Flytoget

Togstans i Oslo

Togstans mellom Oslo S og Skøyen fører til at passasjerer som skal med flytoget blir fraktet med drosje frem til busser er på plass. Skal du ut å reise via Oslo Lufthavn bør du beregne ekstra tid i dag.
Les mer om Oslo Lufthavn, Oslo og Skøyen.

Togstans i Oslo

Togstans mellom Oslo S og Skøyen fører til at passasjerer som skal med flytoget blir fraktet med drosje frem til busser er på plass. Skal du ut å reise via Oslo Lufthavn bør du bergene ekstra tid i dag.
Les mer om Oslo Lufthavn, Oslo og Skøyen.
Kritiserer Geelmuyden Kieses togbytte
Etter å ha jobbet for Flytoget i flere år, vant Geelmuyden Kiese nylig en prestisjekontrakt med konkurrenten NSB. Nå sår Flytoget tvil om Geelmuyden Kiese fulgte bransjens eget regelverk da pr-byrået byttet side.
Les mer om Flytoget, Geelmuyden Kiese og NSB.
Døde etter togulykke
Mannen som ble påkjørt av toget på Nationaltheatret stasjon torsdag morgen er død. Ifølge politiet er det så langt ikke noe som tyder på at noe kriminelt har skjedd. Togtrafikken vil bli forsinket som følge av hendelsen. Drammenbanen, Askerbanen og Flytoget er berørt.

Stans i togtrafikken mot Gardermoen

Det er full stans i togtrafikken mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er NRK som melder dette. NSB og Flytoget arbeider med å sette inn alternativ transport for de reisende.
Normal trafikk ved Oslo Lufthavn
NSBs tog og Flytoget går som normalt igjen etter en tidligere feil på sporet mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn.
Stengt togtrafikk til Oslo Lufthavn
Det går ikke tog mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn. NSB og Flytoget arbeider med å sette inn alternativ transport.
Togtrafikken i gang igjen
Togtrafikken flyter som normalt gjennom Nationalteateret stasjon etter røykutviklingen på Flytoget tidligere i kveld. På Østfold-banen kjører togene igjen fordi Kolbotn stasjon etter brann i en garasje ved sporet. Noe forsinkelse kan påregnes.
Røykutvikling på flytoget
Problemer i en trafo var grunnen til røykutvikling på flytoget på Nationaltheatret, ifølge politiet. Brannmannskapene var fort på stedet og alt er nå under kontroll. Det er fortsatt stengt mellom Oslo S og Skøyen.
Les mer om Nationaltheatret og Skøyen.
Tekinske feil gjev togforseinkingar
Det er ein teknisk feil mellom Asker og Brakerøya og innkøyring til Drammen stasjon som gjev forseinkingar på Drammensbanen for både NSB og Flytoget. Det melder Bane NOR.
Togforsinkelser tirsdag kveld
En signalfeil ved Romeriksporten fører til færre spor mellom Oslo S og Lillestrøm. Det fører til togforsinkelser og innstillinger tirsdag kveld. Reisende anbefales å sjekke nettsidene til NSB og Flytoget for å se om det påvirker deres avgang.
Drammenbanen åpner i dag
Fra i dag skal alle togene gå som normalt på strekningen Drammen – Asker på Drammenbanen. Lieråstunnelen har vært stengt i to uker på grunn av vedlikeholdsarbeider, og alle reisende på Flytoget og vanlige tog er blitt fraktet i busser.
Drammenbanen stengt
Det er ingen togtrafikk mellom Drammen og Asker på grunn av arbeider i Lieråstunnelen i dag og frem til 4. desember. NSB og Flytoget kjører buss for tog og ber folk beregne ekstra reisetid. Bilistene vil møte på 300 flere busser inn og ut av Oslo.
– Gardermoen-ansatte lar familie og venner snike på Flytoget
Alle ansatte på Oslo Lufthavn advares nå mot å la venner og familie låne ansatte-kortet på Flytoget, som gir svært gunstig rabatt.
Det nye flytoget må til Sverige for å teste hastigheten
Det nye flytoget kan oppnå en hastighet på 270 kilometer i timen. Derfor må de nye vognsettene testes på svenske skinneganger før de kan bli tatt i bruk i Norge.
Les mer om Norge og Sverige.
Det nye flytoget må til Sverige for å teste hastigheten
Det nye flytoget kan oppnå en hastighet på 270 kilometer i timen. Derfor må de nye vognsettene testes på svensk skinneganger før de kan bli tatt i bruk i Norge.
Les mer om Norge og Sverige.
- Jeg vil bli husket som «han med flytoget
En har fått status som nummer fire etter konge, en annen trøndersk stortingsrepresentant gjerne bli husket som «han som ordnet flytog. Det 162. Storting er i gang.
Forsinkelser på Oslo S grunna feil
Flere toglinjer på Oslo S er stengt for trafikk grunna en feil på lyssignal, melder Bane Nor, som advarer mot forsinkelser. Tog til Bergen, Trondheim og Stavanger er ramma, samt flere lokaltog og flytoget.
Oslo S er stengt for trafikk
Oslo S er stengt for trafikk grunna en feil på lyssignal, melder Bane Nor, som advarer mot forsinkelser. Det er ikke klart hvor lang tid det vil ta å rette feilen. Tog til Bergen, Trondheim og Stavanger er rammet, og flere lokaltog og flytoget.
Forsinkelser på flytoget
Forsinkelser på flytoget
Togtrafikken i gang igjen
Både Kongsvingerbanen og Gardermobanen er åpen for trafikk etter forsinkelser og innstillinger på flere strekninger på Østlandet. Det er et strømbrudd som har ført til problemene mandag kveld og i natt. Flytoget hadde også problemer, men er i rute igjen.
Les mer om Gardermobanen og Østlandet.
Togstans: Også flytoget står
Bane NOR har lokalisert feilen som gjør at togene mellom Oslo S og Eidsvoll, og flytoget, ikke kan gå. Det er et datakort i en strømomformer på Lillestrøm som er ødelagt. Bane NOR vet fortsatt ikke noe om hvor lang tid det tar før feilen blir reparert.
Les mer om Eidsvoll og Lillestrøm.
Innstilte tog til helgen
Bane Nor opplyser at de skal utføre omfattende arbeider mellom Drammen og Skien til helgen. Dermed blir flere tog innstilt. – Arbeidene starter natt til lørdag og vil pågå helt til natt til tirsdag. NSB og Flytoget vil stille med alternativ transport, skriver Bane Nor på sin nettside.
Les mer om Bane Nor, Drammen, Flytoget og Skien.
Arbeider på jernbanen
Denne helgen gjennomfører Bane NOR flere store arbeider på Drammenbanen. Dermed er det full stans på strekningene mellom Kongsberg og Asker og mellom Drammen og Holmestrand. De er stengt frem til natt til mandag. Både NSB og Flytoget setter opp buss for tog, men ber reisende beregne ekstra tid.
Her er selskapene kundene liker minst
Finn.no og Flytoget er favoritter hos kundene, men her er selskapene som kundene er minst tilfredse med.
Les mer om Flytoget.