Fredriksen

Henlegger Fredriksens anmeldelse

Økokrim avviste John Fredriksen-systemets anmeldelse av en tidligere kollega. Nå har også Oslo politidistrikt henlagt saken.– En gjentatt henleggelse fordi det ikke engang er rimelig grunn til å åpne etterforskning, er det nærmeste man kan komme en falsk anklage, sier Espen Westerens advokat John Christian Elden.
Les mer om John Christian Elden og Oslo.

Grubenjenta som trives ved havet: – Det er nesten som ei sydenstrand på ei øy utenfor her

Grubenjenta Inger Fredriksen Skarsmo beskriver seg selv som over gjennomsnittet sosial.
Tror Norwegian vil tjene over ti mrd. i året
Tidligere Skagen-forvalter Kristoffer Stensrud sammenligner Norwegian-sjef Bjørn Kjos med skipsreder John Fredriksen og tror flyselskapet kan bli et «verdensimperium som tjener titalls milliarder fra neste år.
Les mer om John Fredriksen.
Vil snakke med folket
Kai Olav Fredriksen og Geir Fredrik Sissener fra Høyre ønsker dialogmøter mellom innbyggere, næringsdrivende og politikere i Arendal. De ber ordføreren om å innføre slike dialogmøter, med debatt og innspill fra salen, skriver Agderposten.

Ny leder i Vestvågøy næringsforum

Ståle Fredriksen er valgt til ny styreleder etter Håvard Horn i Vestvågøy Næringsforum. Fredriksen er seniorrådgiver og partner i økonomi- og rådgivningsselskapet Adwice, og jobber ved avdelingen på Leknes. Horn ønsket ikke gjenvalg.
Ann-Viktorias (22) mange drømmer ble knust - så fikk hun en arbeidsgiver som så forbi sykdommen
Samme tid neste år, TV 2: Ann-Viktoria Fredriksen opplevde gang på gang at ryggproblemene sto i veien. Så fikk hun drømmejobben, og litt til. Da hun var liten, var hennes største ønske å bli danser. Så fikk hun en nedslående beskjed.
Ann-Viktorias (22) mange drømmer ble knust – så fikk hun en arbeidsgiver som så forbi sykdommen
Samme tid neste år, TV 2: Ann-Viktoria Fredriksen opplevde gang på gang at ryggproblemene sto i veien. Så fikk hun drømmejobben, og litt til.
Vil bygge bybanedepot selv
Dersom Bybanen likevel skal bygges til Spelhaugen i denne omgang, vil utbygger Morten Fredriksen sikre at bybanedepotet legges i fjellet ved å bygge det selv.
Håper at banen kommer likevel
Fylket vil utsette byggingen av bybane-stoppet på Spelhaugen for å spare penger. Investor Morten Fredriksen er likevel lysten på å bygge ut.
Les mer om Spelhaugen.
Heder til enere
Dynamisk sportsskyting kan virke som en morsom, men ganske smal interesse. Det kan Vegard Fredriksen forsikre at det er. Morten Normann Larsen er best med kamera. De ble begge hedret av Modum kommune.
Les mer om Modum og Vegard Fredriksen.
Ny styreleder i Helse Nord-Trøndelag
Har du et nyhetstips? NAMSOS: I mandagens foretaksmøte mellom Helse Midt-Norge og Helse Nord-Trøndelag ble det besluttet at Alf Daniel Moen, Marit Dille og Gunn Fredriksen går ut av styret.
Sjekk HTH-treneren setter ballen i mål fra død vinkel
Assistentreneren til Halden Topphåndball har ikke glemt gamle kunster. HALDEN: Mads Fredriksen (28) fra Askim er for tiden assistenttrener for toppserielaget HTH. Han har tidligere også spilt for klubben.
Uvær gir mindre reker
Det kalde vinterværet fører til mangel på reker i butikkene. Vind og sprengkulde kan gjøre at det blir farlig å dra ut med båtene, forteller Reidar Fredriksen som er fiskehandler på Fiskebrygga i Kristiansand.
Solstad Farstad-sjefen: – Vi vil se helt annerledes ut
Etter konsolideringen med Kjell Inge Røkkes Aker, Farstad-familien og John Fredriksen har det nye Solstad Farstad endret seg mye. Og mer skal det bli. – Det er konstant utvikling, sier Lars Peder Solstad i Solstad Farstad.
Ga private milliardlån til Seadrill
John Fredriksen ga lån til Seadrill på 13 milliarder kroner.
Les mer om Seadrill.
John Fredriksen-skip brukt til frakt fra okkuperte Vest-Sahara
Rederiet beklager, men kan ikke love at det ikke skjer igjen.
Les mer om Vest-Sahara.
John Fredriksen-skip fraktet fosfat fra okkuperte Vest-Sahara - John Fredriksen-skip brukt til frakt fra okkuperte Vest-Sahara
Rederiet beklager, men kan ikke love at det ikke skjer igjen. John Fredriksen-dominerte Golden Ocean får nå kritikk fordi rederiets skip «Golden Keen» i august i fjor ble brukt til å drive frakt fra det okkuperte Vest-Sahara.
Ga private milliardlån til Seadrill
John Fredriksen ga lån til Seadrill på 13 milliarder kroner. Bankene krevde at Fredriksen fortsatt skulle være stor aksjonær etter restruktureringen. Men innen tre år har Fredriksen lov til å selge seg kraftig ned i Seadrill.
Les mer om Fredriksen og Seadrill.
Archer halverer underskuddet
Fredriksen-selskapet får mer sving på sakene.
Må gi etter i ny løsning
John Fredriksen må redusere grepet om Seadrill i nytt refinansieringsforslag. Men han vil fremdeles kontrollere riggselskapet.
Les mer om Seadrill.
Løsning på Seadrill-krisen
Seadrill har en løsning på bordet med sine kreditorer. John Fredriksen vil eie opp mot 30 prosent av selskapet etter restruktureringen.
Les mer om Seadrill-krisen.
Bruker utseendet for å belyse angstlidelse
21 år gamle Marte Fredriksen fra Trondheim er semifinalist i Miss Norway 2018, men hun er ikke med bare for å skinne på scenen. – Det som motiverte meg til å melde meg på var at jeg kunne belyse temaet selektiv mutisme.
Bruker utseendet for å fremme selektiv mutisme
21 år gamle Marte Fredriksen fra Trondheim er semifinalist i Miss Norway 2018, men hun er ikke med bare for å skinne på scenen. – Det som motiverte meg til å melde meg på var at jeg kunne belyse temaet selektiv mutisme.
Nytt gull i Hovedlandsrennet
Johan Fredriksen Orset best i kombicross. Fredag vant 14-åringen fra Torvikbukt gull i kombinert på Lygna i klassen gutter 15 år. Lørdag fulgte han opp med seier i kombicross.
Bruker utseendet for å fremme et viktig tema
21 år gamle Marte Fredriksen fra Trondheim er semifinalist i Miss Norway 2018, men hun er ikke med bare for å skinne på scenen. – Det som motiverte meg til å melde meg på var at vi selv skulle velge en hjertesak.