Forbindelse

CNN: Bannon sier ja til å la seg avhøre – slipper å vitne foran storjury

Steve Bannon har inngått en avtale om å la seg avhøre i forbindelse med russlandsetterforskningen og slipper dermed å vitne foran en storjury, melder CNN.
Les mer om CNN.

Vitne har meldt seg

Et vitne har meldt seg, i forbindelse med påkjørselen på Stokmarknes. Vitnet har fortalt at det ikke var en varebil men en større familiebil. Sammenstøtet medførte at det ble ei rose i frontruta på passasjersiden. Fornærmede er nå til røntgen på sykehuset, opplyser politiet.
Nå: Erna Solberg: - Trines sak er annerledes, men har påvirket arbeidet
Erna Solberg opplyser at det, i forbindelse med Me Too-kampanjen, er blitt gjennomført samtaler med statsrådene.
Les mer om Me Too-kampanjen.
De evakuerte får ikke komme hjem før fredag
38 beboere ble tirsdag kveld evakuert fra Engan i Oppdal i forbindelse med proppen som har dannet seg i Driva. Onsdag fikk de beskjed om at det blir flere netter borte fra hjemmet.
Les mer om Driva, Engan og Oppdal.

Raser etter at taus Bannon vitnet for Kongressen: - Hadde fått munnkurv av Det hvite hus

Steve Bannon har forklart seg for første gang i forbindelse med russlandgranskningen. Men han sa ikke stort.
Les mer om Bannon, Det og Kongressen.
Stoppet for kjøring med promille
En sjåfør er stoppet av politiet på Rognan i Saltdal kommune i forbindelse med en ruskontroll, det melder politiet på sin Twitter. Føreren som ble stoppet var påvirket av alkohol og er tatt med for bevissikring. Førerkortet er beslaglagt og føreren er anmeldt av politiet.
Les mer om Rognan, Saltdal og Twitter.
Dømt for å ha bitt og kastet snøball på politimann
En 21 år gammel mann er dømt til 30 dagers ubetinget fengsel for å ha bitt og kastet snøball på politiet i forbindelse med en ungdomsfest i Åsane i Bergen.
Les mer om Bergen og Åsane.
– En ekstraordinær situasjon
Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap tror strømbrudd i forbindelse med vær vil øke, og ber folk om å lære seg hva de skal gjøre når det skjer.
Stenger vei for berging
Trømbogveien i Eidsberg kommune blir midlertidig stengt kl 18 forbindelse med berging av lastebil ved Trømborgveien nummer 186. Det vil være skiltet og brøytet omkjøring i forbindelse med at veien stenges, melder politiet.
Les mer om Eidsberg og Trømborgveien.
Rv52 åpnet
Riksvei 52 over Hemsedalsfjellet er åpnet etter å ha vært stengt i forbindelse med opprydningsarbeid.
Les mer om Hemsedalsfjellet.
Døde trolig av overdose
To menn som ble funnet døde i en bolig på Torp i Fredrikstad for ti dager siden, døde trolig av overdoser. Det viser en foreløbig obduksjonsrapport, sier krimsjef ved Fredrikstad politistasjon Rune Albertsen. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt i forbindelse med dødsfallene.
Mer forsinkelse på Nordlandsbanen
Nordlandsbanen er fremdeles blokkert i forbindelse med en snøfreser som er fastkjørt. NSB venter på klarsignal, men at det kan ta lang tid. – Det nærmer seg nye avganger fra Trondheim og Bodø. Vi venter for å se om vi må sette inn buss, men det hjelper heller ikke når E6 er stengt, sier Håkon Myhre, pressevakt NSB.
Brøytebil veltet – vei stengt
Veien mellom Missingmyr og Enebekk er stengt i forbindelse med at en brøytebil har veltet. Redningsbiler er i ferd med å få berget brøytebilen.
Les mer om Enebekk og Missingmyr.
E18 åpen igjen
E18 ved Nygårdskrysset i Akershus er åpen for trafikk igjen. Veien har vært stengt i forbindelse med berging av et vogntog som sto fast på vinterføre.
Les mer om Nygårdskrysset.
Her er William og Kates Norges-planer: Møter Skam-skuespillerne på Hartvig Nissen skole
Mental helse blir et av temaene når prins William og hertuginne Kate besøker Norge i februar. I den forbindelse skal de møte noen av skuespillerne fra Skam.
Fyr i lavvo med barnehagebarn
Brannen oppsto i forbindelse med fyr i en vedovn i en tre-lavvo i utkanten av Hålandsskogen.
Les mer om Hålandsskogen.
Lavvo med barnehagebarn tok fyr
Det var i forbindelse med fyr i vedovn i en tre-lavvo på Hålandsmarka.
Les mer om Hålandsmarka.
To pågrepet for biltyveri
I forbindelse med at en bil ble stjålet fra Bø i Vesterålen i natt, er to personer pågrepet i saken. Det skal også ha vært gjort forsøk på å stjele flere biler. De to vil avhøres av politiet og det er sikret spor på stedet. Saken etterforskes videre.
Les mer om Vesterålen.
Datainnbrudd i Helse Sør-Øst
Ukjente aktører brøt seg inn i datasystemene i Helse Sør-Øst forrige mandag. Helseforetaket mistenker at profesjonelle står bak, og har anmeldt saken. Det er satt i gang tiltak for å begrense skadene i forbindelse med innbruddet.
Les mer om Helse Sør-Øst.
Norges største Youtubere gir seg
I forbindelse med sin nye selvbiografi avslører Dennis Vareide fra Norges største Youtube-kanal Prebz og Dennis at de gir seg.
Stakk av fra uhell
I forbindelse med et trafikkuhell i Spikkestadveien ved Røyken videregående skole har en mørk bil stukket av fra stedet, ifølge politiet. Det er litt trafikale problemer der.
Les mer om Røyken og Spikkestadveien.
E6 er åpen etter ulykke i Hamar
E6 ved Midtstranda i Hamar er nå åpen igjen etter arbeid i forbindelse med en trafikkulykke tidlig søndag morgen.
Les mer om Hamar og Midtstranda.
Dette skjedde på verdens største teknologimesse: Snakkende toalett, selvkjørende biler og store TV-er
Alle verdens teknologinerder har vært samlet i Las Vegas den siste uken i forbindelse med verdens største teknologimesse. Vi gir deg de viktigste og mest bisarre nyhetene fra uken som gikk.
Les mer om TV-er.
Dette skjedde på verdens største teknologimesse: Snakkende toalett, selvkjørende biler og store TV-er
Alle verdens teknologinerder har vært samlet i Las Vegas den siste uken i forbindelse med verdens største teknologimesse. Vi gir deg de viktigste og mest bisarre nyhetene fra uken som gikk.
Les mer om TV-er.
Ektemannen er pågrepet og siktet for drap på Janne Jemtland
Janne Jemtlands ektemann er pågrepet og siktet i forbindelse med Janne Jemtlands forsvinning, opplyser politiet. Jemtland er ikke funnet.
Les mer om Janne Jemtland.