Forhandlinger

Hareide: Et tidsspørsmål hvor lenge vi blir med i forhandlinger

KrF-leder Knut Arild Hareide har fått klar beskjed fra landsstyret om ikke å gå i regjering med Frp.
Les mer om Frp.

Regjeringssamtaler i gang: Venstre ber KrF være med videre

Venstre-leder Trine Skei Grande legger press på KrF og Knut Arild Hareide for at de skal gå sammen i forhandlinger om en borgerlig flertalls-avklaring.
Les mer om Knut Arild Hareide og KrF.
Hareide og Grande på vei inn til regjeringssamtaler
Venstre-leder Trine Skei Grande legger press på KrF og Knut Arild Hareide for at de skal gå sammen i forhandlinger om en borgerlig flertalls-avklaring.
Les mer om Grande, Knut Arild Hareide og KrF.
Trine Skei Grande legger press på KrF
Venstre-leder Trine Skei Grande legger press på KrF og Knut Arild Hareide for at de skal gå sammen i forhandlinger om en borgerlig flertalls-avklaring.
Les mer om Knut Arild Hareide og KrF.

Time-politikerne dro teppet ned for hemmelig, privat næringsaktør som vil kjøpe Storstova

Her må alarmklokkene ringe, sa Geir Pollestad (Sp), da kommunestyret nærmest over bordet ble bedt om å gå i forhandlinger med en privat aktør som vil kjøpe selveste Storstova på Bryne.
Svenskene gjør som danskene. Krever bedre avtaler på landslaget
Også de svenske kvinnelandslaget i fotball er i forhandlinger om bedre vilkår, men partene er foreløpig ikke i nærheten av å komme til enighet.
Jakten på Bransdal-erstatter
Hvem blir ny ordfører i Vennesla nå når Torhild Bransdal drar til Stortinget? Folk på gata har sine oppfatninger. I de politiske organene er spillet og forhandlinger i gang.
Skrinlegger oppkjøpsplan - går for børsnotering
Eierne i det norske fintech-selskapet Infront var i forhandlinger med oppkjøpsfond, men nå går det mot børsnotering i stedet.
Les mer om Infront.
Ultimatum fra sentrum kan verne Lofoten
Å sikre vern av Lofoten, Vesterålen og Senja er KrF og Venstres viktigste prioritering i forhandlinger med regjeringen. Men hvordan det skal skje, er uklart.
Les mer om KrF, Lofoten, Senja og Vesterålen.
– Truer SAS langsiktige eksistens
SAS-sjef Rickard Gustafson har reist til Oslo onsdag for å få i gang nye forhandlinger med streikende piloter. Han kaller uttalelser fra pilotene «provoserende.
Les mer om Oslo.
Solberg under press:- Står svakere enn det Bondevik gjorde
Erna Solberg kunne juble i natt. Nå venter tøffe forhandlinger for Norges statsminister.
Les mer om Bondevik.
Fire knuter som Erna må løse
Regjeringen har flere tøffe forhandlinger i vente fremover.
Les mer om Erna.
Lover tøffe forhandlinger
– Vi ønsker sterkest mulig innflytelse og en hånd på rattet. Vi ønsker å komme inn i regjeringsposisjon. De diskusjonene må vi ta i sentralstyret i dag, men vi må sette makt bak kravene våre, sier Petter Toldnæs (V).
Valgforsker: – Regjeringspartiene kan måtte strekke seg langt
Det ligger an til å bli harde forhandlinger før det endelige regjeringsalternativet er klart. Valgforsker og statsviter Bernt Aardal, tror spesielt Frp kan bli nødt til å ofre mye.
Les mer om Bernt Aardal og Frp.
Tøffe forhandlinger i vente for statsminister Solberg
Allerede før alle stemmene er telt opp vil Erna Solberg og Høyre gå i gang med å planlegge veien videre. Men statsminister har tøffe forhandlinger i vente.
Les mer om Erna Solberg, Høyre og Solberg.
Nye sanksjoner mot Nord-Korea
FN sikkerhetsråd har godkjent nye sanksjoner mot Nord-Korea, blant annet stans i naturgass-eksport. Utkastet til nye sanksjoner ble endret etter forhandlinger mellom USA og Kina.
Les mer om Kina, Nord-Korea og USA.
Siv Jensen klar for forhandlinger
Siv Jensen er rede til å sette seg ned med de andre borgerlige partiene for å finne ut hvordan de skal samarbeide.
Nå skal LSK-helten Melgalvis i forhandlinger
(Haugesund - Lillestrøm 1-1) Aleksander Melgalvis (28) har vært helt avgjørende for Lillestrøms poengfangst i år. Og nå får mannen som spilte OBOS-ligaen i 2016 trolig forlenget kontrakten sin med flere år på Åråsen.
Les mer om Lillestrøm og Åråsen.
SV vil forsøke å stoppe ny E18
SV gir ikke opp kampen mot E18-utbyggingen mellom Lysaker og Ramstadsletta i Bærum selv om planene er godkjent. Arbeiderpartiet nasjonalt støtter veiplanene, men SV vil ta opp utbyggingen i forhandlinger dersom de rødgrønne vinner valget.
Les mer om Bærum, E18, Lysaker og Ramstadsletta.
Disse sakene blir det borgerlig kamp om
Venstre og KrF varsler tøffe krav dersom Erna Solberg skal lede borgerlige forhandlinger etter valget. Oljeleting og kommunesammenslåinger er to av sakene det blir kamp om.
Les mer om Erna Solberg og KrF.
Svakt pund tester den britiske sentralbanksjefen
Han skal egentlig ikke bry seg om valutakursen, men brexit-forhandlinger i stampe og dårlige økonomiske nøkkeltall gjør at pundet nærmer seg et kritisk nivå.
Mens Trump drev valgkamp, drev selskapet hans forhandlinger for å få bygge Trump Tower i Moskva
Ny Russland-avsløring for USAs president, Donald Trump.
Trump truer med å avbryte NAFTA-forhandlinger
Donald Trump anklager Canada og Mexico for å være «svært vanskelige i forhandlingene om en ny NAFTA-avtale og truer med å avbryte forhandlingene.
Les mer om Canada og Mexico.
Mot sure brexit-forhandlinger
Neste uke starter tredje runde brexit-forhandlinger. Britene har lagt frem deler av sin ønskeliste. EU liker ikke innholdet.
Handelsforhandlingene med Kina gjenopptatt
For første gang siden fredsprisen til Liu Xiaobo utløste en diplomatisk krise mellom Norge og Kina, har landene møttes til forhandlinger om en frihandelsavtale.
Les mer om Kina, Liu Xiaobo og Norge.