Fredrikstad

Mistet lappen etter sladding

En 18 år gammel bilist er fratatt førerkortet etter at han sladdet på våt asfalt på Lisleby i Fredrikstad. Sladdingen førte til at mannen kjørte ut av veien. Han er også anmeldt for uaktsom kjøring, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Fredrikstad, Lisleby og Twitter.

Jente til sykehus etter ulykke

En 16 år gammel jente er kjørt til sykehuset på Kalnes etter at hun var involvert i en trafikkulykke. Jenta kjørte moped da hun kolliderte med en bil. Hun har smerter i nakke/rygg, skriver politiets operasjonssentral på Twitter. Ulykken skjedde på Veumveien i Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad, Twitter og Veumveien.
Trafikkulykke i Fredrikstad
Det har vært et sammenstøt mellom en moped og en bil på Veumveien i Fredrikstad. Nødetatene er på stedet, melder politiets operasjonssentral på Twitter.
Les mer om Fredrikstad, Twitter og Veumveien.
Rafn fortsetter i LSK
Fredrikstad-gutten Simen Rafn har signert en toårskontrakt med Lillestrøm. Rafn har spilt i Lillestrøm siden januar, og har spilt 24 seriekamper for klubben i år. Det er Lillestrøm som skriver om kontraktsigneringen på sine hjemmesider.
Les mer om LSK og Lillestrøm.

