Faren

Hergeirsson: – Faren er at spillerne tror det går av seg selv

MAGDEBURG (VG) (Norge - Russland 34-17) Giganten Russland ble sendt på hodet ut av VM med kalassifre, men Thorir Hergeirsson vet at det er fullt mulig for Norge å tryne mot Nederland i semifinalen. Det vil han ikke ha noe av.

Dom: Far (61) voldtok datter (39)

Dagen etter at faren (61) forgrep seg mot datteren (39) på et hotell i Nord-Norge, dro de sammen til politiet og anmeldte saken.
Les mer om Nord-Norge.
– GDPR-trusselen er reell
– Ja, faren for at GDPR-reglene kan bli brukt til utpressing, er absolutt reell, sier lederen for Check Points sikkerhetsspesialister i Europa, Christian Sandberg, til Computerworld.
Faren til Herrem ble akutt syk: – Glad han er fin igjen
MAGDEBURG (VG) Tidligere i høst fikk faren til Camilla Herrem (31) blodpropp i lungen. Vinner Norge kvartfinalen mot Russland onsdag, kommer han ned for å støtte datteren.

Helsedirektoratet ber de norske kommunene skaffe jodtabletter

Staten mener faren for atomulykker har økt. Helsedirektoratet ber kommunene skaffe seg et jodtabletter som kan motvirke kreft etter utslipp av radioaktivitet.
Helsedirektoratet ber kommunene skaffe jodtabletter
Staten mener faren for atomulykker har økt. Helsedirektoratet ber kommunene skaffe seg et jodtabletter som kan motvirke kreft etter utslipp av radioaktivitet.
Økt fare for atomulykker – ber kommunene skaffe jodtabletter som kan hindre kreft
Kriseutvalg mener faren for atomulykker har økt. Nå ber Helsedirektoratet alle kommuner skaffe seg et lager av jodtabletter som kan motvirke kreft etter utslipp av radioaktivitet.
Les mer om Helsedirektoratet.
Brannen på Storhaug er slukket
Boligbrannen i Midtre Suldalsgate i Stavanger er nå slukket. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen som ble meldt inn like over klokken fem i dag tidlig. Samtidig fryktet en at brannen kunne blusse opp igjen. Den faren er nå over.
Mange kjører med feil på lysene
Trygg Trafikk reagerer på at mange bilister kjører med manglende hovedlys i vintermørket. Fylkesleder Paal-Gunnar Mathisen i Østfold sier han møter mange på veiene som enten mangler lys eller har feil på lyktene – og at det øker faren for ulykker.
Les mer om Østfold.
Når alle taper
Forholdet til Russland er i ferd med å bli for dårlig. Ukraina-krisen viser faren ved å la noviser drive stormaktspolitikk.
Les mer om Russland.
David Cassidy gjorde datteren arveløs
Artisten, skuespilleren og tenåringsidolet David Cassidy døde 21.november. Nå er testamentet hans offentliggjort og det viser at datteren Katie (31) ikke får noe som helst etter faren.
Les mer om David Cassidy og Katie.
Trump jr. ville ikke svare Kongressen
Donald Trump jr. nektet i en kongresshøring om russisk innblanding i USA-valget å fortelle om en samtale han og faren hadde om et omstridt møte i fjor.
Les mer om Kongressen.
Trump jr. ville ikke svare Kongressen
Donald Trump jr. nektet i en kongresshøring om russisk innblanding i USA-valget å fortelle om en samtale han og faren hadde om et omstridt møte i fjor.
Les mer om Kongressen.
Trump jr. ville ikke svare Kongressen
Donald Trump jr. nektet i en kongresshøring om russisk innblanding i USA-valget å fortelle om en samtale han og faren hadde om et omstridt møte i fjor.
Les mer om Kongressen.
Demokratisk politiker: Trump jr. ville ikke svare Kongressen
Ifølge Adam Schiff nektet Donald Trump jr. i en kongresshøring å fortelle om en samtale han og faren hadde om et omstridt møte i fjor.
Les mer om Donald Trump og Kongressen.
Skredfaren er betydelig
Det er generelt ustabile forhold i vinterfjellet, og faren for snøskred er betydelig.
Politiet åpnet grav
Politiet i Kristiansand startet i dag arbeidet med å få åpnet graven til faren til den dobbeltdrapssiktede 42 år gamle kristiansandskvinnen. Politiet tror det er mulig å finne spor av eventuell gift i levninger som har vært nedgravd i 15 år. Se video.
Les mer om Kristiansand.
Veronica (38) og Karoline (13) Hauge
– Mange på min alder synes det er flaut å være ute med moren eller faren sin. Men jeg blir glad når mamma og jeg er sammen. Vi liker så godt å jakte på Pokmon. Første gangen vi jaktet, var i fjor sommer. Da var det jeg som fikk mamma med meg. Etter det har vi hatt denne hobbyen sammen. Hun blir av og til litt misunnelig fordi jeg alltid fanger flest. Da sier hun at det viktigste tross alt er at vi kommer oss ut, og at vi har kvalitetstid alene mor og datter.
Les mer om Karoline og Pokmon.
Kraftig, langvarig regn i opptil 1500 meters høyde kan gi kjempeskred
Den mest akutte faren ved mildværet og det massive regnværet på Vestlandet, er at det skal utløse store, tunge og ødeleggende snøskred.
Les mer om Vestlandet.
I gang med graving
Politiet held no på å opne grava til ein mann dei meiner vart drepen av dottera si i 2002. Dottera er sikta for å ha teke livet av både faren og ein tidlegare sambuar.
12-åring var livredd
Faren til den 12 år gamle gutten som ble overfalt i Arendal i ettermiddag, forteller til Agderposten at sønnen ble filleristet og kastet i bakken. Det skal ha vært to personer med maske som stod bak overfallet. Faren sier at sønnen var livredd.
Les mer om Agderposten og Arendal.
Gravåpning kan avdekke om faren ble forgiftet
Professor i rettsmedisin sier det er mulig å løse drapsgåter selv når lik har vært gravd ned lenge. Denne uken åpner politiet en 15 år gammel grav i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand.
Varsler flom og skred på Vestlandet: - Kan bli farlig å ferdes langs veiene
Store nedbørsmengder og økte temperaturer øker faren for skred og flom i Hordaland og Rogaland. - Situasjonen er alvorlig, sier NVE.
Les mer om Hordaland, NVE, Rogaland og Vestlandet.
Snøskredfaren øker
Snøskredfaren i Hallingdal, men fra i morgen er det ventet betydelig snøskredfare på grunn av væromslag. Under 1200 meter vil regn øke faren for våte flakskred, melder NVE.
Les mer om Hallingdal og NVE.
Charlen (21) utviklet app sammen med faren etter at hun ble voldtatt
For fem år siden ble Charlen voldtatt av to menn. Nå vil hun og faren hjelpe andre i samme situasjon, og samtidig være med å forhindre voldtekt.
Les mer om Charlen.