Fornøyd

– Takk for at dere ikke lot pappa pusse opp

Sønnen i huset var mer enn fornøyd med oppussingen. Les Kjerstis prosjektblogg og se før- og etterbildene fra familiens jungelstue.
Les mer om Takk.

Fotballforbundet har fått kritikk for elendige resultater. Her er deres første konkrete tiltak.

Ingen er fornøyd med hvor norsk fotball står i dag. Nå tar Norges Fotballforbund grep.
Kommunen er fornøyd med svar fra barnehage
Barnehagen der Stavanger kommune har gjennomført tilsyn, har nå sendt en oppdatert plan for hvordan de skal følge opp avvikene.
Les mer om Stavanger.
Fornøyd med NM
Fauske-rytteren Isa Martine Eftevand Orvin (20) ble nummer 14 av 22 i NM dressur.

Spesialenheten er fornøyd med Jensen-dommen

Spesialenheten for politisaker er tilfreds med at ekspolitimann Eirik Jensen er dømt til 21 års fengsel.
Emelie (18) veltet i VM på hjemmebane: – Kommer aldri til å glemme dette
BERGEN (VG/NTB) Emelie Røe Utvik (18) fikk sykle VM-tempo på hjemmebane, men selv om det endte i et velt for bergenseren er hun fornøyd.
Les mer om VM-tempo.
Emelie (18) veltet i VM på hjemmebane
Bergenseren Emelie Røe Utvik (18) endte langt ned på resultatlisten, men var likevel godt fornøyd etter å ha syklet VM i Bergen.
Les mer om Bergen.
Stavanger kommune mener privat barnehage har krenket barn
STAVANGER: «Et barn skal ha blitt tvunget av en voksen til å spise makaroni helt til barnet brakk seg. Blant annet dette fikk Stavanger kommune til å gjennomføre tilsyn ved en Espira-barnehage. Halvannet år senere er kommunen fortsatt ikke fornøyd.
Fikk ingen budsjettgaranti om Trønderbanen
Samferdselsdirektør i Sør-Trøndelag, Erlend Solem, er godt fornøyd med fredagens møte i Samferdselsdepartementet, selv om han ikke fikk vite om elektrifiseringa av Trønderbanen faktisk blir med i statsbudsjettet for 2018.
Styrker rusomsorgen i Hurum
Hurum kommune styrker rusomsorgen. Kommunen har fått tildelt 3,5 millioner kroner gjennom Kommunalt rusarbeid. Kommunen skal styrke rusomsorgen med tre stillinger. Leder for NAV Hurum, Tove Iren Refnes, er godt fornøyd med tildelingen.
Les mer om Hurum og Kommunalt.
Tromsø forlenget med Valakari
Den nedrykkstruede fotballklubben forlenget fredag kontrakten med trener Simo Valakari. – Vi er svært fornøyd med signeringen som passer svært godt inn i vår langsiktige satsing mot vårt 100-årsjubileum i 2020, sier administrerende direktør Stig-Arne Engen.
Solbakken tilfreds etter 0-0
Ståle Solbakken så sitt FC København innlede europaligaens gruppespill med 0-0 mot et defensivt innstilt Lokomotiv Moskva i Parken. – Jeg er veldig fornøyd, og særlig med prestasjonen. Vi spilte modent, selv om vi er et umodent lag som ikke har spilt mye sammen, sa han.
Les mer om Lokomotiv Moskva og Parken.
Stavanger konserthus: 1,2 millioner besøk på fem år
Det betyr at gjennomsnittlig 249.000 mennesker vært innom konserthuset hvert år siden åpningen i 2012. Direktøren er fornøyd med status, men musikkjournalisten savner de store artistkanonene.
Cold case-gruppa tar opp Therese-saken
Politiet cold case-gruppe vil ta opp igjen den 29 år gamle Therese-saken. Familiens bistandsadvokat er svært fornøyd
Les mer om Therese-saken.
Cold case-gruppen tar opp Therese-saken
Politiet cold case-gruppe vil ta opp igjen den 29 år gamle Therese-saken. Familiens bistandsadvokat er svært fornøyd
Les mer om Therese-saken.
Tar opp Therese-saken
Politiets cold case-gruppe vil ta opp igjen den 29 år gamle Therese-saken. Familiens bistandsadvokat er svært fornøyd.
Les mer om Therese-saken.
Cold case-gruppa tar opp Therese-saken
Politiet cold case-gruppe vil ta opp igjen den 29 år gamle Therese-saken. Familiens bistandsadvokat er svært fornøyd
Les mer om Therese-saken.
SAS-streik avblåst
Det blir ingen streik i SAS. Det blir opplyst utenfor riksmeklerens kontor like etter klokken 04.00 i natt. Forhandlingsleder i Parat, Jan Levi Skogvang er fornøyd med at en storkonflikt i SAS er avverget. Han tror flyene vil gå som normalt igjen i ettermiddag.
Les mer om Jan Levi Skogvang og Parat.
Arntzen toppscorer
Landslagsaktuelle Emilie Hegh Arntzen var, sammen med Linn Jørum Sulland, toppscorer med åtte mål. Hun sier det er mye å pirke på, men er selvsagt fornøyd med seieren. Nå gleder hun seg til videre Vipers-spill, landslagskamper og Champions League.
-- Vi har gitt noen merverdi
Digitaliseringsrådet kan snart feire to år. Nå går det mot en ny erfaringsrapport, og rådets leder Svein R. Kristensen er godt fornøyd.
Les mer om Svein R.
SiV får kritikk av Helsetilsynet
Helsetilsynet er ikke fornøyd med rutinene til Sykehuset i Vestfold ved blodoverføring til pasienter. Under et tilsyn kom det frem at identiteten til pasienter som skal motta blod, ikke alltid blir kontrollert godt nok. – Konsekvensene kan være pasientskade eller død dersom det blir overført feil blod, forteller Tone Blørstad ved undersøkelsesenheten i Helsetilsynet. Sykehuset i Vestfold tar avvikene i rapporten på alvor og lover å forbedre seg.
Finnbogason reddet Start-poeng i toppkampen: – Bør være fornøyd med ett poeng
Start og Bodø/Glimt spilte 2–2 i tirsdagens kamp på Sparebanken Sør Arena.
Rogaland ble beste Ap-fylke
Likevel er ikke Hadia Tajik (Ap) fornøyd med valgresultatet i Rogaland. – Rikingene i Rogaland valgte blått og ikke rødt, mener statsviter Svein Tuastad.
– Jeg er stolt
Gro Anita Mykjåland (Sp) er godt fornøyd med valget. – Senterpartiet har gjort et brakvalg både i Aust-Agder og på landsbasis, så jeg lener meg tilbake og tenker vel gjennomført. Vi har hatt et fantastisk lag som har løftet partiet, så jeg er stolt, sier hun.
Les mer om Aust-Agder og Jeg.
– Kjedelig at det ikke holdt
Lozan Balisany (Ap) er skuffet over å ikke komme inn på Stortinget. Rundt 3000 stemmer skiller henne og Erlend Larsen (H) når 95 prosent av stemmene er talt opp. – Det er innmari kjedelig at det ikke holdt, men jeg er fortsatt veldig fornøyd etter valgkampen, sier Balisany.