Fredrikstad

Fredrikstad tapte

Fredrikstad tapte 1- 2 på bortebane mot Ullensaker/ Kisa. Det var 1012 tilskuere på kampen på Jessheim stadion søndag kveld.
Les mer om Jessheim.

Mann omkom etter båtulykke i Østfold

Mannen som ble hentet opp fra sjøen ved Hankø i Fredrikstad søndag formiddag har omkommet.
Les mer om Fredrikstad, Hankø og Østfold.
Mann hentet opp fra sjøen i Østfold
n bevisstløs mann ble hentet opp fra sjøen ved Hankø i Fredrikstad etter en båtulykke natt til søndag.
Les mer om Fredrikstad, Hankø og Østfold.
n person hentet opp fra sjøen i Østfold
En person er hentet opp av sjøen i ved Hankø i Fredrikstad søndag.
Les mer om Fredrikstad, Hankø og Østfold.

Har søkt om å få demonstrere

Organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen som har flest medlemmer fra Sør- og Østlandet, har søkt om å få holde en demonstrasjon i Fredrikstad i sommer. Parolen skal være «Knus homolobbyen. Les mer.
Varsler nazimarsj i Fredrikstad
Den nazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen har søkt om å få avholde en demonstrasjon i Fredrikstad sentrum i sommer. Parolen skal være «Knus homolobbyen.
Les mer om Den og Fredrikstad.
Vil ha tiggeforbud
Leder i Fredrikstad Frp, Anita Vik ønsker et tiggeforbud i Fredrikstad. Hun mener dette er den eneste måten å bli kvitt problemet med bakmenn som får inn penger gjennom organisert tigging, slik som kom frem i NRK Brennpunkt i forrige uke.
Barnehager i Fredrikstad billigst
Fredrikstad har lavest foreldrebetaling i barnehagene av de ti største bykommunene i Norge. I gjennomsnitt koster det 2440 kroner for en plass da er alt inkludert. Leder for oppvekstutvalget i Fredrikstad Siri Martinsen forklarer at gjennomsnittsprisen er lav fordi kommunen har søskenmoderasjon og støtteordninger for enslige forsørgere og lavinntektsfamilier.
Blodbanken søker nye blodgivere
Blodbanken i Østfold mistet mange blodgivere da sykehuset ble flyttet fra Fredrikstad til Kalnes. Nå frir blodbanken til sarpingene, sier fagbioingenør ved Blodbanken i Sarpsborg, Bodil Johansen. – Det er viktig at vi har blod nok, sier hun.
Sjøboden på 8 kvadratmeter koster 900.000 kroner
Det er ikke vann, strøm, brygge eller lov til å sove der. Men den lille sjøboden på Kjøkøy i Fredrikstad er prissatt til nesten en million kroner.
Les mer om Fredrikstad og Kjøkøy.
Kjørte i 159 km/ h over Vetatoppen
En mc-førere mistet lappen på stedet for å ha kjørt i 159 km/ h i 80 – sonen på Vetatoppen i Fredrikstad i går kveld. Up hadde laserkontroll og 15 bilfører fikk forenklet forelegg og en ble anmeldt for å ha kjørt for fort.
Les mer om Fredrikstad og Vetatoppen.
FFK slått ut av lillebror Kråkerøy
Kråkerøy sørget for cupbombe i Fredrikstad. De slo nemlig FFK i første runde av cupen.
Les mer om FFK, Fredrikstad og Kråkerøy.
«Elleville jubelscener etter at Fredrikstad røk ut av cupen
1. divisjonsklubben tapte på hjemmebane.
Les mer om Fredrikstad.
08 øker – FFK sliter
Sarpsborg 08 fortsetter å score mål mot Drøbak Frogn. Med ti minutter igjen av ordinær tid står det 8–1 til de blåkledde. På Fredrikstad stadion er det Kråkerøy som leder. Med et kvarter igjen å spille står det fortsatt 1–0.
Les mer om Drøbak Frogn, FFK og Kråkerøy.
Kråkerøy tok ledelsen mot FFK
Kråkerøy har tatt ledelsen 1-0 mot Fredrikstad i første runde i cupen. FFK spiller med en spiller mindre etter at Håvard Åsheim fikk rødt kort. Sprint leder også 1-0 i sin bortekamp mot Moss, mens Kvik leder 2-1 over Østsiden.
08 og Kvik i ledelsen
Sarpsborg 08 leder 2–0 over Drøbak-Frogn i første runde i cupen, mens Kvik Halden leder 1–0 over Østsiden. Moss-Sprint og Kråkerøy-Fredrikstad står begge 0–0. FFKs Håvard Åsheim har pådratt seg rødt kort.
Siste artister klare til jubileum
Odd Rene Andersen, Marianne Antonsen og Bjørn Halstensens orkester er de siste artistene som er klare til jubileumskonserten i Fredrikstad 9. september. Fra før er CC Cowboys, Aunt Mary og Tommy Tokyo klare til konserten som skal markere byens 450-årsjubileum. – Vi har klart å sy sammen en kjempestor konsert med bare landskjente Fredrikstadartister, og det syns vi er moro, sier konsertarrangør Jimmy Olsen.
Seks personer pågrepet i dopingaksjon mot treningssentre
Politiet i Fredrikstad aksjonerte mot flere treningssentre i byen mandag kveld. Seks personer ble pågrepet.
Les mer om Fredrikstad.
Trafikkulykke Kråkerøy
En personbil har kjørt av veien og truffet en lyktestolpe på Femdalsletta i Fredrikstad. Politiet har opplyst til Fredriksstad Blad at en personen klaget over smerter i kneet og er kjørt til sykehuset.
Pipebrann i Fredrikstad
Fredrikstad brannvesen er på pipebrann i Knipleveien. Det skriver Alarmsentral Brann Øst på Twitter.
Fredrikstad tapte 0-1
FFK tapte kveldens kamp på hjemmebane mot Bodø/Glimt.
Bodø/Glimt vant mot Fredrikstad
Innbytter Kristian Fardal Opseth scoret det avgjørende målet da Bodø/Glimt slo Fredrikstad 1-0 i 1. divisjon søndag. Seiersmålet ble scoret av Fardal Opseth etter 63 minutter. Målet gjør at Glimt-innbytteren står med fire seriemål denne sesongen.
Her trener Sigurdsen for fullt - på krykker
Tre uker er gått siden Lasse Sigurdsen pådro seg brudd i foten mot Fredrikstad i sesongpremieren. Spissen humper fremdeles rundt på krykker, men trener så godt han kan. Bli med 19-åringen på krykkeintervaller i trappene på Sparebanken Sør Arena.
Politiet er varslet om mulige lovbrudd etter kafkonkurs
Bostyreren etter konkursen i Verdensspeilet Drift AS i Fredrikstad har varslet politiet om 10 mulige straffbare forhold etter konkursen i kafeen.
Les mer om Fredrikstad.
19-åring pågrepet for bilkapring
En 19 år gammel mann ble natt til lørdag pågrepet etter å ha brukt kniv og truet til seg en bil fra en ungdomsinstitusjon i Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad.