Filip ingebrigtsen

Uendret elitelag i friidretten

Det såkalte «Team Tokyo, som er satt sammen med tanke på sommerlekene i Japan i 2020, består av Henrik og Filip Ingebrigtsen, Håvard Haukenes, Karsten Warholm, Sven Martin Skagestad, Sondre Nordstad Moen, Isabelle Pedersen, Hedda Hynne, Karoline Bjerkeli Grøvdal og Amalie Iuel, skriver friidrettsforbundet. Det er samme lag som i fjor.

Spillet bak: Warholm ble oppfordret til å slutte å løpe. - Kunne mistet VM-gullet

Mens Filip Ingebrigtsen ble bedt om å slutte med toppidrett, fikk Karsten Warholm flere råd om å legge løpssatsingen på is. Verdensmesteren fra London-VM synes debatten om allsidighet vs. tidlig spissing er interessant.
Filip Ingebrigtsen: - Alt fokus er rettet mot New York
Klar for gateløp i metropolen om en drøy uke.
Les mer om New York.
Lokal millionstøtte til Team Ingebrigtsen
Løperbrødrene Filip, Jakob og Henrik Ingebrigtsen blir omtalt på alle kontinenter, men støtten henter de lokalt. Tirsdag ble Helgø Meny den fjerde partneren. I sum handler det om nær n million kroner årlig.

Filip Ingebrigtsen hedret med forbundets gullmedalje

NMs tredje dag startet med trampeklapp for Filip Ingebrigtsen som ble tildelt friidrettsforbundets gullmedalje.
Les mer om Filip Ingebrigtsen.
Sørlending knuste Ingebrigtsen i 2011. Nekter å gi opp drømmen om VM og OL
Her knuser han Filip Ingebrigtsen i sin elleville gjennombruddssesong. Seks år senere løper Håkon Mushom med sju skruer i foten og kjemper for å hevde seg i norgestoppen.
Filip slet, mens Jakob begeistret med superspurt: - Han setter press på storebrødrene sine
I konkurranse mot tre til fem år eldre løpstalenter - på en noe uvant distanse - imponerte Jakob Ingebrigtsen stort igjen og banket sin egen personlige rekord.
Les mer om Jakob og Jakob Ingebrigtsen.
Filip Ingebrigtsen knust i Zürich: – Det ble tett i brystet
ZÜRICH (VG) Filip Ingebrigtsen (24) var sjanseløs og jogget som siste mann over mållinjen i Diamond League-finalen på 1500 meter.
Filip Ingebrigtsen etter sisteplassen: - Skal slå tilbake i NM
Filip Ingebrigtsen merket at han kroppen ikke lystret helt etter sykdommen, men er klar på at han skal vise seg fra en annen side i helgens NM.
Tung dag for Ingebrigtsen
En forkjølet Filip Ingebrigtsen (24) kom sist i Diamond League-finalen i Zürich med tiden 3.41.36.
Filip Ingebrigtsen knust i 1500-finalen
ZÜRICH (VG) Filip Ingebrigtsen (24) var sjanseløs og jogget som siste mann over mållinjen i Diamond League-finalen på 1500 meter.
Tung dag for Ingebrigtsen - langt bak de beste i Zürich
– Jeg hadde egentlig gitt opp, sier Filip Ingebrigtsen.
Ingebrigtsen stiller til start
Filip Ingebrigtsen har vært forkjølet og var usikker før kveldens Diamond League-avslutningen i Zürich. I en sms til NRK skriver Ingebrigtsen at han nå har bestemt seg for å stille til start likevel. Han testet formen på en treningsøkt i dag tidlig.
Ingebrigtsen-brødrene løper NM i sin egen lekegrind - og Filip prøver seg på ny distanse
Først tar de Diamond Leauge i Zürich, så får Sandnes endelig se sine egne ess når Filip og Jakob Ingebrigtsen løper NM hjemmebane.
Her er Henrik Ingebrigtsens beste treningstips til nybegynnerne
Vanligvis trener Henrik Ingebrigtsen med brødrene Filip og Jakob. Mandag ettermiddag byttet ham dem ut med mosjonistene i Aftenbladets Sprek-prosjekt.
Vond hals stopper Filip Ingebrigtsen: Må droppe Diamond League-stevne
En mental utlading etter VM-bronsen og en litt grumsete hals stopper Filip Ingebrigtsens start på 1 engelsk mil i Birmingham søndag.
Medaljevinnerne får konkurransefri
Både Karsten Warholm og Filip Ingebrigtsen stiller i elitestevnet på Hamar onsdag og får heller fri frem til Diamond League-finalen i Zürich etterfulgt av NM neste uke. –De har hatt et veldig kjør den siste tiden, sportssjef Håvard Tjørhom til NTB.
Friidrettsforbundet tror VM-suksessen gir millionløft: – Vi har landet tre sponsorer til nå
De har mye å takke Filip Ingebrigtsen (24) og Karsten Warholm for. Nå jobber friidrettsforbundet på spreng for å sikre sponsoren de har jaktet i to år.
VM-suksessen er en gavepakke til NM i Sandnes
NM på hjemmebane kan bli en folkefest for Filip Ingebrigtsen. Den norske VM-suksessen er en gavepakke til arrangørene i hjembyen Sandnes.
Jakob (16): Best i verden. Filip (17): Ble bedt om å slutte med toppidrett
Jakob Ingebrigtsen er verdens desidert beste 16-åring. Da storebror Filip Ingebrigtsen var 17 år, ble han utklasset i ungdomsmesterskapet i Molde og fikk beskjed om at han ikke var skapt for toppidrett.
Les mer om Filip Ingebrigtsen og Molde.
Gjert Ingebrigtsen åpner for loddtrekning mellom brødrene i store løp
LONDON/OSLO (VG) Team Ingebrigtsen, med pappa og trener Gjert Ingebrigtsen (51) ved roret, kan få noen tøffe valg dersom Henrik (26), Filip (24) og Jakob (16) fortsetter å herje på 1500 meter.
En skjebnesvanger fotballkamp snudde Filip Ingebrigtsens liv på hodet
Han ville bli fotballspiller. Det passet Filip Ingebrigtsen best med allergiplager og sitt store balltalent. Så gikk det fullstendig galt.
Les mer om Filip Ingebrigtsen.
Filip Ingebrigtsen: - Håper jeg kan flytte hjemmefra snart
Filip Ingebrigtsen (24) håper ikke VM-bronsen medfører for mye oppstyr framover. Men han vil gjerne flytte ut av huset til foreldrene.
Les mer om VM-bronsen.
Filip (24) mottatt som en helt: – Viste verden at jeg er blant de beste på 1500-meteren
Spania truet med protest, men mandag landet Filip Ingebrigtsen med bronsemedaljen rundt halsen som bevis på at han er verdens raskeste på 1500-meter.
Les mer om Filip Ingebrigtsen.
Det gikk ikke like bra da Filip skulle feire bronsen med champagne
Det stod ikke til gull da Filip Ingebrigtsen skulle åpne champagnen fra presidenten i Norges Friidrettsforbund, Ketil Tømmernes.
Les mer om Filip og Filip Ingebrigtsen.