Flybuss

Må ta rutebuss til Kjevik

Haga buss/Flybussen slutter med flybuss til og fra Kjevik og Kristiansand sentrum. AKT melder i dag at de vil styrke rutebusstilbudet på strekningen og kjøre 17 daglige avganger til Kjevik, og 14 fra flyplassen til sentrum på hverdager.
Les mer om Kjevik og Kristiansand.

Får et dårligere flybusstilbud

Mortensrud får et dårligere flybusstilbud, etter at bymiljøetaten i Oslo har bestemt at Flybuss-ekspressen ikke får kjøre gjennom bommene til Skulleud. Flybussekspressen legger ned ruten sin mellom Ski og Gardermoen fra og med i dag, og kjører kun fra Mortensrud utenom rushtiden på hverdager.
Slutt på flybuss mellom OSL og Ski
Flybussekspressens rute mellom Ski og Oslo lufthavn legges ned fra 1. oktober. Bussruta har hatt for få passasjerer gjennom flere år. Flybussekspressen har siden 1998 gått i rute mellom Ski, Greverud, Kolbotn, Prinsdal, Mortensrud, Ryen, Oslo og Gardermoen.
Ønsker bedre flybuss
Det jobbes nå med å bedre flybusstilbudet ved Kristiansand Lufthavn Kjevik. Fylkesrådmannen har kommet fram til tre forslag for å bedre tilbudet. Dette går blant annet på å vurdere mulighetene for å åpne for at flere busselskap kan få kjøre rutene for å øke konkurransen.

10 grunner til å ta flybussen

Det er sjynt å kjøra flybuss fra Sandnes! - Nesten som å ta taxi, sier passasjer Brage Norgård.
Les mer om Brage Norgård.
Sandnes får flybuss med to avgangar i timen
For første gong på seks år får Sandnes eigen flybuss. På opningsarrangementet vart bussen utfordra av ein Jaguar, eit helikopter og ein rulleskiløpar om kven som kom først til Sola.
Les mer om Jaguar og Sola.
Nytt forsøk med flybuss fra Sandnes
Boreal gjør nok et forsøk på å få til et levedyktig kollektivtilbud mellom Sandnes og Sola flyplass, og fra mandag av settes det inn direktebusser på strekningen.
Les mer om Sola.
Sandnes kan få flybuss igjen
På Jæren har det fått det til. I Sandnes sviktet publikum flybussen for seks år siden. Nå er Boreal villig til å gjøre et nytt forsøk, men forventer drahjelp fra politikere og næringsliv.
Les mer om Boreal.
Nå har det kommet en flybuss-rute for studenter
Flybussen har laget rute fra Voll studentby på Moholt etter ønske fra studenter.
Les mer om Moholt og Voll.
Hvordan kommer du deg billigst fra Oslo Lufthavn?
Se om du br velge taxi, buss eller tog nr du ankommer Gardermoen. Ankommer du Oslo Lufthavn og skal videre inn til Oslo sentrum, er det mange reisemåter å velge mellom. Men hva er det rimeligste alternativet? Det avhenger i stor grad av hvor mange og hvem dere er, som reiser sammen. Les også om det er dyrt å handle elektronikk på Gardermoen NSB billigst Dinside har sjekket priser på transport fra Gardermoen til Oslo og Lillestrøm sentrum. Prisene gjelder reiser med taxi, flybuss, tog og flytog, for n voksen, to voksne og to barn, og fire voksne. Vår prissjekk viser store prisforskjeller, som du ser i tabellene under. Samtidig er NSB klar prisvinner. Se
Flybuss tok fyr ved Tempe
Brannvesenet etterslokker en brann i en flybuss i Trondheim.
Les mer om Tempe og Trondheim.
Flybuss i brann
En buss står i brann ved Tempe kirke.
Les mer om Tempe.
Brann forsinker busser
Brannen i Kirkeveien får også konsekvenser for busstrafikken: Buss 20 har for øyeblikket en omkjøring over Frogner-Majorstuen. På grunn av dette kan det oppstå avvik og forsinkelser i rutetidene. Brannen i Kirkeveien fører også til at det vil oppstå forsinkelser på Flybuss F4 til Gardermoen, melder Ruter.
FLYBUSSJÅFØR TEKEN I KONTROLL:
Ein flybuss full av passasjerar blei i dag stoppa i trafikkontroll i Stavanger. Sjåføren hadde nemleg snakka i mobiltelefonen. I tillegg til gebyr for dette, skreiv politiet ut tre gebyr til passasjerar som ikkje brukte bilbelte.
Les mer om Stavanger.
Flybuss-sjåfør tatt i trafikkontroll
Ble tatt i trafikkontroll torsdag. I en kontroll torsdag ved Mosvatnet i Stavanger var det flere som ble noen lapper fattigere.
Les mer om Mosvatnet og Stavanger.
TIL ANGREP PÅ FLYBUSSEN:
Politiet rykket ut til Bystasjonen i 03.50-tiden i natt, da en mann tok seg inn i en flybuss. - Han oppførte seg truende, forsøkte å ta pengevesken til sjåføren og ødela utstyr i bussen.
Les mer om Bystasjonen.
Etterlyser mann med blodsøl eller rødvin på T-skjorten etter skadeverk på flybuss
Tok seg inn på Bystasjonen og ville stjele penger.
Les mer om Bystasjonen og T-skjorten.
Direkte fra Håland til Houston
1300 personer jobber på Håland sør for Bryne, men fram til nå har de ikke hatt noe kollektivtilbud. Nå får de både pendlerbuss og flybuss i ett. `Håland, vi har et problem`, sa Arvid
Les mer om Arvid, Bryne, Houston og Håland.
Direkte fra Håland til Houston
1300 personer jobber på Håland sør for Bryne, men fram til nå har de ikke hatt noe kollektivtilbud. Nå får de både pendlerbuss og flybuss i ett.
Les mer om Bryne, Houston og Håland.
Kraftsamling om Kjevik
Lufthavnsjef Thomas Langeland ber om en kraftsamling om Kristiansand lufthavn Kjevik. Han sa dette da han møtte landsdelens toppolitikere. Han ber om ny vei til Kjevik, bedre flybuss og samling om å øke antallet passasjer.
Les mer om Kjevik og Kristiansand.
Nå kan du ta flybuss fra Åsane
Fra i dag kan man reise fra Åsane til Flesland på 34 minutter.
Les mer om Flesland og Åsane.
Direkte flybuss Åsane - Bergen lufthavn
Fra torsdag 12. juni kan beboere i Åsane ta Flybussen direkte til Bergen lufthavn Flesland. Da åpner Tide sin nye flybussrute fra Åsane terminal via Fløyfjellstunnelen og Fyllingsdalen
Flybuss og nytt taxisystem
Samledrosjer gir reisende en hyggeligere pris enn om de kjører alene. Flypassasjerer som kommer til Molde lufthavn Årø eller skal reise fra flyplassen, gremmes over at kollektivtilbudet
Les mer om Molde og Årø.
Ypper til ny flybusskrig
Både Taxi 1 AS og Tide Buss AS vil kjøre flybuss fra Sentrum, Åsane og Haukeland sykehus. Flybussbergen.no er historie, men nå vil Taxi 1 prøve seg på noen av rutene som det konkursrammede
Les mer om Haukeland, Sentrum, Taxi og Åsane.
Full flybuss havnet i hekken
Kjørte av veien like etter Flesland. Flybussen kjørte lørdag morgen av veien og inn i en hekk ved Telenor-bygget ved Bergen lufthavn Flesland, melder Hordaland politidistrikt på Twitter.