Follo

Flinke bilister på første skoledag

– Vi har hatt trafikkontroll ved Korsegården skole i Askim, opplyser politiet i Follo. 22 bilførere er kontrollert, ingen reaksjoner fra politiets side.
Les mer om Askim, Follo og Korsegården.

Beredskapssenteret: Lettet Oppegård-ordfører

Reguleringsplanen for beredskapssenteret på Taraldrud i Follo er vedtatt med en rekke støyreduserende tiltak. De møtes med forsiktig optimisme av kommuner og naboer.
Les mer om Follo og Taraldrud.
Regnet i natt: Ikke problem
Trass at det blei varsla store mengder regn i natt, er det ikkje meldt om problem med store vassmengder. Verken politiet i Follo, på Romerike eller i Oslo har blitt kontakta om verken overfløymingar eller skader så langt.
Les mer om Follo, Oslo og Romerike.
Klemt mellom heis og vegg
En mann er kjørt til sykehus etter en arbeidsulykke på en byggeplass i Drøbak, ifølge politiet i Follo. Mannen skal ha kommet i klem mellom en heismaskin og en betongvegg. Det er usikkert hvor alvorlige skadene hans er.
Les mer om Drøbak og Follo.

Flere måtte forlate Askim i natt

Flere ble bortvist fra Askim sentrum natt til søndag, skriver Smaalenenes Avis. Operasjonsleder i Øst politidistrikt avdeling Follo forteller til avisen at det totalt var ni personer som ble bortvist i løpet av natten på grunn av fyll og småhendelser.
Les mer om Askim, Follo og Øst.
n person død etter ulykke mellom MC og bil i Follo
En person er bekreftet omkommet i en trafikkulykke mellom bil og motorsykkel, opplyser politiet i Follo.
Les mer om Follo.
Dødsulykke i Follo
En motorsyklist er omkommet i en trafikkulykke i Siggerudveien i Akershus. Politiet fikk melding om ulykken som skjedde ved Jørgenrud like etter klokka 15.
MC-fører død etter ulykke
En person omkom etter en kollisjon mellom en bil og en motorsykkel i Follo.
Les mer om Follo.
Trafikkuhell i Follo
En bil og en motorsykkel har kollidert i Siggerudveien. Politiet fikk melding om uhellet som skjedde ved Jørgenrud like etter klokka 15. Det er ikke kjent om det er personskade.
Fitim Azemi klar for Vålerenga
Fitim Azemi går fra kontrakten med den israelske toppklubben Maccabi Haifa til fire år med Vålerenga, skriver VIF. Fitim Azemi har tidligere spilt for Follo og Bodø Glimt.
Trafikkulykke i Spydeberg
Brannvesenet har rykket ut til en trafikkulykke i Spydeberg på fylkesvei 128. Ambulanse og politi er også på stedet. Operasjonsleder i Follo-politiet sier til Smaalenenes Avis at det er to biler som har kjørt inn i hverandre i krysset ved Esso-stasjonen. – Det er ikke meldt om personskade, opplyser operasjonslederen. Vegtrafikksentralen melder om redusert fremkommelighet pga. trafikkuhellet.
Regnet skaper trøbbel for både fotball og t-banen
Flere kjellere står under vann i Oslo og i Follo. Men oppturen er at det skal bli bedre i morgen...
Les mer om Follo og Oslo.
Flere innbrudd i Follo i helgen
Det har vært flere innbrudd i Follo i helgen, ifølge politiet. Det har vært innbrudd i to bedrifter i Vestby. Det har også blitt stjålet datamaskiner fra Vestby skole, samt et innbrudd i en blomsterbutikk i Drøbak hvor kontanter er blitt stjålet.
Les mer om Drøbak, Follo og Vestby.
Motorsyklist til Ahus
