Ffk

Supertalentet Thomas Rekdal (16) fra Hobøl var ett av få lyspunkter for FFK i fjor

16 år gamle Thomas Rekdal var ett av svært få lyspunkter i en ellers så nitrist sesong for FFK i fjor. Nå ønsker supertalentet å ta nye steg under Per-Mathias Høgmo.
Les mer om FFK og Hobøl.

Sebastian var den eneste som oppdaget FFK-logoen i «Den 12. mann»

Det var kun ett riktig innsendt svar i konkurransen om hvor Harald Zwart har gjemt FFK-logoen i «Den 12. mann». Som premie får Sebastian Husvik (26) en liten rolle i Zwarts nye tv-serie om Oljefondet.
Her er FFK-spillerne på vei til i Tyrkia
Kun noen få timer etter kampslutt mot Skeid er FFK-spillerne lørdag morgen på flyet til Tyrkia. Fredagens treningskamp ble en kjedsommelig affære. Skeid var klart nærmest seieren i en 0-0-kamp hvor FFK kun skapte en målsjanse.
Les mer om FFK, Skeid og Tyrkia.
FFK har fått økonomiske forsikringer - Nielsen (23) offisielt klar
Mads Nielsen (23) er klar for spill i FFK-drakta. For ett døgn siden uttalte sportssjef Joacim Heier at klubben hadde fått inn 80.000 kroner og manglet 170.000 kroner for å få på plass danske Mads Nielsen.
Les mer om Joacim Heier og Nielsen.

