Fergetrafikk

Normal fergetrafikk til Danmark

Color Lines ferge Superspeed 1 går som normalt klokka 8 i dag fra Kristiansand til Hirtshals. Det opplyser rederiet på sine nettsider. Flere seilinger ble kansellert i går da det blåste opp i full storm i Skagerrak.

Minst 20 døde i kuldebølge i Europa

Lave temperaturer og kraftig snøfall har skapt problemer i flere europeiske land. Minst 20 personer er omkommet, og kulda skaper trøbbel for fly- og fergetrafikk.
Les mer om Europa.
Går trolig som normalt
Det blir trolig normal fergetrafikk Bognes-Lødingen i ettermiddag, med avgang klokken 15.15 fra Lødingen og 15.30 fra Bognes. Det melder NRK Trafikk.
Redusert fergetrafikk mellom Flakk og Rørvik
På grunn av tekniske problemer går to av tre ferger.
Les mer om Flakk og Rørvik.

Normal fergetrafikk

Fergesambandet Svelvik-Verket går i dag som normalt, etter å ha vært innstilt i går kveld på grunn av problemer med en ferge.
Normal fergetrafikk
Fergesambandet Jektvik-Kilboghamn går som normalt fra kl 17.15. Tidligere var B-ruta innstilt.
Les mer om B-ruta.
Fergetrafikk igang igjen
På fylkesvei 17 i Nordland er fergetrafikken i gang igjen mellom Forøy og Ågskardet, men det kan bli noen forsinkelser.
Les mer om Forøy, Nordland og Ågskardet.
Stor fergetrafikk
På fergesambandet Horten – Moss er det ventetid nå fra begge sider pga. stor trafikk, opplyser Bastø-Fosen.
Les mer om Bastø-Fosen.
Lofotrådet ber om fergemøte
Nordland veikontor og Lofotrådet er ikke helt fornøyd med sommerens fergetrafikk. KRITIKK: Lofotrådet mener Torghatten Nord må få bukt med problemene på gassfergen Landegode.
Normal fergetrafikk Flakk - Rørvik
Fjord1 melder at fergesambandet mellom Flakk og Rørvik nå går som normalt. Tidligere gikk det kun en ferge fordi MF Glutra kjørte i fergelemmen i dag tidlig.
Les mer om Flakk og Rørvik.
Fare for storstreik
Uten organiserte maskinister stanser så å si all innenlands fergetrafikk.
Fare for storstreik i ferjetrafikken
Innenriksoppgjøret for maskinister og sjøoffiserer kan ende i en storstreik som lammer all fergetrafikk, hurtigbåter og taubåttrafikk ved viktige olje- og gassterminaler fra torsdag.
Fare for storstreik i ferjetrafikken
Innenriksoppgjøret for maskinister og sjøoffiserer kan ende i en storstreik som lammer all fergetrafikk, hurtigbåter og taubåttrafikk ved viktige olje- og gassterminaler fra torsdag.
Normal fergetrafikk
På ferjesambandet Bognes-Lødingen går begge ferjene som normalt igjen.
Les mer om Bognes-Lødingen.
Uvær skaper problemer på veiene i nord
E6 åpnet etter en trøblete natt. Flere steder i Nord-Norge skaper dårlig vær problemer for både bil- og fergetrafikk, skriver Nordlys Lørdag morgen meldes det fortsatt om stengte veier
Les mer om Nord-Norge.
Må stenge veier og innstille ferger på grunn av uvær
SISTE: E6 stenges. Flere steder i Nord-Norge skaper dårlig vær problemer for både bil- og fergetrafikk. Fredag kveld melder Statens vegvesen at fergesambandet mellom Storstein, Nikkeby
Les mer om Nikkeby, Nord-Norge og Storstein.
Uvær stopper fergetrafikk
Uvær setter en stopper for fergetrafikken på sambandet Hofles-Geisnes-Lund tirsdag kveld. Foto: Tom Lysø NAMSOS: Ferga kl. 21.30 er innstilt, ifølge FosenNamsos Sjø.
Fergetrafikk
Trafikken går som normalt ved flere fergeruter i Harstad-omådet lørdag morgen.
Les mer om Harstad-omådet.
Ekstremværet stanser nesten all fergetrafikk
Storm: Ved 10 tiden, torsdag morgen, ble de fleste fergene innstilt. Ved Mekjarvik lå da vindstyrken opp i orkan i kastene. Fergene mellom Tau og Stavanger er instilt og de som må til
Les mer om Stavanger og Tau.
Danskebåten til Russland?
Russiske St. Peter Line vil starte fergetrafikk mellom Stockholm og St. Petersburg, med København-båten Crown of Scandinavia. Del på Twitter Eksterne linker St.
Fergetrøbbel på Rykkjem
Det har vært full stans i all fergetrafikk mellom Kvanne og Rykkjem i hele kveld. Normal drift blir ikke gjenopptatt før fredag morgen. JAN ARVE ØDEGÅRD Årsaken er tekniske problemer
Les mer om Kvanne og Rykkjem.
Vurderer Langesund-rute
Jarle Rasmussen i Vestland Rederi AS vurderer å starte fergetrafikk fra Langesund til Strømstad og Swinoujscie i Polen. Han har allerede hatt møte med ordfører Jon Pieter Flølo og havnedirektør
Storm på Helgeland
Flere fergeruter i Nordland er innstilt. Det har blåst sørvestlig storm på Helgeland og store deler av Nordland for øvrig i morgentimene onsdag. Det har ført til at all fergetrafikk
Les mer om Helgeland og Nordland.
Horten uten fergetrafikk ville vært en velsignelse
Les Gjengangeren ePaper Bestill papiravisen Samferdselsminister Liv Signe Navarsete har trykket på startknappen, og nå rulles administrasjonsapparatet i gang. En fergefri forbindelse
Nye fergerute til Strømstad
Color Line kan få konkurranse på fergetrafikk over Oslofjorden til Strømstad. Nytt rederi håper å kunne starte opp i desember i år.
Les mer om Oslofjorden og Strømstad.