En motorsyklist veltet på Holstad, mellom Ås og Ski og er kjørt til sykehus med skader. Like før ulykken hadde UP tatt farten hans til 132 km/t i en 70-sone, i tillegg til farlige forbikjøringer, opplyser Follo-politiet.
Les mer om Follo-politiet, Holstad og Ski.
Drøbak: Mopedist til sykehus
En mann slutten av 30-årene er kjørt til Ullevål sykehus etter en trafikkulykke i Drøbak. Mannen hadde smerter i ryggen, opplyser Follo-politiet.
Gjengslagsmål var avtalt
Slåsskampen mellom to guttegjenger på Nesodden i går kveld var avtalt, forteller politiet i Follo. Politiet beslagla flere mobiltelefoner fordi guttene, som var i 16-årsalderen, hadde filmet slagsmålet. Ingen ble alvorlig skadet. Politiet har opprettet sak.
Les mer om Follo og Nesodden.
På fylla på tredje dagen
Politiet i Follo melder at de har pågrepet en mann i 50-årene i Mtsen for ordensforstyrrelse og fyll. – Det er tredje gang denne uka, var i arrest senest i natt, skriver Follo-politiet på sosiale medier.
Les mer om Follo, Follo-politiet og Mtsen.
MC-fører tror han brakk armen
MC-føreren som har kjørt av Tomterveien ved Knapstad er en mann fra indre Østfold i 50-årene, opplyser operasjonssentralen i Follo. Han klager over smerter i armen og tror han har fått et beinbrudd. Politiet understreker at det ikke er noen mistanke om promillekjøring.
MC-ulykke ved Knapstad
Nødetatene er på vei til Tomterveien i Knapstad, etter melding om en MC-ulykke. Det melder politiet i Follo.
Skogbrann i Sørmarka
Et skogsområde på omtrent ett mål står i brann noen hundre meter sørvest for Sørmarka konferansesenter på Kolbotn, melder brannvesenet i Follo. To tankbiler er på stedet og slukker. Det er ingen indikasjoner på at brannen kan spre seg.
Les mer om Follo, Kolbotn og Sørmarka.
En kvinne lettere skadet
To personer er involvert i en voldshendelse på en adresse i Mysen. – Det har vært en kniv involvert. En kvinne er lettere skadet. Gjerningspersonen er pågrepet og situasjonen er under kontroll. Nå jobber vi med å skaffe oss et totalbilde av hendelsen, opplyser operasjonsleder i Øst politidistrikt, avdeling Follo, Magnar Tinjar til NRK.
Les mer om Follo, Magnar Tinjar, Mysen, NRK og Øst.
Fengsel for kjærestevold
En 29 år gammel Follo-mann er dømt til 6 måneders fengsel for vold mot sin daværende kjæreste. Han skal bl.a. ha slått henne over 20 ganger i ansiktet, skriver Østlandets Blad. Retten mener volden var grov og med karakter av mishandling.
Les mer om Follo-mann.
Nordtveits nye sjef Alexander Rosen til VG: – Norske spillere er nesten hektet på Premier League
Han startet «sportsdirektør-karrieren som assistent i Follo. Nå selger Alexander Rosen (38) spillere for flere hundre millioner kroner, og er klar for Champions League med Hoffenheim.
Kranglet om jente begge likte
En 16 år gammel gutt er dømt til 45 timer samfunnstraff for å ha slått en jevnaldrende gutt i ansiktet i gågata i Ski. Offeret fikk hjernerystelse, ifølge Follo tingrett. Bakgrunnen for volden skal ha vært krangling om en jente, skriver Østlandets Blad.
Les mer om Follo og Ski.
Jernbanearbeider i gang igjen
Arbeidene på den nye Follo-banen ved Oslo S har startet opp igjen, melder Bane Nor. Det har ikke blitt jobbet på banen siden 5. juli, fordi entreprenøren Condotte ikke betalte underentreprenørene sine. Nå har partene blitt enige om en plan for rask betaling.
Les mer om Bane Nor, Condotte og Follo-banen.