Fredrikstad

Stort oppmøte på FFK-møte

Kveldens medlemsmøte i Fredrikstad Fotballklubb begynte klokken 1900 og mange har tatt turen for å få informasjon om de dårlige sportslige resultatene. Styreleder og daglig leder regner med en god del spørsmål, melder f-b.no

Uavgjort i Arendal

Stillingen ble 1–1 i kampen mellom Arendal Fotball og Fredrikstad. Arendals mål var ved Thompson Unachi Ekpe.
Arendal- Fredrikstad 1-1
Sanel Kapidzic sørget for at FFK fikk ett poeng med seg fra Sørlandet. Han scoret 91 minutter ute i kampen.
Les mer om FFK og Sørlandet.
Arendal - Fredrikstad 1-0
Halvveis i kampen mellom Arendal Fotball og FFK leder sørlandslaget med ett mål. Stillingen er 1–0

Arendal Fotball leder

Halvveis i kampen mellom Arendal Fotball og Fredrikstad, leder sørlandslaget med ett mål. Stillingen er 1–0.
FFK møter bunnlag
Fredrikstad fotballklubb, som ligger på kvalifiseringsplass i førstedivisjon møter Arendal i kveld. Før kampstart har hjemmelaget, Arnedal 13 poeng, mens Fredrikstad har 15.
Les mer om Arendal, Arnedal og Fredrikstad.
Klarer Arendal å klatre opp fra sisteplassen?
Følg Arendal-Fredrikstad og Elverum-Jerv her fra klokken 18.00.
Les mer om Elverum-Jerv.
Medaljer i NM i orientering
Det ble sølv til Herman Ryen Martinsen, Fredrikstad i klassen for menn eldre junior i NM i orientering, og bronse til Marie Olaussen fra Fredrikstad som løp i klassen eldre junior for kvinner. .
To østfoldin ble Lotto-millionærer
En mann i 20-årene fra Halden og en mann i 30-årene fra Fredrikstad vant over 7 millioner kroner hver i gårsdagens Lotte-trekning.! Begge de nybakte millionærene hadde vanskelig for å tro at det var sant da de ble oppringt av Norsk Tipping.
Kongens båt brakk masten
Kong Haralds båt fikk ødelagt den siste VM-dagen i seiling på grunn av mastehavari søndag. Regenten var på land da uhellet var ute, melder NTB. Kong Haralds «Sira brakk masten under andre krysslegg i den siste seilasen. Søndag er den siste dagen av VM for 8mR-båter på Hankø i Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad, Hankø, NTB og VM-dagen.
Startar i mål
Arendal-keeper Jostein Aaland får fornya tillit i botnkampen mot Fredrikstad, skriv klubben på nett. Arendal har henta inn Mjøndalen-keeper Marco Priis Jørgensen på lån, etter at Anders Gundersen brakk leggen mot Jerv onsdag. Han startar på benken.
Les mer om Fredrikstad og Jerv.
Tre blokkerer riksvei 110
Riksvei 110 er stengt ved Haredalen i Fredrikstad. Det skal ligge et tre over veien. Politiet melder at det er kø på stedet og ber folk om å bruke alternative ruter. Mesta er på vei for å rydde veien.
Les mer om Fredrikstad og Haredalen.
Arrangør mener de fulgte prosedyren
Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad i går. Broen fjernstyres og videoovervåkes fra Veitrafikkontorets sentral i Oslo. – Vi understreker at vi som arrangør har fulgt prosedyrene. Det vil si at vi i god tid har varslet Veitrafikksentralen om at det pågår et World Tour ritt på sykkel og at broen ikke skal åpnes før vår kommandosentral, som følger rittet i kortesjen, gir beskjed, sier daglig leder i Ladies Tour of Norway, Roy Moberg, i en pressemelding.
Anmeldt for kroppskrenkelse
En mann i 20-årene er anmeldt for kroppskrenkelse etter å ha vært i en slåsskamp utenfor et serveringssted i Storgata i Fredrikstad. En mann i 30-årene ble anmeldt for ordensforstyrrelse og bortvist fra Fredrikstad sentrum etter å ha kranglet med en vakt på et utested.
