Fredrikstad

Oppfordrer til Donald-klikk

Flere Østfold-politikere oppfordrer folk om å stemme på Fredrikstad som en by som får en egen Donald-historie. Kampen står mellom Fjærdrikstad, Hahahamar, Trandheim og Stavander. Fredrikstad ligger 700 stemmer bak Hamar søndag kveld, 3,5 time før avstemningen stenger.

Frisk Asker tapte etter straffeslag - ender på fjerdeplass

Frisk Asker utlignet mot Stjernen i sluttminuttene av siste periode, men måtte gi tapt for Fredrikstad-laget i straffekonkurranse. Dermed røk muligheten til tredjeplass for Frisk.
- Er dere Donald eller Anton i Hamar?
Spørsmålet stilles av ingen ringere enn hele landets Donald-redaktør - Marius Horn Molaug (41). Foranledningen er at det klokken 14.55 skilte bare 250 (tohundredeogfemti) stemmer i konkurransen mellom Fredrikstad og Hamar.
Full og kranglete
Full og kranglete blir en mann i 20-årene bortvist fra Fredrikstad sentrum ved 02-tiden i natt. Kort tid etter dukker mannen opp igjen på samme utested enda mer beruset og enda mer kranglete. Mannen ble tatt med til fyllearresten. Han er nå anmeldt for ikke å etterkomme pålegg og vil bli bøtelagt for dette.
Les mer om Fredrikstad.

Mann ble bortvist fra sentrum - kom tilbake enda fullere ...

Kvelden ble avsluttet i fyllearresten. Dette skjedde i Fredrikstad i natt: Fredrikstad 23.38: Politiet fikk melding fra et utested om beruset dame i 40-årene, som ikke vil forlate stedet.
Les mer om Fredrikstad.
Kaostilstander da «hele byen» var ute natt til søndag
Politiet i Fredrikstad hadde mildt sagt mye å gjøre natt til søndag. Det stod ikke på oppdragsmengden for lovens lange arm - her måtte samtlige politibetjenter være på hugget og megle mellom parter.
Les mer om Fredrikstad.
THK-børsen: «Venstrevingen satte inn noen avslutninger fra død vinkel
Vi har vurdert THK-jentene etter 25–29-tapet for Østsiden Fredrikstad.
Sjekk den befolkningsveksten: Vi slår byer som Oslo, Bergen, Stavanger og Ålesund!
Ferske tall fra SSB viser at befolkningsveksten i Fredrikstad det siste året er større enn både landsgjennomsnittet, fylkessnittet og mange av de store byene i Norge. 1. januar i år var vi 80.977 innbyggere i Fredrikstad.
Nektet å forlate utested
Politiet måtte tilkalles da en beruset kvinne i 60-årene nekter å forlate et utested i Fredrikstad sentrum sent i går kveld. Kvinnen ble bortvist fra sentrum resten av natten.
Les mer om Fredrikstad.
Greåker øker tabell-ledelsen
Greåker innebandy slo Sveiva 8–5 i toppoppgjøret i innebandyens eliteserie i dag. Laget leder serien, fem poeng foran Sveiva på andreplass. Fredrikstad-laget Slevik ligger på tredjeplass, seks poeng bak Greåker, men med en kamp mindre spilt.
Les mer om Greåker og Sveiva.
Sendt til sykehus etter ulykke
Føreren av en bil som kolliderte med et tre på Vikaneveien i Fredrikstad er nå ute av bilen. Politiet skriver på Twitter at føreren er ve bevissthet og blir kjørt til sykehuset Østfold Kalnes.
Rykket ut til trafikkuhell
Nødetatene er på vei til et trafikkuhell på Vikaneveien ved Møklegård i Fredrikstad. En bil skal ifølge politiet ha kjørt i et tre. En person sitter fastklemt.
Om å møte jernbanefremtiden med blikket bakover
- Forsøk å se for dere hvordan Nedre Glomma-regionen ser ut om 20 - 40 år, er oppfordringen fra Rolf M. Gjermundsen til ledende politikere i Fredrikstad. Han mener utviklingen tilsier jernbane i rett linje fra Råde til Skjeberg.
Fredrikstad økte mest
Fredrikstad fikk flest nye innbyggere av alle østfoldkommunene i fjor. Befolkningsveksten var på 856 personer. Prosentvis var det likevel Våler som hadde den største veksten. 136 nye innbyggere ga en vekst på 2,5 prosent.
Les mer om Våler.
Store protester mot Intercity-forsinkelser - klager til denne mannen
Nå vil fylkesordførere og rådsledere møte samferdselsministeren. Utbyggingen av jernbanen på strekningene mellom Oslo og Hamar, Fredrikstad, Tønsberg og Hønefoss skulle stå ferdig i 2024.
Stem på Donald og slå Hamar
Hvis Fredrikstad-folk mobiliserer frem til og med søndag 25.februar kan vi få en riktig god Donald-historie fra byen.
Les mer om Donald, Donald-historie og Hamar.
FFK vil legge ned sportsutvalg
Fredrikstad fotballklubb foreslår å legge ned sportsutvalget. Det skriver Fredriksstad Blad. De mener gruppa er utdatert, og ønsker i stede å styre det sportslige gjennom en ledergruppe som møtes hver uke.
Les mer om Fredriksstad Blad.
Pipebrann i Fredrikstad
Brannvesenet i Fredrikstad har rykket ut til en pipebrann Enhuusveien.
Les mer om Enhuusveien og Fredrikstad.
Lastebilsjåfør fra Østfold overholdt ikke hviletiden: – Kan få store konsekvenser
En mann står i Fredrikstad tingrett tiltalt for å ha brutt Vegtrafikkloven ved flere tilfeller. Nå risikerer han å miste førerretten.
Rykket ut til pipebrann
Fredrikstad brannvesen har rykket ut til en pipebrann i Ilaveien.
Les mer om Ilaveien.
Bortgjemt dans i FB-kalenderen
- Jeg ønsker å synligjøre den sceniske dansen i min hjemkommune, skriver Aslak Aune Nygård. Han vil ha et bredt spekter av scenekunst i Fredrikstad og bedre synlighet i FB-kalenderen.
Roskva Koritzinsky nominert til Nordisk råds litteraturpris
Den for mange ukjente 28-årige Roskva Koritzinsky som er oppvokst i Fredrikstad er norsk kandidat til Nordisk råds litteraturpris 2018. Carl Frode Tiller er nominert for tredje gang - Jeg ble veldig overrasket.
Fredrikstad-forfatter nominert
Roskva Koritzinsky (28) er nominert til Nordisk råds litteraturpris for novellesamlingen «Jeg har ennå ikke sett verden. Koritzinsky er vokst opp i Fredrikstad, og debuterte som forfatter for fire år siden. 12 andre nordiske forfattere er nominert til prisen.
Les mer om Fredrikstad, Jeg og Nordisk.
Nominert til Nordisk Råds litteraturpris
Roskva Koritzinsky (28) fra Fredrikstad er nominert til Nordisk Råds litteraturpris for 2018. Roskva Koritzinsky debuterte i 2013 med novellesamlingen «Her inne et sted» og fikk Tarjei Vesaas debutantpris.
Les mer om Fredrikstad og Her.
Overskred støvgrense
I fjor var det åtte dager med så mye svevestøv i lufta i Fredrikstad at det overskred grensene forurensningsmyndighetene har satt. Først når det er 30 tilfeller av overskridelser er det krav om at kommunene må sette i gang tiltak
Les mer om Fredrikstad.