Follo

Biltyveri på Kolbotn

Det var innbrudd i en bilforretning på Kolbotn i formiddag. Politiet i Follo melder at en hvit Toyota Auris med registreringsnummer DP80157 er stjålet.
Les mer om Follo og Kolbotn.

Frykter boligmangel på Fie og Hope: – Det er sjeldent hus til salgs

– Vi kan ikke ha et samfunn her ute som bare er aktivt i fellesferien, og så er det mørke vinduer resten av året, sier Lene Follo ved OSS vel, før bystyret torsdag skal ta stilling til 17 nye hyttetomter på Fie.
Les mer om Fie, Hope og Lene Follo.
Én person skadet etter trafikkulykke på Siggerud
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på fylkesvei 155 ved avkjøringen til Bru-Fjellveien på Siggerud. Én person sitter fastklemt, melder Follo-politiet klokken 21.40 fredag kveld.
Bilbrann på Siggerud
Follo-politiet rykket i 17.30-tiden ut til en brann i en bil på Siggerud. Det var bileier selv som varslet om brannen, og ingen personer ble skadet. Bilen ble totalskadd, og politiet mistenker at brannen skyldtes en elektrisk feil.
Les mer om Siggerud.

Hester på rømmen

Både Oslo-politiet og Follo-politiet har strevd med løse hester i natt. På Rykkinn og Haslum og på Fagerstrand ble det sett løse hester.
Mann dømt for overgrep mot to av sine barnebarn
En 76 år gammel mann er i Follo tingrett dømt til fire års fengsel for seksuelle overgrep mot to av sine barnebarn. Fornærmedes fetter er også dømt i samme sak.
Les mer om Follo.
Er snømannen Olaf den største i Follo?
Den største snømannen står i Østagløttveien i Oppegård, mener familien Slommerud. Olaf er 2,3 meter. Noen høyere? OPPEGÅRD: En stige måtte til for å få hodet på plass på snømannen og dermed legge siste hånd på verket.
HHK slo Follo
HHK slo Follo 22–16 på hjemmebane søndag.
Les mer om Follo.
Ett års fengsel for familievold
En mann er dømt i Follo tingrett til ubetinget fengsel i ett år for å ha mishandlet sin tidligere kone og deres felles barn over flere år, skriver Akershus Amtstidende. Han dømmes også til å betale 220.000 kroner i erstatning til familiemedlemmene.
Les mer om Follo.
n død i togpåkjørsel
En person døde da vedkommende ble påkjørt av toget sør for Asko i Vestby, melder politiet i Follo på Twitter. Østfoldbanen er stengt mellom Vestby og Moss. NSB setter opp alternativ transport.
Les mer om Asko, Follo, Twitter og Vestby.
Færrest mottakere av uføretrygd i Ås
Mens andelen uføre i landet er på 9,6 prosent, er den på bare 5,6 i Ås. FOLLO: Ved årsskiftet mottok 26.451 personer i Akershus uføretrygd. Det utgjør 6,8 prosent av befolkningen i fylket.
Døde etter togpåkjørsel
En person døde da vedkommende ble påkjørt av toget sør for Asko i Vestby, melder politiet i Follo på Twitter. Østfoldbanen er stengt mellom Vestby og Moss.
Les mer om Asko, Follo, Twitter og Vestby.
Østfoldbanen stengt etter påkjørsel mellom Vestby og Moss
Alle nødetatene har rykket ut etter en togpåkjørsel syd for Asko i Vestby. Det melder Follo-politiet klokken 20.19 lørdag kveld. Bane NOR melder at Østfoldbanen er stengt for trafikk mellom Vestby og Moss.
Togpåkjørsel i Follo
Politiet i Follo melder om at det har vært en påkjørsel på Østfoldbanen sør for Asko i Vestby. Også brannvesenet har rykket ut til samme ulykke. Kunne ikke laste innhold, men du kan gå til twittermeldingen.
Les mer om Asko, Follo, Vestby og Østfoldbanen.
Ski-politikere frykter bommene på nye E18 – kan sprenge trafikken på småveier
Mange vil velge mindre veier for å slippe å betale bompenger når bommene på nye E18 gjennom Follo åpner.
Les mer om E18 og Follo.
Dømt for trygdebedrageri
En 41 år gammel mann bosatt i Spydeberg er dømt til fengsel i 24 dager for trygdebedrageri. I løpet av et års tid svindlet mannen til seg 123.000 kroner i ledighetstrygd ved å arbeide flere timer enn han oppga til NAV. Mannen innrømmet de faktiske forhold da saken var oppe for tingretten i Follo.
Les mer om Follo, NAV og Spydeberg.
Familie trua av fire menn i Ski
Politiet i Follo melder at dei leiter med fleire patruljar etter fire menn i 20-åra som onsdag kveld forsøkte å rane ein familie i Ski i Akershus. Mennene vart sist sett løpande frå staden mot Skeidarbygget.
Les mer om Follo, Skeidarbygget og Ski.
Brukte kniv og pistol mot familie
Politiet i Follo opplyser at dei fire mennene som forsøkte å rane ein barnefamilie i Ski, skal ha nytta kniver og pistol. Ingen kom fysisk til skade under ransforsøket. Politiet leitar etter dei mistenkte.
Les mer om Follo og Ski.
Familie trua i heimeran i Ski
Politiet i Follo melder at dei leiter med fleire patruljar etter fire menn i 20-åra som onsdag kveld forsøkte å rane ein familie i Ski i Akershus. Mennene vart sist sett løpande frå staden mot Skeidarbygget.
Les mer om Follo, Skeidarbygget og Ski.
Ville gi «medisin mot virus
Follo-politiet advarer etter at en mann oppsøkte en eldre kvinne og sa han ville gi henne medisin mot «et farlig virus. Politiet er redd framstøtet er en ny form for svindelforsøk
«Sykepleier» ville gi virusmedisin til eldre dame
En eldre dame på Heer avviste et uvanlig besøk onsdag ettermiddag. Hun fikk besøk av en mann som var på døren hennes og ba henne ta medisiner mot et farlig virus, melder Follo-politiet på Twitter kvart på to onsdag ettermiddag.
Les mer om Follo-politiet, Heer og Twitter.
Her er værmeldingen for vinterferien
Meteorologisk institutt har gode nyheter for ferieuken i Follo.
Les mer om Follo.
Flere dyreeiere får forbud mot dyr
For å verne dyr mot lidelse er det stadig flere dyreiere som gis aktivitetsforbud. Bare siden 2015 har 63 dyreiere i Norge fått aktivitetsforbud for ett eller flere dyr, hvorav fire er fra Østfold. Mattilsynet i Østfold og Follo forteller at enkelte dyreeiere mangler både kompetanse, evne og vilje til å hindre at dyrene lider.
Les mer om Follo, Norge og Østfold.
Stor tilsynsaksjon i Follo
Hele 30 virksomheter innen bilpleie, bilverksteder, servering og renhold, fikk i forrige uke besøk av blant annet Arbeidstilsynet, politiet og Mattilsynet, ifølge Østlandets Blad. I flere av tilsynene ble det avdekket kritikkverdige forhold.
Følg Charlottenlund-Follo HK direkte her
Kampstart er klokken 18.00. TRONDHEIM: Follo HK og trener Dusan Poloz møter Charlottenlund borte i kveld.