Fjernet

Anmelder plyndring av panserskip

Nordland fylkeskommune anmelder det de kaller plyndringen av panserskipet Norge. Panserskipet ble samtidig med søsterskipet Eidsvoll, senket i Narvik havn av tyskerne under 2. verdenskrig. Det er nå blitt kjent at det er fjernet gjenstander fra vraket.
Les mer om Eidsvoll, Narvik og Norge.

Slik ble 82.000 arbeidsledige fjernet fra NAVs statistikk

En endring i 2010 gjorde at arbeidsledigheten i Norge ble mer enn halvert.
Les mer om Norge.
Glass i veibanen
Ingen personer er skadet etter trafikkuhellet på Gurannveien i Holmestrand. Det er en del glass i veien, men dette vil bli fjernet, opplyser politiet.
Les mer om Gurannveien og Holmestrand.
Advarer mot teipbit på dører
Politiet har fått meldinger om at det er klistret teipbiter på dører i Sandefjord. Politiet mistenker at det er noen som ønsker å gjøre innbrudd der teipbitene ikke blir fjernet.
Les mer om Sandefjord.

Ryddet etter trafikkuhell

Vogntog og personbil er nå kjørt bort/fjernet fra avkjøringsfeltet på E6 i Ullensaker. Personbilføreren er fraktet til Ahus for sjekk, men ifølge politiet er han neppe skadet.
Les mer om Ullensaker.
Ingen personskade i kjedekollisjon
De seks bilene som var involvert i trafikkulykke på E18 øst før Varoddbrua i Kristiansand er nå fjernet. Det er ikke meldt om personskader. Ulykken skapte lange køer, men veien blir åpnet igjen straks, melder politiet.
Les mer om E18, Kristiansand og Varoddbrua.
Båt i veibanen
En båt havnet i veibanen på Kirkeveien ved avkjøringen til Lofterød på Nøtterøy i dag. Festet røk, og båten løsnet under transport. Poltiiet opplyser at båten er fjernet fra veien nå.
Gjenstander fjernet fra skipsvrak ved Narvik
I løpet av vinteren har dykkere tatt seg inn i panserskipet «Norge utenfor Narvik og fjernet gjenstander.
Les mer om Narvik og Norge.
Tesla-salget stuper i Hongkong
Teslas salg i Hongkong har stupt etter at myndighetene fjernet en skattefordel for elbiler. I april ble det ikke solgt en eneste elbil i byen.
Les mer om Hongkong.
E39 åpnet igjen
E39 er åpnet igjen etter trafikkulykke i Mandal. Bilen som kjørte utfor er fjernet.
Les mer om Mandal.
Fire år med Segway-vitser er nok
Regjeringen bør ikke skamme seg over å ha fjernet små og store forbud.
Les mer om Segway-vitser.
NAV-bråk
En person har blitt fjernet fra stedet av politiet etter at den skapte kvalme på NAV i Fagernes.
Les mer om NAV.
Redknapp fikk fjernet svulst: – Jeg var for første gang i livet ordnetlig redd
Harry Redknapp slapp heldigvis med skrekken.
Person fjernet fra NAV
En person er fjernet fra Nav i Stange etter å ha blitt utagerende mot ansatte. Forholdet blir anmeldt, skriver politiet.
Les mer om NAV, Nav og Stange.
Snusgiganten Swedish Match saksøker staten
Svenske Swedish Match går til sak mot staten for å få fjernet lovendringen som påbyr nøytral innpakning av snus: – Ingen overraskelse, sier Bent Høie.
Les mer om Bent Høie.
Snusgiganten Swedish Match saksøker staten etter lovendring om nøytrale innpakninger
Svenske Swedish Match går til sak mot staten for å få fjernet lovendringen som påbyr nøytral innpakning av snus: – Ingen overraskelse, sier Bent Høie.
Les mer om Bent Høie.
Flere kanoner fjernes
Seks av kanoene i Gamlebyen er i så dårlig stand at de fjernes i løpet av dagen, det skriver Forsvarsbygg i en pressemelding. En kanon kollapset i forrige uke, noe som førte til at fire kanoner ble fjernet. Etter å ha undersøkt samtlige kanoner denne uken, så fjernes seks til.
Les mer om Forsvarsbygg og Gamlebyen.
Situasjonen løst i Lillestrøm
Mannen som forskanset seg på Byggmakker i Lillestrøm tidligere i dag er nå tatt hånd om av politiet. Stedet var evakuert en drøy time, men politisperringene er nå fjernet. Mannen er kjent av politiet fra tidligere.
Les mer om Byggmakker og Lillestrøm.
Madrasser fjernet
Madrassene som lå i vegen i sørgående retning på Hellandbrua på E18 er nå fjernet.
Les mer om E18 og Hellandbrua.
Drammen stasjon evakuert
Drammen stasjon er evakuert onsdag ettermiddag, etter at det er funnet en gjenstand som likner en granat. Togstasjonen vil være stengt inntil gjenstanden er fjernet.
E18 åpen for trafikk
Bilen som hadde fått motorstopp på E18 ved Ramsum er nå fjernet. Eier av bilen hadde selv ringt etter bilberging.
Les mer om E18 og Ramsum.
Trafikkuhell ved Ekebergparken
En bil mistet kontrollen og sperret for trikken i Kongsveien ved Ekebergparken. Bilen er fjernet. Ingen er fysisk skadet. Den mannlige føreren i 40-årene avhøres nå på stedet
Les mer om Ekebergparken og Kongsveien.
Fare-merkede kanoner
Kanonene i Gamlebyen i Fredrikstad har fått varselsskilt, som advarer folk om at det kan være farlig å være for nære. Kanonene kan bli fjernet, etter at en av kanonene kollapset i forrige uke på grunn av dårlig vedlikehold.
Les mer om Fredrikstad og Gamlebyen.
Vurderer å fjerne Gamleby-kanoner
Kanonene i Gamlebyen i Fredrikstad kan bli fjernet, etter at en av kanonene kollapset i forrige uke på grunn av dårlig vedlikehold. Det var Fredriksstad Blad som først omtalte saken. Festningsforvalter i Gamlebyen, Karin-Elin Berg satt opp skilt på kanoene med en advarsel om fare for kollaps. Berg forteller at de vurdere å fjerne alle kanonene, men sier at de gjerne vil ha noen kanoner plassert rundt på festningen også i fremtiden.
Aksjefond forbudt i USA er blitt tillatt i Norge
I USA er det ikke lov med aksjefond som tar suksesshonorar basert på prismodeller som er asymmetriske. NHH-forsker er kritisk til at Finanstilsynet tidligere i år fjernet tilsvarende forbud i Norge.
Les mer om Finanstilsynet, Norge og USA.