Flybuss

Sandnes kan få flybuss igjen

På Jæren har det fått det til. I Sandnes sviktet publikum flybussen for seks år siden. Nå er Boreal villig til å gjøre et nytt forsøk, men forventer drahjelp fra politikere og næringsliv.
Les mer om Boreal.

Nå har det kommet en flybuss-rute for studenter

Flybussen har laget rute fra Voll studentby på Moholt etter ønske fra studenter.
Les mer om Moholt og Voll.
Hvordan kommer du deg billigst fra Oslo Lufthavn?
Se om du br velge taxi, buss eller tog nr du ankommer Gardermoen. Ankommer du Oslo Lufthavn og skal videre inn til Oslo sentrum, er det mange reisemåter å velge mellom. Men hva er det rimeligste alternativet? Det avhenger i stor grad av hvor mange og hvem dere er, som reiser sammen. Les også om det er dyrt å handle elektronikk på Gardermoen NSB billigst Dinside har sjekket priser på transport fra Gardermoen til Oslo og Lillestrøm sentrum. Prisene gjelder reiser med taxi, flybuss, tog og flytog, for n voksen, to voksne og to barn, og fire voksne. Vår prissjekk viser store prisforskjeller, som du ser i tabellene under. Samtidig er NSB klar prisvinner. Se
Flybuss tok fyr ved Tempe
Brannvesenet etterslokker en brann i en flybuss i Trondheim.
Les mer om Tempe og Trondheim.

Flybuss i brann

En buss står i brann ved Tempe kirke.
Les mer om Tempe.
Brann forsinker busser
Brannen i Kirkeveien får også konsekvenser for busstrafikken: Buss 20 har for øyeblikket en omkjøring over Frogner-Majorstuen. På grunn av dette kan det oppstå avvik og forsinkelser i rutetidene. Brannen i Kirkeveien fører også til at det vil oppstå forsinkelser på Flybuss F4 til Gardermoen, melder Ruter.
FLYBUSSJÅFØR TEKEN I KONTROLL:
Ein flybuss full av passasjerar blei i dag stoppa i trafikkontroll i Stavanger. Sjåføren hadde nemleg snakka i mobiltelefonen. I tillegg til gebyr for dette, skreiv politiet ut tre gebyr til passasjerar som ikkje brukte bilbelte.
Les mer om Stavanger.
Flybuss-sjåfør tatt i trafikkontroll
Ble tatt i trafikkontroll torsdag. I en kontroll torsdag ved Mosvatnet i Stavanger var det flere som ble noen lapper fattigere.
Les mer om Mosvatnet og Stavanger.
TIL ANGREP PÅ FLYBUSSEN:
Politiet rykket ut til Bystasjonen i 03.50-tiden i natt, da en mann tok seg inn i en flybuss. - Han oppførte seg truende, forsøkte å ta pengevesken til sjåføren og ødela utstyr i bussen.
Les mer om Bystasjonen.
Etterlyser mann med blodsøl eller rødvin på T-skjorten etter skadeverk på flybuss
Tok seg inn på Bystasjonen og ville stjele penger.
Les mer om Bystasjonen og T-skjorten.
Direkte fra Håland til Houston
1300 personer jobber på Håland sør for Bryne, men fram til nå har de ikke hatt noe kollektivtilbud. Nå får de både pendlerbuss og flybuss i ett. `Håland, vi har et problem`, sa Arvid
Les mer om Arvid, Bryne, Houston og Håland.
Direkte fra Håland til Houston
1300 personer jobber på Håland sør for Bryne, men fram til nå har de ikke hatt noe kollektivtilbud. Nå får de både pendlerbuss og flybuss i ett.
Les mer om Bryne, Houston og Håland.
Kraftsamling om Kjevik
Lufthavnsjef Thomas Langeland ber om en kraftsamling om Kristiansand lufthavn Kjevik. Han sa dette da han møtte landsdelens toppolitikere. Han ber om ny vei til Kjevik, bedre flybuss og samling om å øke antallet passasjer.
Les mer om Kjevik og Kristiansand.
Nå kan du ta flybuss fra Åsane
Fra i dag kan man reise fra Åsane til Flesland på 34 minutter.
Les mer om Flesland og Åsane.
Direkte flybuss Åsane - Bergen lufthavn
Fra torsdag 12. juni kan beboere i Åsane ta Flybussen direkte til Bergen lufthavn Flesland. Da åpner Tide sin nye flybussrute fra Åsane terminal via Fløyfjellstunnelen og Fyllingsdalen
Flybuss og nytt taxisystem
Samledrosjer gir reisende en hyggeligere pris enn om de kjører alene. Flypassasjerer som kommer til Molde lufthavn Årø eller skal reise fra flyplassen, gremmes over at kollektivtilbudet
Les mer om Molde og Årø.
Ypper til ny flybusskrig
Både Taxi 1 AS og Tide Buss AS vil kjøre flybuss fra Sentrum, Åsane og Haukeland sykehus. Flybussbergen.no er historie, men nå vil Taxi 1 prøve seg på noen av rutene som det konkursrammede
Les mer om Haukeland, Sentrum, Taxi og Åsane.
Full flybuss havnet i hekken
Kjørte av veien like etter Flesland. Flybussen kjørte lørdag morgen av veien og inn i en hekk ved Telenor-bygget ved Bergen lufthavn Flesland, melder Hordaland politidistrikt på Twitter.
Flybuss kjørte av veien
Bussen var full av passasjerer, men ingen ble skadet.
Full flybuss kjørte av vegen
Bussen kjørte inn i en hekk ved Telenor sitt bygg på Kokstad i Bergen. Av Ulykken skjedde nærere klokken 9.30 lørdag morgen. Flybussen var full av passasjerer, da den kjørte i hekken
Les mer om Bergen, Kokstad og Telenor.
Flybuss kjørte inn i hekk
Bussen kjørte inn i en hekk ved Telenor sitt bygg på Kokstad i Bergen.
Les mer om Bergen, Kokstad og Telenor.
Flybuss kjørt av veien
Nødetatene på vei inn til Flyplassvegen.
Les mer om Flyplassvegen.
Taxi 1 har søkt løyve for flybuss
Robert Aasmul er klar for et nytt forsøk i flybussmarkedet, etter konkursen i Flybussbergen.
Les mer om Flybussbergen.
Flybuss i brann ved Fossbakken
Det ble dramatisk da flybussen fra Bardufoss tok fyr. Bussen fra Bardufoss, som skulle hente passasjerene på flyet som opprinnelig skulle lande på Evenes i kveld, tok fyr like ved Fossbakken.
Les mer om Fossbakken.
Departementet ber om flybuss-redegjørelse
Samferdelsedepartementet ber nå Avinor om en redegjørelse for hva som skjedde da Flybussbergen ikke fikk delta i konkurransen om å trafikkere på Flesland.
Les mer om Avinor, Flesland og Flybussbergen.