Frankrike

Mannen bak suksesshesten fristes av Frankrike - kusken advarer

Valley Ivan knuste konkurrentene i eliten på Leangen. Kusken ber de tenke seg om en ekstra gang før kursen settes sørover.
Les mer om Frankrike og Leangen.

Grønn politikk er i vinden blant unge europeiske velgere

Det var mange likhetstrekk ved valgene i Storbritannia og Frankrike. De gamle partiene og deres ledelser fikk juling, og unge EU-glade velgere i storbyene satte preg på valgresultatene. Dette sendte kraftige signaler om at unge velgere ønsker grønn politikk.
Norge framleis nummer 11
Norge er framleis på 11.-plass på kvinnenes FIFA-ranking tre veker før EM i Nederland opnar. USA har gått forbi Tyskland og leier. Frankrike er nr 3, medan Canada er forbi England og på fjerdeplass. Norge er i EM-gruppe med Nederland (12), Danmark (15) og Belgia (22).
Norge-trener Berge vil ha revansje når de møter Frankrike i EM
I januar ble Frankrike for sterke for Norge i VM-finalen. Om et halvt år møtes de igjen - i EM-gruppespillet.

Norge i gruppe med verdensmestrene

Norges håndballherrer får bryne seg på Frankrike, Hviterussland og Østerrike i kampen om å avansere fra gruppespillet i håndball-EM i Kroatia i januar. Det blir altså en drømmereprise av VM-finalen mellom Norge og Frankrike der franskmennene vant 33–26.
Norge møter verdensmesteren i EM
I januar ble Frankrike for sterke for Norge i VM-finalen. Om et halvt år møtes de igjen - i EM-gruppespillet.
Frankrikes regjering vil ha slutt på leting etter olje og gass
Frankrike vil slutte å gi letekonsesjoner på olje og gass, både på fastlandet og i landets oversjøiske territorier, sier miljøminister Nicolas Hulot.
I kveld trekkes Norges EM-gruppe, dette kan bli motstanderne
Keepertalent Kristian Sæverås (18) er med og trekker EM-puljene i håndball fredag. Tittelforsvarer Tyskland, Spania eller Frankrike venter Sander Sagosen og co.
Macron og May – en sterk og en svak seier
DEBATT: I løpet av to uker i juni har befolkningene i Frankrike og Storbritannia gått til valg og stemt frem nye parlament.
Les mer om Frankrike, May og Storbritannia.
Macron fra kjempeseier til pinlig regjeringskrise
Bare noen dager etter den overveldende seieren i valget til Nasjonalforsamlinga i Frankrike har president Emmanuel Macron måttet sparke fire statsråder på grunn av mistanke om snusk.
Kaggestad gleder seg til Tour de France-maraton: - Blitt en slags kult-greie
TV 2 sender nesten 140 timer direkte fra Frankrike.
Les mer om France-maraton, Frankrike og Tour.
Verdens raskeste trønder er på beina igjen
Juliano Rags er skadefri og på vei tilbake. Nå sikter kretsen rundt hesten mot en ny konkurransesesong i Frankrike
Les mer om Frankrike.
Dow Jones-indeksen åpner med all time high
Investorene holder blikket rettet mot Brexit-forhandlinger og mulige økonomiske reformer i Frankrike.
Skal sykle i Frankrike
Den 17 år gamle syklisten Tobias Halvorsen fra Kristiansand er plukket ut til å sykle deler av åpningsetappen av Tour de France 2. juli. Gjennom «Cadets Juniors skal han sykle de første 25 km og de siste 25 km av etappen, i forkant av rittet.
Ruud klatrer fire plasser
Casper Ruud klatret fire plasser på verdensrankingen og nærmer seg topp 100. På mandagens oppdaterte ranking, er Ruud nummer 108. Klokken 13.00 i dag spiller 18-åringen ATP-turnering i Frankrike.
Les mer om Frankrike og Ruud.
Ruud klatrer fire plasser
Tennistalentet Casper Ruud klatrer fire plasser på verdensrankingen og nærmer seg topp 100. På mandagens oppdaterte ranking, er Ruud nummer 108. Klokken 13.00 mandag spiller 18-åringen ATP-turnering i Frankrike. Andy Murray er fortsatt verdensener.
Les mer om Frankrike og Ruud.
Eneveldig Macron
Når president Emmanuel Macron i Frankrike får all politisk makt uten støtte fra et flertall i folket er det neppe bra for folkestyret, skriver Einar Hagvaag,
Valgseier til Macron – men få velgere møtte opp
Valget i Frankrike førte som ventet til seier for president Emmanuel Macron. Men velgerne sviktet stort – valgdeltakelsen ser ut til å bli rundt 44 prosent.
Valgseier til Macron – men få velgere møtte opp
Valget i Frankrike førte som ventet til seier for president Emmanuel Macron. Men velgerne sviktet stort – valgdeltagelsen ser ut til å bli rundt 44 prosent.
Svikt i valgdeltakelsen i Frankrike
Fram til klokken 17 søndag var frammøtet på 35,3 prosent i andre runde av valg til ny nasjonalforsamling i Frankrike. Det er svært lavt.
Les mer om Frankrike.
Minst 20 passasjerer skadd etter turbulens på vei fra Paris
Det ble en særdeles ubehagelig innflyvning for passasjerene på vei fra Frankrike til Kina.
Les mer om Frankrike og Kina.
Forventer Macron-suksess og skuffelse på samme tid
PARIS (VG) President Emmanuel Macron forventes å befeste sin sterke oppslutning, men valgdeltakelsen fryktes å bli rekordlav i dagens valg på nasjonalforsamling i Frankrike.
Les mer om Frankrike.
20 passasjerer på skadd i turbulens på fly fra Frankrike til Kina
20 passasjerer ble skadd da et fly fra China Eastern Airlines på vei fra Paris havnet i turbulens like før landing i Kunming sørvest i Kina.
Les mer om Frankrike, Kina og Kunming.
Svært lavt frammøte i fransk valg
Fram til klokken 12 søndag var frammøtet på 17,75 prosent i andre runde av valg til ny nasjonalforsamling i Frankrike. Det er svært lavt.
Les mer om Frankrike.
Svært lavt fremmøte i fransk valg
Frem til klokken tolv søndag var fremmøtet på 17,75 prosent i andre runde av valg til ny nasjonalforsamling i Frankrike. Det er svært lavt.
Les mer om Frankrike.