Frankrike

Planla om politikerdrap

Ti personer er pågrepet i Frankrike siktet for å planlegge å ta livet av flere politikere. Pågripelsene en del av en større etterforskning av høyreekstreme aktivister, ifølge AFP.
Les mer om AFP og Frankrike.

Fordømmer bombeangrep i Somalia

USA, Storbritannia og Frankrike fordømmer sterkt helgens terrorangrep i Somalia. Minst 276 personer er døde etter det som trolig er det dødeligste i landets historie.
«Skamblir europeisk
NRK har inngått avtaler i Nederland, Tyskland, Italia, Frankrike og Spania om egne versjoner av nett- og TV-fenomenet. Det bor til sammen rundt 272 millioner mennesker i disse fem europeiske landene. Nå får de oppleve sine egne «Skam-univers.
Kant ute i tre uker
Chelsea må klare seg uten sin franske midtbanespiller N'Golo Kant i de tre neste ukene. Kant pådro seg en hamstringskade under landslagsoppdrag med Frankrike. Han ble byttet ut i 1. omgang mot Bulgaria.
Les mer om Bulgaria og Frankrike.

Syk Bø står over skiskyttersamling

Johannes Thingnes Bø plages av en lett forkjølelse og deltar ikke på skiskytterlandslagets samling i Frankrike, skriver NTB. Stryningen har i samråd med landslagsledelsen bestemt seg for å bli hjemme.
Les mer om Frankrike og NTB.
Fransk storstreik rammer norske flygninger
Flytrafikken til både Norwegian og SAS er påvirket av den pågående streiken i Frankrike. Noen flygninger i Europa er kansellert, mens andre er forsinket.
Les mer om Europa, Frankrike og Norwegian.
Fransk storstreik rammer norske flyginger
Flytrafikken til både Norwegian og SAS er påvirket av den pågående streiken i Frankrike.
Les mer om Frankrike og Norwegian.
Fransk storstreik rammer SAS og Norwegian
Flytrafikken til både Norwegian og SAS er påvirket av den pågående streiken i Frankrike. Noen flygninger i Europa er kansellert, mens andre er forsinket.
Les mer om Europa, Frankrike og Norwegian.
19 nasjoner klare for VM i Russland
Portugal og Frankrike sikret seg tirsdag VM-billett. Sjekk de VM-klare nasjonene hittil her.
Frankrike til VM - Sverige slapp med skrekken
Sverige er klar for playoff i VM-kvalifiseringen. To Arjen Robben-mål ga Nederland håp om et mirakel, men svenskene tapte bare 0-2.
Sverige klare for play off
Selv om de tapte 2-0 mot Nederland er Sverige klare for play off. Frankrike vinner gruppe, mens Nederland misser sitt andre mesterskap på rad.
Les mer om Nederland og Sverige.
Nederland ikke i nærheten av 7-0 – Sverige er klar for VM-playoff
(Nederland-Sverige 2-0 og Frankrike-Hviterussland 2-1) Nederland var ikke i nærheten av å score mange nok mål til å frata Sverige playoff til VM. Frankrike er klar for sluttspillet.
Kvelertak-gitarist: – Eg trur aldri me har hatt det betre
Gutane i Kvelertak storkosar seg på turne saman med Metallica. Etter å ha vore i Nederland, Frankrike og Tyskland står nå England for tur.
Slik protesterer de mot ulv i Frankrike
Franske bønder vil ha slutt på at ulven gjør kål på får og fylte like godt Lyons gater med sau i protest mot myndighetenes politikk.
Les mer om Frankrike.
Danmark blir truleg seeda
Dersom ikkje Frankrike rotar seg bort og taper mot Kviterussland i kveld, vil Danmark bli seeda i trekninga for playoff, melder telegrabyrået Ritzau. I så fall blir Danmarks motstadar enten Nord-Irland, Irland, eller truleg Hellas eller Sverige.
Følg Vipers i Champions League-debuten minutt for minutt
Følg Vipers første kamp i Champions League, mot Metz i Frankrike fra klokken 19.00.
Les mer om Frankrike og Metz.
Frankrike rykket nærmere VM
Frankrike har et bein i neste års VM-sluttspill etter 1-0-seieren over Bulgaria i nest siste kamp i kvalifiseringen lørdag.
Les mer om Bulgaria og VM-sluttspill.
Sverige kan fortsatt snyte Frankrike for gruppeseier etter åttemålsfest
(Sverige – Luxembourg 8-0) Foran et fullsatt Friends Arena herjet Sverige med miniputtstaten og kan fortsatt snyte Frankrike for gruppeseier i VM-kvalifiseringen.
Frankrike svarte på Sveriges storseier og rykket nærmere VM
Frankrike har et bein i neste års VM-sluttspill etter 1-0-seieren over Bulgaria i nest siste kamp i kvalifiseringen lørdag.
Les mer om Bulgaria og VM-sluttspill.
Svensk drømmekveld: Kan fortsatt snyte Frankrike etter åttemålsfest
(Sverige – Luxembourg 8-0) Foran et fullsatt Friends Arena herjet Sverige med miniputtstaten og kan fortsatt snyte Frankrike for gruppeseier i VM-kvalifiseringen.
Nederland i praksis ute av VM
To seine mål sikra Nederland 3-1 over Kviterussland, men laget er likevel i praksis ute av kampen om VM-plass. Skal Nederland gå forbi Sverige må dei vinne med minst sju mål når laga møtest i Amsterdam tysdag. Frankrike slo Bulgaria 1-0 og leier gruppa. Dei sikrar VM-plass om dei slår Kviterussland heime i siste kamp.
Nederland-sjefen får gjennomgå etter Sverige-spådom
(Bulgaria - Frankrike 0-1) (Hviterussland – Nederland 1-3) Nederland-sjef Dick Advocaat (70) mente en svensk åttemålsseier var «umulig – og bommet fullstendig. Nå gjør sjokkresultatet at «Oranje trolig ser nok et mesterskap gjennom TV-ruten.
Svensk drømmekveld – la press på Frankrike etter åttemålsfest
(Sverige – Luxembourg 8-0) Foran et fullsatt Friends Arena herjet Sverige med miniputtstaten - og troner nå øverst i sin VM-kvalifiseringsgruppe foran stjernegalleriet til Frankrike.
Klare for kamp mot Metz
Håndballjentene i Vipers Kristiansand gleder seg til å møte det franske storlaget Metz i Champions League på søndag. I ettermiddag var det avreise til Frankrike.
Les mer om Frankrike og Metz.
Danmark vil forby ansiktsdekkende plagg
Danmark kommer til å innføre forbud mot ansiktsdekkende plagg, slik Østerrike, Frankrike og Belgia har gjort tidligere.
Les mer om Belgia, Frankrike og Østerrike.