Forslag

Sundby hardt ut mot FIS - misliker nye forslag

FALUN (VG) Martin Johnsrud Sundby (33) frykter enda mer kaos i skiløypene i fremtiden. Nå vil han be enkelte FIS-topper skrinlegge planene om å endre rennprogrammet allerede fra kommende sesong.

- Jeg tror Ap har skjønt hva de har satt igang

Frps parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, sier Aps forslag om å flytte Listhaug til en annen ministerpost er en retrett. Arbeiderpartiet, Senterpartiet og SV har sagt at de vil støtte Rødts mistillitsforslag mot Sylvi Listhaug.
Limi ikke imponert
Frps parlamentariske leder, Hans Andreas Limi, sier Aps forslag om å flytte Listhaug til en annen ministerpost er en retrett. - Støre har skjønt hva han har satt igang, sier Limi.
Les mer om Limi og Listhaug.
KrFs Bekkevold støtter forslag om ny jobb for Listhaug
Å gi Sylvi Listhaug (Frp) en ny statsrådspost er en mulig løsning, mener KrFs Geir Jørgen Bekkevold, som tidligere har oppfordret Listhaug til å gå av.
Les mer om Listhaug og Sylvi Listhaug.

Statens vegvesens behandling av forslag om alternative vegløsninger - svar til Ivar Andersen

