Fengsle

Vil fengsle etter ran

Aktor la ned påstand om fengselsstraffer for de sju tiltalte som skal ha vært med på binde fast et kjærestepar og rette en pistol mot mannens hode, i et forsøk på ran i Horten i fjor. Med finlandshetter skal de ha gått inn i huset og slått og sparket mannen. De truet også leieboere og sa de skulle skyte kjærestens hund. Aktor ba om fengselsstraffer fra to år og tre måneder til tre år og tre måneder for de tiltalte.
Les mer om Horten.

Vil fengsle fire personer

Politiet vil fengsle fire familiemedlemmer etter at en kvinne (18) ble forsøkt drept i Oppegård onsdag.
Les mer om Oppegård.
Knivmann i barnehage i Åsane:- Så pass ustabil at vi vil fengsle ham
Barna var i et låst rom til politiet kom. Bare siden juli skal mannen i 30-årene ha opptrådt skremmende tre ganger.
Les mer om Åsane.Så.
Knivmannen tok seg inn i barnehage i Åsane:- Han er såpass ustabil at vi vil fengsle ham.
Barna var i et låst rom til politiet kom. Bare siden juli skal mannen i 30-årene ha opptrådt skremmende tre ganger.
Les mer om Åsane.Han.

Knivmannen tok seg inn i barnehage i Åsane:–Han er så pass ustabil at vi vil fengsle ham.

Barna var i et låst rom til politiet kom. Bare siden juli skal mannen i 30-årene ha opptrådt skremmende tre ganger.
Les mer om Åsane.Han.
Vil fengsle siktet 18-åring lenger
Påtalemyndigheten vil be om fire nye uker i varetekt for 18-åringen som er siktet for dødelig vold mot en 16 år gammel gutt ved Holmlia skole 12. juni. Politiet sier til NTB at de frykter den siktede vil prøve å påvirke vitners forklaring.
Les mer om Holmlia og NTB.
Holmlia: Politiet vil fengsle voldssiktet 18-åring i fire nye uker
Påtalemyndigheten vil be om fire nye uker i varetekt for 18-åringen som er siktet for dødelig vold mot en 16 år gammel gutt ved Holmlia skole 12. juni.
Les mer om Holmlia.
Vil fengsle Samsungs toppsjef til 2029
Påtalemyndigheten rettet ramsalt kritikk mot Samsungs toppsjef og forlanger 12 års fengsel for bestikkelser. – Inntrykket er at selskapet eksisterer for familien, sa statsadvokat Park Young-soo.
Les mer om Park Young-soo.
Vil fengsle Blå-siktet 24-åring
Mannen (24) som er siktet for drapsforsøk etter å ha skutt fire personer på utestedet Blå i Oslo natt til søndag, blir fremstilt for varetektsfengsling tirsdag. Det opplyser oslopolitiet til NTB. Mannen erkjenner straffskyld for grov kroppskrenkelse.
Les mer om Blå, Blå-siktet, NTB og Oslo.
Vil fengsle tre menn etter dødsfall i Stølegaten
Politiet vil varetektsfengsle tre personer etter at en mann i 30-årene ble funnet død i en leilighet i Stølegaten torsdag.
Les mer om Stølegaten.
15-åringer siktet for voldtekt
To 15 år gamle gutter blir framstilt for varetekt i ettermiddag, siktet for voldtekt av en jente i Oslo natt til lørdag. Guttene ble pågrepet natt til søndag og politiet vil fengsle dem på grunn av fare for bevisforspillelse. Ingen av forsvarerne vil kommentere saken til Nettavisen.
Les mer om Nettavisen og Oslo.
Vil ha fengsel i tre og et halvt år
Aktor Magnus Schattum-Hansen vil fengsle en 25-åring i tre år og en 47-åring i 3,5 år for å ha slått ned HamKam-spilleren Frank Semou med hammer i september i fjor.
Vil fengsle narkosiktede
To menn på 23 og 31 år fremstilles i dag for varetektsfengsling, siktet for brudd på narkotikalovgivningen. Politiet fant narkotika i bilen deres da de ble stoppet i en kontroll onsdag kveld. Politiet vil ikke opplyse hva slags stoff de ble tatt med, eller hvor mye som ble beslaglagt, men sier det dreier som om et middels stort beslag.
Politiet ville fengsle 12-åring
– Det oppleves helt grotesk at vi har et regelverk der vi låser barn på flukt inne, sier advokat Anette Vangsnes Askevold.
Mann (32) pågrepet for festvoldtekt av kvinne (28)
Politiet vil fengsle 32-åringen i fire uker, i frykt for at han skal kunne påvirke vitner som var til stede da voldtekten skal ha skjedd.
Bombealarmen på Grønland: Forsvarer reagerer på at 17-åring fengsles på nytt
Forsvarer Javeed Shah mener retten bryter barnekonvensjonen ved å fengsle 17-åringen som ble pågrepet med sprengstoff på Grønland, i to nye uker. Retten mener guttens troverdighet er svekket etter nye opplysninger om hans forhold til religion.
Les mer om Grønland.
Vil fengsle hus-kapper
Aktor la torsdag ettermiddag ned påstand om 60 dagers fengsel, halvparten ubetinget, for mannen som sagde naboens uthus i to.
Lagmannsretten: Familie ble ulovlig fengslet på Trandum
Staten hadde ikke lov til å fengsle en familie på Politiets utlendingsinternat på Trandum i 2014, mener lagmannsretten. Staten må betale familien erstatning.
Les mer om Trandum.
Sorbonne-duo pågrepet i stor politiaksjon
Politiet vil fengsle Sorbonne-duoen Asgeir Steinsland Hansen og Eirik Hokstad. Begge er siktet for grov økonomisk utroskap.
Vil fengsle øko-bonde for å ha solgt melk
Påtalemyndigheten mener øko-bonde Gustaaf Koot i Holmestrand ikke tar regelverket på alvor. Derfor ble det lagt ned påstand om fengselsstraff for å ha solgt upasteurisert melk.
Les mer om Gustaaf Koot og Holmestrand.
Vil fengsle Bhatti
Arfan Bhatti fremstilles for varetektsfengsling klokka 13 i dag, skriver VG. Han ble pågrepet 16. mai for brudd på våpenlovgivningen.
Les mer om Bhatti.
Ville fengsle kjærestepar etter arveoppgjør
De to personene som ble pågrepet av bevæpnet politi mandag 1. mai på Bue, er siktet for trusler i forbindelse med et arveoppgjør.
Les mer om Bue.
Ville møte 12-åring - lurt i felle
Nå vil politiet fengsle mannen.
Vil fengsle mann (25) etter denne E18-ulykken
Politiet har stoppet mannen fire ganger den siste måneden. Onsdag smalt det på E18.
Les mer om E18.
Vil fengsle mann for vold mot sykepleiere, leger og politi
En mann i 20-årene blir lørdag fremstilt for varetektsfengsling, siktet for flere episoder med vold mot politi og helsepersonell.