Fredrikstad

Høili fortsetter som FFK-sponsor

Milliardær Terje Høili vil også kommende sesong være hovedsponsoren til Fredrikstad Fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Verken klubben eller sponsoren vil si hvor mye penger som ligger i avtalen de nå har signert.

Kjell Rune Sellin ferdig i Sandnes Ulf – har valgt ny klubb

Kjell Rune Sellin går fra Sandnes Ulf til Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.
En person har omkommet i trafikkulykke
En trafikkulykke på riksvei 111 mellom Sarpsborg og Fredrikstad har endt tragisk for en bilfører.
Les mer om Fredrikstad og Sarpsborg.
50 000 i bot for promillekjøring
En 35 år gammel mann er dømt til fengsel i 32 dager og en bot på 50.000 kroner for kjøring med 1,6 i promille. Mannen erkjente seg ikke skyldig i Fredrikstad tingrett i forrige uke, og hevdet han ikke husket at han hadde kjørt eller hvordan han havnet på stedet der politiet pågrep ham.
Les mer om Fredrikstad.

Granskingsrapport utsatt

Granskingsrapporten i varslesaken i Fredrikstad kommune blir utsatt igjen. Grunnen er at flere dokumenter og e-poster ikke er arkivert, og disse vil man nå forsøke å finne. Rapporten skal finne ut av om påstanden om mobbing og trakassering av varslerne i kommunen stemmer. Rapporten vil ikke være klar før 1. mars neste år.
Les mer om Fredrikstad.
Tatt uten førerkort
Politiet i Fredrikstad har anmeldt en mann i slutten av 40-årene for kjøring uten gyldig førerkort. Mannen ble stanset under en kontroll i Borgarveien i formiddag.
Les mer om Borgarveien og Fredrikstad.
Kjenninger tatt for ruskjøring
I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.
Trafikkuhell i Fredrikstad
To biler er involvert i et trafikkuhell i Habornveien i Fredrikstad søndag kveld. Nødetatene er på stedet. Politiet opplyser på Twitter at det er antatt at ingen er alvorlig skadet i uhellet.
Ber om penger til buss
Østfold fylkeskommune ber sammen med Fredrikstad og Sarpsborg kommunerom 300 millioner kroner fra staten for å ned bilbruken. Pengene skal brukes tiltak for å få flere til å gå,sykle og ta bussene.
Les mer om Fredrikstad og Sarpsborg.
90 kontrollert i UP-kontroll
90 bilister ble i formiddag kontrollert i en UP-kontroll ved Årum i Fredrikstad. Kun ett gebyr ble utstedt, og det gjaldt manglende bruk av bilbelte.
Les mer om Fredrikstad, UP-kontroll og Årum.
Rådmann for flere flyktninger
Fredrikstad kommune bør ta imot 55 flyktninger neste år. Det mener rådmannen foran formannskapsmøtet neste torsdag. To av plassene skal forbeholdes enslige, mindreårige flyktninger.
Musikk til midnatt
Glommafestivalen i Fredrikstad får trolig spille musikk til midnatt neste sommer, til tross for at både politiet og miljø- og landbruksavdelingen har oppfordret politikerne til å si nei. Ordfører Jon Ivar Nygård begrunner sin innstilling med at politiet i Sarpsborg praktiserer annerledes. Saken skal opp i formannskapet neste fredag.
Les mer om Fredrikstad og Sarpsborg.
Dobbel brannalarm
Brannvesenet i Fredrikstad og Halden rykket ut nærmest på likt for noen minutter siden. I Fredrikstad var det en tørrkokt kjele som var grunnen, og på Svinesundparken i Halden var det oppdaget røyk fra et avfallsrom.
Legendarisk svenske til Månen
