Fredrikstad blad

Slutt på minibussruter

Nå blir det snart slutt på minibussrutene i Fredrikstad, det melder Fredriksstad Blad. Fra 25. juni vil minibussrutene erstattes av busstilbudet Flexx. Flexx er et tilbud hvor kunden kan bli hentet hjemme, men det krever forhåndsbestilling.

Tok to piratdrosjer i natt

Politiet i Fredrikstad har fulgt med på ulovlig drosjekjøring i natt, og to personer er anmeldt. Både passasjerer og førere skal avhøres, sier operasjonsleder Ingar Signebøen til Fredriksstad Blad.
To busser i grøfta
To busser har sklidd av veien i Torsnes i Fredrikstad i ettermiddag, melder Fredriksstad Blad. Den ene bussen hadde skoleelver om bord. Ingen skal ha kommet til skade, men det er svært glatt vei på stedet.
FBK-treneren blir i Fredrikstad
Fredrikstad Ballklubbs Christer Karlsson har skrevet under på en ny kontrakt med klubben, som gjør at han fortsetter i Fredrikstad-klubben også neste sesong. Det skriver Fredriksstad Blad. Karlsson sa tidligere i år at han kom til å forlate klubben etter årets sesong, men har nå knyttet seg til klubben nok en sesong.

Kanadier til Stjernen

Stjernen hockey har signet kanadiske Josh MacDonald, skriver Fredriksstad Blad. 23-åringen kommer til Fredrikstad mandag.
FBK har kastet styret
Det sittende styret i Fredrikstad Ballklubb har blitt kastet i kveldens ekstraordinære styremøte, skriver Fredriksstad Blad.
Ekstraordinært styremøte i FBK
Fredrikstad Ballklubb har i kveld ekstraordinært styremøte. Ifølge Fredriksstad Blad skal bakgrunnen være mistillit mot det sittende styret. Avisa skriver at mellom 50 og 100 personer er til stedet på møtet.
Les mer om FBK.
Flytter ut 75 arbeidsplasser
Bedriften Barco i Fredrikstad har varslet at de flytter 75 arbeidsplasser til Belgia, skriver Fredriksstad Blad. Bedriften som tidligere het Projectiondesign har i dag omkring 150 ansatte i Fredrikstad.
Truet med kniv på Rema 1000
Politiet i Fredrikstad har pågrepet en mann i 20-årene som truet flere personer med kniv på Rema 1000 Hassingen, skriver Fredriksstad Blad. Ingen av personene som ble truet ble skadet.
Mulig drukning i Fredriktstad
Nødetatene har rykket ut til en mulig drukningsulykke i Glomma i Fredrikstad. Ifølge Fredriksstad Blad er det satt i gang en redningsaksjon på Nappetorp på Østsiden. Også redningsskøyta Horn Rescue er på stedet.
FBK: Konflikt til generalforsamling
Fredrikstad Ballklubb innkaller til ekstraordinær generalforsamling 5. januar. Årsaken er mistillit til styret, skriver FBK i en pressemelding. Ifølge Fredriksstad Blad har det vært en gående konflikt mellom styreleder Tor Løkeland og hovedtrener Christer «CK Karlsson.
Tarik vil avslutte i Fredrikstad
Tarik Elyounoussi ønsker å avslutte fotballkarrieren hjemme i Fredrikstad. Det avslører han i et større intervju med Fredriksstad Blad. Qarabag-spilleren ønsker imidlertid å spille noen sesonger til i utlandet. – Men, jeg har selvsagt lyst til å ta en siste periode i FFK og «slutte sirkelen, sier han til avisen.
Høili fortsetter som FFK-sponsor
Milliardær Terje Høili vil også kommende sesong være hovedsponsoren til Fredrikstad Fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Verken klubben eller sponsoren vil si hvor mye penger som ligger i avtalen de nå har signert.
Krever svar om boplass
Rådmannen og ordføreren i Fredrikstad må svare på spørsmål om romleiren i morgendagens bystyremøte. Det skriver Fredriksstad blad. Fremskrittpartiets Anita Vik krever blant annet svar på hva leiren koster kommunen i året. Et 20-talls mennesker bor på plassen i dag.
Les mer om Fredriksstad og Fredrikstad.
Tiltalt for voldtekt av barn
En mann i 40-årene er tiltalt for voldtekt av ei åtte år gammel jente. I mars må han møte i Fredrikstad tingrett, skriver Fredriksstad Blad. Mannen har erkjent hendelsen som skal ha skjedd ved juletider i fjor.
Vil ha økt fokus på brannsikkerhet
Brannvesenet i Fredrikstad tilbyr å bytte batterier i røykvarslere hos eldre og funksjonshemmede. Dette er en del av en kampanje for å få økt fokus på brannsikkerhet i hjemmet, skriver Fredriksstad Blad. Brannvesenet vil også tilby frivillige boligkontroller hos tilfeldige husstander i Fredrikstad.
Ny FFK-trener presenteres
Fredrikstad Fotballklubb har ny trener klar. Klubben skal holde pressekonferanse klokka 12. Ifølge Fredriksstad Blad er tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo trolig mannen som tar over treneransvaret for FFK.
Les mer om FFK.
Vil ha byferge
Miljøpartiet De Grønne på Ringerike vil ha byferge i Hønefoss, skriver Ringerikes Blad. De tror en byferge kan redusere køer og luftforurensing og ser for seg en rute mellom Hønefossen og Eikli. Bl.a. viser de til Fredrikstad som har gratisferge.
Bomring kan bli mer forsinket
Utbyggingen av strekningen Ørebekk-Simo i Fredrikstad kan forsinke bomringen rundt plankebyen enda mer. Det melder Fredriksstad Blad. Planen var at bomringen skulle stå ferdig til sommeren, men prosjektleder Tore Veum sier til avisen at Statens vegvesen nå undersøker om det te blir ytterligere forsinket.
Fredriksstad Blad: Høgmo snart klar som FFK-trener
Per-Mathias Høgmo (57) kan gå fra å ha vært landslagstrener for Norge til å trene 2. divisjonsklubben Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad og Norge.
- Høgmo på vei til Fredrikstad
Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som ny trener i Fredrikstad FK, ifølge lokalavisen Fredriksstad Blad.
Høgmo på vei til FFK
Tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo blir snart presentert som Fredrikstad-trener, erfarer Fredrikstad Blad. Det vil være en sensasjonell signering for den tradisjonsrike klubben, som rykket ned til 2.-divisjon denne sesongen.
– Høgmo på vei til Fredrikstad
Norges forrige landslagssjef Per-Mathias Høgmo skal kun være detaljer unna ny trenerjobb 2. divisjonsklubben Fredrikstad. Det melder Fredriksstad Blad. Les mer på tv2.no/sport.
Fredrikstad Blad: Høgmo snart klar som FFK-trener
Per-Mathias Høgmo (57) kan gå fra å ha vært landslagstrener for Norge til å trene 2. divisjonsklubben Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad og Norge.
Avis: Høgmo tar over Fredrikstad
Kun detaljer skal gjenstå, hevder Fredriksstad Blad.