Filip ingebrigtsen

Henrik Ingebrigtsen gjør comeback etter langtidsskade - Jakob skal sette standarden fra start

Filip Ingebrigtsen er i god form, men sitter forkjølet i Sandnes. Henrik gjør comeback og havner trolig i køen under søndagens EM-løp, mens Jakob starter ballet i Slovakia allerede kl. 09.25.
Les mer om EM-løp, Jakob og Slovakia.

Nytt forfall til EM i terrengløp

Tjalve-løperen Thomas Jefferson Byrkjeland er skadet og stiller ikke til start under EM i terrengløp i slovakiske Samorin helgen. I går ble det klart at heller ikke Filip Ingebrigtsen starter i Slovakia.
Syk Ingebrigtsen må droppe EM i terrengløp
Filip Ingebrigtsen har pådratt seg en forkjølelse og stiller ikke til start under EM i terrengløp i slovakiske Samorin kommende helg.
Les mer om Samorin.
Forfall fra Filip Ingebrigtsen
Filip Ingebrigtsen fra Sandnes IL har pådratt seg en forkjølelse og stiller ikke til start under søndagens EM i terrengløp i slovenske Samorin. Det vil ikke bli tatt ut noen erstatter for Ingebrigtsen.

Ingebrigtsen til EM i terrengløp

Jakob, Henrik og Filip Ingebrigtsen er tre av tolv norske utøvere som er tatt ut til EM i terrengløp i Slovenia. Mesterskapet i slovenske Samorin holdes søndag 10. desember.
Filip Ingebrigtsen er best i Europa, men bare lillebror er EM-favoritt
Jakob Ingebrigtsen er storfavoritt til nytt EM-gull i terrengløp U20, men bronsevinneren på 1500 meter fra VM og Europas beste på distansen i 2017, Filip Ingebrigtsen, tror ikke på suksess i terrenget.
Frisk Filip Ingebrigtsen har tatt igjen lillebror Jakob
Jakob løp fra så det kjentes langt inni storebrødrenes stolthet de første dagene under høydeoppholdet i Flagstaff, men en frisk Filip har tatt igjen 17-åringen. Sammen trekker de storebror Henrik frem og opp etter skaden.
Les mer om Filip, Flagstaff, Henrik og Jakob.
Uendret elitelag i friidretten
Det såkalte «Team Tokyo, som er satt sammen med tanke på sommerlekene i Japan i 2020, består av Henrik og Filip Ingebrigtsen, Håvard Haukenes, Karsten Warholm, Sven Martin Skagestad, Sondre Nordstad Moen, Isabelle Pedersen, Hedda Hynne, Karoline Bjerkeli Grøvdal og Amalie Iuel, skriver friidrettsforbundet. Det er samme lag som i fjor.
Spillet bak: Warholm ble oppfordret til å slutte å løpe. - Kunne mistet VM-gullet
Mens Filip Ingebrigtsen ble bedt om å slutte med toppidrett, fikk Karsten Warholm flere råd om å legge løpssatsingen på is. Verdensmesteren fra London-VM synes debatten om allsidighet vs. tidlig spissing er interessant.
Filip Ingebrigtsen: - Alt fokus er rettet mot New York
Klar for gateløp i metropolen om en drøy uke.
Les mer om New York.
Lokal millionstøtte til Team Ingebrigtsen
Løperbrødrene Filip, Jakob og Henrik Ingebrigtsen blir omtalt på alle kontinenter, men støtten henter de lokalt. Tirsdag ble Helgø Meny den fjerde partneren. I sum handler det om nær n million kroner årlig.
Filip Ingebrigtsen hedret med forbundets gullmedalje
NMs tredje dag startet med trampeklapp for Filip Ingebrigtsen som ble tildelt friidrettsforbundets gullmedalje.
Les mer om Filip Ingebrigtsen.
Sørlending knuste Ingebrigtsen i 2011. Nekter å gi opp drømmen om VM og OL
Her knuser han Filip Ingebrigtsen i sin elleville gjennombruddssesong. Seks år senere løper Håkon Mushom med sju skruer i foten og kjemper for å hevde seg i norgestoppen.
Filip slet, mens Jakob begeistret med superspurt: - Han setter press på storebrødrene sine
I konkurranse mot tre til fem år eldre løpstalenter - på en noe uvant distanse - imponerte Jakob Ingebrigtsen stort igjen og banket sin egen personlige rekord.
Les mer om Jakob og Jakob Ingebrigtsen.
Filip Ingebrigtsen knust i Zürich: – Det ble tett i brystet
ZÜRICH (VG) Filip Ingebrigtsen (24) var sjanseløs og jogget som siste mann over mållinjen i Diamond League-finalen på 1500 meter.
Filip Ingebrigtsen etter sisteplassen: - Skal slå tilbake i NM
Filip Ingebrigtsen merket at han kroppen ikke lystret helt etter sykdommen, men er klar på at han skal vise seg fra en annen side i helgens NM.
Tung dag for Ingebrigtsen
En forkjølet Filip Ingebrigtsen (24) kom sist i Diamond League-finalen i Zürich med tiden 3.41.36.
Filip Ingebrigtsen knust i 1500-finalen
ZÜRICH (VG) Filip Ingebrigtsen (24) var sjanseløs og jogget som siste mann over mållinjen i Diamond League-finalen på 1500 meter.
Tung dag for Ingebrigtsen - langt bak de beste i Zürich
– Jeg hadde egentlig gitt opp, sier Filip Ingebrigtsen.
Ingebrigtsen stiller til start
Filip Ingebrigtsen har vært forkjølet og var usikker før kveldens Diamond League-avslutningen i Zürich. I en sms til NRK skriver Ingebrigtsen at han nå har bestemt seg for å stille til start likevel. Han testet formen på en treningsøkt i dag tidlig.
Ingebrigtsen-brødrene løper NM i sin egen lekegrind - og Filip prøver seg på ny distanse
Først tar de Diamond Leauge i Zürich, så får Sandnes endelig se sine egne ess når Filip og Jakob Ingebrigtsen løper NM hjemmebane.
Her er Henrik Ingebrigtsens beste treningstips til nybegynnerne
Vanligvis trener Henrik Ingebrigtsen med brødrene Filip og Jakob. Mandag ettermiddag byttet ham dem ut med mosjonistene i Aftenbladets Sprek-prosjekt.
Vond hals stopper Filip Ingebrigtsen: Må droppe Diamond League-stevne
En mental utlading etter VM-bronsen og en litt grumsete hals stopper Filip Ingebrigtsens start på 1 engelsk mil i Birmingham søndag.
Medaljevinnerne får konkurransefri
Både Karsten Warholm og Filip Ingebrigtsen stiller i elitestevnet på Hamar onsdag og får heller fri frem til Diamond League-finalen i Zürich etterfulgt av NM neste uke. –De har hatt et veldig kjør den siste tiden, sportssjef Håvard Tjørhom til NTB.
Friidrettsforbundet tror VM-suksessen gir millionløft: – Vi har landet tre sponsorer til nå
De har mye å takke Filip Ingebrigtsen (24) og Karsten Warholm for. Nå jobber friidrettsforbundet på spreng for å sikre sponsoren de har jaktet i to år.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Så mye vil det koste

4.  Nesten frivillig

5.  Djevelens bakverk

6.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

7.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

8.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

9.  Kreativitet mot skatteplanlegging

10. 60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag