Forholdet

Anmeldt for truende adferd

En mann i 40-årene ble i natt innbrakt og satt i arrest etter ordensforstyrrelse i Moss sentrum. Mannen skal ha opptrådt truende og forholdet er anmeldt, melder politiet på Twitter.
Les mer om Twitter.

Advarer mot ulovlig loddsalg

Våg Fotbalklubb i Kristiansand advarer mot loddselgere som opplyser at de selger lodd for IK Våg. Slikt loddsalg er ikke kjent i klubben, og man vurderer å politianmelde forholdet, opplyser klubben på sine facebook-sider.
Les mer om Kristiansand.
Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond
Tore Gjedebo vil selge seg helt ut av Norges største oppkjøpsfond HitecVision som familien grunnla sammen med fondets toppsjef Ole Ertvaag. – Det er ikke et ideelt samarbeid, sier Gjedebo om forholdet til Ole Ertvaag.
Sanselighetens natur
Forholdet mellom natur og kultur settes i spill når Per Christian Brown lar seg inspirere av vulkaner og varme kilder.

Forsøk på bilinnbrudd

Det har vært forsøk på innbrudd i en bil ved Scandic i Hamar i løpet av natta. Forholdet blir anmeldt, melder politiet på Twitter.
Les mer om Hamar, Scandic og Twitter.
Kjenninger tatt for ruskjøring
I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.
Når alle taper
Forholdet til Russland er i ferd med å bli for dårlig. Ukraina-krisen viser faren ved å la noviser drive stormaktspolitikk.
Les mer om Russland.
Sprayet i ansiktet
To menn i 20-åra ble i halv fire tida i natt sprayet i ansiktet med en spray. Hendelsen skjedde utenfor et utested og forholdet anmeldes.
Ble bedt om å holde forholdet hemmelig
31 år skiller stjerneparet.
Telefoner stjålet fra garderobe
Det er i løpet av formiddagen blitt stjålet tre mobiltelefoner fra en garderobe på Drammen videregående skole i Danvikgata. Forholdet blir anmeldt.
Les mer om Danvikgata og Drammen.
Stakk fra drosjeregning
Tre unge personer stakk fra en regning på 1200 kroner etter en drosjetur i Grimstad i natt. De tre ble funnet av politiet i en leilighet i nærheten og hadde ikke penger til å betale. De vil bli anmeldt for forholdet, opplyser politiet.
Les mer om Grimstad.
«Glemte at bilen var full av øl
Tollerne i Ørje fant hundre liter vin og tretti liter brennevin i en bil i går morges. Bilføreren, en nordmann bosatt i Sverige, sa han hadde glemt varene i bilen. Forklaringen hjalp ham lite: Drikkevarene ble beslaglagt og forholdet ble anmeldt. Det skulle vært betalt 28 000 kroner i avgifter for alkoholen.
Les mer om Sverige og Ørje.
Opplever ikke surt samarbeidsklima på Nord-Jæren
NY ISTID? Forholdet mellom Stavanger og Sandnes er dårligere enn noensinne, og det er et problem for regionen, mener Næringsforeningen. Sentrale fylkespolitikere og stortingsrepresentanter har ikke merket noe til «den nye istiden, Harald Minge snakker om.
Kristian innså inne på Farmen-gården at forholdet til kjæresten var over
Kristian Krubel Djupnes (21) og kjæresten gjorde det slutt like etter Farmen-innspillingen
«Nord-Korea er den største trusselen mot hele menneskeheten
USAs ambassadør til Kina snakker ut om forholdet stormaktene har til hverandre.
Les mer om Kina.
- Fra kong Haakons side nærmet det seg hat
Ukjente bilder av kong Haakon i tysk uniform har dukket opp. - Forholdet mellom de to monarkene var mildt sagt dårlig.
Les mer om Haakon.
Brudd for Nora Mørk
Forholdet til kjæresten Stefan Strandberg tok slutt i høst.
Til legevakt med kutt i hodet
En mann er kjørt til legevakta på Kongsberg med et kutt i hodet etter et slagsmål. Forholdet blir anmeldt.
Les mer om Kongsberg.
Alvorlig voldssak ved skole
En gutt på barnetrinnet ved Skotselv skole brakk kjevebeinet etter at en medelev sparket ham i hodet gjentatte ganger. Det skriver Bygdeposten. Voldsepisoden skjedde utenfor garderoben etter at klassen hadde vært i svømmehallen i Hokksund. Foreldrene til den fornærmede gutten har anmeldt forholdet. Saken er oversendt til Konfliktrådet for oppfølging, siden begge guttene er mindreårige.
Mattis tror på diplomatisk løsning i Nord-Korea
USAs forsvarsminister Jim Mattis har fortsatt tro på diplomatiske virkemidler i forsøket på å forbedre forholdet mellom Nord-Korea og USA.
Les mer om Nord-Korea og USA.
Politiet har avsluttet på stedet
Trafikkuhellet sør for Revetal skal ha oppstått ved en påkjørsel bakfra og involverte dermed tre biler. Førerkortet til sjåføren av den bakerste bilen ble beslaglagt. Politiet anmelder forholdet. Politi og ambulanse har avsluttet på stedet.
Les mer om Revetal.
Veien er åpnet
Nødetatene har avsluttet på stedet etter et trafikkuhell i Larvik. Bilene er fjernet og veien er åpnet igjen. Politiet anmelder forholdet.
Les mer om Larvik.
Nobel-farsens foreløpige siste akt
Carl I. Hagen presser frem en riktig avgjørelse om forholdet mellom Stortinget og Nobelkomiteen. Men måten det skjer på gjør ytterligere skade på fredsprisen og komiteens uavhengighet.
Les mer om Nobelkomiteen og Stortinget.
Nobel-farsens foreløpig siste akt
Carl I. Hagen presser frem en riktig avgjørelse om forholdet mellom Stortinget og Nobelkomiteen. Men måten det skjer på gjør ytterligere skade på fredsprisen og komiteens uavhengighet.
Les mer om Nobelkomiteen og Stortinget.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

4.  Så mye vil det koste

5.  Nesten frivillig

6.  Kreativitet mot skatteplanlegging

7.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

8.  60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag

9.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

10. Nyutdannet fra utlandet? Nei takk!