Forsøk

Vil stoppe kriminell MC-klubb

Et MC-medlem på besøk i Molde ble pågrepet for vold i april. Politiet setter det i sammenheng med forsøk på å starte beryktet «n-prosent-klubb. – Dette er et miljø som vi ikke ønsker at skal etablere seg her, sier politistasjonssjef Per Karstein Røv til Romsdals Budstikke. «n-prosents-klubber er motorsykkelklubber som stiller seg på siden av samfunnet med egne lover og regler.

Ran på Shell-stasjon i Fredrikstad sentrum

Politiet pågrep natt til torsdag en mann i 20-årene med pistol etter et ran på Shell-stasjonen i St. Croix-krysset i Fredrikstad, og forsøk på innbrudd i en Joker-butikk i Lislebyveien.
Ran på Shell-stasjon i Fredrikstad sentrum
Politiet pågrep natt til torsdag en mann i 20-årene med pistol etter et ran på Shell-stasjonen i St. Croix-krysset i Fredrikstad, og forsøk på innbrudd i en Joker-butikk i Lislebyveien.
Forfatter Vigdis Hjorth langer ut mot lillesøster Helga
- Forsøk på å sette munnkurv.
Les mer om Helga.

Ransforsøk i Fyllingsdalen

En mann er pågrepet etter et ransforsøk på Bunnpris Smiberget. Han skal også ha stått bak ranene i Bergen sentrum tidligere i dag. Det opplyser politiet onsdag ettermiddag. - Det har vært et forsøk på ran. Betjeningen ble truet med kniv.
Les mer om Bergen og Fyllingsdalen.
Har kontroll på giftfrø
Politiet i Hamar mener de har kontroll på de giftige frøene som en mann kjøpte på nettet. Mannen er fengslet, siktet for trusler og forsøk på kroppskade mot sine foreldre. Bombegruppa hjalp politiet med å gjennomsøke boligen til mannen og foreldrene.
Les mer om Hamar.
Reindyrka samler inn penger i et siste forsøk på å overleve
Den økologiske dagligvarebutikken i Bergen sentrum står i fare for å bli nedlagt. Folks giverglede gir eierne håp.
Les mer om Bergen.
Disse grenlandsuttrykkene asså...
Her en dag brukte jeg uttrykket «ha det bong». Det var et forsøk på å bruke gammelmodig ironi, altså ironisere over at årene siger på, enn si henger seg på baken. Ræven altså. Men så kom jeg i stuss. (Ikke stussen). Er dette et uttrykk?
- Norge opplever slike dataangrep eller forsøk på det annenhver uke
Foreløpig er det uvisst om Norge har blitt rammet i forbindelse med det massive dataangrepet som ble kjent mandag. Nasjonal sikkerhetsmyndighet avslører at Norge opplever lignende angrep ofte.
Les mer om Norge.
Sentrumsløpet kontrollmålt av Kondis
Kondis løypemålersjef Vidar Dvergedal har på nytt målt Sentrumsløpet og dermed er det klart for nye forsøk på på gode tider enten en skal inne på statistikkene, eller slå sine egne tider.
Tesla stenger midlertidig ned produksjonen
Produksjonen av Model 3 stenges ned i et forsøk på å bedre automatiseringen ved fabrikken.
Les mer om Model.
Tesla stenger midlertidig ned produksjonen
Produksjonen av Model 3 stenges ned i et forsøk på å bedre automatiseringen ved fabrikken.
Les mer om Model.
Forsøk på å stanse ulverettssak avvist
Søksmålet mot staten om ulvejakten skal gå sin gang neste uke. Det har Oslo tingrett fastslått. Utmarkskommunenes sammenslutning har forsøkt å få saken avvist fordi den utvidede ulejakten og lisensfellingsperioden nå er utløpt.
Les mer om Oslo.
Forsøk på å stanse ulverettssak avvist av retten
Verdens naturfonds søksmål mot staten om ulvejakt går sin gang etter at Oslo tingrett har avvist et forsøk på å stanse hele saken.
Les mer om Oslo.
Forsøk på å stanse ulverettssak avvist av retten
Verdens naturfonds søksmål mot staten om ulvejakt går sin gang etter at Oslo tingrett har avvist et forsøk på å stanse hele saken.
Les mer om Oslo.
Slik vil han løse Falcks passproblemer
Programleder Christer Falck (48) er i harnisk over pass-byråkratiet. Han og barna skal på ferie om tre uker, og passene må fornyes: - Jeg har nå gjort to forsøk hvor jeg har tatt ungene ut av skolen og møtt opp på politistasjonen.
Manchester City seriemester etter West Brom-skrell - Pogba latterliggjøres etter «Guds hånd»-forsøk
Manchester United - West Bromwich 0-1) Jay Rodriguez stilnet Old Trafford og sørget for at Manchester City offisielt kan kalle seg Premier League-mestere.
Manchester City seriemester etter West Brom-skrell - Pogba latterliggjøres etter «Guds hånd-forsøk
(Manchester United - West Bromwich 0–1) Jay Rodriguez stilnet Old Trafford og sørget for at Manchester City offisielt kan kalle seg Premier League-mestere.
Et forsøk på å koble hjernen til norsk innvandringspolitikk
Stillbilde: Ap/YouTube Etter å ha sendt opp en prøveballong i januar toner nå Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talsmann Masud Gharahkhani nok en gang flagg i samtidens viktigste spørsmål i en kronikk i Dagbladet:
FN-base i Mali angrepet
Minst seks FN-soldater ble skadd da en FN-base i Mali ble angrepet lørdag. Det ble meldt om både skyting og forsøk på et selvmordsangrep. Selvmordsangrepet var mislykket, men flere ble skadd da angriperne åpnet ild, skriver FN på Twitter.
Les mer om FN-base, FN-soldater, Mali og Twitter.
CC-løpet med 220 deltakere på Hamar
Det aller første CC-løpet på Hamar gikk gjennom sentrum midt i beste handletida lørdag. Mens CC-løpet på Gjøvik har blitt arrangert siden 2015, var det kjøpesenterets første forsøk på å kickstarte løpsesongen på østsida av Mjøsa.
Les mer om CC-løpet, Gjøvik, Hamar og Mjøsa.
Matematikkdidaktisk etterutdanning av lærere og målrettet strukturert matematikkundervisning ved overgang til 8. trinn og VG1
Dette notatet beskriver gjennomføringen så langt av et forsøk i Osloskolen, der vi prøver ut tilrettelagt matematikkopplæring for elever med svak matematikkompetanse og tilpasset etterutdanning av lærere.
Les mer om Osloskolen og VG1.
Et landssvikoppgjør på nært hold
«Sviker er et forsøk på å forstå. Det er et vellykket forsøk.
Norsk par kjøpte vibrerende sexdukke. Det gikk galt på første forsøk
Forbruker Nå er saken klaget inn til Forbrukerrådet. Som forbruker, har du noen gang vært så forbannet over et produkt at du har valgt å klage?
Les mer om Forbrukerrådet.
Tok endelig telefonen
HAMAR: Etter gjentatte forsøk tok endelig mannen som onsdag vant den tredje største premien i Norsk Tippings historie telefonen.