Fotball

Tidligere City-stjerne utestengt

Den tidligere Arsenal og Manchester City-stjernen Samir Nasri har testet positivt i doping og er utestengt fra all fotball i seks måneder.

Juventus-kamp utsatt etter snøvær

Et banedekke bedre egnet til langrenn enn fotball gjorde at Juventus' hjemmekamp mot Atalanta ikke ble spilt søndag. Ny dato for Serie A-duellen er ikke satt.
Les mer om Atalanta og Serie A-duellen.
Juventus-kamp utsatt etter snøvær
Et banedekke bedre egnet til langrenn enn fotball gjorde at Juventus' hjemmekamp mot Atalanta ikke ble spilt søndag. Ny dato for Serie A-duellen er ikke satt. Etter at spillerne hadde varmet opp ble det besluttet at kampen flyttes til en annen dag.
Les mer om Atalanta og Serie A-duellen.
City-veteranene herjet og knuste Arsenal i ligacupfinalen
Pep Guardiolas første trofé i engelsk fotball er et faktum. Manchester City-Arsenal 3-0 Manchester City sikret seg sesongens første trofé med 3-0-seier over Arsenal i ligacupfinalen på Wembley søndag.

City-veteranene herjet og knuste Arsenal i ligacupfinalen

Pep Guardiolas første trof i engelsk fotball er et faktum.
Les mer om Arsenal.
Hareidsgut tatt ut til landslaget
Håvard Mork Breivik frå Hareid er tatt ut til landslaget i fotball for G17. Forsvarsspelaren speler på a-laget til Aalesund fotballklubb, der han har fått fleire innhopp i treningskampar.
Les mer om Aalesund, G17 og Hareid.
Alvorlig skade setter Tagseth ute av spill resten av sesongen
Tøff smell for Liverpool-talentet Edvard Sandvik Tagseth. Stortalentet fra Frosta får ikke trene fotball igjen før midten av mai. En belastningsskade i venstrebeinet mellom kne og hamstring er årsaken.
Solskjær avslører: - Molde takket ja til bud på Ruben Gabrielsen
Men 25-åringen valgte selv å bli værende på Aker Stadion. MARBELLA (Nettavisen): Molde-kapteinen kunne nylig ha forlatt Eliteserien og norsk fotball, røper Ole Gunnar Solskjær. - Vi fikk et bud på ham nå.
Treningskamper for 2. divisjonslag
2. divisjonslaget Elverum slo Grorud 4–1 i en treningskamp i fotball lørdag ettermiddag. I samme divisjon tapte Raufoss 1–3 for Mjøndalen. I 2. divisjon avdeling 1 spiller også Nybergsund.
Hansen og Wolfsburg trygget ledelse
Caroline Graham Hansen fra Oslo spilte hele kampen da Wolfsburg strammet grepet om tabelltoppen i tysk Bundesliga fotball med 2-0-seier over Sand lørdag. Wolfsburg har nå en fem poengs luke ned til lag nummer to.
Les mer om Bundesliga, Oslo, Sand og Wolfsburg.
Raufoss burde utliknet mot Mjøndalen
Raufoss slapp inn to mål før åtte minutter var spilt, men ved pause står det 2-1 til Mjøndalen i treningskampen i fotball som du kan se på OA-TV.
Les mer om Mjøndalen.
Stein i vegbanen ved Falkentunnelen
Det ligger en stein i vegbanen sør for Falkentunnelen i Skreiberga lørdag ettermiddag. Det får OA opplyst av forbipasserende. Steinen skal være på størrelse med en fotball og Vegtrafikksentralen er varslet.
Tung beskjed for Liverpools trønderske talent: - Sesongen er over
Edvard Sandvik Tagseth (17) tvinges til å ta pause fra fotballen. Han kan ikke trene fotball igjen før i midten av mai, skriver Liverpool.no.
Les mer om Liverpool.no.
Sverige på rekordjakt etter gullrush
PYEONGCHANG (VG) Svenskene er bare én gullmedalje unna rekorden fra 2006. Og de har fire muligheter til å klare det. - Det Zlatan gjør med en fotball, gjør Lindström med et gevær.
Les mer om Lindström.
BBC: West Ham-stopper til kinesisk fotball
Vil spille seg inn i Portugals VM-tropp. Den portugisiske midtstopperen José Fonte (34) forlater engelsk Premier League til fordel for kinesisk toppfotball. Han går fra West Ham til Dalian Yifang.
Advarer mot å spille på Flisa-spillere under russetida
GLÅMDAL: Nå har to gutter bestemt seg for at fotball i Innlandet også skal være en del av det globale fantasy-sirkuset.
Les mer om Flisa-spillere og Innlandet.
Prioriterer fotball – ble beste lokale
Lygna: Sigurd Mjølstad-Svendsen satser mest på fotball. På Lygna ble han beste lokale i gutter 16 år.
Svenskene etter stafettgull: – Det Zlatan gjør med en fotball, gjør Lindström med et gevær
PYEONGCHANG/OSLO (VG) De svenske Eurosport-kommentatorene Roberto Vacchi og Carl Johan Bergman var helt i hundre da Fredrik Lindström sikret svensk gull på skiskytterstafetten.
Svenskenes reaksjon på stafettgull: – Det Zlatan gjør med en fotball, gjør Lindström med et gevær
PYEONGCHANG/OSLO (VG) De svenske Eurosport-kommentatorene Roberto Vacchi og Carl Johan Bergman var helt i hundre da Fredrik Lindström sikret svensk gull på skiskytterstafetten.
Rojas signerte ny avtale for Alta IF
Gladnyhet ved inngangen til helga. Alta IF Fotball har nemlig i dag kommet til enighet med målvakten Daniel Mederos Rojas om en ny avtale. Han imponerte kolossalt forrige sesong og blir en viktig brikke i 2. divisjon.
Les mer om Alta IF.
Som Østlendingen-abonnent har du tilgang til mye direktesendt sport
Som Østlendingen-abonnent får du tilgang på en rekke direktesendte sportssendinger. Her er oversikten. Du som har abonnement på Østlendingen har tilgang til en rekke fotball- og handballkamper som vi sender direkte.
Les mer om Østlendingen.
Spansk fotball rystet: Politimann døde under opptøyer
Russiske og spanske supportere barket sammen i forbindelse med en Europa League-kamp.
Les mer om Europa League-kamp.
Spansk fotball rystet: Politimann døde under opptøyer
Russiske og spanske supportere barket sammen i forbindelse med en Europa League-kamp. (FourFourTwo): En baskisk politimann mistet i går livet etter sammenstøt mellom Athletic Bilbao- og Spartak Moskva-supportere.
Ane Dahl Torp hatet fotball – nå spiller hun fotballtrener i dramasatsing
ULLEVÅL (VG) Ane Dahl Torp (42) og John Carew (38) spiller mot hverandre i NRKs nye dramaserie «Heimebane.
Les mer om Heimebane og John Carew.
Arsenal videre i Europa League til tross for tap mot Östersund
Fansen kunne ikke tro sine egne øyne da Östersund scorte sitt andre mål på to minutter. ARSENAL-ÖSTERSUND: 1-2 (4-2 sammenlagt) For syv år siden spilte Östersund på nivå fire i svensk fotball.
Les mer om Europa League og Östersund.