Fredriksen

Dof og Siem Offshore løper fra supply-konkurrentene på Børsen

Møgster-familiens og Kristian Siems supplyrederier knuser Røkke, Fredriksen og Sævik på Oslo Børs.

Dof og Siem Offshore løper fra supply-konkurrentene på Børsen

Møgster-familiens og Kristian Siems supplyrederier knuser Røkke, Fredriksen og Sævik på Oslo Børs.
John Fredriksen vil hate å erkjenne det, men faktum er at lite har skjedd i Frontline siden Tor Olav Trøim ble kastet ut i 2014
Fredriksen må nå grave dypere i lommeboken og kanskje ta i bruk fiendtlige oppkjøp for å få det som han vil.
Les mer om Frontline og Tor Olav Trøim.
Pål (44) veide nesten 150 kilo: – Jeg så for meg at familien skulle miste meg
Coach Pål Kleven-Fredriksen veide 148,7 kg på det meste. Ved hjelp av mentale teknikker endret han livet totalt, selv om det til tider krevde ganske drastiske tiltak.

Smuglerne bytter til tørket khat

– Det er bekymringsfullt at smuglere har gått over til tørket khat i stedet for ferske planter. Det sier seksjonssjef Wenche Fredriksen i Tolldistrikt Øst. Etter at khat også ble forbudt i Storbritannia og Nederland, har smuglerne gått over til tørket khat, som har mye sterkere effekt:
Lastebil havnet i elva
En lastebil som skulle dumpe snø i Drammenselva ved Buskerud Storsenter, havnet utenfor kanten og halvveis ut i elva, skriver Drammens Tidende. Men det er ikke kjent hvem som står bak snøtippingen, og ifølge Arnfinn Fredriksen i Nedre Eiker kommune, er det verken kommunens folk eller innleide selskaper.
Trond Fredriksen snakker ut: – Jeg er ikke bitter
AaFKs tidligere trener har holdt en lav profil etter at han fikk sparken.Nå forteller han om hvordan den siste måneden har vært.
John Fredriksen rigger seg for høyere tørrbulk-rater
Skipsrederen sikrer seg nybygg i et marked på vei oppover.
John Fredriksen rigger seg for høyere tørrbulk-rater
Skipsrederen sikrer seg nybygg i et marked på vei oppover.
Kjøpe aksjer i 2018? Dra til sjøs!
To av landets fremste eksperter på aksjer har klokkertro på bulkskip i 2018 og setter pengene på Fredriksen-selskapet Golden Ocean. Men de tror også andre maritime aktiviteter vil gi gevinst.
Fredriksen og AaFK enige om sluttavtale
Partene kom til enighet om en avtale tirsdag.
Les mer om AaFK.
Norwegian ansetter tidligere Fredriksen-topp
Geir Karlsen (50) tar over for «vikar Tore Østby som finansdirektør i Norwegian.
Fredriksens advokat: – En uavklart situasjon
Trond Fredriksen møtte på jobb på Color Line stadion i dag.
Les mer om Color Line.
Vil ha store konferanser til Mandal
– Mandal hotell skal satse tungt på kurs og konferanser for å tjene penger også høst- og vinterstid. Det sier kommende hotelldirektør, Lotte Fredriksen Syltevik. Hotellets gjester skal kunne gå tørrskodd gjennom inn i kulturhuset og kinoen i Buen.
Smuglet 600 liter alkohol
En serbisk bilfører ble i går ettermiddag stoppet i tollen på Svinesund med nesten 600 liter alkohol i bilen. Sjåføren fortalte at han hadde fått i oppdrag å kjøre bilen til Norge, og at han visste det var alkohol i bilen. Seksjonssjef Wenche Fredriksen hos tollvesenet på Svinesund sier det ikke var gjort forsøk på å skjule alkoholen.
Les mer om Norge og Svinesund.
Smuglet 330 kilo frukttobakk
Tollere på Svinesund stoppet i går ettermiddag en tyskregistrert bil med 330 kilo frukttobakk. Beslaget er et av de største som er tatt av frukttobakk i Norge, sier seksjonssjef Wenche Fredriksen ved Svinesund tollsted.
Vil frakte blodprøver raskere
Sykehuset Østfold skal på nyåret selv transportere blod- og vevsprøver til analyse i Oslo. Så langt har dette skjedd via posten eller med taxi, men nå håper de at transporten skal ta mindre tid. – Det har tatt opp til seks timer å få sendt over prøver og post, som har gitt konsekvenser i forhold til pasientbehandlingen, sier innkjøp- og logistikksjef Glenn Løvli Fredriksen til Moss Avis.
Frykter økt bruk av fotlenke
Neste år kan ytterligere 150 personer få fotlenke som soningsform. – Vi er ikke godt nok rustet for å ta vare på disse, advarer hovedtillitsvalg for fengselsansatte, Tommy Fredriksen.
Les mer om Tommy Fredriksen.
Økokrim avviser Fredriksen-anmeldelse
Økokrim brukte ikke mange dagene på å avslå John Fredriksens anmeldelse av sin eks-medarbeider Espen Westeren. Nå håper Fredriksen på mer hell hos Oslo politidistrikt.
Bekrefter konflikt mellom AaFK og Fredriksen
Trond Fredriksen ønsker ikke å fortsette i AaFK i ei ny stilling.
Les mer om AaFK og Fredriksen.
Normark tar Fredriksen i forsvar og peker på et helt annet AaFK-problem
Tidligere AaFK-trener Ivar Morten Normark er kritisk til støtteapparatet Trond Fredriksen hadde rundt seg.
Fredriksen samlet hoffet sitt
John Fredriksens turbulente år la ingen demper på stemningen under hans tradisjonsrike julelunsj. – Hva vi feirer? Nei, gode gutter sammen, sier milliardær og investor Trond Mohn.
Les mer om Trond Mohn.
To siktet for grov korrupsjon i Boligbygg-saken
Dette bildet dokumenterer kontakten mellom Boligbygg-konsulent Geir Fredriksen og snekker Carl Thomas Andersson tidligere i høst. Nå er begge siktet for grov korrupsjon.
Sverige fikk tilbake steinalderøks fra Norge
Statssekretær Bård Folke Fredriksen (H) i Kulturdepartementet overleverte onsdag en ulovlig innført steinalderøks til Sveriges ambassadør Axel Wernhoff.
«Alle klubber trenger en hoggestabbe, og i AaFK ble det Trond Fredriksen
KOMMENTAR: At Trond Fredriksen ikke får fortsette i AaFK var et valg som tvang seg fram, mener Sunnmørspostens Helge Skuseth.
Les mer om AaFK og Trond Fredriksen.