Fengsel

Anken avvist: Messi dømt til betinget fengsel

Dårlige nyheter for Barcelona-stjernen.
Les mer om Barcelona-stjernen.
Messi dømt til 21 måneders betinget fengsel
Selv om Lionel Messis (29) anke er avvist, slipper fotballstjernen å tilbringe tid i fengsel. Dommen kan imidlertid ha noe å si for sponsorinntektene hans, mener omdømmeekspert.
Messi dømt til 21 måneders betinget fengsel
Spansk høyesterett har avvist Lionel Messis anke, og dømmer ham til 21 måneders betinget fengsel.

Anken avvist: Messi dømt til betinget fengsel

Dårlige nyheter for Barcelona-stjernen.
Les mer om Barcelona-stjernen.
Dømmes til betinget fengsel
Lionel Messi og faren fikk ikke medhold i anken av straffen på 21 måneders betinget fengsel for skatteunndragelse i en periode mellom 2007 og 2009.
Dømt for narkotika og trusler
En mann i midten av 40-årene er dømt til to års fengsel for bruk, oppbevaring og salg av narkotika. Da han ble pågrepet hadde han nær 40 gram heroin på seg. I tillegg hadde han nesten 5.000 rivotril-tabletter hjemme. Mannen er også dømt for å ha sendt en e-post med drapstrusler til Nav på Nøtterøy. Han er domfelt 23 ganger tidligere. Deler av straffen gjøres betinget hvis han gjennomfører et narkotikaprogram.
Les mer om Nav og Nøtterøy.
Ekskjæresten dømt for å ha drept Linn Olsen Uteng
Den 36 år gamle mannen er dømt til fengsel i 13 år for drapet på tromsøkvinnen i fjor sommer.
Les mer om Linn Olsen Uteng.
Ekskjæresten dømt til 13 års fengsel for drapet på Linn Olsen Uteng (32)
Den 36 år gamle asylsøkeren fra Rwanda som knivstakk og drepte ekskjæresten i Tromsø i fjor sommer, fikk onsdag dommen fra Nord-Troms tingrett.
Totning dømt for 13. gang
Ei kvinne som opprinnelig er fra Raufoss er i Oslo tingrett dømt til fengsel i ett år og åtte måneder for sju grove bedragerier. Dette er 59-åringens 13. dom for slike forhold.
Les mer om Oslo.
78-åring promilledømt
Mannen fra Nittedal er dømt til fengsel i 18 dager. Han kjørte for å møte en ambulanse, men retten mente det ikke rettferdiggjorde bilkjøring i beruset tilstand, skriver Varingen. Han fikk også en bot på 10 000 og er fratatt førerkortet i ett år.
Les mer om Nittedal og Varingen.
«Notorisk svindler med «hensynsløs metode fikk strafferabatt
Marie Madeleine (59) tilsto sju nye bedragerier - kan slippe med åtte måneder i fengsel.
Tidligere Premier League-stjerne dømt for svindel
Nile Ranger fikk åtte måneder i fengsel.
Dømt for bedrageri
Kvinnen, som akkurat nå opererer under navnet Marie Madeleine Steen, er dømt til ett år og åtte måneders fengsel. Historiene hun bruker for å lokke frem empati handler ofte om kreftsykdom eller frastjålet lommebok, skriver Aftenposten.
Storsvindler dømt for 13. gang
Storsvindler Marie Madeleine Steen (60) er igjen dømt for bedrageri. Hun er dømt til ett år og åtte måneder i fengsel. Ett år av dommen er betinget. Det skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten.
Ønsket seg lavere straff fordi han ble gjenkjent gjennom «Åsted Norge
To menn er dømt til fengsel etter at de bevisst oppsøkte eldre mennesker for å bedra dem. Den ene ønsket seg lavere straff fordi han ble gjenkjent etter TV 2-program.
Les mer om Åsted Norge.
Uio-vekter dømt
Vekteren som skjøt seg selv og kastet fra seg en bombelignende gjenstand på Universitetet i Oslo i august 2015, er dømt til fire måneder i fengsel. Halve dommen er gjort betinget fordi saken har tatt så lang tid, skriver Uniforum.
Les mer om Oslo, Uniforum og Universitetet.
Dømt for sex med stedatter
En mann i slutten av 40-årene er dømt til fengsel i åtte måneder, etter at han hadde seksuell omgang med samboerens 16-årige datter. Mannen innrømmet ingen skyld da saken var oppe for Heggen og Frøland tingrett i begynnelsen av mai. Han ble også funnet skyldig i å ha truet sin tidligere samboer i etterkant av at saken kom opp. Mannen er dømt til å betale 50.000 kroner i erstatning til jenta.
Les mer om Frøland og Heggen.
Vekter funnet skyldig
Vekteren som skjøt seg selv og kastet fra seg en bombelignende gjenstand på universitetet i Oslo i august 2015, er dømt til fire måneder i fengsel. Halve dommen er gjort betinget fordi saken har tatt så lang tid, skriver Uniforum.
Les mer om Oslo og Uniforum.
Mann dømt til syv års fengsel for to voldtekter
En mann er dømt til syv års fengsel for å ha voldtatt en tenåringsjente fra Hedmarken og en ung kvinne fra Bergen.
Les mer om Bergen og Hedmarken.
Mann dømt til sju års fengsel for to voldtekter
En mann er dømt til sju års fengsel for å ha voldtatt en tenåringsjente fra Hedmarken og en ung kvinne fra Bergen.
Les mer om Bergen og Hedmarken.
7 års fengsel for to voldtekter
En mann fra Vestfold er dømt til fengsel i sju år for voldtekt av ei tenåringsjente fra Hedemarken og ei kvinne fra Bergen. Voldtekten av jenta fra Hedmarken fant sted i mannens bil på bensinstasjonen på Espa sommeren 2014. Det melder Hamar Arbeiderblad.
Dømt for å ha tent på egen bolig
En mann i Kristiansand er dømt til 120 dagers fengsel og må å betale rundt 1,6 millioner tilbake til et forsikringsselskap. Retten mener han tente på boligen sin selv. Mannen skal ha prøvd flere ganger å selge boligen sin, uten å lykkes.
Les mer om Kristiansand.
Dømt for mishandling av kone og barn
En mann bosatt på Sørlandet er dømt for å ha drevet fysisk vold mot kone og barn. Han må nå sitte 1,5 år i fengsel.
Les mer om Sørlandet.
Perle i Sunnhordland med eget fengsel
Visste du at det har vært et eget fengsel for Sunnhordland på Halsnøy Kloster? Eller at det finnes et vel 550 år gammelt, hult og fredet asketre der?