Forsvunnet

Eks-rockestjerne kjøpte reklamebyrå – nå er hele ledelsen forsvunnet

Etter lederflukt fra McCann skal reklamebyrået snart være i mål med å finne ny ledelse. Den serbiske eieren, eks-rockestjernen Srdjan Saper (59), sier selskapet vil komme sterkere tilbake.
Les mer om McCann og Srdjan Saper.

Den serbiske eks-rockestjernen kjøpte reklamebyrå – halvannet år etter er hele ledelsen forsvunnet

Etter lederflukt fra McCann skal reklamebyrået snart være i mål med å finne ny ledelse. Den serbiske eieren, eks-rockestjernen Srdjan Saper (59), sier selskapet vil komme sterkere tilbake.
Les mer om McCann og Srdjan Saper.
Mangler vi folkeskikk?
I ny og ne undrer jeg på om vi, rett og slett, mangler folkeskikk? Vanlig høflig oppførsel, basert på at vi skal ta hensyn til andre enn oss selv, den er i ferd med å bli svekket. For eksempel, køkultur, har den forsvunnet?
Stjålet millionmaleri funnet etter tilfeldig kontroll av buss
Maleriet har vært sporløst forsvunnet i ni år.

Edgar Degas - Stjålet millionmaleri funnet etter tilfeldig kontroll av buss

Maleriet har vært sporløst forsvunnet i ni år. (Dagbladet): For ni år siden ble et maleri av den franske kunstneren Edgar Degas stjålet da det var på utlån til Musée Cantini i Marseille i Frankrike.
Drammen: Leteaksjon etter 3-åring
En gutt på 3 år har forsvunnet fra Grønland i Drammensområdet, og politiet er ute for å lete. Gutten forsvant fra Drammen bibliotek cirka klokka 13.35, opplyser politiet. Gutten har på seg blå bukse, blå jakke og grå lue.
Fly med 66 personer om bord styrtet i fjell i Iran
Et fly med 60 passasjerer og seks besetningsmedlemmer har styrtet i fjellområde i Iran. Det er ingen overlevende. Flyet skal ha forsvunnet fra radaren over et fjellområde sentralt i Iran. Flyet var på vei fra Teheran til Yasuj.
Les mer om Iran, Teheran og Yasuj.
66 personer omkom i flystyrt i Iran
Alle de 66 personene som var om bord i det iranske flyet som styrtet i Zagros-fjellene, er omkommet, opplyser en talsmann for Aseman Airlines. Flyet skal ha forsvunnet fra radaren sentralt i Iran før det ble meldt styrtet sør i landet.
Les mer om Iran og Zagros-fjellene.
Fly med minst 50 passasjerer har styrtet i Iran
Et fly med 50 til 60 passasjerer har styrtet i Iran, melder lokale medier. Flyet skal ha forsvunnet fra radaren sentralt i Iran.
Les mer om Iran.
Fly med 50 passasjerer har styrtet i Iran
Et fly med 50 passasjerer har styrtet i Iran, melder lokale medier. Flyet skal ha forsvunnet fra radaren sentralt i Iran. Ifølge Reuters har det iranske nyhetsbyrået Isna meldt at flyet har styrtet. Mest sett siste uken
Les mer om Iran og Isna.
Svensk politi slår alarm
Over 12 000 personer som skal utvises fra Sverige har forsvunnet, skriver Aftonbladet. Politiet tror dette tallet kommer å mangedoble seg. Mange av dem som forsvinner unyttes ofte som underbetalt arbeidskraft i Sverige, skriver avisen.
Les mer om Aftonbladet og Sverige.
Redder fjellreven
Rundt årtusenskiftet var Norge i ferd med å miste fjellreven. Nå har avl og utsetting gitt nytt liv i områder der arten var forsvunnet.
Les mer om Norge.
Omstridt avl stopper utryddelsen av fjellrev
Rundt årtusenskiftet var Norge i ferd med å miste fjellreven. Nå har avl og utsetting gitt nytt liv i områder der arten var forsvunnet.
Les mer om Norge.
Anmeldelse film «Forsvunnet» - Familieforholdene som utspiller seg, er like iskalde som det norske vinterlandskapet
Uoppgjorte konflikter i mor-datter-forhold. Image-text: TRAILER: Nederlandsk regissør med Bergman-inspirert film om kalde følelser i norsk natur. Video: Storytelling Media
Politiet jakter gjerningsperson etter innbrudd: Ber om tips
Verktøy og bluetooth-høyttaler forsvunnet, opplyser politiet.
Det kryr av nye utesteder i sentrum
Bergenserne har aldri tidligere hatt et større utvalg i restauranter, barer og utesteder som nå. Samtidig har mange veteraner forsvunnet.
Filmanmeldelse «Forsvunnet: Finstemt og følelsesladd
Følelsesmessig tøvær i det norske vinterødet.
Iskaldt og tomt Norges-drama
Nederlandske «Forsvunnet er innspilt i Norge. Den føles som pretensiøs, norsk 70-tallsfilm som vil være kunst, men som i stedet er tom og kjedelig.
Les mer om Norge og Norges-drama.
Norsk landskap møter nederlandsk melankoli i «Forsvunnet
Jakob Oftebro har en flott motspiller i Rifka Lodeizen.
Les mer om Forsvunnet og Rifka Lodeizen.
Vintersonaten
Et smalt, småseigt og lettere Ingmar Bergmansk familiedrama med Jakob Oftebro som norsk anker. Anbefalte saker 3 Drama «Forsvunnet» Regi: Boudewijn Koole Ne./No.
Forsvunnet
Regi: Boudewijn Koole Sjanger: Drama Nasjonalitet: Nederland / Norge Spilletid: 1t 30 min Sensur: Tillatt for alle
Les mer om Norge Spilletid og Sensur.
Historie om tap og sorg
Jakob Oftebro spiller en av hovedrollene den nye filmen «Forsvunnet». En vakker, brutal og ærlig fortelling om livet. I filmen møter vi Roos (spilt av Rifka Lodeiza) som hvert år besøker familien i Nord-Norge, tross anspent forhold til moren.
Frekke tyver stakk av med elg-geviret til Erik
Fotspor i snøen og et forsvunnet elg-gevir, var synet som møtte Erik Torbjørn Sætra forrige mandag.
Kundene har forsvunnet
Efes Pizza var blant de første som fikk åpne igjen etter storaksjonen mot spisesteder i Bergen. Men kundene uteblir.
Les mer om Bergen.
Blytungt kryptofall: 900 milliarder borte på ett døgn
Det siste døgnet har en tredjedel av kryptoverdien forsvunnet. Den siste måneden har over 4.000 milliarder kroner forsvunnet fra kryptomarkedet.