Fjerne

Kjell Gunder har lagd en løsning for å fjerne snømengdene fra tak på hus og hytter

Det er viktig å ta tak i snøen før snøen tar taket. Kjell Gunder Hilden tok tak i utfordringen og konstruerte utstyret som trengs.

Gjør vegkryss mer oversiktlig

Gjøvik: Snøen har gjort det vanskelig for bilister i vegkryss. Nå tar kommunen grep for å fjerne snøen.
Skal fjerne over 50 miner i fjorden
Nå pågår det minerydding i Oslofjorden. i tre uker skal aksjonen pågå. Torsdag var minerydderen KNM Måløy på søk utenfor Mulåsodden. Holmestrand: Målet for operasjon for å få fjernet og uskadeliggjort mer enn 50 miner.
Les mer om Mulåsodden og Oslofjorden.
E18 stengt i begge retninger
Politi og viltnemnda jobber for å fjerne en elgku med to kalver, som har innenfor viltgjerdet på E18. Elgen har nå flyttet seg østover fra Slitu. Vegen er stengt i begge retninger mellom Langslett og Homstvetkrysset.

Et sterkere nord

- Kampen for by og land i hele regionen må være målsettingen. Fra 2020 er Troms og Finnmark fylkeskommune et faktum. Da er det vi, ikke vi og dem. Det er på tide å fjerne denne mentale sperren, slik man har klart i eksempelvis Trøndelag.
Les mer om Finnmark og Trøndelag.
– Lurt å fjerne snø fra låvetakene
Leder i Ål bondelag oppfordrer kolleger til å fjerne snø fra låvetakene sine. De store snømengdene kan bli tunge og ødeleggende når de legger seg på hustakene, og Vidar Kolbjørnsgard mener det er lurt å inspisere gårdsbyggene sine.
Les mer om Lurt og Vidar Kolbjørnsgard.
Vant i retten, men videoene ligger fortsatt på nettet
OSLO/BAMBLE: Prebz og Dennis-stjernen vant rettssaken, men fortsatt finnes videoer med grove anklager med ham på nett. Ifølge NRK mener Dennis Vareide, fra Bamble, at nettstedet YouTube burde gjøre mer for å fjerne disse videoene.
Ap-Hadias bønn til KrF:Snu om økt midlertidighet
Ap-nestleder Hadia Tajik ber KrF ta ansvar og fjerne oppmykingen i arbeidsmiljøloven som de støttet i 2015. KrF utelukker det ikke, men vil vente til senere i år med å bestemme seg.
Les mer om KrF og KrF.Snu.
Vogntoget har stått i fjæra siden fredag - nå har kommunen fått nok
Hadsel kommune jobber på spreng for å få det latviske transportselskapet Lars Prim til å fjerne vogntoget ved Budalsneset.
Les mer om Budalsneset.
- Gjør en imponerende god jobb med brøyting
Takk for hjelpen jeg fikk - Tusen takk til kjekk og ung kar som brøyter på Sundvollen-området! Er veldig takknemlig for at du hjalp en «ung» kvinne i «nød» med å bruke traktoren din til å fjerne store mengder av snø mandag 12.02.
Les mer om Sundvollen-området og Tusen.
Senterpartiet vil fjerne «dødsskatt
Senterpartiet vil foreslå i Stortinget at det foreslåtte gebyret på skifteattest skal droppes, og får støtte av SV.
Les mer om Stortinget.
Senterpartiet vil fjerne «dødsskatt»
Senterpartiet vil foreslå i Stortinget at det foreslåtte gebyret på skifteattest skal droppes, og får støtte av SV. Image-text: Justisminister Sylvi Listhaug (Frp) og forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø (V).
Les mer om Iselin Nybø og Stortinget.
Senterpartiet vil fjerne «dødsskatt»
Senterpartiet vil foreslå i Stortinget at det foreslåtte gebyret på skifteattest skal droppes, og får støtte av SV.
Les mer om Stortinget.
Sp vil fjerne skiftegebyr
Senterpartiet går inn for at gebyret på skifteattest skal fjernast, og får støtte av SV. Sp-leiar Trygve S. Vedum har bede justisminister Sylvi Listhaug om det, men ho visar til at Sp stemte for gebyret då budsjettet vart vedteke i Stortinget.
Les mer om Stortinget og Sylvi Listhaug.
Senterpartiet vil fjerne «dødsskatt
Senterpartiet vil foreslå i Stortinget at det foreslåtte gebyret på skifteattest skal droppes, og får støtte av SV.
Les mer om Stortinget.
Øker budsjettet med 53 millioner
Byrådet i Oslo øker brøytebudsjettet med 53 millioner kroner. I tillegg får Bymiljøetaten penger til å legge inn ekstra utstyr til å fjerne snø og is i boligområder.
Les mer om Bymiljøetaten og Oslo.
Mener Youtube er for dårlige til å følge egne retningslinjer
Videoer med grove anklager mot Dennis Vareide finnes fortsatt ute på nettet. Han mener nettstedet Youtube burde gjøre mer for å fjerne dem.
Les mer om Youtube.
Derfor må du fjerne snøen fra bilen din
Isflak og isklumper utgjør en stor fare dersom de faller av i fart. I en hektisk hverdag dropper mange å koste og skrape bilen fri for snø og is.
Se situasjonene som gjør at Ap-politikeren vil bevare busslommene
Ap-politiker Gaute Baarøy er skeptisk til Statens vegvesen sin plan om å fjerne busslommer. Derfor filmet han trafikken ved et såkalt kantstopp. Det han fikk se, skremte ham.
Les mer om Ap-politikeren.
Bilberger skal hjelpe trailer
Politiet opplyser at det er svært glatt der en trailer sperrer veien i Øvre Bøkeligate i Larvik. En bilberger skal fjerne traileren og det skal strøs på stedet, opplyser politiet.
Les mer om Larvik og Øvre Bøkeligate.
– Monter så mange lykter du vil
Vil fjerne begrensning om lysstyrke og antall lamper.
Les mer om Monter.
Politiet måtte be mange ta bort snø
40 sjåfører måtte fjerne snø fra bilene sine etter en trafikkontroll i Røyken. Det opplyser politiet etter kontrollen ved Bødalen.
Les mer om Bødalen og Røyken.
Dyrevernarar vil fjerne radiohalsband frå rein
Dyrevernalliansen vil fjerne alle radiohalsband frå villrein etter at det er påvist til dels store isdanningar ved bruk av slike halsband. Organisasjonen krev også at alle feltforsøk med villrein blir innstilt, skriv Nationen.
Les mer om Nationen.
Vil fjerne radiohalsbånd fra rein
Dyrevernalliansen vil fjerne alle radiohalsbånd fra villrein etter at det er påvist til dels store isdannelser ved bruk av slike halsbånd. Organisasjonen krever også at alle feltforsøk med villrein blir innstilt, skriver Nationen.
Les mer om Nationen.
Dyrevernere vil fjerne radiohalsbånd fra rein
Dyrevernalliansen vil fjerne alle radiohalsbånd fra villrein etter at det er påvist til dels store isdannelser ved bruk av slike halsbånd.