Frida Ånnevik

Frida Ånnevik er en velsignet tekstforfatter, men melodiene svikter

Går på tomgang på sitt fjerde album.

Plateanmeldelse: Frida Ånnevik – «Flyge fra

Frida Ånnevik har tydeligvis ingen planer om å gi ut et dårlig album.
Nominert til pris
Frida Ånnevik fra Hamar er nominert til EDVARD-prisen 2017 i kategorien tekst. Det er TONO som står bak prisen. I tillegg til Ånnevik er Ole Paus og Karpe Diem blant de nominerte til denne prisen.
Les mer om Hamar, Karpe Diem og Ånnevik.
Rockebandet kan vinne Bendiksenprisen
Fem sterke musikknavn skal kappes om årets Bendiksenpris: Daniel Kvammen, Frida Ånnevik, Honningbarna, Torgeir Waldemar og Årabrot.

Kan få Bendiksenpris

Honningbarna fra Kristiansand er en av fem kandidater som kan få Bendiksenpris. De konkurrer mot Daniel Kvammen, Frida Ånnevik, Torgeir Waldemar, Årabrot.
Sprelsk album fra Frida Ånnevik
«Her bor innfrir de store forventningene.
Les mer om Frida Ånnevik.
Sofistikerte, storslåtte Ånnevik
Frida Ånnevik rapporterer fra virkeligheten, med poetisk vakker visepop.
Les mer om Ånnevik.
Prøysenprisen til Frida Ånnevik
Prisutdeling denne helgen, for første gang i Prøysenhuset. Anja Eline Basma Alf Prøysens hederspriser ble opprettet til ære for dikteren Alf Prøysen i 1974 og er fra 1996 delt utdelt av bokhandlerkjeden Libris og foreningen NOPA.
- Overveldende å få Prøysenprisen
Frida Ånnevik fra Hamar fikk i dag årets Prøysenpris. Prisen ble i kveld delt ut i det nye Prøysenhuset i Ringsaker.
Prøysenprisen til Frida Ånnevik
Prøysenprisen 2014 gikk til Frida Ånnevik som ble delt ut i Prøysenhuset på Ringsaker.
Prøysenprisen til Frida Ånnevik
Rudshøgda (NTB): Låtskriver og artist Frida Ånnevik ble søndag tildelt Prøysenprisen 2014 i Prøysenhuset på Rudshøgda i Ringerike. Det er første gang utdelingen finner sted i kulturhuset for Alf Prøysen.
Lærte studenter å skrive låter
Frida Ånnevik ga i 60 Hamar-studenter råd om hvordan de kan skrive gode låter.
Les mer om Hamar-studenter.
Unike toner til kjente dikt
Frida Ånnevik var på hjemmebane under konserten i Kulturhuset lørdag kveld. Sammen med jazztrioen In The Country spilte de utforskende toner til dikt av Hans Børli.
Frida Ånnevik & In The Country til Hamar kulturhus
Lørdag 24. januar tar Frida Ånnevik turen til Kirsten Flagstad-salen i selskap med pianotrioen In The Country. Sammen gir de nytt liv til lyrikeren og skogsarbeideren Hans Børli. - Hjemmebane!
Vant sin tredje spillemann
Dænsebændet fra Snertingdal sto for en stor prestasjon da de vant sin tredje spellemannspris i går kveld. Prisen fikk de overrakt av Frida Ånnevik.
Susanna vant i år igjen
Sammen med Jenny Hval vant Kongsberg-kvinnen åpen klasse. I konkurranse mot In the country & Frida Ånnevik, Gammalgrass og Arve Henriksen gikk de to til topps i det som for Susanas del var snakk om hennes fjerde nominasjon totalt.
Neshornprisen 2014
Klassekampens kulturpris Neshornprisen for 2014 går til musiker Frida Ånnevik og filmregissør Ulrik Imtiaz Rolfsen. 20. december 2013: Neshornvinnerne 20. december 2013: Driven av fedrelandskjærleik 20.
Tradisjonsbæreren
- Prøysen er en sånn fyr som fyrer opp folk fortsatt, sier neshornprisvinner Frida Ånnevik. FRIDA ÅNNEVIK Det året Frida Ånnevik fylte 30, var også det året da hun prøvde å forvirre så mye som mulig med sideprosjekter.
Les mer om Frida Ånnevik.
Tora Augestad og Frida Ånnevik til kulturhuset
Se hva Hamar kulturhus har å by på i vinter og vår. Frida Ånnevik og In the Country er blant headlinerne i Hamar kulturhus i vår, sammen med Tora Augestad og Music for a while. Pluss Kringkastingsorkesteret og Det norske kammerorkester.
Prøysen-prat uten Paus
Prøysen-fan, Frida Ånnevik dårlig på. Foto: Frode Hermanrud pussig: Hogne Moe var eneste hane i kurven i samtalen som på grunn av at noen av deltakerne hadde sine egne agendaer, tok
Les mer om Frida Ånnevik.
- Jeg kjenner meg veldig igjen i blikket hans
- Jeg bestemte meg for å bli fan, sjøl om det ikke var det hippeste for en 20-åring å være opptatt av. Det sier Frida Ånnevik, artist og prisbelønt låtskriver fra Hamar.
Les mer om Frida Ånnevik og Hamar.
Flaata og Ånnevik på Generalen
- Paal Flaata selger bedre på forhånd enn både Anita Skorgan og Ole Paus, sier Jan Kenneth Transeth. Det er han som booker konsertserien på Cafe Generalen. Denne helga byr han på Frida
Frida i storform
Selv om det var en smule småkaldt i lufta, var det kjempekoselig å få være på Volumfestivalen for aller første gang. På tidlig kveldstid i går, var det Frida Ånnevik som inntok scenen
Highasakite fikk Bendiksenprisen
Indiepopgruppen som er fra Trøndelag var nominert sammen med Gabrielle, Oslo Ess, Bendik Brænne og Frida Ånnevik. - Årets vinner har gitt oss ny, innovativ og spennende musikk av høy
Prøysen-workshop
Frida Ånnevik og Andreas Steinsland Løwe inviterer unge musikere til å Prøysen-låter, lage ny musikk, improvisere, komponere og arrangere.
Les mer om Prøysen-låter.