Frisk

Frisk skulle jakte utligning i kamper - tapte alle tre periodene

Frisk Asker har muligheten til å utligne i antall seire i semifinaleserien mot Storhamar i kveld. Nå ser det mørkt ut. FRISK ASKER - STORHAMAR 1-4 (0-1, 0-1, 1-2) 3. periode: 20 min - Der er det over.
Les mer om Der og Storhamar.

Storapplaus for korpset

SORTLAND: Sortland musikkforening og solister bød på frisk og livfull musikk. Mye av repertoaret var nok noe ukjent, men ingen ting tyder på at Sortland musikkforening har sovet bort vinteren.
Les mer om Sortland.
Lillehammer lekte seg til finale
Lillehammer er klare for sin første NM-finale siden 1994. De knuste Sparta hele 5-1 torsdag kveld, og vant 4-0 i kamper. I finalen venter vinneren av Storhamar-Frisk Asker.
- Det var bud etter meg
SORTLAND: Tore Henriksen har hatt opp- og nedturer med kreftsykdommen, men nå er han frisk. Han sier at slike lyspunkt som operainvitasjonen fra Tove Mette Bjørkmo betyr veldig mye, og slike lyspunkt har det vært mange av.

Storhamar skaffet seg matchball

Storhamar slo Frisk-Asker 4-1 onsdag og har for alvor skaffet seg overtaket i NM-semifinalen i ishockey. I neste kamp kan finalebilletten sikres.
Storhamar n seier unna finale
Storhamar slo Frisk Asker 4–1 borte, og kan bli klar for NM-finale om de vinner fredagens kamp mot Frisk. Storhamar leder 3–1 i kamper. Josh Nicholls (2), Mikael Zettergren og Jacob Berglund scoret for Storhamar. Cato Cocozza scoret for Frisk Asker.
Storhamar slo Frisk
Storhamar slo Frisk Asker 4-1 i den fjerde semifinalekampen, og leder nå 3-1 i kamper.
Les mer om Frisk Asker og Frisk.
Storhamar vant
I den fjerde semifinalen i NM-sluttspillet i ishockey vant Storhamar 4–1 over Frisk Asker i kveld. Dermed leder Storhamar 3–1 i antall kamper og trenger kun n seier til for å komme til finalen.
Storhamar med én fot i finalen etter Nicholls-show
Kanadieren storspilte da han fikk sjansen igjen mot Frisk Asker. Curran og Nicholls hoppet rett ut av utvisningsboksen og scoret. Se målet i vinduet øverst!
Les mer om Frisk Asker og Nicholls-show.
Tre spillere får full pott
Storhamar leverte en strålende kamp mot Frisk Asker. Tre spillere får tre HA-stjerner. Storhamar leverte en utrolig god kamp i Askerhallen onsdag kveld. Gjestene var langt bedre enn Frisk i alle spillets faser.
Storhamar n seier unna NM-finalen
(Frisk Asker - Storhamar 1–4, 1–3 i kamper) Jacob Berglunds scoring for Storhamar 49.26 ut i kampen punkterte den fjerde semifinalen, og nå blir det NM-finale med seier hjemme i Hamar fredag kveld.
Holdt unna i to minutter i fem mot tre-undertall - scoret sekunder senere
Følg Frisk Asker - Storhamar direkte fra klokken 19. Storhamar ledet 1-0 etter de første 20 minuttene i Askerhallen. Kampen åpnet i høyt tempo, og begge lagene så kamplystne ut. Det smalt skikkelig fra første dropp.
Les mer om Askerhallen og Storhamar.
Frisk går for ny triumf
Onsdagens langoddsprogram er magert, men vi finner godbiten Frisk Asker mot Storhammar i semifinalens fjerde kamp. Dette krydres med noen fotballkamper fra blant annet England.
Lett snøvr i fjellet
Slik stod det til på dei vinteropne fjellovergangane i Midtre- og Indre Sogn tidleg onsdag morgon:E16 Filefjell: Snø- og isdekke. Klokka 05:40 var det minus 3 grader, frisk bris og lett snø.
Frisk og Aliens frykter parkeringskaos - ber publikum droppe bilen
Gigantmøte i ishockey og nabooppgjør i basketball et steinkast unna hverandre. Folkefesten kan føre til parkeringkaos på Risenga.
Les mer om Risenga.
Lillehammer nærmer seg finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.
Lillehammer nærmer seg finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Tirsdag endte det 5-3. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.
Lillehammer på god vei mot finale
Lillehammer kan bli klare for NM-finale i ishockey til torsdag, etter at de tirsdag vant sin tredje strake kamp i semifinalen mot Sparta Sarpsborg. Vinneren av semifinalen møter enten Storhamar eller Frisk Asker i finalen.
Dronning Elizabeth Raste mot Charles etter utroskapen - Se og Hør
«Jeg vil ikke ha noen ting å gjøre med henne». (Se og Hør): I en ny biografi om dronning Elizabeth (91), skrevet av journalisten Tom Bower, kommer det flere detaljer frem om den frisk-talende britiske dronningen.
Les mer om Elizabeth, Hør og Tom Bower.
Emisjon i Norwegian - selskapet henter milliardbeløp
For å styrke selskapets balanse henter Bjørn Kjos inn 1,3 milliarder til Norwegian. Norwegian har engasjert Arctic Securities, Carnegie, Danske Bank og Pareto Securities for å hente inn 1,3 milliarder kroner i frisk kapital.
– Ganske fin dag med litt vind
Det blir i dag nordlig bris, fra i ettermiddag bris mellom sørvest og nordvest og til dels frisk bris på kysten vest for Lindesnes. Ellers stort sett pent vær på Sørlandet, men i kveld skyer det til, ifølge statsmeteorolog Kristen Gislefoss.
Les mer om Ganske og Sørlandet.
Alle typer nedbør i løpet av dagen
Vest og nordvest frisk bris på kysten. Skyet eller delvis skyet, enkelte sluddbyger eller snøbyger. I ettermiddag økning til sørvest stiv kuling på kysten. Snø eller sludd, etter hvert til dels regn på kysten.
Jubilanten lover revansje onsdag
Eirik Skadsdammen (36) jobbet og slet i sin 900. kamp. Jubilanten fikk mange plussord som plaster på såret etter tapet i sudden death. Storhamar - Frisk Asker 3-4 36-åringen håpet naturligvis på seier i sin 900. Storhamar-kamp.
Les mer om Frisk Asker.
Frisk slo tilbake mot Storhamar
Frisk Asker er for alvor med i kampen om en NM-finale etter å ha vunnet 3-4 etter spilleforlengelse borte mot Storhamar i den tredje semifinalekampen mandag.
Les mer om NM-finale og Storhamar.
Vant på overtid: - Nå er vi tilbake
Frisk Askers Anders Bastiansen ble den store helten på overtid mot Storhamar. Storhamar-Frisk Asker 3-4 NM-semifinalen mellom Storhamar og Frisk Asker endte med borteseier etter spilleforlengelse.