Flytoget

Drammenbanen åpner i dag

Fra i dag skal alle togene gå som normalt på strekningen Drammen – Asker på Drammenbanen. Lieråstunnelen har vært stengt i to uker på grunn av vedlikeholdsarbeider, og alle reisende på Flytoget og vanlige tog er blitt fraktet i busser.

Drammenbanen stengt

Det er ingen togtrafikk mellom Drammen og Asker på grunn av arbeider i Lieråstunnelen i dag og frem til 4. desember. NSB og Flytoget kjører buss for tog og ber folk beregne ekstra reisetid. Bilistene vil møte på 300 flere busser inn og ut av Oslo.
– Gardermoen-ansatte lar familie og venner snike på Flytoget
Alle ansatte på Oslo Lufthavn advares nå mot å la venner og familie låne ansatte-kortet på Flytoget, som gir svært gunstig rabatt.
Det nye flytoget må til Sverige for å teste hastigheten
Det nye flytoget kan oppnå en hastighet på 270 kilometer i timen. Derfor må de nye vognsettene testes på svenske skinneganger før de kan bli tatt i bruk i Norge.
Les mer om Norge og Sverige.

Det nye flytoget må til Sverige for å teste hastigheten

Det nye flytoget kan oppnå en hastighet på 270 kilometer i timen. Derfor må de nye vognsettene testes på svensk skinneganger før de kan bli tatt i bruk i Norge.
Les mer om Norge og Sverige.
- Jeg vil bli husket som «han med flytoget
En har fått status som nummer fire etter konge, en annen trøndersk stortingsrepresentant gjerne bli husket som «han som ordnet flytog. Det 162. Storting er i gang.
Forsinkelser på Oslo S grunna feil
Flere toglinjer på Oslo S er stengt for trafikk grunna en feil på lyssignal, melder Bane Nor, som advarer mot forsinkelser. Tog til Bergen, Trondheim og Stavanger er ramma, samt flere lokaltog og flytoget.
Oslo S er stengt for trafikk
Oslo S er stengt for trafikk grunna en feil på lyssignal, melder Bane Nor, som advarer mot forsinkelser. Det er ikke klart hvor lang tid det vil ta å rette feilen. Tog til Bergen, Trondheim og Stavanger er rammet, og flere lokaltog og flytoget.
Forsinkelser på flytoget
Forsinkelser på flytoget
Togtrafikken i gang igjen
Både Kongsvingerbanen og Gardermobanen er åpen for trafikk etter forsinkelser og innstillinger på flere strekninger på Østlandet. Det er et strømbrudd som har ført til problemene mandag kveld og i natt. Flytoget hadde også problemer, men er i rute igjen.
Les mer om Gardermobanen og Østlandet.
Togstans: Også flytoget står
Bane NOR har lokalisert feilen som gjør at togene mellom Oslo S og Eidsvoll, og flytoget, ikke kan gå. Det er et datakort i en strømomformer på Lillestrøm som er ødelagt. Bane NOR vet fortsatt ikke noe om hvor lang tid det tar før feilen blir reparert.
Les mer om Eidsvoll og Lillestrøm.
Innstilte tog til helgen
Bane Nor opplyser at de skal utføre omfattende arbeider mellom Drammen og Skien til helgen. Dermed blir flere tog innstilt. – Arbeidene starter natt til lørdag og vil pågå helt til natt til tirsdag. NSB og Flytoget vil stille med alternativ transport, skriver Bane Nor på sin nettside.
Les mer om Bane Nor, Drammen, Flytoget og Skien.
Arbeider på jernbanen
Denne helgen gjennomfører Bane NOR flere store arbeider på Drammenbanen. Dermed er det full stans på strekningene mellom Kongsberg og Asker og mellom Drammen og Holmestrand. De er stengt frem til natt til mandag. Både NSB og Flytoget setter opp buss for tog, men ber reisende beregne ekstra tid.
Her er selskapene kundene liker minst
Finn.no og Flytoget er favoritter hos kundene, men her er selskapene som kundene er minst tilfredse med.
Les mer om Flytoget.
Forsinkelser på Gardermobanen
Det er signalproblemer i Romeriksporten, og færre spor er i bruk. Både NSB og Flytoget har mange innstillinger, og det blir forsinkelser.
Gressbrann stanser tog
For øyeblikket går det ingen tog mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn. Det gjelder også flytoget.
Les mer om Lillestrøm og Oslo Lufthavn.
Skøyen stasjon stengt
En signalfeil gjør at Skøyen stasjon vest i Oslo er stengt søndag ettermiddag. Det er uvisst hvor lenge problemene vil vare, og de rammer både NSB og Flytoget. Det pågår arbeid for å finne feilen, ifølge Bane Nor.
Les mer om Bane Nor, Flytoget, NSB, Oslo og Skøyen.
Togtrøbbel på Drammensbanen
Skøyen stasjon stengt grunnet signalfeil. Dette skaper forsinkelser for både NSB og flytoget. Det er foreløpig uklart hvor lang tid det vil ta å rette feilen, opplyser BaneNor.
Les mer om BaneNor, Drammensbanen og NSB.
Problemer på jernbanen
Skøyen stasjon er stengt for togtrafikk grunnet signalfeil. Feilsøking pågår og det er usikkert når feilen kan bli rettet, opplyser Bane Nor. Selskapet henviser til NSB og Flytoget for reiseinformasjon.
Les mer om Bane Nor, Flytoget og NSB.
Livet på toppen: Flytoget har fått ny direktør. – Unødvendig luksus må bort, sier han.
Philipp Engedal: – Vi må effektivisere, men kaffemaskinen beholder vi. Det er ingen besparelse ved å ofre en god miljøskaper.
Livet på toppen: Flytoget har fått ny direktør. - Unødvendig luksus skal bort, sier han.
Philipp Engedal: - Vi må spare, men kaffemaskinen beholder vi. Det er ikke verdt pengene å ofre en god miljøskaper.
Oslo S stenger lørdag kveld
Oslo Sentralstasjon stenger for togtrafikk i 10 timer kl. 21.25 i kveld til i morgen kl. 07.15. Det gjelder også Flytoget. Bane NOR skal gjøre endringer i signalanlegget på stasjonen. Det blir buss for tog på ulike strekninger.
Les mer om Flytoget.
Flytoget innstilles deler av helgen
Planlagt vedlikehold på Flytogets linje, gjør at det ikke kommer til å gå tog til og fra Gardermoen fra lørdag kveld til søndag morgen. Også andre togruter blir berørt. Flytoget setter opp alternativ transport fra alle stasjonene.
Les mer om Gardermoen.
– Tesla er mest summing, den låter som Flytoget
Youtube-profilen Joachim Haraldsen kjører bilen som ligner mest på rettlinjede «Minecraft.
Les mer om Flytoget, Minecraft og Tesla.
Innstillinger på Oslo S
Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken ved Oslo S søndag kveld grunnet en feil som hindrer grønt lys. Det er uklart hvor lang tid feilrettingen vil ta. Togene mot Trondheim, Lillehammer og Skien, enkelte lokaltog samt Flytoget er berørt.