Forholdet

For fort med tilhenger

En mann i 40-åra fra Rogaland ble stoppet av UP på E18 ved Ås i Tønsberg for å ha kjørt i 113 km/t med tilhenger. Det var også utslag på alkometeret. Mannen erkjente forholdet og førerkortet er beslaglagt.
Les mer om E18, Rogaland og Tønsberg.

Softgun på skole

En elev ved Thor Heyerdahl videregående skole hadde med seg en softgun på skolen i dag. Ifølge Østlands-Posten ble flere elever skremt av å se eleven med det de oppfattet var et våpen. Rektor Robert Rognli sier at han ser svært alvorlig på hendelsen selv om det var snakk om en softgun, og at eleven vil bli anmeldt for forholdet.
Les mer om Thor Heyerdahl.
Tagging har økt i Larvik
Larvik by oversvømmes av tagging, ifølge Østlands-Posten. Spraying av signaturer på bygninger, skilt og andre steder har økt den siste tiden. Krimsjef Knut Vidar Vittersø hos politiet i Larvik vil at tilgrisingen stopper. Han ber gårdeiere og andre som er utsatt for tilgrisingen om å anmelde forholdet og male over signaturene.
Les mer om Larvik og Østlands-Posten.
Knuste rute i bil
Politiet i Hamar fikk melding om at det rundt midnatt var knust en rute i en bil og stjålet et par solbriller. Forholdet anmeldes.
Les mer om Hamar.

Bilist slo syklist

Politiet i Agder melder at en syklist skal ha slått i en bil etter at bilen kom for nærme. Bilisten skal så ha slått syklisten i ansiktet og kjørt videre. Hendelsen skjedde i Risør og forholdet blir anmeldt.
Les mer om Agder og Risør.
Hadde dop i sikringsboksen
En mann fra Litauen hadde gjemt 40 hetteglass med anabole stereoider i sikringsboksen på bilen sin, da han krysset grensen på E18 ved Ørje tidligere denne uka. Mannen, som er bosatt i Norge, er anmeldt for forholdet. Dopingpreparatene ble beslaglagt.
Les mer om E18, Litauen, Norge og Ørje.
Ser Hadia mer enn Haddy
Trond Giske avviser at det er personkonflikter mellom de to nestlederne i Ap og kaller forholdet svært tett.
Les mer om Haddy.
Mistenkt for promillekjøring
En 38 år gammel mann er mistenkt for promillekjøring etter at han kjørte ut av veien på Saltrød i Arendal torsdag kveld, skriver Agderposten. Mannen ble ikke skadet i utforkjøringen. Det er opprettet sak på forholdet.
Les mer om Agderposten, Arendal og Saltrød.
Beslagla veteran-MCer
Tollerne på Ørje beslagla to veteran-motorsykler og en ATV som en litauer hadde med seg over grensen i går ettermiddag. Mannen, som er bosatt i Norge, hadde kjøpt kjøretøyene i Litauen og hadde betalt 26.000 kroner for dem. Han kjørte på grønn sone da han krysset grensen på E18. Mannen er anmeldt for forholdet.
Les mer om ATV, E18, Litauen, Norge og Ørje.
Giske avviser anstrengt forhold til Tajik
Ap-nestleder Trond Giske avviser at forholdet til Hadia Tajik er vanskelig, slik flere kilder hevder overfor DN.
Les mer om Hadia Tajik og Tajik.
Tatt i 145 km/t på E18
To menn har i formiddag mistet førerkortet etter at de kjørte i høy hastighet på E18 ved Bringakertunnelen i Holmestrand. En 24 år gammel mann ble stanset da han kjørte i 145 km/t i 100 sonen, mens en 37 år gammel mann ble målt til 142 km/t. Begge erkjente forholdet og samtykket til førerkortbeslag.
Tatt i 142 Km/t på E18
UP stanset i formiddag en mann som kjørte i 142 km/t i 100-sonen på E18 ved Bringåkertunnelen i Holmestrand. Den 37 år gamle mannen erkjente forholdet og samtykket i beslag av førerkort, opplyser politiet.
Frifunnet for grovt underslag
En Tønsberg-mann i 40-årene som i Kristiansand tingrett sto tiltalt for grovt underslag, er frifunnet. Mannen sto tiltalt for å ha tatt ut over 230 000 kroner fra en båtforeningskonto og brukt det til andre formål enn driften. På grunn av uoversiktlig økonomistyring i foreningen kom retten fram til at det ikke lot seg bevise at den tiltalte hadde tatt pengene. Tønsberg-mannen erkjente brudd på bokføringsloven, og ble idømt 30 timer samfunnsstraff for dette forholdet.
Les mer om Kristiansand.
Åpner seg om forholdet med Taylor Swift for første gang
- Forhold er vanskelig, uansett alder, sier Harry Styles.
Les mer om Taylor Swift.
Arrestert etter tirsdagsfest
En mann i femtiårene fra Moss ble satt i drukkenskaparrest i natt, etter flere klager fra naboer på høy musikk fra leiligheten. Mannen fikk først beskjed om å dempe seg halv to, før nye klager førte til arrest en drøy halvtime senere. Han vil ifølge politiet bli anmeldt for forholdet.
Jarl Goli singel igjen
Jarl Goli (59) fant i høst kjærligheten på ny med den tidligere danseren Kjersti Karlsen - men nå bekrefter han at forholdet er over.
Les mer om Kjersti Karlsen.
Bussjåfør tiltalt for overgrep
En bussjåfør i 60-årene fra Vestfold er tiltalt for å ha skaffet seg seksuell omgang med en 17 år gammel gutt – mot å gi ham kjøreopplæring. Forholdet skal ha vart i halvannet år.
Les mer om Vestfold.
Bussjåfør tiltalt for overgrep mot gutt (17)
En bussjåfør i 60-årene må møte i Larvik tingrett, tiltalt for å ha skaffet seg seksuell omgang med en 17 år gammel gutt. Forholdet skal ha vart i halvannet år.
Les mer om Larvik.
Erdogan har dominert valgkampen og trakassert opposisjonen. Likevel vinner han bare knepent.
President Erdogan sikres ekstraordinær makt, men tvinges til å få orden på forholdet til Europa.
Les mer om Europa.
Spikeren i kista for det turbulente forholdet
Jennifer Garner og Ben Affleck har utsatt skilsmissen, men nå er papirene signert.
Les mer om Ben Affleck.
Slåssing i Grimstad
Klokka 02.24 i natt ble det meldt om slåssing i Grimstad. Det løste seg opp når politiet kom til stedet. En person var slått i hode, men ønsket ikke legehjelp. Personen anmeldte forholdet.
Les mer om Grimstad.
- Forholdet, slik vi kjente det, døde
Tori Spelling mener at hennes femte barn har reddet det trøblete ekteskapet.
Hold dere fast. Det går fort i svingene nå
Vi er alle med på en heisatur i politikkens berg-og-dal-bane. Donald Trumps 180-graders vending i forholdet til Russland gjør verden enda mer uforutsigbar.
Les mer om Russland.
- Nå er forholdet mellom oss på et bunnpunkt. Vi kan ikke ha et slikt forhold
USA og Russland enige om gransking av antatt kjemisk angrep i Syria.
Les mer om Russland og Syria.
Tillerson: Forholdet til Russland har nådd et bunnpunkt
Forholdet mellom USA og Russland er på et bunnpunkt, slik kan det ikke være mellom verdens to største atommakter, sier USAs utenriksminister Rex Tillerson.
Les mer om Rex Tillerson, Russland og USA.