnegate i kvikkleireområde
Den nye planlagte havnegata i Kristiansand ligger i en faresone for kvikkleireskred og Norges vassdrags- og energidirektorat krever at byggearbeidene ikke forverrer stabiliteten i området. Statens vegvesen mener faren for skred ikke blir påvirket av byggearbeidene.
Les mer om Kristiansand.
Sønnens fine hyllest til Michael Schumacher
I 1992 tok Michael Schumacher sin første Formel1-seier i Belgia Grand Prix på Spa-banen. Foran neste helgs løp skal sønnen Mick (18) hylle faren på en helt spesiell måte.
Som ung var han forbanna da faren holdt med RBK-rivalene – nå var det ingen tvil om hvor Trondsen ville gå
En gammel guttedrøm har gått i oppfyllelse for Anders Trondsen, som nå kan være mannen som redder Europa-eventyret for Rosenborg.
Gutt (10) savnet i fem timer i Jotunheimen - funnet på kaf
Det ble satt i gang full leteaksjon etter en ti år gammel spansk gutt. Faren hadde lett etter ham i fem timer da han ble funnet.
Les mer om Jotunheimen.
- Situasjonen blir trolig verre før den kan bli bedre
- Den største faren ligger i at det kan skje noe som gjør at situasjonen kommer ut av kontroll.
Faren til Kalib (12) var rusavhengig. Her møtes de for første gang på ti år
Ohio har den høyeste raten barn med rusavhengige foreldre i hele USA. Kalib Swaffords historie tok en positiv vending.
Les mer om Kalib og USA.
EM-helt hånet som «utlending av politiker: – Rendyrket rasisme
Nadia Nadim (29) måtte flykte fra Afghanistan etter at faren ble drept av Taliban. En politiker fra Dansk Folkeparti hånet EM-helten på Facebook.
Økt frykt for atomulykker – nå vil myndighetene ha jodtabletter ut til folket
Flere atomubåter langs kysten øker faren for ulykker, mener myndighetene. Nå vil de ha jodtabletter ut til alle deler av landet i tilfelle utslipp av radioaktivitet. Samtidig går verdens største atomubåt nå nordover langs norskekysten.
Solberg nummer to
Petter Solberg ble nummer to i finalen på helgas VM-runde i Trois-Rivires, bak teamkamerat Johan Kristofferson. – Johan fikk en god start og kunne kontrollere det inn, sa faren Tommy Kristofferson etter seieren. Solberg er nå 35 poeng bak svensken.
Faren spilte i Premier League på 90-tallet. Her jubler Erling (17) for Moldes vinnermål.
Erling Braut Håland avgjorde kampen mot Tromsø.
Les mer om Erling, Premier League og Tromsø.
Faren ble drept av Taliban. Nå er flyktningen Nadia Danmarks EM-håp
Hun er flyktning, legestudent – og en av de store spillerne i fotball-EM. Møt Nadia Nadim (29), kvinnen som kan bli tungen på vektskålen i søndagens finale mot Nederland.
Les mer om Nederland og Taliban.
Forbudt å fiske edelkreps
I morgen starter edelkrepsefiske, men flere steder i fylket er det forbudt å fiske edelkreps på grunn av faren for spredning av krepsepest. Det skriver Fylkesmannen på sine nettsider. I Haldenvassdraget nedstrøms Fosserdam, i Glomma nedstrøms Braskereidfoss, på norsk side i Store Le og i Mossevassdraget er det totalforbud mot fiske av edelkreps. Dersom man har grunneierens tillatelse kan man ellers i Østfold starte fisket etter edelkreps den 6. august kl. 18.00, skriver Fylkesmannen.
Stephen ble holdt fanget av Al Qaida i nesten seks år. I helgen ble han sluppet fri.
- Det var en stor overraskelse da Stephen kom inn døra, sier faren.
Les mer om Al Qaida og Stephen.
Nadia måtte flykte som 12-åring da Taliban drepte faren. Nå er hun danskenes EM-yndling.
Nadia Nadim (29) kan bli historisk sammen med sine lagvenninner. Legestudenten og USA-proffen har brutt flere barrièrer allerede.
Les mer om EM-yndling og Taliban.