Nils Malcolm: Tålmodighet er viktigst for å utvikle talent

- Hva er et talent, når er man et talent og hva er viktig for å utvikle talentet? spør Nils Malcolm. Svaret er at tålmodighet er den viktigste faktoren, og at Haitam Aleesami og Raymon Kvisvik er eksempler fra nyere FFK-historie.
– Jeg er skuffet over at arrangementer i Øst-Finnmark får betydelig større midler enn oss i vest
Jon Arne Pettersen i Midnattsrocken uttalte til NRK radio at Varangerfestivalen fikk midlene de ønsket av FFK fordi de holder til i Vadsø. Det falt derimot ikke i god jord hos leder for Varangerfestivalen, Robert Lundgren.
FFK-Rekdal senket Sverige med to mål
FFK-kometen Thomas Rekdal (17) scoret det første og siste målet, da Norges G17-landslag lekte seg til en 4-0 triumf over Sverige på La Manga.
Les mer om La Manga og Sverige.
Kostnadene er låst - FFK har ikke penger til flere forsterkninger per i dag
FFK ønsker en midtbanespiller og en spiss til i troppen - som skal være på 22 mann. Men det er et problem: Det er ikke rom for det i budsjettet.
Les mer om FFK.
FFK avlyser treningskampen mot Løten
Landslagsoppdrag, skader, sykdom og et juniorlag på Sverige-tur betyr at FFK måtte avlyse treningskampen mot Løten fredag. Avgjørelsen ble tatt onsdag. Avtalen med Løten er at kampen i stedet skal spilles på et annet tidspunkt i oppkjøringen.
Les mer om FFK, Løten og Sverige-tur.
FFK seiret i lokaloppgjøret
Det ble 3-0 til FFK mot Kråkerøy i dagens treningskamp. FFK har dermed vunnet to av tre treningskamper så langt. Målskårere var Anas Farah, Kjell Rune Sellin og Rocky Leckaj.
FFK budsjetterer med 19 millioner
Fredrikstad Fotballs budsjett for 2018 er på 19 millioner kroner. Det forteller daglig leder Joacim Heier på medlemsmøtet, melder f-b.no. Budsjettet forrige sesong var rundt 30 millioner kroner.
Les mer om Joacim Heier.
Finner du FFK-logoen i «Den 12. mann», kan du vinne en liten rolle i Zwarts nye tv-serie
Snart har 600.000 sett «Den 12. mann», men få har lagt merke til FFK-logoen som regissør Harald Zwart har gjemt i filmen. Vet du hvor logoen finnes, er du med i trekningen om en liten rolle i Zwarts tv-serie om Oljefondet.
Les mer om Den, Harald Zwart og Oljefondet.
Askimingen er en klubblegende i FFK – nå gir han seg i styret
Det er allerede klart at Pål Andr Czwartek og Gjøril Johnsson Solberg takker for seg.
Første borteseier på 315 dager
Fredrikstad Fotballklubb (FFK) tok sin første borteseier på lang tid da de slo Selbak 4-0 torsdag kveld, melder Fredriksstad Blad. Det var Per-Mathias Høgmos første seier som trener for FFK.
Les mer om FFK, Fredriksstad Blad og Selbak.
Tidligere FFK-spiss til Sarpsborg
Sarpsborg 08 har signert spissen Alexander Ruud Tveter på en toårskontrakt. Det melder klubben i en pressemelding. 26-åringen har tidligere spilt flere sesonger i Follo og Fredrikstad, og kommer sist fra den svenske klubben Halmstad.
Sarpsborg banket FFK i Høgmo-debuten: – Vi må ha inn fire-fem kvalitetsspillere
Per-Mathias Høgmo fikk ingen god start som Fredrikstad-trener i treningskampen mot Sarpsborg 08. Hjemmelaget ga seg ikke før det sto 4-0.
Storseier for 08
Dagens treningskamp mellom Sarpsborg 08 og FFK endte til slutt 4–0 til hjemmelaget. Kristoffer Normann Hansen, Rashad Muhammed, Ismaël Coulibaly og Gaute Vetti stod for skåringene.
FFK fikk juling av erkerival Sarpsborg 08 i Høgmo-debuten: - Vi jobber med flere signeringer
(Sarpsborg 08 - Fredrikstad 4-0) I sin første ordentlige test som FFK-trener fikk Per-Mathias Høgmos mannskap bank av tapende cupfinalist Sarpsborg 08.
FFK fikk juling av erkerival Sarpsborg 08 i Høgmo-debuten: - Stygt tap
(Sarpsborg 08 - Fredrikstad 4-0) I sin første ordentlige test som FFK-trener fikk Per-Mathias Høgmos mannskap bank av tapende cupfinalist Sarpsborg 08.
Høgmos FFK fikk juling av erkerival Sarpsborg 08: - Stygt tap
(Sarpsborg 08 - Fredrikstad 4-0) I sin første ordentlige test som FFK-trener fikk Per-Mathias Høgmos mannskap bank av tapende cupfinalist Sarpsborg 08.
Les mer om Fredrikstad og Sarpsborg.
Finne klar for FFK
Den finske midtstopperen Mikko Vitikko er klar for Fredrikstad fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Finnen har prøvespilt for FFK, og overbeviste såpass at han ble tilbudt en toårskontrakt.
Skagestad ferdig i FFK
Midtstopper Edvard Skagestad er ferdig i Fredrikstad Fotballklubb etter kun ett år i klubben, melder f-b.no. 29-åringen fortsetter karrieren i Kongsvinger, der han blir lagkamerat med Olav Øby som nylig fullførte en overgang til klubben fra Sarpsborg 08.
Tarik vil avslutte i Fredrikstad
Tarik Elyounoussi ønsker å avslutte fotballkarrieren hjemme i Fredrikstad. Det avslører han i et større intervju med Fredriksstad Blad. Qarabag-spilleren ønsker imidlertid å spille noen sesonger til i utlandet. – Men, jeg har selvsagt lyst til å ta en siste periode i FFK og «slutte sirkelen, sier han til avisen.
Høgmo får trenerstøtte nordfra
Bjørn Johansen blir assisterende trener i Fredrikstad fotballklubb. Det melder avisen Nordlys. Johansen hadde ett år igjen av kontrakten sin med Finnsnes som i år rykket ned til 3. divisjon. Men nå er det klart at Johansen har skrevet en to års kontrakt med FFK, som en del av Per-Mathias Høgmos trenerteam.
Les mer om FFK, Fredrikstad og Johansen.
Pors misfornøyd med FFK
Fredrikstad Fotballklubb skal ha tatt direkte kontakt med en spiller under kontrakt hos Pors Grenland, uten å få tillatelse fra klubben først. Det skriver PD.no. – Vi forventer at Fredrikstad er mer profesjonelle enn dette. Å gå fram slik er definitivt ikke etter boka, sier Kyrre Jansen i Pors til avisen.