Frem

Bekymret for at ungdom tror det er fritt frem i Thailand(pluss)

I forrige uke fikk to tenåringsjenter fra Trondheim en skremmende opplevelse da de ble arrestert i Thailand.
Les mer om Thailand og Trondheim.

Anmeldelse av Inside the Actors Studio

Hollywoodprofiler trer ut av filmen og frem i spotlighten med sitt virkelige seg.
Les mer om Inside.
Borten Moe om Vedums ultimatum: – Kanskje det som må til
Senterpartileder Trygve Slagsvold Vedum truer med å politianmelde den grove sexmeldinga som ble sendt til Liv Signe Navarsete om ikke den skyldige står frem.

Mitt. Ditt. Eller vårt ansvar.

Det har tatt generasjoner med hardt arbeid å jobbe frem den posisjonen norsk sjømat har ute i verden. Hvordan skal vi ta vare på og forvalte denne historien inn i fremtiden?
- En ung, blond kvinne fra Norge som skal redde verden? Jo, jeg har absolutt møtt på fordommer
Norske Thea Sommerseth Myhren (29) er gründer bak den digitale plattformen Diwala for flykninger. Det er en frisk marsdag i New York. Solen prøver å presse seg frem gjennom skydekket, og her hvor vi befinner oss - i 48.
Les mer om Diwala, New York og Norge.
Dovrebanen åpen
Strekningen mellom Brumunddal og Moelv er igjen åpnet for togtrafikk etter å ha vært stengt på grunn av et jordras i går. NSB varsler at togtrafikken er i gang igjen på strekningen, men at det kan oppstå forsinkelser frem til de er i normal drift.
Les mer om Brumunddal og Moelv.
Dette tenker de om spissduellen før Stabæk-kampen
Henrik Kjelsrud Johansen viste seg frem i cupen: – Det er godt å markere seg og vise skikkelig at, «her er jeg, sier spissen.
Les mer om Stabæk-kampen.
Varsler erstatningsstorm mot flyselskaper
En ny EU-dom åpner for tilbakebetaling i «tusenvis av erstatningssaker, mener Airhelp. Forbrukerrådet tror ikke de vil vinne frem.
Les mer om Airhelp og EU-dom.
Første norske siden Bjørnebye
Etter en sjokkstart med den engelske fotballstilen, nyter Maren Mjelde (28) nå suksessrike dager på balløyen. Maren Mjelde kom torsdag med på «Årets lag», en ellever som stemmes frem av spillerne selv, i den engelske eliteserien.
Les mer om Bjørnebye og Maren Mjelde.
Historieforteller Emil Bjørnstad og Tango-paret Steinar og Cyrena gikk videre til Norske talenter-finalen
Disse gikk videre til finalen i Norske Talenter. Fredag kveld gikk sesongens tredje Norske Talenter-semifinale av stabelen på Fornebu, og to talenter ble stemt frem til finalen.
– Ha en fin vår, og ta vare på livet!
Pappaen som mistet døtrene Kjersti (18) og Renate (16) i en trafikkulykke, fikk tårene frem hos russen.
Les mer om Kjersti og Renate.
Norsk håndballduo nominert i gjev internasjonal kåring
Kan bli stemt frem som de beste håndballspillerne i Champions League. Sander Sagosen og Bjarte Myrhol er blant de nominerte når EHF skal kåre årets lag i mesterligaen i håndball for menn.
Les mer om Bjarte Myrhol og EHF.
Norsk håndballduo nominert i gjev internasjonal kåring
Kan bli stemt frem som de beste håndballspillerne i Champions League.
Saksøker Trump-kampanje
Demokratene i USA saksøker Russland, Donald Trumps valgkampanje, og Wikileaks for valgkonspirasjon. Partiet mener de samarbeidet om å ødelegge presidentvalget i 2016 for å hjelpe Donald Trump frem til seier.
Les mer om Donald Trump, Russland og USA.
Slik får du bedre stedsans
Trodde du at menn var flinkere enn kvinner til å finne frem? Da må du tro om igjen. En myte mange kvinner har slått seg til ro med er at menn har bedre stedsans enn kvinner.
Ap krever en bedre pasientreiseordning
Siv Henriette Jacobsen, Ap, forteller om arbeidet med pasientreiseordningen: - Det har kommet frem lag på lag med hjerteskjærende historier som er til å gråte av.
– Veldig krevende å bare selge nullutslippsbiler fra 2025
Elbilene fosser frem, men det kan bli mye vanskeligere enn det politikerne tror å nå målet om at bare utslippsfrie nye biler skal selges i 2025.
Les mer om Veldig.
HR-2018-709-U
Staten ved Pasientskadenemnda pålegges å fremlegge vedtak truffet av Norsk pasientskadeerstatning om leiringsskader i perioden 2008-2015. Vedtakene skal legges frem i anonymisert form. Stikkord: Bevisfremleggelse.
Les mer om Norsk og Pasientskadenemnda.
Halliburton har fått uventet leietaker p Mæf har gått fra konkurs til å utvide i løpet av et år p De vil vise frem arbeidsplassen sin p I morgen kan du prøve deg som
Ei grågås har tatt bolig på parkeringsplassen til Halliburton i Tananger. Se video på vår Facebook-side. DYRELIV: Den siste uken har en grågås tatt bolig på Halliburtons ansattparkering.
Ser på «Paradise» med mamma
SER PÅ MED MAMMA: Julie Grindbakken er en av de mest omtalte deltakerne... se mer Våre venner i Great Big Stories leter seg frem til alt det magiske som skjer i vår verden.
Les mer om Paradise og Våre.
Telia Norge med god vekst
Telia la i dag frem sine tall for Q1 2018. Det viser at selskapet er i god vekst, men sliter fremdeles litt med privatabonnentene.
Det begynner med en sprekk
Med vidd og vilterhet viser svenske Malte Persson frem poesiens mangfoldige vesen. Hva er nå egentlig poesi, spør den svenske forfatteren og kritikeren Malte Persson i sin fjerde diktsamling.
Les mer om Malte Persson.
Telia finner frem sjekkheftet: Kjøper tilbake aksjer for 13,9 mrd.
Den svenske telekjempen vil slanke kassen og sender penger tilbake til aksjonærene. Samtidig preges bunnlinjen av selskapets nedsalg utenfor Europa.
Les mer om Europa.
Folk strømmer til rådhuset for å gifte seg
Er overrasket over pågangen. BRYLLUP: Brudeparet Divina Basilio Soto og Karl Tommy Signal viser frem gifteringene sine etter at de ble viet av Oslo-ordfører Marianne Borgen i Oslo rådhus i januar.