Flekkefjord ulykke

Ulykke i Flekkefjord

Ein bil har køyrt av vegen på fylkesveg 904 ved Gyland i Flekkefjord. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent. Naudetatane er på veg til staden.
Les mer om Flekkefjord og Gyland.

MC-ulykke i Flekkefjord

Det har skjedd en MC-ulykke på fylkesvei 44 ved Håskog. Nødetatene er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. En person skal være involvert.
Les mer om Flekkefjord, Håskog og MC-ulykke.
Ingen alvorlig skadd i ulykke
Sørlandet sykehus melder at tre personer ble lettere skadet og to personer moderat skadet i trafikkulykka på E39 i Flekkefjord i går ettermiddag. Sju personer i tre biler var involvert i ulykka.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Veien åpnet
E39 ved ulykkesstedet i Flekkefjord, der tre biler var involvert i en ulykke i ettermiddag, er åpnet igjen. Det er skiltet med redusert hastighet på grunn av glatt veibane etter oljesøl.
Les mer om Flekkefjord.

Syv til sykehus etter ulykke i Flekkefjord

Sju personer er sent til sykehus etter en trafikkulykke ved Lavoll i Flekkefjord søndag ettermiddag.
Les mer om Flekkefjord og Lavoll.
Ulykke på E39
Naudetatane har rykt ut til ei trafikkulykke på E39 i Flekkefjord. To bilar er involvert. Skadeomfanget er ikkje kjent.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Alvorleg skada etter ulykke
Tilstanden er alvorleg, men stabil for ein mann (23), etter ei trafikkulykke i Flekkefjord. To bilar frontkolliderte på E39. Åtte personar vart sende til sjukehus eller legevakt. 23-åringen vart send til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse.
Les mer om E39, Flekkefjord og Stavanger.
Lange køar etter ulykke
Det har oppstått lange køar på E39 i Flekkefjord etter ein frontkollisjon mellom Nulandsvika og Tjersland. – Ber publikum halde køen slik at vi ikkje får nye ulykker, seier politiets operasjonssentral. Det er manuell dirigering på staden.
Alvorlig ulykke på E39
To kjøretøy har frontkollidert har frontkollidert på E39 ved Flekkefjord.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Tre barn uskadet etter ulykke
Det satt to voksne og tre barn i bilen som havnet i grøfta ved Sira i Flekkefjord søndag ettermiddag. Sjåføren og den voksne passasjeren sjekkes for nakkesmerter, mens barna skal være uskadet, opplyser politiet.
Les mer om Flekkefjord og Sira.
Fem til sykehus etter E39-ulykke
E39 ved Sira i Flekkefjord var en periode stengt etter en trafikkulykke.
Les mer om Flekkefjord og Sira.
Fem til sykehus etter ulykke
E39 er midlertidig stengt etter ulykken ved Sira. Fem personer er brakt til Flekkefjord sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Flekkefjord og Sira.
Til sykehus etter ulykke
En mann i 70-årene er brakt til Sørlandet sykehus Flekkefjord etter en trafikkulykke i sentrum av Farsund. Mannen skal være lettere skadet.
MC-ulykke i Flekkefjord
Naudetatane har rykt ut til ei trafikkulykke ved Skålakrysset i Flekkefjord. Ifølgje politiet har ein MC køyrt av vegen. Føraren er bevisst, ifølgje politiet.
Les mer om Flekkefjord og Skålakrysset.
Ulykke i Flekkefjord
To personar er involvert i ei trafikkulykke på fylkesveg 466 ved Gausdal i Flekkefjord. Ein bil skal ha køyrt av vegen. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.
Les mer om Flekkefjord og Gausdal.
Lastebil involvert i ulykke
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på E39, ved Sira-tunnelen i Flekkefjord. En personbil og en lastebil skal være involvert.
Les mer om E39, Flekkefjord og Sira-tunnelen.
MC-ulykke
En motorsyklist har veltet ved Sandvatn i Gyland i Flekkefjord. Nødetatene er på vei til stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Les mer om Flekkefjord, Gyland og Sandvatn.
Til sjukehus etter MC-ulykke
Ein MC-førar er send til sjukehus etter ei trafikkulykke på eit industriområde i Flekkefjord. MC-føraren kolliderte med ein bil, ifølgje politiet. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.
Les mer om Flekkefjord og MC-ulykke.
n alvorlig skadd etter ulykke
En person er fløyet til Stavanger sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke ved Gjemlestad i Kvinesdal i natt., opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen til NRK. Vedkommende ble først kjørt til sykehuset i Flekkefjord, men deretter fløyet videre.
Lettere skadd i ulykke
Den 19 år gamle kvinna som falt og slo seg på sykkel søndag kveld i Lyngdal har bare fått lettere skader, melder sykehuset. Ifølge politiet var kvinna bevisstløs da hun ble kjørt til Sørlandet sykehus i Flekkefjord.
Til sjukehus etter ulykke
Ein eldre mann er send til sjukehus etter å ha blitt påkøyrd i eit gangfelt i Flekkefjord. Ifølgje politiet var mannen bevisst då han vart send med ambulanse. Ulykka skjedde i ei 40-sone.
Les mer om Flekkefjord.
Moderate skader etter ulykke
Kvinnen i 50-årene som ble skadet i trafikkulykken på Skårdal i Lyngdal, er påført moderate skader. Det opplyser Sørlandet sykehus Flekkefjord mandag kveld.
Dramatisk ulykke i Flekkefjord sentrum
En bil har veltet i en dramatisk ulykke i Flekkefjord sentrum onsdag ettermiddag.
Les mer om Flekkefjord.
Må møte i retten etter ulykke
Ei kvinne er tiltalt for legemsbeskadigelse etter ei trafikkulykke i 2014 i Flekkefjord.
Les mer om Flekkefjord.
Tre til sykehus etter ulykke
To personer kjøres til sykehuset i Kristiansand etter trafikkulykken på fylkesvei 43 i Lyngdal. En tredje person fraktes til sykehuset i Flekkefjord. Det er ikke kjent hva slags skader de involverte har etter ulykken.