Fergetrafikk


Lofotrådet ber om fergemøte

Nordland veikontor og Lofotrådet er ikke helt fornøyd med sommerens fergetrafikk. KRITIKK: Lofotrådet mener Torghatten Nord må få bukt med problemene på gassfergen Landegode.

Normal fergetrafikk Flakk - Rørvik

Fjord1 melder at fergesambandet mellom Flakk og Rørvik nå går som normalt. Tidligere gikk det kun en ferge fordi MF Glutra kjørte i fergelemmen i dag tidlig.

Les mer om Flakk og Rørvik.
Fare for storstreik

Uten organiserte maskinister stanser så å si all innenlands fergetrafikk.

Fare for storstreik i ferjetrafikken

Innenriksoppgjøret for maskinister og sjøoffiserer kan ende i en storstreik som lammer all fergetrafikk, hurtigbåter og taubåttrafikk ved viktige olje- og gassterminaler fra torsdag.

Fare for storstreik i ferjetrafikken

Innenriksoppgjøret for maskinister og sjøoffiserer kan ende i en storstreik som lammer all fergetrafikk, hurtigbåter og taubåttrafikk ved viktige olje- og gassterminaler fra torsdag.

Normal fergetrafikk

På ferjesambandet Bognes-Lødingen går begge ferjene som normalt igjen.

Les mer om Bognes-Lødingen.
Uvær skaper problemer på veiene i nord

E6 åpnet etter en trøblete natt. Flere steder i Nord-Norge skaper dårlig vær problemer for både bil- og fergetrafikk, skriver Nordlys Lørdag morgen meldes det fortsatt om stengte veier

Les mer om Nord-Norge.
Må stenge veier og innstille ferger på grunn av uvær

SISTE: E6 stenges. Flere steder i Nord-Norge skaper dårlig vær problemer for både bil- og fergetrafikk. Fredag kveld melder Statens vegvesen at fergesambandet mellom Storstein, Nikkeby

Les mer om Nikkeby, Nord-Norge og Storstein.
Uvær stopper fergetrafikk

Uvær setter en stopper for fergetrafikken på sambandet Hofles-Geisnes-Lund tirsdag kveld. Foto: Tom Lysø NAMSOS: Ferga kl. 21.30 er innstilt, ifølge FosenNamsos Sjø.

Fergetrafikk

Trafikken går som normalt ved flere fergeruter i Harstad-omådet lørdag morgen.

Les mer om Harstad-omådet.
Ekstremværet stanser nesten all fergetrafikk

Storm: Ved 10 tiden, torsdag morgen, ble de fleste fergene innstilt. Ved Mekjarvik lå da vindstyrken opp i orkan i kastene. Fergene mellom Tau og Stavanger er instilt og de som må til

Les mer om Stavanger og Tau.
Danskebåten til Russland?

Russiske St. Peter Line vil starte fergetrafikk mellom Stockholm og St. Petersburg, med København-båten Crown of Scandinavia. Del på Twitter Eksterne linker St.

Fergetrøbbel på Rykkjem

Det har vært full stans i all fergetrafikk mellom Kvanne og Rykkjem i hele kveld. Normal drift blir ikke gjenopptatt før fredag morgen. JAN ARVE ØDEGÅRD Årsaken er tekniske problemer

Les mer om Kvanne og Rykkjem.
Vurderer Langesund-rute

Jarle Rasmussen i Vestland Rederi AS vurderer å starte fergetrafikk fra Langesund til Strømstad og Swinoujscie i Polen. Han har allerede hatt møte med ordfører Jon Pieter Flølo og havnedirektør

Storm på Helgeland

Flere fergeruter i Nordland er innstilt. Det har blåst sørvestlig storm på Helgeland og store deler av Nordland for øvrig i morgentimene onsdag. Det har ført til at all fergetrafikk

Les mer om Helgeland og Nordland.
Horten uten fergetrafikk ville vært en velsignelse

Les Gjengangeren ePaper Bestill papiravisen Samferdselsminister Liv Signe Navarsete har trykket på startknappen, og nå rulles administrasjonsapparatet i gang. En fergefri forbindelse

Nye fergerute til Strømstad

Color Line kan få konkurranse på fergetrafikk over Oslofjorden til Strømstad. Nytt rederi håper å kunne starte opp i desember i år.

Les mer om Oslofjorden og Strømstad.
Her gikk det galt i havna

(VG Nett) De nordvestlige delene av Tyrkia ble i helgen lammet av kraftig uvær. Fergetrafikk ble innstilt, mens flere skip ble blåst på land.

Les mer om Tyrkia.
Tuva er her

Stormen Tuva begynner å merkes. Vinden kommer rett fra sør og kan skape store ødeleggelser. All fergetrafikk er innstilt og flere småbåthavner melder om problemer.

Danmarksbåtene stoppet av storm

All fergetrafikk fra Kristiansand og Larvik til Danmark, er innstilt på grunn av storm i Skagerrak.

Frp lover ikke helkontinuerlig drift

Fremskrittpartiet vil ikke love helkontinuerlig fergetrafikk mellom Vestsiden og Gamlebyen før en kostnadsoversikt kommer på bordet.

Les mer om Gamlebyen og Vestsiden.
Fergetrafikken innstilt

All fergetrafikk mellom Strömstad og Langesund er i dag innstilt etter at en av fergene til konkurrenten kjørte i kaia onsdag.

Les mer om Langesund og Strömstad.
Fergetrafikk i stampe

Rundt klokken 1730 fikk Adresseavisen en telefonstorm fra sinte trafikanter i kø på Flakk, som klaget over lang ventetid på Fosenferja.

Militærbåt blir ferge

Båten, som tidligere har tilhørt den amerikanske hæren, skal til våren i fergetrafikk fra Kristiansand.

Les mer om Kristiansand.
Fergetrafikk splitter Langesund

Etableringen av fergeselskapet Kystlink i Langesund splitter beboerne i kystbyen.

Les mer om Kystlink og Langesund.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
08 07 06 05 04 03 02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09