Bilbrann i Fredrikstad

Sarpsborg brannvesen har rykket ut til en bilbrann på riksvei 111 på Årum ved avkjøringen til Vetatoppen.
Les mer om Fredrikstad, Vetatoppen og Årum.
FFK tapte
Mjøndalen vant 3–1 over FFK i søndagens kamp i førstedivisjon fotball for menn. Sanel Kapidzic scoret det eneste målet Fredrikstad fikk. Målscorer for Mjøndalen var Ousseynou Boye, Amahl Pellegrino og Magnus Sylling Olsen.
Tap i innebandy
Menn: Sandnes–Fredrikstad 9–1 (3-0, 3-1, 3-0) Kvinner: Grei–Sarpsborg 13–2 (4-1, 4-1, 5-0).
Ti minutter før slutt scoret Molde dagens siste mål
MHK-damene tapte etter svak annenomgang mot Fredrikstad.
Les mer om Fredrikstad og Molde.
Nyopprykkede Fredrikstad vant
Fredrikstad ballklubb slo Molde 26–24 i søndagens kamp i eliteserien i kvinnehåndball. Dermed er Fredrikstad oppe på andreplass, med like mange poeng som serieleder Storhamar.
Les mer om Fredrikstad, Molde og Storhamar.
Kommune vil godta millionkrav
Formannskapet i Fredrikstad gikk torsdag enstemmig inn for å godta det endelige kravet fra Skatt Øst på drøye 19 millioner kroner, skriver Fredriksstad Blad. Skatt Øst mener kommunen har opptrådt grovt uaktsomt i flere utbyggingsprosjekter i forbindelse med momsregler. Bystyret behandler saken neste uke.
Neste sverdslag blir i retten
Lederen av partiet Alliansen, Hans Lysglimt Johansen fra Fredrikstad, må i retten etter at han gikk med sverd på en valgkampstand i Oslo i august. Det skriver VG. Lysglimt Johansen nektet å betale et forelegg på 8 000 kroner for å bære våpen på offentlig sted. Sverdet er en pyntegjenstand, sier Lysglimt Johansen til avisen. – Jeg kan ikke forstå annet enn at det hele må være en slags misforståelse.
– Gi dem frysninger. Få dem til å gråte. All seriøs film inneholder magi
Da moren døde, flyktet 12 år gamle Harald Zwart inn i kinosalen i Fredrikstad. Filmregissøren sluttfører nå sin første norske film på nesten ti år.
Les mer om Fredrikstad og Harald Zwart.
FFK-heltene skjelver – frykter nedrykk til 2. divisjon
Fredrikstad Fotballklubb skjelver. I grunnvollene. For første gang siden 2002 kan det bli gjensyn med nivå tre i norsk fotball.
Får tid til å vurdere busstilbud
Sarpsborg og Fredrikstad vil likevel få tid til å komme med innspill til de nye bussrutene fylkeskommunen ønsker å innføre neste år. Nå får de et fullstendig forslag til høring. Fylkesordfører Ole Haabeth (Ap) innrømmer at prosessen ikke har vært bra nok.
Les mer om Fredrikstad.
Trafikkulykke i Fredrikstad
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Fredrikstad. Ulykken har skjedd i krysset mellom Skogstrandveien og Evenrødveien.
Mistenkt for flere bankinnbrudd
Politiet i Østfold tror at to kjenninger som i forrige uke ble pågrepet på Gol mistenkt for bankinnbrudd der, også står bak innbrudd i en Nordea-bank i Fredrikstad i september og en Sparebank 1-filial i Vestby i august. De to ble pågrepet sist torsdag etter en lengre jakt med en bag full av penger. Lensmann på Gol, Brit Fyksen, bekrefter at mennene er mistenkt for flere bankinnbrudd.
Tilstanden stabil
Tilstanden til kvinnen som i går kveld ble funnet hardt skadet under en bru på riksvei 110 i Fredrikstad sentrum er stabil og skadene ikke livstruende, ifølge politiet. De vet ikke om kvinnen har falt fra brua, eller om hun ble påkjørt. Hun er til behandling på Ullevål universitetssykehus.
Les mer om Fredrikstad og Ullevål.
Ikke livstruende skadet
Tilstanden til kvinnen som i går kveld ble funnet hardt skadet under en bru på riksvei 110 i Fredrikstad sentrum er stabil og skadene ikke livstruende, ifølge politiet. De vet ikke om kvinnen har falt fra brua, eller om hun ble påkjørt. Hun er til behandling på Ullevål universitetssykehus.
Les mer om Fredrikstad og Ullevål.
Kjørte i 200km/t - må møte i retten
En mann i begynnelsen av 30-årene fra Göteborg, er tiltalt for å ha kjørt i 200 kilometer i timen på E6 mellom Svingenskogen i Halden og Årum i Fredrikstad. Kjøringen fant sted i slutten av juni i fjor. Fartsgrensen på den aktuelle strekningen er 110. Rettssaken mot mannen er berammet i tingretten i Fredrikstad i midten av desember.
Kvinne funnet hardt skadd
En kvinne er funnet hardt skadd på riksvei 110 under ei bru på Glemmengata i Fredrikstad, melder Fredriksstad Blad. Politiet ber om tips i saken. De vet ikke om kvinnen har ramlet fra brua, eller om hun har blitt påkjørt.
Kvinne funnet hardt skadd på vei i Fredrikstad
Politiet ber om tips.
Les mer om Fredrikstad.
Kvinne funnet hardt skadd på riksvei i Fredrikstad
Politiet vet ikke hva som har skjedd med kvinnen som ble funnet liggende i veibanen tirsdag kveld.
Les mer om Fredrikstad.
Tatt uten lappen
Fredrikstad-politiet har anmeldt en bilist på Lisleby for å kjøre uten førerkort.
Les mer om Lisleby.
Vil ha selvkjørende busser
Jernbanestasjonen i Fredrikstad og Sarpsborg bør få en forsøksordning med selvkjørende shuttlebuss som kan frakte folk til busstasjonen i Torvbyen og Storbyen. Det går fylkesordfører Ole Haabeth i Østfold inn for. I dag kjørere mange rutebusser innom stasjonene for å ta med passasjerer.
Sparta vant hockey-slaget om Østfold
SARPSBORG (VG) (Sparta–Stjernen 3-0) Sparta slo Stjernen i hockey-slaget om Østfold. Og nå har de banket erkerivalen fra Fredrikstad to ganger på under en måned.
Les mer om Fredrikstad, Stjernen og Østfold.