Fingrene

- Lærere må ha tid til å følge opp elevene skikkelig

Politikere og skolemyndigheter må i mye større grad må holde fingrene unna klasserommene, mener Ap, Sp og SV.

Rødgrønn front mot rapporterings- og testkrav i skolen

Ap, Sp og SV ber regjeringen om en tillitsreform i norsk skole. De mener politikere og skolemyndigheter i mye større grad må holde fingrene unna klasserommene.
Allerede en halvtime før de åpnet sto våryre hageeiere i kø
Endelig er våren her, og folk klør i fingrene etter å gjøre hagen klar for sommeren. Men er det egentlig varmt nok til å begynne å plante ute?
Flere dørvakter ble slått i natt
Tre menn ble innbrakt til fyllearresten. Det var litt av hvert å henge fingrene i for politiet i Bergen lørdag kveld og natt til søndag.
Les mer om Bergen.

Utstillingsvindu for samarbeid

- Vi krysser fingrene for at viljen og økonomien kommer på plass for å ha en permanent sykepleierutdanning i Alta fra 2019.
Les mer om Alta.
Har analysert boligkjøperne på Romerike: – Det blir nok å henge fingrene i for utbyggerne framover
Det er ingen grunn til å frykte at det bygges for mye på Romerike.
Les mer om Romerike.
Betaling uten kort eller mobil: Tester fingerbetaling - lover høy sikkerhet
Betalingen skjer ved en skanning av strukturen i blodårene som eksisterer i fingrene. På Copenhagen Business School testes nå løsningen i samarbeid med kantinene og teknologiselskapet. Fingopay.
En litt grå start på uka skal utvikle seg til noe langt bedre
Mandag startet med kaldere temperaturer, skyer og grått vær. Tirsdag blir ikke særlig bedre. En smekk over fingrene til alle som trodde våren for alvor var kommet, etter en mild og varm helg med sol. Ikke fortvil.
Blomster-Finn kommer
KONGSVINGER: Endelig ser vi vårtegn, og med det klør det i fingrene hos mange blomsterelskere. Finn Schjøll øser av sin kunnskap og glede på Kongsvinger onsdag.
Les mer om Kongsvinger.
Må let etter det ultimate scoop
Fingrene til brumunddølen Rune Fjelking-Fallet går raskt over CD-coverne på antikk- og retromessa i Vikingskipet. Han er som flere tusen andre på let etter det helt spesielle: - Jeg leter egentlig etter alt mulig blant disse CD-ene.
Nitti og nyttig
Fingrene er hovne av slitasjegikt, men hun mykner dem opp i varmt vann hver morgen og øver daglig på piano for å holde dem i trim.
Ingrid (90) tar stadig nye spille- og dirigentoppdrag
Fingrene er hovne av slitasjegikt, men hun mykner dem opp i varmt vann hver morgen og øver daglig på piano for å holde dem i trim.
DEADPOOL 2-FORSALG: Se når du kan skaffe deg billetter!
Se når du kan skaffe deg billetter! Sett på alarmen og varm opp fingrene, datoen for forsalget til årets mest etterlengtede superheltfilm, " Deadpool 2", har nemlig kommet oss for øre: ..*fanfare*... Billettene slippes torsdag 19.
Les mer om Deadpool.
- Mange foreldre krysser fingrene og håper det går bra
Over 6.000 foreldre gir sin fulle støtte til barnehageansatte som mener bemanningen er uforsvarlig lav i norske barnehager. Anbefalte saker - Jeg vil at foreldre skal engasjere seg enda mer.
Les mer om Jeg.
Linn og Ali forbereder kjøkkenet til storinnrykk: – Det er ikke hver dag man får se gjestene sprade rundt i sykkeldrakt under middagen
Både Thon og Scandic hotell får nok å henge fingrene i når Arctic Race of Norway rykker inn i Kirkenes i midten av august. Allerede nå har kjøkkenet på Thon begynt å planlegge menyen for utøverne, og det er ikke noe vanlig kost for hotellets ansatte.
Les mer om Ali, Arctic Race, Norway, Scandic og Thon.
250.000 nordmenn har sykdommen nesten ingen andre har hørt om
Mange får store smerter i fingrene når det blir kaldt. Rundt fem prosent av den norske befolkningen har Raynauds sykdom, som er en tilstand svært få har hørt om.
250.000 nordmenn har sykdommen nesten ingen andre har hørt om
Mange får store smerter i fingrene når det blir kaldt. Rundt fem prosent av den norske befolkningen har Raynauds sykdom, som er en tilstand svært få har hørt om.
Tilsyn på sykehuset: Branndører ble holdt åpne med håndklær og hyssing
Lokalsykehuset for Øvre Eiker fikk smekk over fingrene i både 2014 og 2017. Nå svir det igjen på lanken etter et nytt branntilsyn.
Les mer om Øvre Eiker.
Mange skader i påskefjellet
Finværet til tross, Røde Kors har hatt nok å henge fingrene i gjennom påsken. I Oppland har det vært 148 skader, og det er flere enn noe år etter at de begynte å føre statistikk 2005. I Hedmark har det vært 72 skader.
Klarte ikke å holde fingrene borte fra kona
Chris Hemsworth grep tak i rumpa til kona på stranden.
Chris Hemsworth: - Klarte ikke å holde fingrene borte fra kona - Se og Hør
Chris Hemsworth grep tak i rumpa til kona på stranden.
Les mer om Hør.
Tollerne på Svinesund beslagla 1550 liter alkohol og 30.000 sigaretter
I tillegg er det beslaglagt flere hundre kilo kjøtt og tobakk. Tollerne på svenskegrensen har hatt litt å henge fingrene i de siste dagene. Fra forrige lørdag til og med mandag er det gjort flere store beslag.
Les mer om Svinesund.
Nå går startskuddet for hageentusiastene
Etter en uhorvelig lang vinter, kribler det i de grønne fingrene til blomsterdekoratør Hege Kylland Terjesen på Garthe Hagesenter. Her er hennes tips til hvordan du kan lykkes med årets hagesesong, tross en noe forsinket start.
Klem en Ap-er i dag
Pass fingrene dine. Demonisering av meningsmotstandere river demokratiet i stykker. Denne uka fikk jeg en meme, et bilde med en tekst oppå, tilsendt via Facebook.
Les mer om Ap-er og Facebook.
Hjelper vennepar gjennom mareritt
- Vi krysser fingrene for at hun skal bli kreftfri, sier landslagskeeper Ørjan Håskjold Nyland (27).