Frøskeland

Bil av veien i Vesterålen

Frøskeland: Melding om bil som har kjørt ut av veien på fv. 821. Nødetatene er på vei, melder Nordland politdistrikt klokken 15.55 onsdag ettermiddag.
Les mer om Nordland og Vesterålen.

Bil av veien på fv 821

En bil har kjørt av veien på fylkesvei 821 på Frøskeland. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Frøskeland.
Moderat skadet
Kvinnen i 40-åra som ble sendt til sjukehuset i Harstad etter en front mot front-kollisjon på Frøskeland i Sortland kommune i formiddag, er moderat skadet, ikke kritisk som først opplyst. Det opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge.
Veien åpnet
Veien er nå ryddet og åpnet igjen etter trafikkulykken på Frøskeland i Sortland, melder politiet.
Les mer om Frøskeland og Sortland.

Kritisk skadd etter frontkollisjon

n person er kritisk skadet etter front mot front-kollisjonen på Frøskeland i Sortland kommune. To personer er lettere skadet, ifølge politiet.
Les mer om Frøskeland og Sortland.
Kritisk skadd etter front-kollisjon
n person er kritisk skadet etter front mot front-kollisjonen på Frøskeland i Sortland kommune. To personer er lettere skadet, ifølge politiet.
Les mer om Frøskeland og Sortland.
Ulykke i Vesterålen
Politiet melder om en front mot front-ulykke med personskade ved Frøskeland i Sortland kommune. Nødetatene er på vei, og veien er stengt forbi ulykkesstedet per nå.
Fem fikk bot
UP har gjennomført en laserkontroll ved Frøskeland på Sortland. Det resulterte i fem forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 79 km/t i 60-sona.
Les mer om Frøskeland og Sortland.
Bil kjørte av veien
To personer kom seg uskadet av en bil som veltet i Frøskeland på Sortland. Politiet mistenker ikke ruskjøring.
Les mer om Frøskeland og Sortland.
Ble fratatt førerkortet
Politiet har beslaglagt førerkortet til mann i 20-årene etter at han ble målt til 87km/t i 60-sone på Frøskeland.
Les mer om Frøskeland.
Dømt til fengsel i tre år
En mann i 20-årene er i Vesterålen tingrett dømt til fengsel i tre for å ha kjørt på og kvestet en annens fot i ei bildør i ei busslomme på Frøskeland. Han må også betale en bot på 30.000 kroner, i tillegg til oppreisning på 150.000 kroner til den fornærmede. Mannen mister også retten til å ha førerkort for resten av livet.
Les mer om Frøskeland og Vesterålen.
Ingen personskade
Det oppstod ingen personskade i forbindelse med utforkjøringen ved Frøskeland tidligere i kveld, får NRK opplyst fra politiet.
Les mer om Frøskeland og NRK.
Bil av veien
Politiet melder om at en bil har kjørt av veien ved Frøskeland, Øksnes. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Frøskeland.
La ned påstand om fengsel
I 2015 ble en mann i 20-årene hardt kvestet i sammenstøtet mellom to biler i en busslomme på Frøskeland i Sortland. I Vesterålen tingrett la i dag aktor ned påstand om fengsel i to år og to måneder for sjåføren som er tiltalt for å ha kjørt på ham, skriver Vesterålen Online.
Erkjenner ikke straffskyld
I 2015 ble en mann i 20-årene hardt kvestet i sammenstøtet mellom to biler i en busslomme på Frøskeland i Sortland. Sjåføren som er tiltalt for å ha kjørt på ham, står i dag tiltalt i Vesterålen tingrett. Under rettssakens første dag erkjente han ikke straffskyld, skriver Vesterålen Online.
To biler av veien i Øksnes
To biler har kjørt av veien i Øksnes, melder politiet på Twitter. En har kjørt av på Frøskeland, og en på Frøskelandsfjellet, og årsaken er glatte veier. Ifølge politiet skal det ikke være snakk om personskader.
Bil utfor veien
En lastebil kjørte av veien ved Frøskeland i Vesterålen i natt. Ambulanse og politi rykket ut til stedet. Føreren, som var alene i bilen, klaget over smerter, opplyser politiet. Det var glatt på stedet.
Les mer om Frøskeland og Vesterålen.
Tømmer veltet vogntog
Fylkevei 820 er stengt i ett felt ved Frøskeland i Sortland. Årsaken er at det pågår tømming av et vogntog som kjørte av veien og veltet i går. Veien kan bli helt stengt når vogntoget skal berges senere i dag, opplyser Statens vegvesen.
Les mer om Frøskeland og Sortland.
Vogntog i grøfta
I Sortland kommune på Frøskeland har et utenlandsk vogntog kjørt utfor veien ved Leirbogen. Ifølge politiet i Midtre Hålogaland har noe fisk falt ut av lasterommet, og fører har fått et kutt i panna, men er ellers uskadd. Politiet er på vei.
Vei delvis åpnet etter kollisjon
Fv 820 i Sortland er åpnet for dirigering ved Vikeidet mellom Frøskeland og Sortland sentrum etter at var stengt pga en kollisjon, ifølge politiet.
Les mer om Frøskeland, Sortland og Vikeidet.
Stengt etter trafikkulykke
Fylkesvei 820 i Sortland er stengt ved Vikeidet mellom Frøskeland og Sortland sentrum på grunn av en kollisjon. Anbefalt omkjøring via Fylkesvei 951 Holmstaddalen.
Vei fortsatt sperret ved Sortland
Kystvakta bistår med å dra gassflasken ut i fjorden. Sperringer av vei opprettholdes. Politiet ber folk kjøre Frøskeland-Holmstaddalen-Blåheiveien evt Blåheiv-Nedre Ånstadveien. Sperringene vil trolig vedvare i ca 1 time. Bebyggelse i nærheten er evakuert.
Mistet lappen
En ung fører fikk beslaglagt førerkortet etter at han kjørte i 97 km/t i 60-sone på Frøskeland i Vesterålen. Politiet skrev også 6 forenklede forelegg i 60-sonen.
Les mer om Frøskeland og Vesterålen.
«Frøsken fosset inn til medalje på ukjent distanse
Roald Frøskeland imponerte både samboeren og treneren da han tok bronsen på 1500m i NM i friidrett. Selv var han mer mellomfornøyd.
Ryggsmerter kan tvinge trøndertalentet til å bytte øvelse
Roald Frøskeland fikk så store problemer med ryggen at han måtte trekke seg fra 800-meteren i U23-EM.