Flybuss

Fra februar får også Oppdal flybuss

Oppretter ekspressbussrute fra Oppdal til Værnes via Trondheim.
Les mer om Oppdal og Trondheim.

Flere viltpåkjørsler i natt

Flere elg og et rådyr ble påkjørt i natt. Ved Evenes kjørte en flybuss på en elg med 12 passasjerer i bussen. Ingen ble skadet. Ved Narvik ble en elg påkjørt og føreren lettere skadet. Nattoget nord for Mosjøen kjørte på to elg, og en bil traff et rådyr i Brønnøy.
Les mer om Brønnøy og Mosjøen.
RBK-supporter sovnet på do og våknet opp i en låst flybuss
Kameratene ble bekymret da mannen ikke kom seg på flyet hjem søndag kveld.
Buss med 20 personer kjørte av veien i Tjeldsund
n person er lettere skadd etter at en flybuss med 20 personer kjørte utfor veien ved Fiskefjorden i Tjeldsund.
Les mer om Fiskefjorden og Tjeldsund.

Buss med 20 personer kjørte av veien i Ofoten

n person er lettere skadd etter at en flybuss med 20 personer kjørte utfor veien ved Fiskefjorden i Tjeldsund i Ofoten tirsdag morgen.
Les mer om Fiskefjorden, Ofoten og Tjeldsund.
Flybuss-sjåføren ville unngå køen.....
I et forsøk på å unngå kø, skapte sjåføren alle køers mor i kveld.
Trondheimsveien er stengt i Skedsmo
En flybuss står på tvers på Fylkesvei 383 ved Brånåsen og stenger hele Trondheimsveien. Politiet på Romerike sier at veien kan bli stengt en god stund. De venter på tungberger.
Må ta rutebuss til Kjevik
Haga buss/Flybussen slutter med flybuss til og fra Kjevik og Kristiansand sentrum. AKT melder i dag at de vil styrke rutebusstilbudet på strekningen og kjøre 17 daglige avganger til Kjevik, og 14 fra flyplassen til sentrum på hverdager.
Les mer om Kjevik og Kristiansand.
Får et dårligere flybusstilbud
Mortensrud får et dårligere flybusstilbud, etter at bymiljøetaten i Oslo har bestemt at Flybuss-ekspressen ikke får kjøre gjennom bommene til Skulleud. Flybussekspressen legger ned ruten sin mellom Ski og Gardermoen fra og med i dag, og kjører kun fra Mortensrud utenom rushtiden på hverdager.
Slutt på flybuss mellom OSL og Ski
Flybussekspressens rute mellom Ski og Oslo lufthavn legges ned fra 1. oktober. Bussruta har hatt for få passasjerer gjennom flere år. Flybussekspressen har siden 1998 gått i rute mellom Ski, Greverud, Kolbotn, Prinsdal, Mortensrud, Ryen, Oslo og Gardermoen.
Ønsker bedre flybuss
Det jobbes nå med å bedre flybusstilbudet ved Kristiansand Lufthavn Kjevik. Fylkesrådmannen har kommet fram til tre forslag for å bedre tilbudet. Dette går blant annet på å vurdere mulighetene for å åpne for at flere busselskap kan få kjøre rutene for å øke konkurransen.
10 grunner til å ta flybussen
Det er sjynt å kjøra flybuss fra Sandnes! - Nesten som å ta taxi, sier passasjer Brage Norgård.
Les mer om Brage Norgård.
Sandnes får flybuss med to avgangar i timen
For første gong på seks år får Sandnes eigen flybuss. På opningsarrangementet vart bussen utfordra av ein Jaguar, eit helikopter og ein rulleskiløpar om kven som kom først til Sola.
Les mer om Jaguar og Sola.
Nytt forsøk med flybuss fra Sandnes
Boreal gjør nok et forsøk på å få til et levedyktig kollektivtilbud mellom Sandnes og Sola flyplass, og fra mandag av settes det inn direktebusser på strekningen.
Les mer om Sola.
Sandnes kan få flybuss igjen
På Jæren har det fått det til. I Sandnes sviktet publikum flybussen for seks år siden. Nå er Boreal villig til å gjøre et nytt forsøk, men forventer drahjelp fra politikere og næringsliv.
Les mer om Boreal.
Nå har det kommet en flybuss-rute for studenter
Flybussen har laget rute fra Voll studentby på Moholt etter ønske fra studenter.
Les mer om Moholt og Voll.
Hvordan kommer du deg billigst fra Oslo Lufthavn?
Se om du br velge taxi, buss eller tog nr du ankommer Gardermoen. Ankommer du Oslo Lufthavn og skal videre inn til Oslo sentrum, er det mange reisemåter å velge mellom. Men hva er det rimeligste alternativet? Det avhenger i stor grad av hvor mange og hvem dere er, som reiser sammen. Les også om det er dyrt å handle elektronikk på Gardermoen NSB billigst Dinside har sjekket priser på transport fra Gardermoen til Oslo og Lillestrøm sentrum. Prisene gjelder reiser med taxi, flybuss, tog og flytog, for n voksen, to voksne og to barn, og fire voksne. Vår prissjekk viser store prisforskjeller, som du ser i tabellene under. Samtidig er NSB klar prisvinner. Se
Flybuss tok fyr ved Tempe
Brannvesenet etterslokker en brann i en flybuss i Trondheim.
Les mer om Tempe og Trondheim.
Flybuss i brann
En buss står i brann ved Tempe kirke.
Les mer om Tempe.
Brann forsinker busser
Brannen i Kirkeveien får også konsekvenser for busstrafikken: Buss 20 har for øyeblikket en omkjøring over Frogner-Majorstuen. På grunn av dette kan det oppstå avvik og forsinkelser i rutetidene. Brannen i Kirkeveien fører også til at det vil oppstå forsinkelser på Flybuss F4 til Gardermoen, melder Ruter.
FLYBUSSJÅFØR TEKEN I KONTROLL:
Ein flybuss full av passasjerar blei i dag stoppa i trafikkontroll i Stavanger. Sjåføren hadde nemleg snakka i mobiltelefonen. I tillegg til gebyr for dette, skreiv politiet ut tre gebyr til passasjerar som ikkje brukte bilbelte.
Les mer om Stavanger.
Flybuss-sjåfør tatt i trafikkontroll
Ble tatt i trafikkontroll torsdag. I en kontroll torsdag ved Mosvatnet i Stavanger var det flere som ble noen lapper fattigere.
Les mer om Mosvatnet og Stavanger.
TIL ANGREP PÅ FLYBUSSEN:
Politiet rykket ut til Bystasjonen i 03.50-tiden i natt, da en mann tok seg inn i en flybuss. - Han oppførte seg truende, forsøkte å ta pengevesken til sjåføren og ødela utstyr i bussen.
Les mer om Bystasjonen.
Etterlyser mann med blodsøl eller rødvin på T-skjorten etter skadeverk på flybuss
Tok seg inn på Bystasjonen og ville stjele penger.
Les mer om Bystasjonen og T-skjorten.
Direkte fra Håland til Houston
1300 personer jobber på Håland sør for Bryne, men fram til nå har de ikke hatt noe kollektivtilbud. Nå får de både pendlerbuss og flybuss i ett. `Håland, vi har et problem`, sa Arvid
Les mer om Arvid, Bryne, Houston og Håland.