Forholdet

Kjemperekord for Petter og Vendela sin premiere

Rekordmange ville se forholdet til Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard på TV. Nå avslører de hvor intimgrensene går.

Verden har knapt sett maken: Barcelona-duoen herjet og sjokkerte United. Kort tid etter ble laget oppløst

Den utrolige historien om Stoitsjkov og Romario. De var kanskje det beste spissparet verden noensinne har sett, men forholdet mellom dem utenfor banen ødela Barcelona etter bare n sesong.
- Det begynner å bli mer seriøst
Kourtney Kardashian og hennes 15 år yngre flamme skal være klare for å ta forholdet videre.
- Vi kommer aldri til å be Kina om unnskyldning
Som utenriksminister prøvde Espen Barth Eide (Ap) å normalisere forholdet til Kina. Kina krevde at Norge skulle be om unnskyldning for Nobelprisen til Liu Xiaobo. Det nektet Norge.

Stjal diesel i Larvik

En 27 år gammel mann er anmeldt for å ha stjålet 50 liter diesel fra et entreprenørfirma i Larvik natt til søndag. Mannen er avhørt og har innrømmet forholdet.
Les mer om Larvik.
Kjørte for fort på E18
En mann i 50-åra har fått førerkortet beslaglagt etter at han ble målt til 171 kilometer i timen i en 110-sone på E18 ved Helland torsdag kveld. Forholdet blir anmeldt, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Helland.
Brudd for «Jakten på kjærligheten-paret
Forholdet mellom Axel Tobias Sanderud og Gro Langnes tok slutt i vår.
Les mer om Jakten.
Stort potetbeslag på grensa
En litauer ble tirsdag stanset på grensa med 140 kilo poteter og 166 kilo kjøtt i bilen. Mannen var på vei tilbake til Norge etter sommerferie i gamlelandet. Det er kvote på 10 kilo kjøtt per person, og poteter er det overhodet ikke lov å ta med over grensen. Litaueren er politianmeldt for forholdet.
Les mer om Norge.
Til legevakt for sjekk
Ulykken i Bodø var forårsaket av brudd på vikeplikt, og sjåføren av mopeden ble tatt med til legevakt for en sjekk. Politiet melder at de oppretter sak på forholdet.
Les mer om Bodø.
Ingen personskade
Politiet melder om ingen personskader i ulykken i Brønnøysund. Årsaken skal være brudd på vikeplikten, og politiet oppretter sak på forholdet.
Les mer om Brønnøysund.
Kun materielle skader
En påkjørsel bakfra skal være årsaken til ulykken i Olav Vs gate. Politiet i Nordland melder om ingen personskade, men store materielle skader, og oppretter sak på forholdet.
Les mer om Nordland.
Opptur på Wall Street
Troen på at spenningen i forholdet til Nord-Korea er avtagende sender de amerikanske aksjeindeksene opp på ukens første handelsdag.
Les mer om Nord-Korea og Wall Street.
Opp tur på Wall Street
Troen på at spenningen i forholdet til Nord-Korea er avtagende sender de amerikanske aksjeindeksene opp på ukens første handelsdag.
Les mer om Nord-Korea og Wall Street.
Smuglet inn narkotika
En mann i 60-årene fra Helgeland er dømt til 18 dagers fengsel for å ha smuglet inn over 180 narkotiske tabletter til landet. Mannen, som hadde kjøpt tablettene til eget bruk, har tilstått forholdet.
Les mer om Helgeland.
Ble slått ned
En person ble like før klokken 5 i natt slått ned av en mann i 20-årene. Politiet oppretter sak på forholdet.
Reguleringsplan for Evenes
Forsvarsbygg starter nå arbeidet med en reguleringsplan for flystasjonen og lufthavna på Evenes. Hensikten med arbeidet er å legge til rette for ny militær aktivitet og avklare forholdet til sivil drift ved lufthavna. Evenes skal være framskutt base for nye kampfly og være base for nye overvåkingsfly.
Pågrep mann med bajonett i Halden
Politiet i Halden pågrep en mann som gikk rundt med en bajonett han hadde stjålet fra en butikk. Halden Arbeiderblad skriver at ingen skal ha blitt truet. – Mannen er i 30-årene og er avhørt for forholdet. Han er ikke pågrepet, sier operasjonsleder Paul Horne til avisen.
Les mer om Halden og Paul Horne.
Maduro ønsker møte med Trump
Venezuelas president Nicols Maduro, som flere ganger har latterliggjort president Donald Trump, ønsker nå å møte ham for å diskutere forholdet mellom landene.
Les mer om Donald Trump og Trump.
førerkort beslaglagt
En bilfører har fått førerkortet beslaglagt etter at syklist og bil var involvert i en trafikkulykke i Grimstad. Politiet har opprettet sak på forholdet.
Les mer om Grimstad.
Tomine Harket har fått kjæreste
Artisten har hintet om forholdet i sosiale medier.
Russisk nedtur
Donald Trump skulle fikse forholdet til Putin, men har mislykkes totalt.
Les mer om Putin.
Narkotikabeslag på Værøy
Politiet har tatt turen til flere adresser på Værøy i dag. Ved hjelp av narkotikahund fant de narkotika og div. narkotiske tabletter. Personene ble avhørt på stedet og det er opprettet sak på forholdet, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson til NRK.
Les mer om Ivar Bo Nilsson, NRK og Værøy.
Tenåring pågrepet etter brann i klubbhus i Skogn
Den pågrepne gutten har erkjent forholdet.
Les mer om Skogn.
Markedsreaksjonene etter Trump-truslene: – Det er en flukt til sikkerhet
Investorer verden over har kastet seg over antatt trygge investeringer etter at forholdet mellom Nord-Korea og USA er blitt enda mer anspent.
Les mer om Nord-Korea, Trump-truslene og USA.
Anmeldt for ruskjøring
En 19 år gammel mann er anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand etter at han ble stoppet av politiet på Borre i natt. Forholdet blir anmeldt og nødvendige prøver er tatt.
Les mer om Borre.