Flekkefjord ulykke

Seks til sykehus etter ulykke

5 voksne og 1 barn er kjørt til Flekkefjord sykehus etter en trafikkulykke ved Ravneheitunnellen, på fylkesvei 465 i Farsund. Ulykka skjedde ved 1730-tida og en bil skal har fått skrens. Den skal ha kommet over i motgående kjørefelt og kollidert med en møtende bil, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjent.

Skadet i ATV-ulykke

En person ble i natt kjørt til legevakt med mindre skader etter en velt med en ATV i Svegeskogen i Flekkefjord, melder politiet.
Les mer om ATV, Flekkefjord og Svegeskogen.
Livstruende skadet etter ulykke
En mann er sendt til Stavanger Universitetssjukehus med livstruende skader etter en frontkollisjon på E39 i Flekkefjord fredag ettermiddag. Tre personer ble brakt til sykehus etter ulykken. En kvinne ble alvorlig skadet, men er stabil og er overført til Kristiansand. En mann ble moderat skadet.
Les mer om E39, Flekkefjord og Kristiansand.
Vei åpnet for trafikk
Drangeidtunnelen på E39 i Flekkefjord er åpnet for trafikk igjen. Tunnelen ble stengt etter en front mot front-ulykke tidligere i kveld.
Les mer om E39 og Flekkefjord.

Tre kjørt til sykehus

Tre personer er kjørt til Flekkefjord sykehus etter en front mot front-ulykke ved Loga.
Les mer om Flekkefjord og Loga.
E39 stengt etter ulykke
E39 i Flekkefjord er stengt etter en front mot front-ulykke. Drangeidtunnelen er stengt, og bilister må derfor følge skiltet omkjøring på stedet.
Les mer om Flekkefjord.
Ulykke i Flekkefjord
Ein bil har køyrt av vegen på fylkesveg 904 ved Gyland i Flekkefjord. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent. Naudetatane er på veg til staden.
Les mer om Flekkefjord og Gyland.
MC-ulykke i Flekkefjord
Det har skjedd en MC-ulykke på fylkesvei 44 ved Håskog. Nødetatene er på stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. En person skal være involvert.
Les mer om Flekkefjord, Håskog og MC-ulykke.
Ingen alvorlig skadd i ulykke
Sørlandet sykehus melder at tre personer ble lettere skadet og to personer moderat skadet i trafikkulykka på E39 i Flekkefjord i går ettermiddag. Sju personer i tre biler var involvert i ulykka.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Veien åpnet
E39 ved ulykkesstedet i Flekkefjord, der tre biler var involvert i en ulykke i ettermiddag, er åpnet igjen. Det er skiltet med redusert hastighet på grunn av glatt veibane etter oljesøl.
Les mer om Flekkefjord.
Syv til sykehus etter ulykke i Flekkefjord
Sju personer er sent til sykehus etter en trafikkulykke ved Lavoll i Flekkefjord søndag ettermiddag.
Les mer om Flekkefjord og Lavoll.
Ulykke på E39
Naudetatane har rykt ut til ei trafikkulykke på E39 i Flekkefjord. To bilar er involvert. Skadeomfanget er ikkje kjent.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Alvorleg skada etter ulykke
Tilstanden er alvorleg, men stabil for ein mann (23), etter ei trafikkulykke i Flekkefjord. To bilar frontkolliderte på E39. Åtte personar vart sende til sjukehus eller legevakt. 23-åringen vart send til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse.
Les mer om E39, Flekkefjord og Stavanger.
Lange køar etter ulykke
Det har oppstått lange køar på E39 i Flekkefjord etter ein frontkollisjon mellom Nulandsvika og Tjersland. – Ber publikum halde køen slik at vi ikkje får nye ulykker, seier politiets operasjonssentral. Det er manuell dirigering på staden.
Alvorlig ulykke på E39
To kjøretøy har frontkollidert har frontkollidert på E39 ved Flekkefjord.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Tre barn uskadet etter ulykke
Det satt to voksne og tre barn i bilen som havnet i grøfta ved Sira i Flekkefjord søndag ettermiddag. Sjåføren og den voksne passasjeren sjekkes for nakkesmerter, mens barna skal være uskadet, opplyser politiet.
Les mer om Flekkefjord og Sira.
Fem til sykehus etter E39-ulykke
E39 ved Sira i Flekkefjord var en periode stengt etter en trafikkulykke.
Les mer om Flekkefjord og Sira.
Fem til sykehus etter ulykke
E39 er midlertidig stengt etter ulykken ved Sira. Fem personer er brakt til Flekkefjord sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent.
Les mer om Flekkefjord og Sira.
Til sykehus etter ulykke
En mann i 70-årene er brakt til Sørlandet sykehus Flekkefjord etter en trafikkulykke i sentrum av Farsund. Mannen skal være lettere skadet.
MC-ulykke i Flekkefjord
Naudetatane har rykt ut til ei trafikkulykke ved Skålakrysset i Flekkefjord. Ifølgje politiet har ein MC køyrt av vegen. Føraren er bevisst, ifølgje politiet.
Les mer om Flekkefjord og Skålakrysset.
Ulykke i Flekkefjord
To personar er involvert i ei trafikkulykke på fylkesveg 466 ved Gausdal i Flekkefjord. Ein bil skal ha køyrt av vegen. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.
Les mer om Flekkefjord og Gausdal.
Lastebil involvert i ulykke
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på E39, ved Sira-tunnelen i Flekkefjord. En personbil og en lastebil skal være involvert.
Les mer om E39, Flekkefjord og Sira-tunnelen.
MC-ulykke
En motorsyklist har veltet ved Sandvatn i Gyland i Flekkefjord. Nødetatene er på vei til stedet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Les mer om Flekkefjord, Gyland og Sandvatn.
Til sjukehus etter MC-ulykke
Ein MC-førar er send til sjukehus etter ei trafikkulykke på eit industriområde i Flekkefjord. MC-føraren kolliderte med ein bil, ifølgje politiet. Skadeomfanget er førebels ikkje kjent.
Les mer om Flekkefjord og MC-ulykke.
n alvorlig skadd etter ulykke
En person er fløyet til Stavanger sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke ved Gjemlestad i Kvinesdal i natt., opplyser operasjonsleder Per Kristian Klausen til NRK. Vedkommende ble først kjørt til sykehuset i Flekkefjord, men deretter fløyet videre.