Fornøyd

- Hadde blitt harde tider om man styrte sin egen økonomi på samme måte

Erna Solberg er ikke fornøyd med at byggeprosjektet på Stortinget har gått på en milliardprekk, men statsministeren vil ikke kalle prosjektet for flaut. I hvert fall ikke ennå.
Les mer om Stortinget.

– Må rydde opp

Erna Solberg ikke fornøyd med at Stortingets byggeprosjekt har gått på en milliardsprekk. Hun forventer nå at det settes i gang med et arbeid for å finne ut hva som gikk galt.
- Skal være fornøyd hvis jeg klarer ei torsketunge
Under retroshowet i VM i tungeskjæring var det både filmstjerner, politikere og en komiker i aksjon. VM i tungeskjæring gikk av stabelen lørdag hos Gunnar Klo AS på Myre, med et stort oppmøte.
Les mer om Myre.
Det beste kommer fra Allmuen
Allmuen åpnet dørene i januar i fjor, og jeg var veldig fornøyd etter det første besøket. Det var jeg også denne gangen.
Les mer om Allmuen.

- En deilig og viktig seier

SORTLAND: Jonathan Barlow var veldig fornøyd etter 6-0-seier mot Vadmyra. - Det er et lag som er sinnsykt gode til å spille overtall.
Les mer om Vadmyra.
Ikke fornøyd med privat renhold - vil vaske skolen med roboter
Rådmannen i Skedsmo mener renholdet på Kjeller skole ikke er godt nok. Nå vil kommunen vaske selv - med hjelp av roboter.
Les mer om Kjeller og Skedsmo.
Østberg misfornøyd etter SS10
Mads Østberg tok litt innpå ledende Thierry Neuville på Rally Swedens tiende fartsprøve, men var ikke fornøyd. – Grusomt. Jeg slet med selvtilliten, og jeg vet ikke hvorfor. Vi har gjort noen endringer, men kan ikke gjøre mer før servicen, sa Østberg til WRC's liveteam etter dagens andre fartsprøve.
Les mer om Thierry Neuville og Østberg.
Nå er LAN fornøyd!
Lars Arne Nilsen smiler bredt med tanke på de første 45 minuttene mot Sarpsborg. Og trenersønnen tror på flere mål.
Les mer om LAN og Sarpsborg.
Knudtzon kan forlate LSK: - Ikke fornøyd med tilbudet jeg fikk
MARBELLA (Nettavisen): Spissen har vært i Lillestrøm siden 2010, og forrige sesong bidro han med ni scoringer på 29 kamper for Åråsen-klubben.
Tommelen ned for byggesaksavdelingen i brukerundersøkelse
Én av to er ikke fornøyd med kontakten med byggesaksavdelingen i Drammen kommune, viser en brukerundersøkelse. Men drop in byggesaksveiledning i servicesenteret får gode skussmål.
Les mer om Drammen.
Mottakere fornøyd med tilskuddsordning mot barnefattigdom
Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom blir vurdert som svært nyttig av dem som mottar midler, selv om bare halvparten er helt enig i at den lykkes.
Fornøyd med tilskuddsordning
Nasjonal tilskuddsordning mot barnefattigdom er svært nyttig, mener de som mottar midler. Men kun halvparten er helt enig i at den lykkes, viser en evaluering av Fafo. I 2015 mottok 93 kommuner og åtte bydeler 119 millioner kroner fordelt på 429 tiltak.
Les mer om Fafo.
Ekornes fornøyd med fjerde kvartal
Møbelkonsernet Ekornes i Sykkylven tjente 35 millioner kroner etter skatt i fjerde kvartal mot 53 millioner kroner i samme periode året før, skriver Hegnar.no. Konsernsjef Olav Holst-Dyrnes sier det totalt sett er bra konsernet. – Aktiviteten i USA utviklet seg positivt gjennom fjerde kvartal, og denne trenden ser vi fortsetter inn i 2018. Møbelkonsernet innførte i februar fire dagers arbeidsuke ved avdelingene i Sykkylven og Hornindal i inntil tre uker.
Les mer om Hegnar.no, Hornindal, Sykkylven og USA.
Nå kommer hun tilbake til Rakettnatt: - Dagny er en ledestjerne
Rakettnatt slipper fire artister til sommerens festival - inkludert en populær retur. - Dagny, Gåte, Bendik og Anna of the North. Kommunikasjonssjef i Rakettnatt Hallvar Agersborg koster på seg et fornøyd smil. - Det er en bra gjeng!
Vefsn kommune går med store millionoverskudd: – Vi er fornøyd. En fin landing
Vefsn kommune skilter med et driftsresultat godt foran anbefalingen fra fylkesmannen og kan sette inn store beløp på fond. Kun en fjerdedel av pengene skal disponeres av politikerne i 2017.
Ekornes fornøyd med 4. kvartal
Ekornes tjente 35 millioner kroner i 4. kvartal.
Fornøyde foreldre i Bøen barnehage
Bøen barnehage i Modum er blant de 50 best likte barnehagene i landet. Det viser en undersøkelse fra Utdanningsdirektoratet som har spurt foreldre i 2600 barnehager hvor godt fornøyd de er med tilbudet i barnehagen. Over 100.000 foreldre har svart.
63 nye politibiler - Kongsberg får ikke
Men stasjonssjefen er likevel fornøyd med bilparken i Kongsberg. 63 nye patruljebiler på plass i politidistriktene, har norsk politi fått en bilpark få andre land kan vise til, skriver politi.no.
Les mer om Kongsberg.
– Hun har gitt seg. Ingen kampvilje mer. Hun er fornøyd med resultatet
Ragnhild Vassvik tvunget på knær
Les mer om Hun.
Mer fornøyde bileiere
J.D. Powers har offentliggjort sin årlige kvalitetsundersøkelse. Den viser at flere amerikanere enn tidligere er fornøyd med sine biler. Årets J.D. Power kvalitetsundersøkelse for USA er den 29. i rekken.
Les mer om USA.
Navnet blir Troms og Finnmark fylkeskommune
- Jeg er så fornøyd som jeg kan bli i en slik situasjon, sier Ragnhild Vassvik til NRK Troms. Vadsø får én, Tromsø får én.
- Burde være valgfritt med fremmedspråk på skolen
I tillegg til alle de andre allmennfagene i skolen er valg av 2. fremmedspråk obligatorisk. Er dette bra for elevene, og er de fornøyd med det?
Gull og sølv i Tyrvinglekene
SORTLAND: Trym Steiro-Darèn fra Sortland friidrettsklubb har all grunn til å være fornøyd med resultatene under Tyrvinglekene i Oslo sist helg. I 16-årsklassen tok han like godt gull i kule (5,0 kilo) med et lengste støt på 12.23.
Les mer om Oslo, Sortland og Tyrvinglekene.
Andre kreditorer reagerer på konkursbegjæringen: – Utidig!
Flere andre kreditorer er lite fornøyd med at Interspons vil slå Bergen 2017 AS konkurs.
Les mer om Bergen.
Andre kreditorer reagerer på konkurs-begjæringen: – Utidig!
Utleiepartner er lite fornøyd med at Interspons vil slå Bergen 2017 AS konkurs.
Les mer om Bergen.