Ffk

Høgmo klar for fest og møte med gamle kjente

Per-Mathias Høgmo har et stort hjerte i Moss. Lørdag skal FFK-treneren ødelegge for sine egne naboer. - Det blir gøy. Det er litt morsomt. Det kan fort bli 4-5000 tilskuere på Melløs.

Først ble tidligere Hobøl-spiller Thomas Rekdal skamrost – nå er han klar for landslaget

Etter søndagens serieåpning ble Thomas Rekdal skrytt opp i skyene av Askers Patrik Karoliussen. Nå er FFK-juvelen tatt ut i landslagets G17-tropp som skal spille EM i ENgland.
Les mer om ENgland.
FFK-seier i Halden
FFK vant borte mot Kvik Halden på Strupe i første runde i cupen. FFK vant 4–0 mot haldenserne.
Les mer om Halden, Kvik Halden og Strupe.
FFK leder i Halden
I Halden spiller Kvik Halden mot FFK i første runde i cupen. Til pause leder FFK 2–0.
Les mer om FFK, Halden og Kvik Halden.

FBK frir til folket for å få en ny målscorer

FBK gjør som FFK og Stjernen: De vil ha en «Folkets spiller». - Jeg ønsker meg en skikkelig bra playmaker, fastslår FBK-trener Christer Karlsson. - Vi trenger en som kan score mål, nå som vi mister toppscorer Ida Wernersen.
Les mer om FFK, Ida Wernersen og Stjernen.
På tribunen er FFK allerede tilbake i Eliteserien
5691 tilskuere på en åpningskamp på nivå tre forteller alt om fotballens muligheter i Fredrikstad. Resten er opp til Per-Mathias Høgmo
Les mer om Eliteserien, FFK og Fredrikstad.
FFK på eliteserienivå
Selv om Fredrikstad fotballklubb i går serieåpnet i andredivisjon, var tilskuertallet på eliteserienivå. 5.691 tilskuere så FFK-Asker på Fredrikstad Stadion, skriver Fredriksstad Blad. Kun Molde mot Lillestrøm hadde flere tilskuere søndag.
Derfor var Lars Monsen og Trine Rein på Fredrikstad stadion
Det var ikke en ekspedisjon som hadde kommet ut av kurs, da Lars Monsen (53) troppet opp på Fredrikstad Stadion med kjæresten Trine Rein (48) for å se FFK-kamp søndag.
Seier i Høgmos debut: – Den enorme entusiasmen er nesten uvirkelig
Per-Mathias Høgmo (58) fikk en knallstart på FFK-jobben. Opprykksrival Asker ble slått 1-0 foran nesten 6000 tilskuere i fotballgale Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.
Seier i Høgmos debut: - Den enorme entusiasmen er nesten uvirkelig
Per-Mathias Høgmo (58) fikk en knallstart på FFK-jobben. Opprykksrival Asker ble slått 1-0 foran nesten 6000 tilskuere i fotballgale Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.
FFK seiret i første kamp
Det ble bare ett mål på Fredrikstad stadion i kveld, men det var det hjemmelaget som sto for. Dermed sikret klubben seg en seier mot Asker i årets første seriekamp i Postnord-ligaen.
PostNord: Klarer Høgmo å rykke rett opp med FFK?
Lørdag sparkes Postnord-ligaen i gang. Du kan se alle kampene på NA+.
Les mer om FFK og Postnord-ligaen.
Høgmo skal gjenskape Eggens FFK
Per-Mathias Høgmo blir blank i blikket når han snakker om avdøde Knut Torbjørn Eggens betydning – både for ham personlig og i Fredrikstad Fotballklubb.
Høgmo skal gjenskape FFK-arven etter Eggen – glemmer aldri vennskapet og samtalene
Per-Mathias Høgmo blir blank i blikket når han snakker om avdøde Knut Torbjørn Eggens betydning – både for han personlig og i Fredrikstad Fotballklubb.
Høgmo skal gjenskape FFK-arven etter Eggen – glemmer aldri vennskapet og samtalene
Per-Mathias Høgmo blir blank i blikket når han snakker om avdøde Knut Torbjørn Eggens betydning – både for han personlig og i Fredrikstad Fotballklubb.
Høgmo skal gjenskape FFK-arven etter Eggen - glemmer aldri vennskapet og samtalene
Per-Mathias Høgmo blir blank i blikket når han snakker om avdøde Knut Torbjørn Eggens betydning - både for han personlig og i Fredrikstad Fotballklubb.
- Over landsgjennomsnittet og tredje best i landet
Flere søker læreplass i Finnmark. Finnmark fylkeskommune (FFK) opplyser at det i år er 442 søkere til læreplass i bedrifter. Det er en økning på åtte prosent fra i fjor om man ser på de som hadde læreplass som første ønske.
Les mer om Finnmark.
Flytter cupkamp fra Halden stadion
Halden stadion kan ikke brukes til cupkampen mellom Kvik Halden og FFK onsdag neste uke, skriver Halden Arbeiderblad. Kommunalsjef teknisk, Ulf Ellingsen, sier til avisa at tæla fremdeles sitter i, og at hvis banen brukes neste uke kommer den til å bli ødelagt for resten av sesongen.
Disse skal kjempe for Moss og FFK
Til sammen 18 spillere inn og 21 ut, er fasit før Moss og Fredrikstad møtes i 2. divisjon om 12 dager. Her er spillerstallene rivalene kan skilte med.
Les mer om FFK og Fredrikstad.
Tapte generalprøven
Fredrikstad fotballklubb tapte den siste treningskampen før årets seriespillet sparkes i gang. Divisjonskollega Arendal vant 1–2 på Fredrikstad stadion. FFK starter årets sesong neste søndag.
Les mer om Fredrikstad.
Se hvem FFK, Østsiden og Kråkerøy møter i cupen
1. runde av cupen er satt opp. FFK-trener Per-Mathias Høgmos ilddåp blir mot Kvik Halden på bortebane. FFK og Kråkerøy var direkte kvalifiserte for 1. runde i Cupen.
Kvik møter Fredrikstad i cupen
Oppsettet av 1. runde i cupen er klart. Og det blir et durabelig Østfold-oppgjør på Halden stadion. Onsdag 18. april tar Kvik Halden i mot FFK. Skjærtorsdag møttes de to lagene til treningskamp.
Kvik-treneren fikk mange positive svar
Kvik Halden gikk på vinterens første tap da FFK vant 1-0 på Fredrikstad stadion Skjærtorsdag, men likevel var Kvik-trener Kent Bergersen fornøyd med innsatsen.
Seier til FFK
Treningskampen mellom Fredrikstad Fotballklubb og Kvik Halden endte 1-0 til FFK. Det var finske Joona Veteli som scoret kampens eneste mål.