Thåström skal spille på sommerens Månefestival i Fredrikstad, opplyser arrangøren. Joakom Thåström er kjent fra band som Ebba Grön og Imperiet, og har nesten 40 års fartstid som artist. Han har i årevis blitt regnet som en av Nordens største artister. - Det er ikke alltid man lykkes med å få de artistene man ønkser seg. – Vi har forsøkt å få Thåström i mange år, og nå har vi endelig lykkes. Det føles veldig bra, sier daglig leder Torill Frydenlund i Gamlebyen Festivaldrift.
Krever svar om boplass
Rådmannen og ordføreren i Fredrikstad må svare på spørsmål om romleiren i morgendagens bystyremøte. Det skriver Fredriksstad blad. Fremskrittpartiets Anita Vik krever blant annet svar på hva leiren koster kommunen i året. Et 20-talls mennesker bor på plassen i dag.
Les mer om Fredriksstad og Fredrikstad.
Tiltalt for voldtekt av barn
En mann i 40-årene er tiltalt for voldtekt av ei åtte år gammel jente. I mars må han møte i Fredrikstad tingrett, skriver Fredriksstad Blad. Mannen har erkjent hendelsen som skal ha skjedd ved juletider i fjor.
Vil ha økt fokus på brannsikkerhet
Brannvesenet i Fredrikstad tilbyr å bytte batterier i røykvarslere hos eldre og funksjonshemmede. Dette er en del av en kampanje for å få økt fokus på brannsikkerhet i hjemmet, skriver Fredriksstad Blad. Brannvesenet vil også tilby frivillige boligkontroller hos tilfeldige husstander i Fredrikstad.
Nesselquist blir i Moss
Ole Martin Nesselquist forblir Moss fotballklubbs hovedtrener også neste sesong. Det skriver Moss Avis. Moss rykket i år opp til andredivisjon, der de blant annet skal møte Fredrikstad fotballklubb. Nesselquist har skrevet under på en ettårskontrakt.
Les mer om Fredrikstad.
Kvinne med barnevogn påkjørt
En kvinne med barnevogn er undersøkt av helsepersonell etter en påkjørsel i Begbyveien i Fredrikstad i 12:30-tiden. Kvinnen ser ikke ut til å ha fått alvorlige skader, og ingenting tyder på at barnet i barnevogna er skadet, opplyser politiet. Politiet etterforsker saken, men hendelsesforløpet er foreløpig ikke klarlagt.
Les mer om Begbyveien og Fredrikstad.
Eksperter om Høgmo-ansettelsen: – Urealistisk
Både Kjetil Rekdal og Joacim Jonsson mener kun n ting er godt nok for Fredrikstad etter ansettelsen av Per-Mathias Høgmo: Rett opp i 1.divisjon.
Høgmo vil bli FFKs trekkplaster
Fredrikstad satser på at Per-Mathias Høgmos navn og CV vil gjøre klubben attraktiv for nye spillere. Det samme håper hovedpersonen selv.
Fredrikstad håper Høgmo vil tiltrekke seg kvalitetsspillere
Det samme håper hovedpersonen selv.
Les mer om Høgmo.
Edelt metall glapp igjen: – Vi må bli mer slemme
ULLEVAAL/FREDRIKSTAD (NRK): Heller ikke tre var noe lykketall for eventyret Sarpsborg 08. Nok en gang sviktet laget da det gjaldt som mest.
Les mer om Sarpsborg.
Edelt metall glapp igjen: – Har håndtert store kamper tidligere
ULLEVAAL/FREDRIKSTAD (NRK): Heller ikke tre var noe lykketall for eventyret Sarpsborg 08. Nok en gang sviktet laget da det gjaldt som mest.
Les mer om Sarpsborg.
Mistenkt for ruskjøring
UP tok stoppet ved 03-tiden i natt en bilfører på Ørebekk i Fredrikstad. Bilføreren fremsto som påvirket av narkotika og ble derfor anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.
Les mer om Fredrikstad og Ørebekk.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Så mye vil det koste

4.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

5.  Nesten frivillig

6.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

7.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

8.  Kreativitet mot skatteplanlegging

9.  60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag

10. Økokrim er bra for næringslivet