Fortsetter

Blir truet med handelskrig - fortsetter å snakke med USA

Kinas visestatsminister Liu He og USAs finansminister Steven Mnuchin er enige om å fortsette samtaler om handel, men understraker at Kina vil ikke gi etter for press.
Les mer om Kina, Liu He, Steven Mnuchin og USA.

Utfordrende vannsituasjon: - Ikke bruk mer enn høyst nødvendig

Det er lite tilsig av vann inn i bassenget til Reipå og Støtt vannverk i Meløy. Lørdag morgen skriver Meløy kommune på Facebook at den utfordrende vannsituasjonen fortsetter. - Forbruket er nå større enn tilsiget.
Les mer om Facebook, Meløy, Reipå og Støtt.
Lingards eventyrsesong fortsetter - matchvinner for England mot Nederland
Et svekket engelsk landslag startet jakten på VM-formen med 1-0-seier i en skuffende forestilling på bortebane.
Les mer om England, Nederland og VM-formen.
Lingards supersesong fortsetter
Jesse Lingard scoret sitt første landslagsmål da England slo Nederland 1-0 på bortebane i en treningskamp fredag. Dermed fortsetter eventyrsesongen for Manchester United-spilleren.

Schwartz fornekter seg ikke

(Sarpsborg 08- Strømmen 3-1) Ronnie Schwartz bare fortsetter å score mål. Mot Strømmen ble det to nye nettkjenninger dansken og en straffemiss.
Lolandsheimen reddet
Borgestadklinikkens avdeling på Loland skal drives videre, som fritt behandlingsvalg. Det har landsstyret i Blå Kors vedtatt. Det betyr at behandlingstilbudet i Vennesla beregna på rusavhengige fortsetter som før.
Les mer om Loland og Vennesla.
Etterforskningen av mistenkenkelig dødsfall fortsetter for fullt gjennom helgen
Etterforskningen knyttet til personen som ble funnet død i en leilighet i Kongsvinger fortsetter for fullt gjennom helgen.
Les mer om Kongsvinger.
- Tar ikke varsler alvorlig
Hilde Lengali, tidligere partisekretær i MDG - nå folkevalgt i Hurum, melder seg ut av partiet, men fortsetter som uavhengig lokalpolitiker.
Les mer om Hurum og MDG.
Solberg til Siofolk
Silje Solberg ble i dag offisielt presentert som Siofolk-spiller. Den ungarske klubben har også bekreftet at de har ansatt Tor Oddvar Moen som trener. Klubben fortsetter å forsterke for å ta opp kampen mot Gyør i den ungarske ligaen.
I annonsen som røper overgangen, sender Zlatan en frekk hilsen
Det fremstår nå som åpenbart hvor Zlatan Ibrahimovic fortsetter karrièren.
Les mer om Zlatan og Zlatan Ibrahimovic.
Melder seg ut av KrF i protest
KrF-politiker i Birkeland, Petter Ross melder seg ut av partiet i protest etter Listhaug-saken, skriver Agderposten. Det ble klart på kommunestyremøtet torsdag. Ross fortsetter resten av perioden i kommunestyret som uavhengig.
Gjelsten nøyer seg ikke med Molde: Gir 5 mill til hestesporten
Bjørn Rune Gjelsten (61) fortsetter satsingen på Molde sammen med Kjell Inge Røkke. Men nå rir han to hester. En gave på fem mill. kroner til et anlegg med internasjonale mål i Lier er bare en del av hans satsing på hest.
Les mer om Kjell Inge Røkke, Lier og Molde.
Lolandsheimen reddet
Borgestadklinikken avd. Loland er reddet og skal drives videre. Det fikk ansatte og klienter vite i dag. Rammeavtalen med Helse Sør Øst går ut i juni, men Blå Kors har bestemt at Lolandsheimen fortsetter med rusbehandling, uten rammeavtale.
NorgesGruppen om matsalg på nett: NorgesGruppen: - Butikker som tidligvar med i satsingen, har over ti prosent av omsetningen på nett
NorgesGruppen fortsetter å ta markedsandeler i det store dagligvaremarkedet. Og nå begynner nettsalget også å ta seg opp. Norgesgruppen, med Johannson-familien som største eier, økte inntektene i fjor med 5,5 milliarder kroner i fjor.
Les mer om Johannson-familien.
Brannvesenet trener på garasje ved E6 fredag
Fredag morgen fortsetter brannvesenet sine øvelser like ved E6 på Ringsakers side av grensa mot Hamar. Torsdag morgen ble en enebolig i Arnkværnvegen brent ned som den del av en øvelse for røykdykkerne i Hedmarken brannvesen.
Fortsetter å «leke med brannalarmer
Ungdommer ved Sevalstunet asylmottak for unge flyktninger fortsetter å utløst brannalarmer uten grunn.
Les mer om Sevalstunet.
Lynette (33) fikk MS: Legen trodde hun hadde migrene
Verden raste litt sammen da Lynette Frøyhov fikk vite at hun hadde Multippel sklerose (MS). Nå nekter hun å la sykdommen styre livet sitt og fortsetter i jobben for Fagforbundet.
Mørklegger temaet på dagens Northug-møte
Samtaler mellom Norges Skiforbund og Petter Northugs manager. Det er stor usikkerhet rundt hva Petter Northug (32) gjør neste sesong. Fortsetter han satsingen i privatlag? Gjør han comeback på landslaget?
Mørklegger temaet på dagens Northug-møte
Samtaler mellom Norges Skiforbund og Petter Northugs manager. Det er stor usikkerhet rundt hva Petter Northug (32) gjør neste sesong. Fortsetter han satsingen i privatlag? Gjør han comeback på landslaget?
Slik hjalp Cambridge Analytica Trump
WASHINGTON: Skandalen omkring analysefirmaet Cambridge Analytica fortsetter å øke i omfang. Under presidentvalget i USA pumpet firmaet ut anonyme budskaper mot Hillary Clinton over hele nettet for å påvirke amerikanske velgere.
Norsk hockeyprofil forlater Modo
Ishockeyproffen Martin Røymark forlater den svenske klubben Modo etter inneværende sesong. Det bekrefter Örnsköldsvik-klubben på sine nettsider torsdag. Røymark er én av fem spillere som ikke fortsetter i klubben foran neste sesong.
«Herre, gjør meg til redskap for din fred!
«La meg bringe kjærlighet der hatet rår», fortsetter bønnen. «Siste uka har man sett utrolig mye ondskap i Norge», sa Sylvi Listhaug i avskjedstalen sin. Det kan dessverre politikere fra alle fløyer skrive under på.
Les mer om Norge og Sylvi Listhaug.
Stortinget ber om Hydro-redegjørelse fra Isaksen
Hydros utslipsskandale fortsetter. Kontrollkomiteen på Stortinget vil at næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) skal redegjøre for saken.
Brudalen med friske uttalelser i «Breddepodden
Sarpsborg Arbeiderblad fortsetter satsingen på streaming fra lavere divisjoner i lokalfotballen. I den forbindelse har SA startet «Breddepodden med Joshua Karesch og Patrick Walther Larsen.