I en kronikk i DT 12. mars 2018 skriver Ivar Andersen følgende: «Inntrykket som har festet seg er at Statens vegvesen og Jernbanedirektoratet ikke har vist vilje til å ta imot ideer fra innbyggerne og videreforedle dem.» Tatt på alvor I
NRK - Olympiatoppens hakkekylling
Stemmer: Robin Mackenzie-Robinson ABC Nyheters dopingekspert Delta i debatten Send oss gjerne forslag til kronikker vi kan publisere. Formen bør være kronikk/kommentar/blogginnlegg med maks 1000 ord.
Les mer om Delta og Send.
Waage lot Olsø bidra til Ap-forslag om Olsøs habilitet(pluss)
Den inhabile Rune Olsø sto som forfatter av et Ap-forslag om Olsøs egen habilitet i den omstridte Candy People-saken. Gruppeleder Geir Waage sa ingenting om Olsøs bidrag da han sendte det videre til kontrollkomiteen.
Opplev Norge: Måned for måned
Har du lyst til å oppleve det Norge har å by på? Her er forslag måned for måned. I Norge har vi noen av de vakreste og kanskje mest varierte naturopplevelsene du kan tenke deg.
Les mer om Norge.
Det blir lettere å finne gratis korttidsparkering, men verre for dem som vil parkere lenge i sentrum
Det er spesielt viktig at kommunes parkeringstiltak ikke ensidig rammer handelsnæringen. Rådmannens forslag ser ut til å ta nettopp det hensynet, skriver SA i dagens leder.
Forslag til løsning av bompengeproblematikken og kollektivtrafikken
DEBATT: Debatten som har startet omkring bompengeringen på Nord-Jæren, er nok bare en forsmak på det som kommer når bilisten må begynne å betale.
Les mer om Nord-Jæren.
Politiet ønsker fortsatt tips etter hendelse ved Kringsjå skole
Mandag ble en elev på vei hjem fra Kringsjå skole stoppet av en fremmed mann, som kom med et "upassende forslag" til ham. Gutten løp unna og varslet foreldrene, og politiet innledet en etterforskning av saken.
Les mer om Kringsjå.
Legeforeningen: - Stoler ikke på at anbefalinger følges opp
Legeforeningen frykter at «gode forslag» om operasjonsvolum ikke følges opp av helseforetakene. Helsedirektoratet varsler at de vil gripe inn mot sykehus som ikke følger anbefalingen i den nye spesialistutdanningen.
Fra fåmannsvelde til enevelde
Stemmer: Kjell Arild Nilsen Forfatter og journalist, med mange års erfaring fra NTB. Delta i debatten Send oss gjerne forslag til kronikker vi kan publisere. Formen bør være kronikk/kommentar/blogginnlegg med maks 1000 ord.
Les mer om NTB og Send.
- Dette er en stor dag for norske arbeidsfolk
I dag vedtok stortingsflertallet (Ap, SV, R, KrF, Sp og MDG) Aps forslag som pålegger regjeringen å kraftig stramme inn på reglene for innleie av arbeidskraft. - Dette er en stor dag for norske arbeidsfolk.
Les mer om KrF og MDG.
Bedre vern for varslere
Varslere trenger et sterkere vern og håndteringen av varslingssaker må forbedres på arbeidsplassene. Nå har regjeringen fått flere konkrete forslag for hvordan vi kan utvikle et tryggere og bedre arbeidsmiljø.
Listhaug møtes med mistillit etter å ha tatt ordet «unnskyld 17 ganger i sin munn
Ap, SV og MDG mener unnskyldningene sitter så langt inne at de støtter Rødts forslag om mistillit.
Les mer om MDG.
Forslag til nye hyttestørrelser fikk salen til å juble
SANDNES: Hytteforum dro fulle hus på Hotel Residence til debatt om hyttestørrelser og fremtidige vann og avløpordninger for hyttefolket i Sandnes. Ap foreslo å tillate 30 kvadratmeter større hytter innenfor 100-meterbelte.
Les mer om Hotel Residence.
Regjeringen pålegges å stramme inn på innleie av arbeidskraft
Stortingsflertallet vedtok torsdag Arbeiderpartiets forslag som pålegger regjeringen å stramme kraftig inn på reglene for innleie av arbeidskraft.
Listhaug møtes med mistillit etter å ta tatt ordet «unnskyld 17 ganger i sin munn
Ap, SV og MDG mener unnskyldningene sitter så langt inne at de støtter Rødts forslag om mistillit.
Les mer om MDG.
Pålegger Stortinget å stramme inn
Et flertall på Stortinget vedtok torsdag et forslag fra Arbeiderpartiet som pålegger regjeringen å stramme kraftig inn på reglene for innleie av arbeidskraft. – Dette er en stor dag for norske arbeidsfolk, sier Aps Arild Grande til NTB.
Ap, Acer og Høyesterett
KrFs forslag om å be Høyesterett vurdere Stortingets eventuelle suverenitetsavståelse til Acer, er nødvendig og ansvarlig. Derfor bør Ap stemme for. Makta rår i politikken, og det skulle bare mangle.
Les mer om Acer og Høyesterett.
Listhaug møtes med mistillit etter ta tatt ordet «unnskyld 17 ganger i sin munn
17 ganger brukte hun ulike varianter av ordet «unnskyld fra Stortingets talerstol. Men Ap, SV og MDG mener unnskyldningene sitter så langt inne at de støtter Rødts forslag om mistillit.
Les mer om MDG.
Stortinget vedtok Listhaug-kritikk
Stortinget vedtok i ettermidddag et forslag som kritiserer justisminister Sylvi Listhaug (Frp) for det kontroversielle Facebook-innlegget om Arbeiderpartiet og terroristers rettigheter. Forslaget ble vedtatt med 53 mot 47 stemmer.
Stortinget vedtok Listhaug-kritikk
Stortinget vedtok i ettermidddag et forslag som kritiserer justisminister Sylvi Listhaug (Frp) for det kontroversielle Facebook-innlegget om Arbeiderpartiet og terroristers rettigheter. Forslaget ble vedtatt med 53 mot 47 stemmer.
Opposisjonen stemte ned privatisering av eiendomsmåling
Et flertall på Stortinget setter foten ned forregjeringens forslag om at eiendomsoppmåling ikke lenger skal være en kommunal tjeneste. Stortinget behandlet torsdag regjeringens forslag til endringer i matrikkelloven.
Les mer om Stortinget.