Les mer om Fredrikstad og Storgata.
Rittet stoppet på grunn av seilbåt
Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.
Seilbåt stoppet hele feltet i Ladies Tour of Norway: – Et sjokk for alle
Værstebrua i Fredrikstad stoppet syklistene like før mål under andre etappe av Ladies Tour of Norway. – Helt katastrofe, sier TV 2-ekspert Johan Kaggestad.
Mange veier i Fredrikstad stengt
Fredrikstad triatlon, sykkelrittet Ladies Tour of Norway og sensommerfesten på Dampskipsbrygga i Fredrikstad fører til at mange veier i Fredrikstad blir stengt i dag. I tillegg blir det flere parkeringsforbud, innstilling av bussavganger og endring av bussenes traseer, melder Fredrikstad kommune.
I fengsel for sykkeltyveri
En 35 år gammel mann fra Fredrikstad må i fengsel i 30 dager etter at han stjal en flaske sprit og en sykkel. Han er tidligere dømt for tjue sykkeltyverier. Siden han har begått ett nytt sykkeltyveri i prøvetiden etter denne dommen, mener Fredrikstad tingrett det er grunnlag for å dømme han han til ubetinget fengsel i 30 dager og 90 dager betinget fengsel.
Les mer om Fredrikstad.
Fengsel for ulovlig gevær
En mann i slutten av 50-årene er dømt til fengsel i 16 dager, etter at politiet fant et salonggevær med avsaget løp hjemme hos mannen i fjor sommer. Politiet rykket ut til boligen i Fredrikstad, etter melding om at det ble truet med kniv der. Mannen erkjente ikke straffskyld da saken var var oppe for tingretten. Retten kom likevel fram til at mannen oppbevarte våpen uten tillatelse.
Les mer om Fredrikstad.
Fire siktet for voldtekt
To personer er varetektsfengslet med brev- og besøksforbud, siktet for voldtekt av en ung jente i Fredrikstad. Ytterligere to personer er siktet i saken. Det melder Fredriksstad Blad. Voldtekten skal ha skjedd i en leilighet for to uker siden.
Trafikkulykke i Fredrikstad
En bil med to person har kjørt i en vegg i Kronprinsens Gate i Fredrikstad sentrum. Det skal være snakk om mindre personskader. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Fredrikstad.
Utsatte omstridt bygge-sak
Planutvalget i Fredrikstad utsatte i går avgjørelsen om den omstridte utbyggen av den verneverdige Pay-villaen på Cicignon i Fredrikstad, skriver Fredriksstad Blad. Saken ble utsatt fordi Høyres representant ønsket befaring. Byantikvaren og fylkeskonservaotren er uenige om det strider mot nasjonale kulturminneinteresser å tillate å bygge om herskapshuset til leiligheter og oppføre et tilbygg.
Fredrikstad-kvinne i Barcelona: – Flere hundre mennesker skrek «løp, løp, løp
Norske Iselin var bare noen hundre meter unna da bilen kjørte inn i menneskemengden i Barcelona.
Les mer om Barcelona.
Vil ha nei til utbygging
Fortidsminneforeningen mener politikerne i Fredrikstad må si nei til å bygge ut en verneverdig villa ved biblioteket i byen. En utbygger ber om å tillatelse til å bygge om herskapshuset på Cicignon til åtte leiligheter og bygge et tilbygg i bakgården med fem leiligheter. Leder i fortidsminneforeningen i Østfold, Jens Bakke mener et ja til utbygging på sikt kan føre til en forringelse av områdets nasjonale verdi.
Les mer om Cicignon, Fredrikstad og Østfold.
FFK-kapteinen: – Vi spilte virkelig som dritt
Fredrikstad Fotballklubb ble knust av Bodø/Glimt onsdag kveld. Nå er det sju poeng opp til sikker plass i 1. divisjon for den gamle storheten.