Flekkefjord

Til sykehus etter mopedulykke

En mann er fraktet til sykehuset i Flekkefjord etter en trafikkulykke. Det var i åttetiden at politiet fikk melding om en moped som hadde kjørt av veien på Skomrag i Lyngdal.
Les mer om Flekkefjord, Lyngdal og Skomrag.

Ny bybro løftes på plass

Nå er ny bybro i Flekkefjord løftet på plass ved hjelp av ei stor flytende kran. Se dronevideo her. Fotograf er Knut Berg/fotodrone.no
Les mer om Flekkefjord.
Stengt tunnel på E39
Austadtunnelen på E39 i Flekkefjord er stengt. En trailer har vær oppi tunneltaket og det henger gjenstander ned fra taket.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Nedbemanner etter Simek-krisen
20 av 70 ansatte ved Flekkefjord Elektro mister jobben, melder Avisen Agder. Årsaken skal være mangelen på nye ordrer ved elektroavdelingen. Daglig leder, Thomas M. Olsen, mener derimot at det er positive signaler i bransjen fremover.

Rykker ut til gressbrann

Brannvesenet rykker ut til melding om gressbrann ved Gaupåstunellen i Flekkefjord.
Gressbrann i Flekkefjord
KBR Kristiansand rykket ut til melding om krattbrann i Flekkefjord ved Grønnes i 18-tiden. Brannen er nå under kontroll og etterslukking er startet.
Les mer om Flekkefjord.
Skal fortsatt ha tre sykehus
Sørlandet sykehus vil videreutvikle en driftsmodell med store akuttsykehus i Arendal og Kristiansand og et akuttsykehus i Flekkefjord. Det er klart etter at styret i dag enstemmig har vedtatt utviklingsplanen frem mot år 2035.
Storkontrakt til Flekkefjordbedrift
Statoil har valgt Parat Halvorsen AS i Flekkefjord som leverandør av varmesentraler til oljefeltet Johan Sverdrup. Johan Sverdrup er et av de fem største norske oljefeltene, og Flekkefjordbedriften skal levere kjeler, pumper og kontrollsystemer.
9,3 millioner til friluftsområder
24 friluftsområder i Vest-Agder har fått til sammen 9,3 millioner kroner fra Miljødirektoratet for å bli mer tilgjengelige for allmennheten. Kristiansand, Søgne, Mandal og Farsund har fått flest tilskudd, skriver Agder Flekkefjord Tidende.
Person fraktet til sykehus
En person er fraktet til sykehuset i Flekkefjord etter en utforkjøring på riksvei 43 ved Vik i Farsund. Det var kun fører i bilen, og vedkommende skal ifølge politiet ikke være alvorlig skadet.
Les mer om Farsund, Flekkefjord og Vik.
Røykutvikling på skole
Brannvesenet melder om røykutvikling i Sirnesveien i Flekkefjord. Ifølge politiet er det snakk om røykutvikling fra et sikringsskap på en skole. Elevene er evakuert til gymsalen, og brannvesenet er på stedet.
Les mer om Flekkefjord og Sirnesveien.
Røykutvikling
Brannvesenet melder om røykutvikling i Sirnesveien i Flekkefjord. Alle nødetater er på vei til stedet.
Les mer om Flekkefjord og Sirnesveien.
Flere krattbranner
Brannvesenet i Flekkefjord har rykket ut til en krattbrann på Reistad på Hidra. I løpet av dagen har det blitt meldt om flere gress- og krattbranner på Sørlandet, blant annet i Flekkefjord, Farsund og Mandal.
Grasbrann i Flekkefjord
Brannvesenet har kontroll på ein liten grasbrann i Flekkefjord. – Det ser greitt ut takka vere tidleg varsling, opplyser brannvesenet.
Les mer om Flekkefjord.
Rådyr påkjørt
Politiet melder at et rådyr er påkjørt ved Drangeid i Flekkefjord. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 08.10.
Les mer om Drangeid og Flekkefjord.
Får treffe sine idoler
I Flekkefjord samles padle-talentene for trening i hele påsken. Over 150 unge utøvere får treffe sine padle-idoler og trene sammen med landslaget.
Stor redningsaksjon avblåst
Etter tips om at en person kunne ha gått gjennom isen i Grisefjorden i Flekkefjord, ble en stor redningsaksjon satt i gang. Aksjonen ble avsluttet da det viste seg at det man trodde var en person var en fortøyningsblåse.
Les mer om Flekkefjord og Grisefjorden.
Person kan ha havnet i vann
En person har muligens har gått gjennom isen i Grisefjorden i Flekkefjord. Alle nødetater rykker ut til stedet.
Les mer om Flekkefjord og Grisefjorden.
102 km/t i 80-sone
Tre bilførere har fått forenklede forelegg for høy fart etter trafikkontroll på E39 i Flekkefjord. Høyeste hastighet ble målt til 102 km/t i 80-sone.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Trøbbel på europaveien
Isklumper og isblokker i kjørebanen på E39 i Flekkefjord skaper trafikale problemer. Vegtrafikksentralen sender nå mannskaper til stedet.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Vogntog sperrer E39
Politiet melder om at to trailere sperrer E39 ved avkjøringen til Flekkefjord. Politiet er på vei til stedet, og årsaken til stansen er foreløpig ukjent.
Les mer om E39 og Flekkefjord.
Bedre beredskap i felles bygg
Beredskapen i Flekkefjord vil bli bedre dersom politiet, brannvesenet og ambulansetjenesten flytter inn i et felles bygg. Det sier ordfører Jan Sigbjørnsen (H). Kommunen og Sørlandet sykehus har planer om å etablere et nødetatsbygg og håper politiet også vil flytte inn i bygget.
Kåret til beste ungdomsbedrift
Lett UB fra Arendal videregående skole og Greenbags UB fra Flekkefjord videregående skole (bildet) ble i dag kåret til de beste ungdomsbedriftene i Aust og Vest-Agder under Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter i Q42. De skal representere Agder-fylkene under NM for Ungdomsbedrifter på Norges Varemesse i Lillestrøm i slutten av april.
Arbeidsulykke i Flekkefjord
En person har fått klemskader på arbeidsplassen i Trøngsla i Flekkefjord. Personen skal være bevisst og har blitt kjørt til sykehus.
Les mer om Flekkefjord og Trøngsla.
Ny bro i Flekkefjord forsinket
Monteringen av ny bybro på fylkesvei 44 i Flekkefjord sentrum blir forsinket. Grunnen skal være leverandørproblemer. Ny tid for montering blir uke 14. Forsinkelsen får også konsekvens for ferdigstillelse av hele prosjektet.
Les mer om Flekkefjord.